Una vida passada - Cap. 8 – Un estiu d’aprenentatge
AvatarEscrit per Roger J. Potter
Enviat el dia 23/08/2006 a les 20:22:02
Última modificació 23/08/2006 a les 20:22:02
Tots els capítols de Una vida passada
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Cap. 8 – Un estiu d’aprenentatge

En Roger es va passar la resta de l'estiu fent classes amb la McGonagall i l'Snape. També va estar estudiant amb la professora Coliflor algunes plantes, les que no s'usaven per a pocions.

 

Al matí feia les classes i a la tarda feia feina a la biblioteca així que després de sopar eren les úniques estones que tenia lliures i en Roger les aprofitava per visitar en Hagrid amb qui establir una bona relació d'amistat.

 

En aquestes visites a part de coneixes una mica millor en Hagrid feia algunes classes de bèsties màgiques. Així va descobrir en Roger l'afició d'en Hagrid pels monstres.

 

- Ens saps molt de bèsties Hagrid - li va dir en Roger una nit.

 

- M'ho va contagiar el meu tiet. Ja el deus conèixer l'Ernest.

 

-No em diràs que el teu tiet és l'Ernest Salamàndric, l'autor de Bèsties màgiques i on trobar-les'

 

- Doncs si. Per part de mare... - i llavors va afegir veient la cara d'en Roger -, que no era geganta, era una bruixa com el meu pare. Ella va morir quan jo vaig néixer per culpa del part. Soc així de gros per que de petit vaig beure d'un pot que no devia beure.

 

- Veig que hauré d'aprendre a diferenciar entre el món de la Joanne i el vostre.

 

- I el teu. Recorda que tu també pertanys a aquest món.

 

- No sé Hagrid. Per alguna raó que desconec els meus pares van decidir que no havia de ser-ho. En Dumbledore ho sap, però no m'ha volgut dir res. I jo tampoc m'he atrevit a preguntar-li. Els meus pares són morts, així que potser mai sabre el perquè.

 

En Roger no es va adonar de la cara que va fer en Hagrid i tampoc li va donar importància al canvi de tema que va fer el guardabosc.

 

- I que tal et van les classe Roger?

 

- Doncs la veritat és que molt bé. Segons la Minerva i la professora Coliflor coincideixen en que ja estic preparat per enfrontar-me al món màgic ja. Les classes amb l'Snape no han estat el mateix. Tinc la sensació que no li caic bé.

 

- És una mica sec, però ja veuràs com aviat tindràs millor relació.

 

Però en Roger no s'ho acabava de creure.

 

 

L'endemà al matí en Roger es va llevar il·lusionat. Aquell dia faria les seva ultima classe amb l'Snape. Així que es va vestir i va baixar cap al Gran Saló a esmorzar. Com que seia al costat del mestre de pocions aquest va aprofitar per dir al Roger que la classe la farien al Bosc Prohibit.

- Al Bosc Prohibit?

 

- Si, senyor Uterga, haurà de conèixer alguns ingredients en la seva forma natural, si no mai sabrà collir els seus propis ingredients.

 

- Però si amb la Pomona ja he après totes les plantes, al menys això creia jo.

 

- Doncs creu malament - va respondre en un to tallant -. Així desprès d'esmorzar ens veurem a la cabana d'en Hagrid.

 

Així que quan en Roger va acabar el seu esmorzar va anar cap a la cabana d'en Hagrid. Quina va ser la seva alegria quan va saber en arribar que en Hagrid els acompanyaria.

 

- Bon dia, Hagrid.

 

- Hola. Com que he d'anar a investigar una cosa al bosc prohibit us acompanyaré un tros.

 

- Que has d'investigar, Hagrid - li va preguntar en Roger.

 

- Res que sigui del seu interès - l'Snape acabava d'arribar -. Vostè s'ha de preocupar d'aprendre les plantes.

 

Així que es van endinsar cap al Bosc Prohibit. Mentre caminaven en Roger havia d'anar nombrant les plantes que veien i el seu ús en les pocions. No en va errar cap, cosa que en Hagrid li va agradar. Tot el contrari que a l'Snape, que a cada resposta bona que donava en Roger la seva cara es contreia més de fàstic.

 

Quan van ser ben endins del bosc en Hagrid els  va dir adéu i va marxar cap a la part més profunda. En Roger, que ja havia acabat la seva ultima classe amb l'Snape el va voler acompanyar.

 

- Vostè no hi pot anar - va dir l'Snape en un to de fàstic.

 

- Té raó Roger - va dir en Hagrid per sorpresa d'en Roger -. Ja ens veurem aquesta nit.

 

Així que en Roger va marxar cap al castell tot moix. Com que no tenia cap més classe i a la biblioteca tampoc no hi tenia res a fer, va decidir anar a veure Madame Hooch. Ho havia pensat molt i estava decidit. Volia aprendre a volar amb l'escombra.

 

- Que vol aprendre a volar diu?

 

- Si - va respondre en Roger una mica tallat - crec que no és estrany que vulgui aprendre'n, no?

 

- Home... - va dir Madame Hooch -, entenc que necessites fer classes amb els meus companys, però de vol. Això és com la bicicleta dels muggles no s'oblida mai.

 

En Roger se la va mirar estranyat.

 

- Doncs que vostè - va afegir ella veient la cara d'en Roger - no se si recorda que ja ha estat a Hogwarts, encara que no completes la seva formació, si que ja fet classes de vol. A més me'n recordo perfectament. Era el millor alumne de la meva classe, dels que no es veuen en anys.

 

En Roger va marxar del despatx de Madame Hooch més moix del que havia sortit del Bosc Prohibit, hi havia tantes coses que havia de recordar. Per quina raó els seus pares no havien volgut que es quedes al món màgic i l'havien apartat d'aquella manera. Segurament no hi hauria manera de saber-ho mai, la seva mare ja no era viva i el seu pare els va abandonar abans que nasqués en Roger i ell ni el coneixia.

 

Però en Roger va deixar de banda les preocupacions, al cap i a la fi ara tornava a estar allí. Entre pocions i varetes, i sobretot, entre llibres, el que més agradava a en Roger. I a més l'endemà arribarien els alumnes per a començar el nou curs.

 

 

Al matí següent en Roger es va llevar per baixar a esmorzar. Mentre es vestia va arribar en Whisp que portava el Periòdic Profètic. En Roger havia decidit subscriure's per estar informat de les notícies del món màgic. A part de les classes que pogués haver fet durant dos mesos havia d'espavilar-se per estar informat de l'actualitat.

 

Desprès d'esmorzar va decidir passar el dia a la biblioteca revisant que tot estigués al seu lloc i a més havia de revisar una comanda de llibres que acabaven d'arribar.

 

S'havia fet fosc i en Roger estava voltant per la biblioteca quan va trobar un passadís que encara no havia vist. Aquella biblioteca era gegant i encara no havia tingut temps de recorre-la sencera, com que cada vegada que volia un llibre només l'havia de conjurar amb la vareta. Els llibres que hi havia en aquell lloc eren preciosos, tots estaven recoberts amb pells de la millor qualitat i alguns amb una roba que semblava vellut. Llavors el va veure.

 

El llibre que havia volgut llegir a Gargots i Nibres estava a Hogwarts també. Com no hi havia caigut. Llavors va recordar la forma curiosa en que el Regulus li havia tret de les mans i li va voler donar una ullada, que potser i sortia ell. Ara que ja sabia que era mag potser es que en aquell llibre hi deia alguna cosa, però de seguida es va adonar que no era possible. El títol del llibre, va recordar, era Mags il·lustres dels nostres temps.

 

Aquesta vegada tampoc va poder llegir res. En Whisp acabava d'entrar per una finestra i li duia una nota d'en Hagrid.

 

Estic enfeinat al Bosc Prohibit i no puc anar a buscar els alumnes de primer. Series tan amable de fer-ho per mi. Gràcies.

 &n bsp;             ;            &n bsp;             ;       

 &n bsp;             ;            &n bsp;             ;            &n bsp;             ;            &n bsp;             ;            &n bsp;    Rubeus Hagrid

 

P.D. Ja saps que s'ha de fer, oi?

 

Es clar que ho sabia. Així que va deixar el llibre pensant que en un altre moment el tornaria a buscar i va marxar cap a l'estació del Hogwarts Express. Va decidir passar primer per l'embarcador i sort que va fer-ho. Les barques eren allà esperant que algú les guies perquè de seguida que en Roger va pujar a una, aquesta va començar a avançar i les altres barques el van seguir soles.

 

La barca es va aturar a una riba i en Roger va sentir el xiulet d'un tren que s'atura. Va arrencar a córrer i tot justa va arribar quan les portes del tren s'obrien.

 

Quan els alumnes van començar a baixar en Roger va començar a cridar els alumne de primer. O va fer tal com recordava que ho feia en Hagrid de les novel·les, el que va fer que se li escapés un somriure i es tranquil·litzes una mica. Llavors el va veure.

 

Era remenut i esprimatxat. En Roger llavors es va adonar que realment si que si assemblava, bé millor dit, aquell noi si assemblava a en Roger. Era igual excepte els cabells, els del noi eren color negre atzabeja.

 

Era en Harry Potter, que va creuar la mirada amb la d'en Roger. Llavors en Roger es va adonar que el noi també el mirava. I ho feia amb la mirada encuriosida, com si intentes recordar alguna cosa.


Llegit 1177 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarFinalpotterEnviat el 23/08/2006 a les 20:52:10
    #11854He escrit 1 fanfics amb un total de 21 capítols

    M'has espatllat una sospita (tot i que em fa l'efecte que potser és d'hora per dir-ho); creia que en Roger havia estat en Harry Potter a Hogwarts, però pensant-hi bé, era un disbarat. No sé, crec que tindrà una gran relació (familiar i/o d'amistat, d'amor de parella no) amb ell.

    Encara no t'ho he dit, però molt bo aquest tros. Què serà el que esta fent en Hagrid? Per què a l'Snape li cau tan bé com el Harry? Tot i això i més per... Per quan Roger? Finals d'any? Apa continua i el proxim més seguit, que triguis moooooolt xd



  • AvatarRoger J. PotterEnviat el 23/08/2006 a les 20:53:19
    #11855He escrit 2 fanfics amb un total de 24 capítols

    Ei ja veieu que la carn es debil, ajajaj be ja he deixat el missatge al forum. Fins aviat nanos.

    Per cert q us sembla la imatge que acompanya el fanfic, la vaig possar pq si no em semblava mes sosu




  • AvatarKrysEnviat el 23/08/2006 a les 21:55:06
    #11859He escrit 1 fanfics amb un total de 28 capítols

    Ei, que bé!! Un altre capitol!! (Ai, malo, malo perque después mos mal acostumam...xD Està molt bé el capitol, intrigan, això si...=S

    En Harry... mMmMm... Si, jo també crec que hi haurà una bona relació... I potser fins i tot sap algo d'en Roger... o no? mMmMm... no sé... Aix, que intrigant... Continua aviat!!




  • AvatarGetta91Enviat el 23/08/2006 a les 22:34:25
    #11860He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

    M'has suplicat... ok, no faré la vaga, però no em supliquis que no em puc negar a res... xD
    Molt bo, molt bo... me repito más que el ajo, lo sé! xD Però què vols que hi faci? Si m'agrada!
    Continua ràpid, o si no...

    patiràs l'ira del cutxi i una tia que es diu Carla t'esborrarà la fic! (wale, aquest xantatge encara no l'havia provat... xD)



  • AvatarlapotEnviat el 03/09/2006 a les 21:18:53
    #12123He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

    ostres... com mola trovarte amb en harry, quina emoció..noi esta estupendu!! excelent , vaig a continuar!