el seté curs. EL FINAL - Moltes sorpreses en un dia.
Escrit per hermi13
Enviat el dia 04/01/2007 a les 12:49:49
Última modificació 04/01/2007 a les 12:56:55
Tots els capítols de el seté curs. EL FINAL
Pròxim capítol >


Moltes sorpreses en un dia.

Hola a tothom! aquest és el emu primer ff i també el meu primer capítol. Espero que us agradi ! comenteu sobre la vostre opinió, siusplau¡


Un altre dia  més , un minut més, i un segon  més sense ningú al costat. En Harry es trobava al numero 12 de Grimmauld Place, sense saber que fer,  pensant en un munt de coses que li feien passar malament la seva vida...

Es trobava tot sol ; en aquella casa on ningú habitava. S’estava enrecordant, en aquell instant, dels seus amics més estimats(l’Hermione , el Ron , i la Ginny) aquesta ultima , la Ginny, era per la que més es preocupava . Tenia por del que li pogués passar, tot podia arribar a ser possible...

 

 Ara, Un altre vegada l’hi havia envaït els pensament en el Dumbledore. Sense en Dumbledore era ben difícil pensar en el futur. No sabia si el que pensava fer al cap d’un temps estaria be, si actuaria com tenia que ser, però tampoc podia pensar en el que faria perquè no tenia ni idea de com seguir , si existiria Hogwarts o simplement si continuaria a aquella casa.

 

Els somnis d’en Harry eren ben diferents que feia un temps, desde el que havia passat a final de curs. Ara, apareixia en Voldemort i es trobava ple de gent de tot tipus que podia estar al seu costat, gent malvada, gent que estava obligada a estar allà i no tenia més remei que quedar-se, i gent coneguda i que havia sigut traïdora amb el costat honorable, i en aquells moments es trobava al costat del bruixot mes malvat dels tems. Així que quan en Harry tancava els ulls el que veia era a gent com  Snape o com la família Malfoy ... tots aquells somnis es situaven en una gran sala ben fosca i plena de detalls decoratius, ben importants que destacaven; eren figues que representaven diferents coses;gent al terra plena de sang , morta, bruixots amb la vareta alçada i n’hi havia escrits encanteris,etc. El pitjor d’aquella sala era que s’emblava que en Voldemort havia reclutat a un gran nombre de bruixots, que semblaven poderosos i que pel que s’els veia s’estaven entrenant per una gran batalla.

 

De sobte un soroll es va sentir de la planta baixa, s’escoltaven passes i cada vegada mes properes...

En Harry no s’ho va pensar , va agafar la seva vareta amb molta força mentre a la seva ment pensava en encanteris per defensar-se, va sortir de la habitació i va començar a baixar les escales. Baixava lentament... però sense parar... no va voler encendre cap llum.... Finalment va arribar al passadís tot estava molt fosc, les passes s’escoltaven intensament i no havien parat.

-         Qui hi ha aquí¡- cridava amb  la veu intensa.

-         Harry, som nosaltres en Llopin i la Tonks , em vingut a veure com estaves. Ens tenies preocupats! – va dir una veu coneguda i alegra , era en Llopin

-         Hola !- no sabia com reaccionar-  preocupats? Per què?

-         Doncs per què no contestaves les nostres cartes, i últimament tampoc les dels teus amics

-         Cartes?- en Harry estava d’allò mes sorprès- porto ben be un parell o tres de setmanes que no havia rebut cap carta.

-         Però... com potser....si..- la Tonks estava ben sorpresa- Harry es veritat!! Nosaltres te’m enviat tres cartes aquesta setmana passada i 2 en aquest 3 últims dies. Et vam enviar amb l’Hedwig

-         L’Hedwig ? Però si ja fa temps que no be per aquí ...

-         Harry tenim que solucionar això – deia en Llopin, que tenia un aspecte ven seriós – això no es normal; el teu mussol desapareix, les nostres cartes no arriben, tampoc les dels teus amics. I les cartes les te un altre ...

-         Escolta Llopin les primeres cartes no van estar enviades amb el mussol d’en Harry, t’en recordes?- en Llopin va afirmar, al escoltar les paraules de la Tonks -  i la nostra oliva va tornar  sense la carta  i també sense resposta.

-         Doncs ja ho mirarem, parlarem amb la Minerva – va dir el Llopin amb to preocupant.

-         Bueno encenc alguna llum Harry¡¡ et volem veure la cara!

-         Tens rao, disculpa.- va apuntar amb la vareta la llum mes propera

-         Harry¡ estàs súper pàl·lid! Has menjat? Estàs be?- la Tonks s’estava començant a preocupar

-         Si –sabia que el descobririen , però va intentar que sones decisiu

-         De veritat?

-         De veritat, si

-         Mira Harry sabem que estàs passant – al dir això el Llopin va intercanviar amb la seva xicota  una mirada

-         NO HU SABEU!

-         D’acord Harry no u sabem però intentem ajudar-te i entendre’t ,per això et demanem que et calmis mentres parlem. Ara ens assentarem  i menjarem alguna cosa. I decidirem que faràs la resta d’estiu- va explicar Llopin

-         Jo aniré a la cuina i prepararé alguna cosa

-         Com vulguis Tonks , però no n’hi ha molta cosa

 

Tots seguit van passar molta estona parlant de temes sense interès, però en harry es sentia còmode. Ademes s’entrenteia i no es trobava sol. Es veia que la Tonks i en Remus congeniaven d’allò més.

-         Harry em pensat que podries passar el que queda d’estiu a el Cau, la Molly esta encantada de que vagis i vol que també et diverteixis una mica.

-         Ademes la gent que t’estima molt vol que encara que no l’hi parlis estiguis a prop d’ella, per saber com estàs – va dir la Tonks arquejant les celles.

> va pensar ell

 

-         Harry no cal que li donis voltes. La Ginny esta patint per tu i l’hi vam obligar que en expliques el que passava.  però ella es va resistir –anava dient la Tonks- i ens ho va explicar l’Hermione i pensem que no tens escusa per...

-         Per deixar-la d’estimar – van dir a l’hora tots tres .Es van mirar, es van mirar molt sorpresos.

-         Que pensaves que no se que es  passar això? - va dir-li amb un  somriure en Remus –i et dic que la millor decisió es estar amb ella i aprofitar el temps. Perquè segurament quant et donis conta i reaccionis serà massa tard  per estar el temps suficient amb ella- tot seguit es va acostar a  la Tonks i li va donar un petó. Ella va contestar amb un  somriure tímid.

-         D’acord parlaré amb ella però tinc por de que li passi alguna cosa. Me la estimo molt...

-         Mira Harry en Vol-de-mort ara farà patir a tothom i a qualsevol li pot passar qualsevol cosa ,i  la Ginny tindrà el mateix perill estan amb tu que sense tu. Ho entens? –la veritat es que la Tonks era una persona que reconfortava.

-         Això intento... sabeu es que mai he estimat a algú tant i d’aquesta manera, i clar estic preocupat per ella – els altres dos el miraven comprensius – al final tindré que parlar amb ella

-         Mira  Harry si vols ara pots estar aquest estiu amb ella com amiga i que tingui confiança i després mes endavant ja passaran mes coses.

-         Llavors quant anem a el Cau?

-         La veritat es que si volies, et veníem a buscar..

-         Com? Ara ? de veritat ? es un somni? Clar  que vull anar. Aquí l’únic que faig es pensar...

-         Però i el baul?

-         Va Remus no siguis així! Mira ara vaig jo a preparar-lo, mentres em sembla que tindríeu de parlar de Hogwats. Mentres aniré a buscar les teves coses n’hi ha moltes Harry? I es difícil de trobar-les?

-         No, gairebé tot esta al baul i estan a la primera habitació del primer pis-tot seguit la noia va pujar ràpidament les escales i el salo es va quedar en silenci.

En Remus no sabia com enfocar el tema però es tenia que parlar ara , ara que era el moment precís

 

 

-         Ve Harry em tingut noticies de que obriran el escola aquest any

-         Mira Remus, no cal que li donis mes voltes ni que passis una estona dolenta... crec  que aniré a Hogwarts per pensar en el futur i per aprendre tot el que m’és possible.

 Tot seguit va baixar la Tonks amb el baul i el menja i la resta de coses de l’Hedwig i van apareixes a el Cau. Tot estava com l’ultima vegada que en Harry havia estat. van quedar-se a la cuina sense saber on anar, van veure per la finestra que feia una tarda solellada i que a dintre la casa no s’escoltava a ningú que hi pogués estar. Així que els germans devien estar al jardí i que la senyora weasly rondaria per al pis de dalt o per la guarida. Van deixar el baul apartat a un costat de la taula de la cuina i van començar a dirigir-se cap el menjador i seguidament al jardí. De sobte una onada de calor va arribar al cos d’en Harry, havia sentit a les veus dels seus amics, va seguir caminant, encara mes lleugerament ,seguit amb cert esforç per els seus dos acompanyants. Ara ja podia veure’ls, estaven estirats sota un arbre en Ron  i l’Hermione, ara ja estava mes segur de que estaven be  i podia veure que la seva pròpia cara s’il·luminava d’alegria ara que els tenia a prop, però a que esperava per anar amb ells?

 

De sobte en Ron es va quedar bocabadat mirant per sobre el cap de l’Hermione, ja no l’escoltava, va tancar els ulls i va tornar a obrir-los, < no pot ser!  En Harry esta a casa d’en Sírius, a veure  Ron deu ser el refleig de llum que a donat la forma d’en Harry > (NA : ostres el nen¡  doncs que es posi de peu i miri si es la veritat el que esta veient , ademes no estava despert? Xd)

-         RON! M’estàs escoltant?- l’Hermione estava amb cara d’emprenyada, tot hi que també estava vermella – estic farta de que et quedis mirant-me embadit !em  poses dels nervis  (N.A : l’heu captat?)

-         Hermione no creues que t’estàs passant amb el pobre noi – l’Hermione es va quedar petrificada i si aquella veu...

-         Harry!-es va abalançar a ell i l’hi va donar una forta abraçada - tenia ganes de veure’t, però que fas aquí?

 En Harry els hi va explicar tot el que havia passat durant aquell dia, i com es sentia. El tornar a parlar amb ells, el reconfortava moltissim. Mentres el Tonks i en Remus van anar a donar un LLARG volt per els voltants.

-         Escolteu i la Ginny – va preguntar  Harry com si no quedes la cosa. Els altres dos van canviar unes mirades de “ ja ens entenem”

-         Esta a la seva habitació, es passa totes les hores allà i només baixa a menjar, i si arriba a menjar –deia en Ron amb to preocupant

-         He intentat parlar amb ella ; esta ben trista i preocupada però tampoc vol explicar-me gaire cosa. Diu que de moment vol estar sola i pensar per ella mateixa sense cap ajuda-A l’Hermione se li notava trista

-          Harry tu ja saps per que és veritat?  Podries intentar parlar amb ella no?

-         Es el que pensava fer... però demà parlaré amb ella amb tranquil·litat

 

Es notava massa tranquil·litat en el Cau acostumat a propensa exageració de soroll normalment en aquell lloc. Cap ven be arribada la nit la senyora Weasly va arribar a casa, va rebre a en Harry amb gran il·lusió i amb gran menjar, podria dir-se que va preparar un banquet.

-         mireu nois podeu dormirà la habitació dels bessons aquesta nit no vindran a dormir?-deia  la senyora Weasly amb energia- tenen que anar a una recollida de premis  per ser els i també els i donaran diners! Però tampoc els hi feia falta i per això diuen que el donaran per el casament del seu germà i de la Fleur. Si al cap i a la fi  son bon nois! I molt llestos . hola bufona –la ginny acabava de baixar les escales. Estava refregant-se els ulls , semblava cansada

-         hola mare que hi ha per sopar ?-encara no havia vist que tenien a un convidat

-         doncs veuràs com que en harry a vingut i sembla que no a menjat res en bastant temps, estic fent tot el que pugi tenir - la ginny s’acabava de quedar quieta. No podia ser que estigues escoltant el que acabava de sortir per la veu de la seva mare

-         El que mare?

-         Que com en harry ...

-         No cal que continuïs- la va interrompre la seva filla. acte seguit va mirar cap a la taula on un noiet de ulls verds i cabells despentinat la mirava sense saber que fer ...

 

 


Aquí el final del capi. No te molta acció pero a mesura que vagi escribint anira sent mes interresant.comenteu i critiqueu (que les critiques son molt bones!).

dedicu aquest ff a tothom que u llegeixi i tambè a:

Ivetuski: gracies wapixima, et dec molt ! espero que al final t'hagi agradat i si no, ja saps, m'hu dius. un peto¡

Graller_Sélles: ja le acabat ¡¡ xd gracies per tot ! espero que sigui passable

Severus_Snape: SORPRESA¡¡ xd weno em sembla k tu no u sabias. així espero que estigui be

Hermi _evans: despres de tant de temps diente que escriuria un, m'he pussat les piles! espero que l'esforç valgi la pena i que t'agradi.

Carla (getta91) : has vist., no em tindras que fer pam-pam al culet (jaja no e sigut dolenta ) son 2.124 paraules aproximadament! petons i espero que estigui be dintre el que cap

hermion_granger(alba): si no m'aguesis dit res d'aquesta pagina, no hagues entrat mai, i llavors no sabria que podria escriure com deu mana! xd

tambe su dedicu a Larongyea, l'ana a la laura _bcn, a la neus(nika),  Roger.J.Potter , Elenagir, i si me deixat algú tambe su dedicu¡


Llegit 1147 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • Avatarivi_potterEnviat el 04/01/2007 a les 15:16:23
    #13922He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    wapisimaAaAA!!! ia als acabat!! sta mb! magrada, magrada i magrada!!! i ls kritikes... rs viglila una mika am les faltes poa xo no te importancia!!!

    jejej dspres desta tota la nit batllan am tu ia las acabat! xDDD

    petons wapa x smpre la etva fan numeru 1 Ivi ;)




  • AvatarLaura_B_CEnviat el 04/01/2007 a les 15:55:24
    #13925

    Molt bé guapa! Stà molt currat x ser el primer!!

    Espero que continuiis!!

    Laura_B_C



  • Avatarhermi_evansEnviat el 04/01/2007 a les 15:58:16
    #13926He escrit 1 fanfics amb un total de 5 capítols

    aleluia, m' ha encantat wapa, no saps lu k ma agradat, pro una cosa, pudies fer passar algu entre la Ginny i el Harry.

    Gracies per dedicar wapa.

    xitos i dw




  • hermi13Enviat el 04/01/2007 a les 16:51:44
    #13928He escrit 1 fanfics amb un total de 2 capítols

    hola  a totes¡¡ moltes gracies. em feu molt contenta mirant que uns a agradat ! per això continuare amb molts anims

    laura continuare

    ivi no tinc paraules per dirte res¡ weno si k et genial¡ molts petonassos. fare lo pussible per arreglar el problema de faltes ! m'alegro k t'agi agradat

    hermi_evans: lo d'en harry i la ginny esta solucionat definitivament :p Lo k pasa esk encara tenim k esperar una miketa .....

    petonaxos i  milts merxis ! MONTSE  




  • moflingsEnviat el 04/01/2007 a les 19:26:37
    #13933

    molt be el capi. De moment promet xo a veure kuan fijes el seguent,k em deixes am la intriga!!!:-)



  • AvatarHermion GrangerEnviat el 04/01/2007 a les 20:13:40
    #13934He escrit 1 fanfics amb un total de 13 capítols

    M´ha encantat Montse!!!!!

    Merci per dedicarme´l, ets genial nena. El capi esta genial, com no continuis  em deixaras amb una intriga....




  • Mina_catEnviat el 05/01/2007 a les 01:06:18
    #13940

    Està molt bé (jeje) Només canviaria algunes paraules per fer el text més ric, però m'ha agradat molt Montse!




  • Severus_SnapeEnviat el 05/01/2007 a les 21:24:21
    #13954He escrit 1 fanfics amb un total de 11 capítols

    Quina emoció... MOooooltes gracies per dedicarmel!!!!!  snif, snif... Esta super b! segueix aviat!!



  • AvatarGranger_sellésEnviat el 07/01/2007 a les 19:29:02
    #13983He escrit 2 fanfics amb un total de 14 capítols

    hola guapa!!!!!!!!!! xDD enhorabona! i jo que no trobava el ff al principi..... xDD bé, ara me le llegit, i esta molt guai!!!!!!! i ajudar-te es un plaer!!

    pobret harry, com pateix amb la Ginny...... bfff..... ma fet molta gracia quan en Ron sestava mirant l'Hermione com un empanat de la vida hahahhahahaha!!!!

    continua aviat! aviam si el proxim cop me perdo XD sort que estas per ajudarme!!!! ;D

    (merci per ficar el meu nom!^^)




  • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 20/01/2007 a les 22:43:49
    #14072He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    Waaaaaww! sta molt be! ara me kedat am les ganes de saber com continua!

    weno espero que segueixis aviat, sta molt bé, en serio!

    Dew!!!!!!




  • AvatarMikey PotterEnviat el 21/01/2007 a les 15:51:20
    #14081

    Esta molt be. m'agradat molt. Continua aviat!!



  • juditcarbo AnònimEnviat el 21/01/2007 a les 19:50:38
    #14082

    esta molt be avera k passa amb el harry i la ginni

    magradaria veure la cara den ron XD

    continua aviat!




  • florde_cirererEnviat el 10/09/2007 a les 19:27:01
    #15762He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

    sta mol B =) magrada mul; anims x cuntinuaa !!




  • Maria3Enviat el 28/01/2017 a les 17:40:24
    #27046

    M'encantaaaaaaaaa