Entre 2 mons - A Limbhad
AvatarEscrit per LunaLovegood92
Enviat el dia 27/06/2006 a les 21:40:11
Última modificació 27/06/2006 a les 21:40:11
Tots els capítols de Entre 2 mons
Pròxim capítol >


A Limbhad

En Harry estava parlant amb en Ron a la seva habitació de Hogwarts quan l'Hermione va entrar molt esverada. Va dir:

-He trobat un llibre...- va començar.

-Oh! que estrany... s'en va mofar en Ron.

-No és un llibre normal, Ron! M'ha... m'ha teletransportat a un altre món! un món molt petit. . . només tenia una casa i un bosc al voltant. -Va replicar.

- Vols dir que no ho has somiat, Hermione?- va preguntar en Harry, amb suavitat.

-Que no! Ha estat molt real! Fins i tot he vist un drac. . . llavors m'he espantat i he sortit corrents... tot i que el drac no semblava disposat a fer-me mal.

-Hermione veste'n a dormir una mica que pateixes al.lucinacions- va dir en Ron.

-No! Ara mateix aniré a buscar el llibre i us ho demostraré!- i va girar cua.

En Ron va dir:

-Tu te la creus, Harry?

-No sé Ron. Sembla prou real no? Però per altra banda. . . és una bogeria. Però tant és, ara sortirem de dubtes.

L'Hermione tornà al cap de pocs minuts. Duia un llibre gros (per variar) que no tenia títol. A la portada, duia dibuixat un drac, un unicorn i una serp alada. L'Hermione fou directa:

-Toqueu un dels animals de la portada i tanqueu els ulls. L'Hermione tocà el unicorn, en Harry el drac, i en Ron, la serp alada. Van tancar els ulls i, de sobte, ja no eren a Hogwarts. L'Hermione els havia dit la veritat! En Harry i en Ron estaven estupefactes, mentre que l'Hermione tenia als llavis un gran somriure de satisfacció, ja que havia demostrat que no mentia pas. Va prendre la iniciativa:

-Acompanyeu-me a la casa, a veure què hi trobem.

Van caminar tots tres cap a la casa i allà hi van trobar un home que es veia jove però que tenia els cabells argentats. Va dir:

-Hola, ja pensava que no tornaríeu. Perdoneu que en Yandrak us hagi espantat abans, o més ben dit, perdona'l, noieta.- L'Hermione es va posar vermella. Va dir:

-          El drac que he vist abans es diu Yandrak? Era molt maco, tot daurat.- Va dir.

-          Sí, es diu Yandrak. O Jack, depén la forma que prengui. És que. .. - però un home jove el va interrompre.

-          -Hola Alsan! Tenim companyia. . .  És la noia d'abans?

-          - Sí, Shail. Ell és un Shail, un mag. Com vosaltres. Jo em dic Alsan. Vosaltres us dieu. ..

-           

-          Jo Hermione Granger.

-          Jo Harry Potter.

-          Ron Weasley.

-          Molt bé. Esteu a Limbhad. Un petit món entre  la Terra i Idhun.- Tots van fer cara d'estupefacció davant  la paraula Idhun, excepte l'Hermione.

-          És a dir, que Idhun existeix realment! Em pensava que no era més una llegenda!- va dir entusiasmada.

-Doncs no. Tot el que has escoltat sobre Idhun, o vaja, quasi tot, és ben cert. És veritat que en Yandrak, la Lunnaris i en Kirtash van salvar Idhun i  eren els últims de la seva espècie, almenys en Yandrak i la Lunnaris. Aquest lloc és on ens amagàvem de l'amenaça de l'Ashran el Nigromant, però ara ens serveix com a font de diversió i relaxació....

-Ei! Para el carro siusplau!- Va dir el Ron.-Tota l'estona esteu parlant d'uns tals Yandrak, Lunnaris i Kirtash, pero qui o què son exactament? Bé, ja ens has dit que en Yandrak és un drac, però que hi ha dels altres dos?

-          El nano té raó, Alsan- Va dir en Shail.- Mira, Ron, la Lunnaris és un unicorn i en Kirtash és un shek.

-          Shek?- preguntà en Ron.

 

-          Potser és hora de que els conegueu en persona- Va dir en Shail. L'Alsan va asentir.

 

Nois! Veniu sisplau.

En Harry, en Ron i l'Hermione esperaven encuriosits l'arribada dels 3 animals, però, en comptes d'això, el que van arribar van ser dos nois i una noia. Un dels nois era ros, alt i prim i molt guapo amb els ulls molt verds, com en Harry. L'altre noi era moreno, amb els cabells una mica llargs, alt, prim i amb uns ulls blaus maquíssims. La noia era normaleta d'estatura, molt maca i amb una mirada molt penetrant que deixava a qualsevol sense alè. Va ser la primera a parlar:

-Hola! Em dic Victoria i ells són en Jack i en Christian- i va senyalar el noi ros i el moreno respectivament. En Harry va dir:

-Però que no havíem quedat en que eren un unicorn, un drac i una cosa dita shek que es deien Yandrak, Lunnaris i no sé què més?- En Jack va ser qui va contestar:

- També ho som, quan volem. Veuràs, som híbrids. Mig humans, mig bèstia, entens? L'Alsan també ho és. Es transforma en llop.

- Com en Sírius!- va dir en Ron. En Harry va abaixar la mirada, encara tenia molt recent la mort del seu padrí. L'Hermione va trencar el silenci:

- Llavors com a animals us dieu Yandrak, Lunnaris i Kirtash, i com a humans, Jack, Victoria i Christian. Sona interesant.-

- Però pot ser perillós. Els animals respectius en què es transformen en Jack i en Christian, el drac i en shek, no se suporten. Es podrien matar en qualsevol moment- va dir en Shail.

- I com és que no ho han fet?- va dir en Ron.

- Ho fan per mi- va respondre la Victoria- saben que no suportaria la mort de cap dels dos. Mel's estimo massa.

- Que maco!- va exclamar l'Hermione.

L'Hermione va començar a pensar, s'estava adonant que ella vivia una situació semblant a la de la Victoria.

En Harry també ho pensava així. En Ron, per la seva part, tenia el cap en una altra cosa:

- Escolteu, que us faria res mostrar-nos la vostra forma animal?

-No, i ara!- va dir la Victoria.

I, de sobte, es van transformar. Un unicorn extremadament bell va sortir de la Victoria i un drac preciós d'en Jack. En canvi, la forma d'en Christian no era especialment agradable. Era una serp amb ales bastant repugnant. El primer en parlar va ser el Ron:

- Si en Charlie veiés en Yandrak al.lucinaria!

Van estar admirant els animals durant uns moments quan en Shail va fer una mirada furtiva a l'Alsan. L'Alsan va assentir. Va dir:

-Escolteu, nois, ja sé que tot això és molt divertit però si esteu aquí, a Limbhad, és per un motiu. I no gaire agradable.

Els tres bruixots es van donar la volta i van prestar atenció per escoltar l' Alsan.

L' Alsan va començar a parlar:

-         Tal i com us he dit, esteu aquí per una raó de pes. Jo vaig desar el llibre (que en realitat és la porta tridimensional modificada gràcies a la màgia d'en Shail) a la biblioteca de Hogwarts perquè sabia que l'Hermione no podria resistir la temptació quan el veiés. Doncs bé, el meu motiu de voler portar-vos aquí ets tu, Harry Potter. Us ho explicaré: Fa uns anys, en Jack, la Victoria i en Christian van vèncer l'Ashran el Nigromant, un assassí que va gobernar Idhun durant una pila d'anys. Quan va morir, va succeir una cosa ben estranya, que no vaig voler dir en aquell moment per no desfer l'alegria de tots els idhunians. El mateix dia que l'Ashran  fou derrotat  vaig saber que també va ser-ho (o bé, no del tot però si en part) en Voldemort. Va ser el dia que tu el vas derrotar, Harry. Llavors, ho vaig entendre. L'Ashran no era del tot mort. Seguia viu en el Voldemort. Sí, Harry, són la mateixa criatura. L'Ashran i en Voldemort. No va ser només el sacrifici que va fer la teva mare per tu el que et va salvar. També va influir el fet de que el Voldemort, es va sentir, quan va haver mort l'Ashran, extremadament dèbil. Va perdre el seu cos, només en va quedar la meitat, d'ell. La nit en que el Cuapelada el va fer resorgir, també va resorgir l'Ashran, que ara és a la Terra buscant la manera de tornar a Idhun.- Va aturar-se amb el cap cot, tot esperant que algú el recriminés per no haver explicat això abans. Però ningú li va recriminar res, sinó que el van interrogar:

-         Mmm, Alsan, com saps tu tota la meva història i la dels meus pares? - Va preguntar en Harry.

-         Pel Dumbledore- va contestar l' Alsan- ell ha sabut de l'existència d'Idhun des de sempre. És més, quan la Conselleria d'Afers Màgics va voler detenir-lo guiada per aquella tal Umbridge,  el Dumbledore es va amagar aquí, a Limbhad. Per cert, fa temps que no en sé res, del Dumbledore, espero que estigui bé- es va fer un silenci incòmode. L'Hermione va dir:

-         Sí, Alsan, està bé- ningú es va veure amb cor de dir-li que en Dumbledore havia mort.

En Ron va continuar parlant:

-         Però, tot això, què hi té a veure, amb nosaltres? Vull dir, sí, et crec, però què vols què fem nosaltres? L'únic que podem fer és matar en Voldemort, cosa que en Harry està destinat a fer, i això ja ho sabíem! La part d'Idhun no ens cal per res, seguim en les mateixes!

-         No del tot Ron- va negar en Shail- bé és veritat que en Harry ha de matar el Voldemort. Però no només en Harry. Us necesita a vosaltres. A més, en Harry ha de matar en Voldemort, però en Jack ha de matar l'Ashran. Això vol dir que us heu d'unir tots sis per derrotar-lo definitivament, o, del contrari , Idhun i la Terra seran gobernats per un mateix assassí i ja no hi haurà cap esperança.

-         Jo estic disposada a lluitar- va dir l'Hermione.

-         En Ron i jo també ho estem- va sentenciar en Harry.

-         I nosaltres, també- diguè en Christian.

-A més, a partir d'ara, seria convenient que vosaltres tres, Jack, Victoria i Christian anéssiu a Hogwarts i vinguéssiu aquí a la nit. Gràcies a la Lunnaris, que pot otorgar màgia, ara en Jack i en Christian també són mags. Això ho he decidit perquè si en Voldemort us enxampa, és millor que esteu units, i també.... perquè penso que us divertireu i sereu bons amics.- va dir l'Alsan.


Llegit 1151 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarElenagirEnviat el 27/06/2006 a les 21:46:06
    #10451He escrit 3 fanfics amb un total de 30 capítols

    Ei!!! està superbé! la penso seguir! És més,els meus llibres preferits son HP i Memòries d'Idhun! :D m'encanta i em sembla superbona idea!!! segueix aviat!



  • Avatarmarta_dracoEnviat el 27/06/2006 a les 22:42:00
    #10455

    deu meu kina paranoia! xr està molt bé! si es bastant curios, la seguire de moment.



  • Avatarroni (Moderador/a FF)Enviat el 27/06/2006 a les 23:16:23
    #10459He escrit 2 fanfics amb un total de 20 capítols

    oh, està molt guapo!!! Va, va!!! Ja espero el pròxim!!! Llàstima que encara no hagi tingut temps de llegir-me Memòries d'Idhun... però ho fare! :D



  • AvatarFinalpotterEnviat el 28/06/2006 a les 00:04:43
    #10463He escrit 1 fanfics amb un total de 21 capítols

    Pinta molt bé i de moment t'està quedant molt bé. A veure a quines cases aniran, en Kirtash es farà amic del Malfoy, o ell no hi serà. Continua aviat que la idea és molt bona.



  • Avatarharry...Enviat el 28/06/2006 a les 14:21:51
    #10490He escrit 1 fanfics amb un total de 4 capítols

    eis!!!!esta molt be,jo tambe ho volia fer pero te m'has avansat!

    wenu estan molt be ,vaig a llegir l'altre!




  • merli AnònimEnviat el 28/06/2006 a les 22:34:32
    #10521Encara no he m'he registrat!

    ei!!! l'has clavao, a que esta be memories d'idhun, i el seguent llibre surt a l'octubre, quina il·lusó



  • merli AnònimEnviat el 28/06/2006 a les 22:48:25
    #10523Encara no he m'he registrat!

    una altre cosa...........hi ha moltes coses que coinsideixen, com que no hi ha mes dracs al mon d'idhun pero si al de HP, i que la victoria dona magia per ser un unicorn i al mon de HP s'hereta, pero de moment t'estas arreclant molt be, jo numes deia que vagin amg compte si continues. Pero anims, que m'ha agradat molt.



  • AvatarMioneEnviat el 30/06/2006 a les 11:36:56
    #10594

    Ei luna!!!

    Està molt bé com sempre... Mola molt que hagis ajuntat els dos mons. A més, a mi m0agraden molt els llibres d'Idhún!!!




  • Avatarlluna_de_plataEnviat el 09/02/2008 a les 13:43:57
    #16411

    ai ai kina por em fa aixos, pero molt guay



  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 24/02/2008 a les 17:59:02
    #16438He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    A mi mnknten tan memòries com HP, d moment nomes e llegit un capitol pero no me pogut estar de comentar!

    Weno dew, molta sort!!!!!!

    Marta_ginny