El Torneig dels Quatre Bruixots - 2: Vacances? Ha! De qualsevol cosa en diuen vacances...!
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 16/09/2009 a les 09:44:18
Última modificació 18/09/2009 a les 09:49:59
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


2: Vacances? Ha! De qualsevol cosa en diuen vacances...!

Bon dia, gent!

Què tal tot? Esteu veient quins dies de sol que fa? Mireu per la finestra, no dóna gust? Doncs ja sabeu què heu de fer. Poseu-vos el bikini/banyador, agafeu tovallola, crema solar i les vostres ulleres de sol D&G o Carreras i cap a la platja hi falta gent! Això sí, assegureu-vos que no us surt cap tros de greix pel banyador (sí, S, va per tu) perquè jo també vaig a la platja de tant en tant i de vegades veig uns espectacles que fan venir ganes de vomitar. I, creieu-me, vomitar no té cap glamour. Però després de tot un any de treballar sense parar va bé una mica de descans.

A diferència de nosaltres, el sexe, les mentides i els escàndols no descansen. En comptes d'això, agafen el ferri més proper i se'n van de creuer per les illes. Alguns dirien que l'estiu és la temporada alta. Penseu en Park Avenue, però amb sabatilles blanques i ulleres de sol. Els jugadors canvien, l'escenari també, però el joc és el mateix de sempre.

Perquè ho dic? Doncs perquè resulta que Mr Playboy es va embolicar amb ni més ni menys que quatre noies en la mateixa nit i el mateix local. N'hi ha que van per feina. Què us penseu, noies, que Mr Playboy s'enamorarà perdudament de vosaltres i deixarà d'anar darrere les altres? Ni en broma. K, per desgràcia, només va tenir ulls per P. A veure si ho deixen d'una vegada no? Tant d'amor ja cansa.

Oh, també m'ha arribat des de Roma una fotografia molt interessant (l'adjunto al missatge) de la mare de C entrant en un hotel amb un tros d'home de vint anys que, per suposat, no és el seu marit. Què, C, ja ho sabies? No? Doncs ara ja ho saps. Tu i tota l'escola. No cal que em donis les gràcies; és la meva feina.

Passeu-vos-ho bé i sigueu bons (o sigui, "bons", ja m'enteneu ;) )

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora.


La Geena va anar a obrir la porta de casa seva.

—Hola! Porto ensaïmades! —va exclamar la noia més bonica de la ciutat, mostrant una bossa de paper marró.

Tenia els cabells llargs i castanys, els ulls blaus i brillants i un cos de portada de la Cosmopolitan. Si no hagués estat perquè era tan simpàtica, la Geena li hauria tancat la porta als nassos. En comptes d'això, li va fer un somriure.

—Ja trigaves —va dir—. Passa.

L'Elektra es va netejar les sabates a l'estora com una cinquantena de vegades abans d'entrar. Quan ho va fer es va posar a mirar la saleta amb ull crític i va anar equilibrant tots els quatres al mil·límetre un per un.

—Deixa-ho ja —va dir-li la Geena— i seu d'una vegada.

Va anar a la cuina a omplir dos gots de suc i a buscar dos plats per posar les ensaïmades. Quan va tornar l'Elektra encara estava de peu mirant bé al seu voltant. La Geena va fer un sospir.

—Què fas?

—Oh —va fer l'Elektra— estic mirant quin és el millor lloc per seure perquè... bé ja saps, que sigui còmode, que estigui ben disposat, que no tingui corrents d'aire...

—Seu ja —va dir la Geena entre dents i l'Elektra va seure on era a l'acte.

—Perdona —es va disculpar—. Ja saps que sóc una mica maniàtica amb... tot.

—Sí ja ho sé —va dir la Geena.

Era una cosa que no havia descobert fins aquell estiu. L'Elektra havia d'encendre i apagar tres cops les llums abans d'entrar en una habitació, a casa seva havia de menjar sempre asseguda a la seva cadira i tot havia d'estar al seu lloc. I el seu lloc no era per exemple "al prestatge". No, el seu lloc era "a tres centímetres de la vora esquerra dels prestatge i a cinc de la vora frontal, inclinat 43 graus en direcció oest".

—Tens preparada alguna cosa per fer avui? —va fer la Geena.

—Xerrar, criticar, avorrir-nos i queixar-nos de la calor —va dir l'Elektra—. No ho sé, podríem anar a passejar pel centre, podríem agafar els patins, podem anar al cine, o a la platja... no, ja esta! —va exclamar tota emocionada—. Tinc a casa dos tiquets gratuïts per una perruqueria nova que han obert a l'àgora; és d'una amiga de la meva mare. Et ve de gust un canvi de look?

—Sí —va assentir la Geena—. Per què no? Me'l tallo ben curt?

—Mmm —va fer l'Elektra, imaginant-se si li quedaria bé—. No, crec que no. Ei, perquè no te l'estires? Se't veu molt llarg, ja, arrissat, però imagina't llis! Jo... potser me l'enfosqueixo una mica, tinc un color molt avorrit. I em faré serrell.

—Perfecte —va fer la Geena posant-li davant el plat amb l'ensaïmada—. Així està bé o ha d'anar un mil·límetre més a la dreta?

—Molt graciosa —va fer l'Elektra amargament—. No veus que ha d'anar a l'esquerra?

La Geena va fer un altre sospir.

—Per cert, i el Paris? —va voler saber l'Elektra.

—Treballant —va contestar la Geena, fent un glop de suc—. Des de la setmana passada. Li encanta, esta a la taquilla d'una galeria d'art. És que últimament li ha donat per dibuixar i pintar i fer fotos... en fi, que a la galeria li regalen passes gratuïts per les inauguracions i tal i diu que només per això ja li compensa.

—Que bé —va somriure l'Elektra—. Escolta, perquè no ens passem a saludar-lo quan sortim de la perruqueria? Li farà gràcia!

—Fet —va assentir la Geena i es disposava a fer una mossegada a l'ensaïmada quan va veure la cara de la seva amiga—. Què passa ara?

—Et fa res canviar-me l'ensaïmada? És que el sucre de la meva no està ben repartit, veus...?

*   *   *

—Cafè —va demanar el James.

—No estàs prenent molt cafè últimament? —li va preguntar el Harry mentre li passava la cafetera.

—Sí, però el necessito per aguantar el senyor Willikins tot el dia —va contestar—. L'odio, l'odio, l'odio...

—Dóna gràcies que almenys pots sortir de casa —va remugar la Lily, empastant una torrada amb mantega.

—Avui també ens donaràs l'esmorzar, Lils? —la va renyar la Ginny.

—Com està la Lizzbell? —va preguntar la nena tímidament.

—Feliç d'estar lluny de tu —va contestar el Harry, fullejant distretament el Periòdic Profètic—. I no cal que et queixis tant que avui sortiràs.

—De debò? —es va sorprendre la Lily.

—Sí, amb l'Albus —va contestar la Ginny, per sorpresa de l'Albus, que no n'estava informat—. Vindreu amb mi tots dos a Newcastle. A ajudar els tiets amb les mudances.

—Eh? —va fer l'Albus—. I jo què he fet?

—No és un càstig, Al —li va dir la Ginny—. Tu també ets de la família i ens ajudem. La Rose i l'Hugo seran allà i el Lorcan i el Lysander també; m'ha trucat abans la Luna que ella també hi anava. No tens ganes de veure'ls?

—Sí, assegut en un Starbucks mentre em prenc un te gelat amb llimona —va contestar l'Albus—. No mentre em destrosso l'esquena carregant armaris...!

El James es va ennuegar.

—Carregant armaris? —va repetir irònicament—. Au, va, Jessica, si no pots ni amb els coixins...

—Tampoc no cal passar-se... —es va defensar l'Albus.

—Què, James, som-hi? —va fer el Harry—. A la formiguera?

—Au, anem... —va accedir el James, posant-se de peu—. Avui al menys me'n vaig sabent que aquests dos també estaran fent feina. Tranquil·la, Jessica, quan vegis que no puguis amb alguna calaixera que pesi molt, li demanes ajuda a la Lily, eh?

L'Albus li va llançar un tros de bacó que no va arribar a tocar el James, perquè va agafar el braç del seu pare i un espetec els va engolir a tots dos.

*   *   *

Mitja hora més tard, la Ginny, l'Albus, la Lily, la Luna, el Lorcan i el Lysander eren davant la casa nova dels Weasley. Era gran, amb les parets blanques, d'estil victorià i un petit jardinet al davant amb una tanca de fusta, com totes les del carrer.

—Que maca —va dir la Lily—. És un barri muggle?

—Això sembla —va assentir la Ginny—. Què, som-hi?

Va picar el timbre al costat de la tanca de fusta i segons després l'Hermione, vestida amb un mono blanc tot tacat de pintura verd poma va obrir la porta.

—Hola, Ginny, Luna, gràcies per venir —va dir l'Hermione, fent-los passar—. Veig que heu vingut amb reforços; hola, nois.

—Pensava que només s'havien de posar els mobles... —va fer la Ginny, mirant les taques de pintura a la cara de l'Hermione.

—Teòricament, sí, però la cuina estava feta una porqueria —va explicar l'Hermione.

—Hermione? —va fer la Luna amb la seva veu somiadora—. Jo de tu trauria la magnòlia del jardí. És un atraient de nictus. Per l'olor, saps?

—Nictus? —va repetir l'Hermione educadament—. Ho tindré en compte, gràcies Luna...

—Té una bona disposició, per això... —va assentir la noia—. Quan hi hagi lluna plena la casa es carregarà d'energia positiva.

—Farem una festa mensual, doncs —va dir l'Hermione amb un punt irònic que a la Luna se li va passar.

El Lorcan va fer un sospir.

—Com un llum, de veritat, cada dia pitjor... —va dir—. Au, va, entrem a dins i anem fent...

Van travessar el jardí i van arribar al llindar de la porta, que donava a una sala gran i espaiosa però no gaire ben il·luminada; només hi havia una bombeta penjant del sostre, i es veien motetes de pols per tot arreu.

—En tenim per dies... —va xiular l'Albus.

—Ala! —va exclamar el Lysander, que era una còpia en petit (i en masculí) de la seva mare—. Està ple a vessar de nirgals!

—De nir...? —va fer el Lorcan—. L'altre! Oh, per l'amor de Déu, no et creguis les bestieses que t'explica la mama!

—Però si els estic veient! —va insistir el Lysander—. Mira, allà!

—Allà no hi ha res! —es va exasperar el Lorcan.

—Això és perquè ells no volen que tu els vegis —el Lysander li va treure la llengua—. Capten la teva energia negativa.

—No el peguis, no el peguis, no el peguis... —anava repetint el Lorcan en veu baixa. L'Albus no va poder evitar riure.

—Mireu, el camió dels electrodomèstics! —va fer la Lily—. Va, que ja podrem començar a entrar coses...

Quan van arribar-hi l'Hermione s'estava discutint amb un paio de dos metres sobre el material que duia al camió.

—Li dic que vaig pagar una televisió de plasma! —li cridava l'Hermione.

—No, senyora! —li va contestar l'home—. El que vostè em va demanar és a l'albarà, vostè hi veu alguna televisió, aquí? No! Aquí hi veig una nevera, un congelador, un aparell d'aire condicionat, però no un televisor! I si té alguna queixa, vingui a la botiga a parlar amb el meu cap, jo només sóc el repartidor!

Un cop dit això, va deixar els aparells del camió al costat de la tanca, va pujar-hi i va marxar. L'Hermione va entrar a la casa com una exhalació i en va tornar a sortir en menys d'un minut.

—Ho sabia! —va fer l'Hermione—. Al rebut m'han cobrat la tele! Ara què?

—Escolta, Herms —la va tranquil·litzar la Ginny—, que vagin l'Albus i el Lorcan que ja són grans a per la tele mentre nosaltres comencem a entrar les coses, d'acord?

—Sí, serà el millor... —va assentir l'Hermione, pràctica—. A veure, Lily i Lysander, per què no aneu al pis de dalt? Ja hi ha la Rose i l'Hugo fent neteja. Vosaltres dos, siusplau —va dir-los mentre els estenia el rebut que tenia a les mans—, podeu anar a reclamar la televisió?

—És clar —va assentir l'Albus.

—La botiga d'electrodomèstics és tres carrers avall a mà dreta —els va indicar l'Hermione—, ja la veureu, és molt petita i crec que ara només hi haurà l'home aquest, o sigui que us reconeixerà.

—Molt bé, de seguida tornem amb la tele —va assentir l'Albus, content de poder anar a fer un passeig.

Quan van sortir al carrer, però, el Lorcan li feia males cares.

—Per què li has dit que sí? —es va queixar—. Ara ens haurem d'anar a discutir amb el paio aquell de dos metres...!

—Au, va —va fer l'Albus traient-li importància—. Ha dit que estaria sol. Entre els dos podrem amb ell.

El Lorcan va parar en sec i li va fer una mirada significativa.

—Al, entre els dos no podrem ni amb la tele.

*   *   *

Ja no faltava gaire per l'hora de dinar, però el James n'estava fins els collons. Va agafar el pot de sacarina del prestatge i en va tirar dos pastilles al got de plàstic que contenia cafè bullent. Decididament, allò no era el que s'esperava.

Quan el seu pare li havia dit que li havia aconseguit una feina d'estiu com a ajudant del Wizengamot li havia semblat que seria genial. O sigui, no només pel sou, sinó perquè podria estar present en els judicis, podria veure de prop com es treballava a les oficines... sabia que alguna cosa hauria de fer, però es pensava que seria més... interessant. Com passar a net les actes de les reunions o... prendre apunts del que es deia als judicis, o fins i tot ordenar fulls de denúncies als arxius o... o fer fotocòpies! Però no, pel que es veia fins i tot les fotocòpies estaven fora del seu abast.

Havia après molt, oh sí. Havia après a fer cafès. I tes. I les diferències bàsiques entre un cafè descafeïnat de sobre i el de màquina; o entre llet sencera, desnatada, semidesnatada i de soja, o entre sucre blanc, sucre morè, sacarina i edulcorant. Poca broma.

—Això és tot el que fas, noi? —  li va preguntar el conserge de la Conselleria, que se'l mirava amb llàstima.

—Oh, no, Phil, què va —va dir el James amargament—. De vegades també em deixen escombrar.

Va agafar els vuit cafès i tes especials que duia i els va posar en una safata. Va fer un sospir i va començar a caminar cap al despatx del senyor Willikins, on estaven reunits tots els advocats repartint-se les demandes de la setmana frívolament mentre es reien dels acusats. Colla de llangardaixos...

—Ànims, noi —li va dir la Sally, mentre fregava el passadís amb el seu uniforme blau.

—Gràcies, Sally.

Que les dones de fer feines et mirin amb llàstima és trist.

—Què, James —va cridar el tiet Ron quan se'l va creuar—. D'aquí a Conseller d'Afers Màgics, eh?

—Això, riu-te'n... —li va contestar el James—. Digues-li al meu pare que si caic en una depressió serà culpa seva i que m'haurà de pagar ell la teràpia.

—Fet —va riure el Ron donant-li uns copets d'ànim ma l'espatlla, cosa que va fer que se li vessés una mica de cafè a la camisa.

—Val, de conya... —va remugar el James, però va seguir caminant perquè sabia que en vint minuts era la seva hora lliure per dinar.

Quan va entrar al despatx del senyor Willikins, però, l'esperaven males notícies.

—Eh, noi, vingui un moment —va dir el senyor Willikins i el James va arrastrar els peus cap allà—. Demà tenim un judici important, de manera que no tinc temps per a res. Veu aquesta caixa amb el correu? —Sí, la veia. Hi devia haver uns deu quilos de paper com a mínim—. Les cartes de les dreta són per entregar a muggles, de manera que vagi a comprar segells i tiri-les a bústia muggle més propera. Després vagi a la Roda d'Allà a l'oficina de correus màgica i enviï la resta als destinataris que pertoca. I espavili's, que d'aquí un parell d'hores tanquen.

—Però... senyor... —va fer el James—, és la meva hora lliure per dinar...

—La teva què?! —va exclamar el senyor Willikins—. Mira, John...

—James —el va corregir el James.

—Què?

—Em dic James, no John.

—I a mi què collons m'importa?! —va exclamar el Willikins—. Mira, noi, deixa'm que et deixi les coses clares, eh? Resulta que aquí el teu cap sóc jo, i a sobre que et deixo estar aquí aprenent, em vens amb aquests aires de desagraït? Si et dic que facis una cosa, la fas i punt. I si no has de dinar, doncs no dines, entesos, Jim?

—James.

—I no em repliquis! —va cridar.

El James va agafar la caixa com va poder perquè pesava un munt i va sortir del despatx. Mentre s'allunyava de nou pel passadís va seguir sentint la veu del Willikins que el criticava a ple pulmó.

—Coi de marrecs! Es creuen qui sap què! Els dónes feina i et venen amb uns aires...!

El James va entrar a l'ascensor sulfurat i de color escarlata.

—Segur que anaves a Slytherin, malparit... —va murmurar a sotaveu.

Quan va arribar al pis de dalt, va sortir de la Conselleria per la cabina telefònica, suant i panteixant i es va començar a dirigir cap a l'estació de metro més propera, que quedava al costat del riu Thames. I li pagaven el viatge en metro? Noooo, per què? Si gairebé era més car el tiquet del metro que el que cobrava a la setmana! Quins collons... Mai més, mai més...

Abans d'entrar a la boca del metro es va haver de parar perquè va xocar amb una dona i la caixa de les cartes gairebé li va anar a terra. Mare meva, com pesava! Va recolzar-la a la barana que donava al riu per posar-la bé. Es va mirar el riu, i després les cartes. Després es va tornar a mirar el riu un altre cop.

—A prendre pel cul —va dir, i va agafar la caixa, li va donar la volta i va deixar que totes les cartes caiguessin a les aigües del Thames—. Espero que siguin importants!

Va deixar la caixa buida al costat d'una paperera i es va tornar a recolzar a la barana, mirant com els papers molls s'enfonsaven al riu, i després va observar el Parlament, que li quedava just en front. A la Conselleria muggle també hi devia treballar gent com el Willikins? Segur que sí, de gentussa n'hi havia a tot arreu. Va pensar que aquell hagués estat el moment perfecte per encendre's un cigarret. Llàstima que no fumava.

En fi, ara tenia dues hores lliures. Ja que havia anat fins al metro, aniria a dinar a la Marmita Foradada per fer temps. Feia dies que no veia els Longbottom.

El trajecte fins a Oxford Street era de quinze minuts, però no se li va fer gens pesat, observant als muggles. Yupis de vint-i-un botó parlant per telèfons mòbils petitíssims que s'aguantaven sols a l'orella; nerds escoltant música amb els cascs dels seus i-pods teclejant sense parar els seus ordinadors portàtils, que segur que devien tenir més de tres-centes amistats al facebook de les quals no en coneixien cap; un grup de noies japoneses rialleres vestides amb roba extravagant però molt urbana, les típiques velletes estirades amb sabates de tacó i homes de cabell blanc llegint el The Times amb aire interessat.

Va agrair igualment sortir d'allà sota; l'ambient era sufocant, especialment a l'estiu. En el primer que es va fixar va ser en l'impressionant Harley Davidson negra que hi havia aparcada just en front de la Marmita Foradada; el Hagrid devia ser allà.

Va obrir la porta de la Marmita Foradada i va veure que estava de gom a gom. El Frank i l'Alice no havien exagerat gens quan li havien dit que anaven de cul. Va veure l'Alice passar atrafegada amb una safata plena de copes cap a una taula del fons. Ell se'n va anar a asseure a la barra on hi havia el Frank.

—James! —el va saludar Frank i van xocar de mans—. Què tal, tio? Com va la feina.

—Ni me'n parlis —va remugar el James, enfilant-se al tamboret—. Ho odio.

—A mi m'ho dius? —va fer l'Alice de mala lluna, deixant la safata buida sobre la barra, tot i que li va fer un petó un petó a la galta—. Frank, dos batuts de bescuit, una aigua de foc, un brandy amb gel i un aiguamel amb extra de sucre.

—Vaig.

—Nenaaa! —va cridar un bruixa del fons—. El compte!

—Va!

—Nenaaa! —va cridar un gòblin—. Em portes uns escuradents de menta?

—De seguida.

—Nena, els serveis? —li va preguntar un troll de dos metres amb veu greu.

—Al fons a la dreta —va sospirar l'Alice—. Odio ser cambrera, odio atendre, odio la gent, però per sobre de tot... odio que em diguin nena!

Se'n va anar de mala lluna amb un compte i un pot d'escuradents.

—Vens a dinar, James? —va preguntar el Frank—. Acaben de sortir pies del forn. T'agraden més de salsitxa o de pernil dolç i formatge?

—Un de cada —va contestar el James—. I un suc de carbassa. Per cert, on és el Hagrid?

—No hi és pas—va contestar el Frank, que no entenia a què venia allò.

—Però si he vist la moto del Sirius aparcada a la porta...

—Ah... —va assentir el Frank amb un somriure—. El que passa és que ara es la moto del Frank.

—Què vols dir? —va preguntar el James.

—Que és meva —va aclarir—. Me la va regalar el Hagrid, perquè el meu pare el va ajudar amb no sé quines plantes que es volien menjar els seus hipogrifs.

—Collons amb les plantes... —va fer el James.

—Sí, li volia donar al meu pare, però ja saps com ñes no li agraden ni les escombres, de manera que el vaig convèncer perquè me la deixés tenir a mi. La veritat és que el vaig entabanar una mica, i quan li va explicar a la mare, ella va posar el crit al cel.... bé, textualment li va dir "sembla mentida que siguis professor i que et deixis enredar pels teus propis fills d'aquesta manera". Però jo ja havia anat a apuntar-me a l'autoescola i havia pagat la quota amb els meus propis diners, de manera que ja no hi van poder fer res.

—Sembla que t'ho hagis après de memòria i que li expliquis a tothom.

—Perquè és el que ha fet —va deixar anar l'Alice, que acabava de tornar a recollir el que havia demanat abans, que el Frank ja li havia preparat a la safata, i va tornar a marxar.

—Mira, l'Andrea! —va fer el Frank, quan l'Andrea O'Brien va entrar per la porta que donava a la Ronda d'Allà.

—Hola, James! —va exclamar la noia i es va asseure al seu costat—. Que no treballes avui?

—Sí —va assentir el James amb un somriure—. Ara mateix estic repartint el correu.

—És clar —va riure l'Andrea—. Jo acabo de sortir de Bromes dels Bruixots Bessons. Faig horari de matí, ajudo al senyor Weasley; a la tarda s'hi queda el Fred. Vinc a dinar cada dia aquí. Ara em vindrà a buscar l'Hermione, aniré a ajudar també amb les mudances. Que hi ha pies, Frank?

—Sip—va assentir el Frank i li va posar un plat igual que el del James.

—Així que ja som oficialment cosins, no? —va fer el James.

—Sí—va assentir l'Andrea—. El Ron i l'Hermione han estat molt amables d'adoptar-me... no hagués tingut on anar.

—Són molt bona gent —va assentir el James.

—Ai, Déu meu, ja hi torna! —va exclamar el Frank , tapant-se la cara amb les mans—. Ahir em va muntar el mateix número...!

El James i l'Andrea es van donar la volta per trobar-se que l'Alice, tota sulfurada, amb el seu vestidet d'uniforme, s'acabava d'enfilar en una taula al bell mig del pub i cridava a ple pulmó.

—Atenció, siusplau! —va bramar, i tot el pub va callar—. A veure! La majoria de vostès estan de vacances, oi? Doncs se'm relaxen tots però ja! Aquí jo només tinc dos braços i dues cames, o sigui que facin el favor de deixar de cridar-me el mateix cada cinc segons! Ja els sento, no sóc sorda! I veuen aquest lletreret que porto al pit on posa ALICE? Doncs és el meu nom, de manera que el proper que em torni a dir "nena" desitjarà no haver nascut! —Va callar, va mirar el seu voltant i va somriure—. Que vagi de gust, espero que estiguin passant unes bones vacances...

*   *   *

—Quina sort que t'haguem trobat, Charlie —va fer el Lorcan mentre ell, el Charlie i l'Albus tornaven cap a casa els Weasley carregant la televisió (bé, en realitat la carregava el Charlie) i una torradora (que també portava ell).

—Gràcies per intervenir... —li va agrair l'Albus.

—De res —va fer el Charlie—. Quin idiota, el paio aquell. Quin penques, de no voler-vos donar la tele quan l'havíeu pagada i teníeu el comprovant... Hagués preferit no haver de pegar-lo, per això. Espero no haver-li fet gaire mal...

—Naaa —va fer el Lorcan traient-li importància—. M'ha agradat molt quan ens ha suplicat que també agaféssim la torradora per les molèsties.

Van arribar al tancat i van entrar a la casa. L'Hermione ja havia acabat amb la cuina i era al rebedor.

—Ah, hola, nois, veig que ja teniu la tele. Que us ha posat gaires pegues?

—Nah —va fer el Lorcan, tot pompós—. El Charlie l'ha fet entrar en raó de seguida. Per cert, és aquest, és amic nostre de Hogwarts i viu molt a prop. Es queda a ajudar.

—Oh, gràcies, encantada de conèixer-te, Charlie —va fer l'Hermione.

—Igualment senyora Weasley —va contestar el Charlie educadament—. On l'hi deixo això?

L'Hermione els va fer entrar a la saleta, on la Luna saltava amunt i avall amb un caçapapallones.

—És ben bé ple a vessar de nirgals, eh? —va dir amb la seva veu aguda.

—Ja ens ho han dit —va remugar el Lorcan—. Mama, per què no fas alguna cosa de profit?

—Deixa-la, deixa-la! —li va dir de seguida l'Hermione fluixet—. Així al menys està distreta... que abans li he dit que col·loqués les copes a la cristalleria i mes les ha trencat totes una per una...!

El Lorcan va fer un sospir, però segons després va tornar a mirar alarmat les escales, per les quals baixaven corrent La Rose, l'Hugo i el Lysander, cridant com bojos.

—Mama, mama! —va fer el Lysander—. A les golfes hi ha un garrinot banyarrugat!

—No és cap garrinot banyarrugat! —va xisclar la Rose—. És una rata!

—I per què correu? —va preguntar la Ginny.

—Perquè la Lily l'ha agafat i ens la vol ficar per la samarreta! —va xisclar la Rose.

En aquell moment la Lily va parèixer per l'escala, agafant per la cua una rata enorme i asquerosa de color gris que estava viva.

—Mira, mama! —va cridar, feliç, ficant-li la rata a la cara—. A que mola?

*   *   *

La Geena i l'Elektra van sortir de la perruqueria més tard del que havien planejat. De manera que havien comprat menjar per emportar per a tres i ara anaven cap a la galeria d'art on treballava el Paris. La Geena s'havia allisat el cabell, que per la seva sorpresa, li arribava a la cintura. Pel que feia a l'Elektra...

—Portes exactament el mateix cabell que la meva millor amiga de l'escola! —va exclamar la Geena per enèsima vegada—. La veritat és que teniu un aire...

—Alice, es deia, oi? —va fer l'Elektra—. Espero conèixer-la aviat... per cert, com va allò d'invitar els teus amics a venir passar uns dies?

—Pesadeta, tu també; el Paris igual —va riure la Geena—. Ahir mateix els vaig escriure. D'aquí uns dies m'arribarà la resposta. Tot i que em sembla que el Frank i l'Alice... no sé, sempre treballen al pub de la seva mare, a l'estiu...

—Bé, si ells no poden venir no passa res... —va dir l'Elektra com aquell qui res.

—Ja, mentre vingui el James a tu ja et va bé, no? —va riure la Geena.

—Home... —va dissimular l'Elektra—. Bé, sí, a qui vull enganyar... Escolta, que ve que el paris hagi trobat feina, no? Jo volia treballar, però no m'han trucat d'enlloc...

—Amb lo bé que s'està de vacances... —va dir la Geena, però va callar perquè  s'acabava de fixar que l'Elektra caminava fent saltironets per aquell carrer—. Estàs caminant sense trepitjar les línies del terra, oi?

L'Elektra es va posar una mica vermella.

—Odio quan posen el terra de dos colors... —va dir—. Em veig a obligada a trepitjar-ne només un...

—Per què?

—Perquè... perquè... perquè només en puc trepitjar un, jo què sé! —va exclamar l'Elektra, que s'estava atabalant—. Escolta no necessitaran pas una altra treballadora a la galeria?

—Que jo sàpiga, no —va contestar la Geena—. Per què necessites treballar?

—Han tancat l'empresa de marmites on treballava la meva mare —va sospirar l'Elektra—. I ara mateix no té feina, i només estem nosaltres dues i... bé, no és que gastem molt, però jo estic estudiant i vulguis que no gasto, i mengem i ens vestim, i...

—Ja, ja, ja ho entenc —va assentir la Geena—. Escolta, si m'ho haguessis dit, podríem haver anat a dinar a casa, en comptes de comprar menjar...

—És igual, és igual —va somriure l'Elektra—. Si a tu et ve de gust menjar fora, mengem fora i ja està. Però m'aniria bé tenir una feina, la veritat. Al menys a l'estiu, perquè durant el curs no puc... Segurament la meva mare trobarà feina aviat, però no ens anirien malament uns diners extra per anar tirant...

Van entrar a la galeria (que, per sort, tenia el terra de marbre completament llis) i es van dirigir a la taquilla.

—Caram, que guapes! —va exclamar el Paris quan les va veure.

—Oi que sí? —va fer la Geena—. Portem sushi.

—Que bé! —va fer el Paris tot animat—. Jo també tinc una cosa per vosaltres!

Va treure del mostrador dos tiquets.

—Me'ls han regalat perquè vingui amb un parell d'amics —els va explicar—. Són per l'inauguració de l'exposició de fotografies d'uns fotògrafs francesos molt famosos; venen des de Nova York. L'exposició es diu Melics, però encara no sé si realment va d'això o és una metàfora... en fi, que es veu que vindran famosos i la premsa i tal.

—Que guai! —van exclamar les noies molt emocionades.

—Als meus amics això de l'art no els agrada gaire —va somriure el Paris amb els seus ullets brillants de color mel—, però he pensat que potser a vosaltres us agradaria venir...

—I tant! —va exclamar la Geena.

—Crec que és la setmana que ve —va dir el Paris—. Heu de venir ben vestides, per això, perquè crec que tots els invitats són una colla de pijos...

—És clar —va assentir la Geena—. Demà ens n'anem de compr... —va callar quan va veure la cara de l'Elektra—. No, mira, millor anem a casa meva, Elektra. Crec que la meva mare tenia vestits de festa dels cars.

—Sí, que en tenia —va assentir el Paris—. Una altra cosa no, però vestits de festa...

—Se'm dóna bé cosir —va dir l'Elektra—. Puc arreglar-los una mica si no ens van del tot bé.

—Perfecte, doncs ja està —va fer la Geena.

Van dinar alegrement i, després, van deixar el Paris a la galeria i van tornar cap a casa. Quan van passar per davant de casa l'Elektra es van acomiadar.

—Gràcies per... —va fer tímidament l'Elektra quan va obrir la porta—. Per això dels vestits. No me n'hauria pogut comprar cap d'etiqueta.

—Cap problema —va dir la Geena i en aquell moment es va sentir un sorollet electrònic.

L'Elektra va arrufar el front i va agafar una cosa de dins de casa que la Geena no va poder veure bé, però que li va semblar que era una caixeta.

—Oh, per favor, a l'estiu també...? —va sentir que murmurava la seva amiga.

—Què passa? —va inquirir la Geena.

—Res, G, és igual... —va fer l'Elektra posant els ulls en blanc—. Millor t'ho explico un altre dia perquè... em poso dels nervis. Quedem demà cap allà les deu per mirar això dels vestits?

—Molt bé —va assentir la Geena—. Fins demà, doncs.

—Fins demà —va fer l'Elektra amb veu cansada, i va tancar la porta.


 

VIST:

P i S a Bendels mirant sabates (i comprant, és clar). C davant de la Fontana di Trevi escridassant-se amb la seva mare. Sembla que ha decidit tirar-li en cara això del mosso de vint anys! Per cert, que mentre cridaven, s'ha mencionat el nom del germanet de C en veu alta: es diu H, perquè ho recordeu quan comenci a l'escola aquest any. K i MrPlayboy a la platja, per variar, tots dos bevent aigua a litres i amb ulleres de sol. Ressaca, nois? I E, passejant amb una noia nova de cara desconeguda xerrant de les seves coses. Adjunto fotografia. Qui és? On viu? És muggle? De què coneix la E? Hmmm... Si ho descobriu, ja sabeu on enviar-ho. I gràcies als que heu enviat alguna xafarderia!

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora


Llegit 1708 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 09:49:33
    #19767He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Vale, otro! Com veureu he canviat la imatge, perquè en aquest capítol el James està d'òscar. He trobat el meu James, pels que el conegueu, sí, és el chuck bass, estic enamorada d'ell XD.

    També m'encanten el Lorcan, l'ALbus, els Lysander i la Lily en aquest capítol.

    Pels que us agradava l'Elektra, li he afegit una carecterística. És maníaca amb tot XD. Hi ha gent d'aquesta, i és divertit anar amb ells.

    Crec que ja està. De dicat a la ginny loovegod que aviat començarà amb les mudances XD i a tots aquells que no heu tingut "vacances" a l'estiu perquè estàveu treballant!

    xo xo!

    Agatha Black




  • AvatarullalEnviat el 16/09/2009 a les 13:40:28
    #19768He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

    ja! primera altra vegada! com sempre encara no l'he llegit pero no sigui que ningu em pasi al davant.



  • AvatarullalEnviat el 16/09/2009 a les 14:19:31
    #19769He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

    la foto m'encanta és ven bé com imaginava en james. el capitol fantastic com sempre. i la pandora em té molt despistada. no se pas de qui parla i de moment tampoc tinc cap teoria...



  • Avatarivi_potterEnviat el 16/09/2009 a les 14:44:24
    #19770He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    HOLAAAAA :)

    genial capítol i abans del que m'esperava! La Lily és una crack sí senyor, ella i el James... *_* El noi de la foto la veritat és que hi té una retirada eh! Que passa amb l'Elektra? Què és això que li ha d'explicar?:S I que bo lo de les maníes... x)

    Petons!




  • Avatarivi_potterEnviat el 16/09/2009 a les 14:44:59
    #19771He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    Ah, afegeixo! El Lorcan ha estat brutal en aquest capítol xdddd, el Lysander és... com la Luna i ja està jajaj!

    Petoons:)




  • Avatarginny loovegodEnviat el 16/09/2009 a les 14:54:45
    #19772He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    woo woo genial!

    Wenu, només dir que moltes gràcies per dedicar-m'ho i que està genial! M'encanta la foto del james, jo també me l'maginava així^^

    wenu dew, que la meva mare m'ha deixat estar a l'ordinador però per poc temps!

    *laurie*



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 15:23:21
    #19773He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    ullal: oh, vale, sembla que la foto s'assembla al James per unanimitat! XD I la Pandora... vaig pensar que potser algú començava a ensumar-s'ho, ja, si no, al següent capítol es notarà força.

    ivi_potter: a mi m'encanta lo de les maníes de l'Elektra! I què m'has de dir del meu James, ja sé que és molt guai XD i la Lily tmb! El que li ha d'Explicar l'Elektra sortirà força més endavant. Ah, i el Lorcan m'encanta és súpersarcàstic, i en contraposaició amb el Lysander és molt bo, i les parides amb l'Albus són d'òscar.XD

    ginny loovegod: No pateixis, aquestes mares... aix! Gràcies per comentar. I pel que es veu tothom diu que el James està ben triat, vale ;) És la típica ocasió que tothom comença... alaaaa, jo no me l'imaginava així! XD




  • Avatarginny loovegodEnviat el 16/09/2009 a les 15:36:00
    #19774He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    Per cert, ara que hi penso: Vas rebre el correu amb la fic?



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 15:41:21
    #19775He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Si t'estàs referina a la FF dels merodeadores, sí, la vaig rebre, la tin desadeta en una racó humil de l'escriptori... veureé què hi puc fer, però de moment, ja us dic que està verda la cosa.



  • AvatarTooruEnviat el 16/09/2009 a les 15:58:43
    #19776

    Hola!!

     Esta molt be! Et superes cada dia! M'encanta el James!

    Crec que ja se a qui es refereix la Pandora. Puc dir la meua teoria?

    Crec que la E, es l'Elektra,  la H es Hugo (?), pero els demes no tinc ni idea.  La Pandora esta s'assembla a la Rita Sketter, que es la filla ?(xD) 

    Fins aviat!




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 16:54:39
    #19778He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Tooru: gràcies. Pel que fa la Pandora... no exactament però va per aquí. Merci per comentar!

    He esborrat el de la marta_ginny, que ho ha encertat de ple! XD 10 chiquipuntos! Sabia que algú ho veuria!




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 17:07:36
    #19779He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Jooo ara m'he adonat que mentre feia el comentari n'hi hagut un altre que ha dit la mateixa teoria...

    AAAAAH! AAAAAAH! La reportera és del Cosmopolitaan! Jaja paranoia després de rellegir-me el principi.

    Wenu en fi, que vaig a fer el comentari.

    Pel que fa a personatges... m'encanta la Lily, adoro l'Alice (claro está, jo de gran vull ser com ella XDXD), l'Elektra... jo, no s'hi val, ets malaa, tu el que vols és que em torni a caure bé, ets mala, mala, mala. Ara que havia trobat el personatge més odiat! El Lysander... sin comentarios, si la Luna és el meu personatge preferit... adivina qué!

    Alaaaaa alaaaa m'acabo d'adonar d'una altra cosaaa! lo del final de la capseta està relacionat amb el comentari anterior?

    La imatge... uaaau. Sí que s'hi assembla, sí. Espera, que em faig sòcia del club. On és la Martha?

    I ara tinc un profe nou que li encanta HP. Arriba: el primer que em fixo és que té un estuig d'HP. Dic: aquest tio em caurà bé. Després deixa anar: "No es poden guixar els llibres a no ser que sigui per apuntar alguna cosa als marges d'interès per a l'assignatura, com ara a un llibre que si no recordo malament es deia Pocions molto potente". Tota la classe es va quedar: eing? I jo allà: FLIPA! FLIPA! FLIPAAAA! I avui ens ha manat una redacció de si creiem que HP és literatura de quiosc o no. No és genial?

    No sé com m'ho faig que sempre acabo explicant la meva vida. Però he pensat que et faria gràcia XD Pobre tio tota la classe el tracta de freaky...

    En fi, no se m'acudeix res més.

    1 pto

    Marta 3




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 17:09:42
    #19780He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Ueeee 10 punts!!! 2n capi i ja ho endevino.. kina craka XD he començat a pillar la teva manera d'amagar les coses... jaja



  • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 16/09/2009 a les 17:15:59
    #19781He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    Holaa!!

    que guaai! m'he rigut molt amb aquest capitol XD entre les manies de l'Elektra, la rata i en Lorcan jajaj!
    I que li ha d'explicar l'Elektra a la Geena?? woow woow! kina intriigaa XD

    Crec que no em deixo res... bueno, que la Pandora deu parlar d'alguns personatjes pero com que les inicials no em coincideixen estic una mica perduda... pot ser que encara no hagin surtit? ^^

    un petoo!




  • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 16/09/2009 a les 17:16:48
    #19782He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    ah si!! (ja sabia jo que em deixava alguna cosa) la foto està molt ben trobada!! :)



  • AvatarPorcupintí-naEnviat el 16/09/2009 a les 17:38:12
    #19784He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    E és l'Elektra i passeja amb la Geena!

    no see xdxd


    ni idea, eh..
    xdxd

    Em cau mooolt bé el Charlie!!!!
    hahaha

    :):)

    un petó!
    Maria



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 17:49:21
    #19786He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    marta_ginny: no, la reportera no és del Cosmopolitan, no. XD Jo també adoro l'Alice, i A TOTS us acabarà caient bé l'Elektra en un moment o altre, perquè és bona noia, de veritat que sí. Només que té els seus defectes, com tothom. No la pots culpar que li agradi el james. A mi també m'agradaria. I atu, que m'imagino la cara que has fet quan has vist la foto, bandarra! XD I, no m'ho diguis, ets l'ànima bessona del Lysander XD. TIA, TIA, TIAAA! D'on has tret aquest profe tan guai? És jove? És guapet? Té nòvia? I mòbil?? XDXD De què et fa classes? Dios, que maco no? Ja és el teu "nou professor preferit", m'imagino. Em passaràs la redacció, quan la tinguis feta? M'agradaria llegir-la! Vaya telaaaa.! M'he emocionat jo i tot quan m'ho has explicat!

    Laura*Malfoy:El Lorcan m'encanta en aquest capítol. És que volia fer-los sortir una mica a tots, per això ha quedat un capítol tan llarg, de fet. Vale, sí, llavors ens quedem amb el noi de la foto cm a James, no, pel que veig? ^^ Merci per comentar. La Pandora... en part sí i en part no! ^^




  • Gemma EvansEnviat el 16/09/2009 a les 17:53:56
    #19787

    ola!
    els dos capis fantastics! xd!
    pos re k magrada mol el ffic tot i k no pillu axo en cursiva! xd

    ptns

    ~~Gemma~~



  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 18:04:51
    #19789He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    weenu doncs de un tipo de Hogwatch.

    Aaaaa miiiiii?? El James?? Nooo que vaaaaa... on has dit que era la Martha?

    Tan com ànima bessona no, però... senzillament m'encanta. Crec que la Luna és un dels pocs personatges que va millorar a la gran pantalla.

    El profe? És de l'insty de sempre... abans de conèixar-lo sempre l'havia trobat una mica raret. Després de contestar les teves preguntes t'ho explico. I sento decebre't però... no, no, no ho sé, i és possible. Ara m'imagino jo la cara que se t'ha quedat. Fa classes de català, sempre va vestit amb traje i les corbates més rares que et puguis imaginar. Avui en portava una que m'ha encantat, semblava de Slytherin. I va en serio. Et parla de vostè i és molt exigent, però és l'amo. I no, no és el meu "nou professor preferit", perquè a l'Alba i a la Sònia no les guanya ningú XD. Però m'encanta. Si el vols conèixer em vens a fer una visita i te'l presento XD. No sé, no sé... wenu va si m'agrada com em queda te l'envio.

    1 pto

    Marta 3




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 18:15:46
    #19792He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Porcupintía-na: vas bé, vas mooolt bé. I el Charlie és molt mono, a mi també m'agrada! ^^ Petonet!!

    Gemma Evans: gràcies per llegir la FF! I tranqui, que gairebé ningú no entén la cursiva. ^^

    marta_ginny: vaja, és una pena lo del profe... U.U' XD




  • Laiia Von LlasëEnviat el 16/09/2009 a les 19:02:04
    #19794He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    Genial! Realment divertit! Quan en James tira les cartes, quan l'Alice monta tot l'espectacle, la Lily amb la rata(aqi sí que he rigut de veritat), la posició exacta de l'objecte del prestatge. Cada dia estic més convençuda de que la Lily és el futur d'aquesta generacio, és l'idol en cap. Continua aviat. Petons.



  • myre_ginnyEnviat el 16/09/2009 a les 22:56:19
    #19796

    holaaa!! genial! mol divertit d debo, pobres, kin stres k porten tts x se vacances.

    comento mol tard, no? jeje sq ara ja no tindre tan tems com el curs psat. wenu, ja tin ganes d saber com seguex i d ke va aqsta ffic. x cert, lo q sta en cursiva ni idea...   ja sanira veien...

    un peetooooo!!




  • myre_ginnyEnviat el 16/09/2009 a les 22:57:11
    #19797

    per cert, la foto del James mol bna! es realmen com m limaginava!



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 16/09/2009 a les 23:14:08
    #19800He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Laiia Von Llasë: crec que el moment que el James és el meu preferit, juntament amb el "Al, entre els dos no podrem ni amb la tele" del Lorcan XD. La Lily és molt guai també, i l'Alice i sus cosas, cómo no! L'Elektra m'està agradant, ara que ja li he pillat el punt. Merci per comentaaar!

    myre_ginny: Tothom s'imaginava el james com a la foto, que guai! jajaja! Eh que sí? Vaya vacances, no? Lo de la cursiva, com tu has dit, ja es veurà. I, de fet, no comentes tan tan tard; he penjat el capítol avui mateix... passa que sembla que a la gent li agrada i tot! XD Merci x llegir i comentar!




  • AvatarTooruEnviat el 17/09/2009 a les 16:13:40
    #19806

    Aleshores el que va dir marta_ginny es veritat? Hu sent pero vaig llegir el seu comentari abans de que el borrares. Ja se alguna cosa mes! xD

    Fins aviat!




  • AvatarlunalovegoodEnviat el 17/09/2009 a les 19:50:26
    #19810He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

    HOLA!!!
    No sabia que ja havies començat la 3a part i m'he emocionat molt quan l'he vista!!!
    Com sempre, m'han encantat els 2 capítols. La Luna, fantàstica, la Lily (com a tothom, em penso) m'ha encantat i l'Elektra també amb el seu transtorn compulsiu.
    A mi també m'encanta Gossip Girl! encara que això de mirar sèries per internet i estar-hi enganxada no m'agrada massa i fa força temps que no ho miro.

    Doncs això, lo de sempre, que m'ha encantat, ja ho saps. Continua aviat!!! No ens facis esperar!
    Petons!
    PD: m'agrada el nou estil de noms de capítols!
    Apa, adéu!



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 17/09/2009 a les 20:11:40
    #19812He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Missatge de la lunalovegood esborrat. tal qual, tu, les has acertat absolutament totes, però totes, eh? jajajaja, molt bé, noia! No tinc paraules. Suposo que pels que seguiu GG era més fàcil... jajaja.



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 17/09/2009 a les 20:15:11
    #19814He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    ai, que m'he deixat el comenteri! XD

    lunalovegood: Ja vaig notar que feia molt que no et passaves per aquí. A veure si segueixes la teva fanfic que està molt bé! La Luna gairebé no ha sortit, però vaja, suposo pel teu nik que deu ser el teu personatge preferit de HP, de manera que ja entenc que t'emocionis quan surt (a mi em passa el mateix amb el Sirius) a mi també m'encanten la Lily i l'Elektra. Escriuré molt aviat, possiblement demà mateix! Vaja, doncs, gràcies per llegir i comentar! Un petonet! I 10 chiquipuntos per a tu també!




  • AvatarAntares_BlackEnviat el 06/02/2017 a les 20:43:52
    #27082He escrit 12 fanfics amb un total de 57 capítols

    Aquest capítol m'ha agradat moltíssim! Tot ha estat molt divertit!!! També m'agrada com vas canviant d'escenari i finalment els personatges es van ajuntant. Molt ben construït.

    Caram, la Pandora aquesta!! xD Que si les ulleres de marca i que, alerta, «assegureu-vos que no us surt cap tros de greix pel banyador (sí, S, va per tu)» que fort! Hahahaaa «I, creieu-me, vomitar no té cap glamour». I després em deien que la professora Papilio era cruel amb els seus pensaments!!!

    Apa! «el sexe, les mentides i els escàndols no descansen. En comptes d'això, agafen el ferri més proper i se'n van de creuer per les illes»! Està fatal! «A veure si ho deixen d'una vegada no? Tant d'amor ja cansa» :S

    Va, anem al capítol...

    Oh! L'Elektra! «la noia més bonica de la ciutat [...], els cabells llargs i castanys, els ulls blaus i brillants i un cos de la portada del Cosmopolitan» huhuuu Em quedo amb el fet que va a la residència d'alfa xD Això dels quadres m'ha semblat interessant. Ei, que li porta ensaïmades!! Passa, passa, Elektra! ^^

    No la recordava pas tan maniàtica... (això del sucre mal repartit ja n'és el súmmum...) I espontània. Pim pam, i van a la perruqueria! I, a més, decideix ella el que es farà la Geena O.o

    Jo faig això mateix que fa l'Elektra! xD O només trapitjo un sol color o veig la intersecció com una línia, que no puc trepitjar. Si en trepitjo alguna, he de tornar enrere per tornar-la trepitjar. I si n'hi ha moltes, no puc trapitjar ni les verticals ni le gruixudes... És una paranoia...

    En Paris no era més petit que la Geena? La Geena no farà quart? Em sorprèn que treballi.

    En James li torna a dir noms de noia a l'Albus??

    En James no està treballant! Està "de pràctiques"! XD L'exploten i encara et diuen que t'estan fent un favor! «De vegades també em deixen escombrar» >.< Un desastre! «Que les dones de fer feines et mirin amb llàstima és trist». «Digues-li al meu pare que si caic en una depressió serà per culpa seva i m'haurà de pagar la teràpia» hahahaaa I per acabar-ho d'amanir les cartes les ha d'enviar per correu muggle! («Segur que anaves a Slytherin, malparit...» aquí t'has passat...)

    El tros d'en James a la feina m'ha agradat especialment. El millor és quan ho envia tot a la me, i aboca les cartes al Tàmesi!! «Espero que siguin importants!». Moment de fumar-se un cigarret, «Llàstima que no fumava»! Doncs ara en James haurà de començar a fumar per assaborir moments com aquests! Hahahahaa

    M'agrada que treguis l'element de la tecnologia electrònica muggle.

    Això que la moto voladora d'en Hagrid/Sírius és una Harley negra, t'ho has inventat tu? Mola!

    Renoi! Que n'és, d'ensucrat, el que demana aiguamel amb extra de sucre! Hahahaa Com quan especifiquem el que mengen al Gran Saló, també m'agrada que especifiquis què demanen a la Marmita Foradada. I no paren que cridar-li «Nenaaa!», que bo! Hola? Escuradents de menta?

    «El que passa és que ara és la moto d'en Frank» M'encanta! «Collons amb les plantes...»! I el millor és quan se li nota que hi diu de memòria d'una tirada, perquè ho explica a tothom!! huhuhuuu

    Segons com, aquesta frase («ajudo el senyor Weasley; a la tarda s'hi queda en Fred») pot descol·locar una mica... Sort que sé que es tracta d'en Ron i d'en Fred II... :'(

    L'espectacle de l'Alice és la bomba! L'Alice és la bomba! Això també va ser el que jo vaig ser el meu primer dia de pràctiques: Reivindicar que tinc un nom!

    «Jo de tu trauria la magnòlia del jardí. És un atraient de nictus. Per l'olor, saps?». La Luna de sempre! ^^ (nictus t'ho has inventat, o és alguna cosa de la Luna?) I el comentari irònic de la Hermione sobre les festes mensuals m'ha fet molts gràcia! És molt divertit el contrast entre En Lorcan i en Lyssander(Luna) xD

    Lorcan: «Al, entre els dos no podrem ni amb la tele» hahaha M'encanta!

    Caram en Charlie! Aquí aprofitant-se de la seva conspiració de Zúrich per estomacar un "pobre i humil" mandao de televisions... xD Ha estat estrany quan en Charlie li diu a la Hermione «Igualment, senyora Weasley» (encara que esperava que la Hermione es queixés i digués que no va adoptar el cognom del seu marit...); em fa pensar en en Charlie Weasley!!

    Ai! Em fa molta gràcia que en Lorcan sia tan contrari a la Luna i que son germà sia més com ella! I la Rose tan realista com la seva mare: «No és cap garrinot banyarrugat! És una rata!» I la Lily, que està pa'ià!

    ---

    posant-se de peu → posant-se dret

    al menys → almenys

    bacó → cansalada (bacó=porc // bacon=cansalada)

    a per la tele → per la tele / a recollir la tele...

    dos patilles → dues pastilles

    arrastrar els peus → arrossegar els peus

    observant als muggles → observant els muggles

    cabell blanc → cabells blancs

    allisat el cabell → allisat els cabells

    l'inauguració → la inauguració

    ---

    I sento aixadar-te l'èxit, però jo no m'imagino així en James!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (i tampoc no m'agrada el noi que dius... però tot és qüestió de gustos, no em matis per això ;) )

    Antares

    PD: La Pandora es diu com es diu perquè es dedica a treure a la llum tota la me de la gent cada cop que obre la boca?? xD




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 26/02/2017 a les 00:57:39
    #27094He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    La Pandora és aquí perquè se l'odïi. Sí que és divertida en ocasions, però generalment només és cruel, com has vist.

    He de dir que de totes les meves FF aquesta és la meva preferida pel que fa al tros de l'estiu. És un estiu molt divertit i entretingut. Tots els Magatotis estan fent coses, tenim gent nova, tenim els aurors (que els adoro fins a punts insospitats, tant insospitats que tinc mig-pensat un spin-off dels aurors), la mudança dels Weasley, quidditch... és el meu estiu preferit, crec que em va quedar molt bé comparat amb els altres, sobretot perquè no passa res intens (assassinats, robatoris, descobriments relacionats amb la trama...) és només divertit i enfeinat! :)

    El comportament TOC maniàtic de l'Elektra no l'hi vaig pensar fins que vaig començar aquesta FF, així que no l'habíem vist abans. Vaig decidir posar-li perquè vaig veure que tenia un personatge una mica massa pla, és bonica, intel·ligent, amable, simpàtica... així que vaig decidir que tingés algun defecte que pogués treure una mica de polleguera els del seu voltant. Lo de les línies del terra és inevitable... ara jo no arribaria al punt de tornar enrere! XD

    No, en Paris és més gran que la Geena. Fa un curs més, tot i que es porten gairebé dos anys (com l'Albus i en James). I parlant de l'Al i en James, en James SEMPRE li diu noms de noia a l'Albus. De fet, quan no ho fa, l'Albus s'espanta perquè sap que en passa alguna de grossa, perquè si li diu pel nom és que està massa proecupat com per burlar-se d'ell. 

    Tot el que fa el James a la conselleria em fa molta gràcia, pobre. I el Ron, "què James, d'aquí a conseller, eh?" XDD 

    Ep! El "senyor Weasley" al qual ajuda l'Andrea no és pas el Ron, és el George! El Ron és auror i treballa a la conselleria amb el Harry. Només va ajudar el George amb la botiga durant un temps després de la mort del Fred, però després ja no. Em fa ràbia que a l'obre de tatre el deixessin tant de calçonaços, la dona ministra i ell a la botiga d'ajudant, ni tan sols propietari. En Ron mola molt i va acomplir el seu somni de ser auror! On s'és vist! angry

    Lorcan: «Al, entre els dos no podrem ni amb la tele» hahaha M'encanta! --> Crec que això ho vaig treure d'algun acudit però ara no ho recordo...

    El Lorcan és MOLT diferent de la Luna i el Lysandre, si. 

    I er mi l'Hermione es diu Weasley! Trobo que seria un bonic gest de cara al Ron, que l'Hermione adoptés el seu cognom com un gest de deferència (el Ron normalment ja se sent per sota d'ella, i crec que l'Hermione ho faria. A més, en el seu món, "Granger" és com dir-se "Garcia", i "Weasley" (que encara que ells no hi creuen, segueix sent un del "sagradat vint-i-vuit"), és bàsicament com dir-se "Cruscab de Palausagulla - Bellugab", m'entens el que et vull dir? Qui no preferiria Weasley a Granger? Que eh, l'Hermione mola moltíssim com a Hermione, però no com a Granger. I Weasley mola, perquè els Weasley molen. Qui no voldria portar el seu cognom i formar part de la seva família? <3 (A banda d'això, em va semblar DENIGRANT que a l'obra la Rose es digués Granger-Weasley. És la culminació al menyspreu que li fan al Ron a l'obra. COM QUE GRANGER-WEASLEY? Aquí, col·locant el nom de la mare davant com si el Ron no fos ningú, un mitja merda, allà que no pinta res... em sembla fatal. L'Hermione no ho hagués fet mai, això, de rebaixar el nom del Ron d'aquesta manera!)

    Ah! I la Pandora es diu cm es diu en part pel que dius tu, i en part perquè té una capseta que porta maldecaps a tothom! XD (Ja veuràs que és un sobrenom, no pas el nom de veritat!)

    Espero que segueixis llegint i comentant aviat! :)

     




  • AvatarAntares_BlackEnviat el 27/02/2017 a les 01:22:44
    #27098He escrit 12 fanfics amb un total de 57 capítols

    Més respostes!

    «La Pandora és aquí perquè se l'odïi. Sí que és divertida en ocasions, però generalment només és cruel, com has vist.» Ok Doncs no tindré mala consciència quan li tiri 'coses' a la seva copa de retsina... (primer hauré de descobrir qui és, és clar xD)

    Aí, trobo que sí! Que aquest estiu és mooooolt divertit!!

    «els aurors (que els adoro fins a punts insospitats, tant insospitats que tinc mig-pensat un spin-off dels aurors)» uuuuoooo! Quan quan?? ^^

    «El comportament TOC maniàtic de l'Elektra no l'hi vaig pensar fins que vaig començar aquesta FF, així que no l'habíem vist abans» Sí, crec que ho havies comentat o ho havia llegit a algun lloc. M'agrada, trobo que li dóna personalitat.

    «No, en Paris és més gran que la Geena. Fa un curs més» Ah, d'acord! Ho tenia mal entès!!

    «Ep! El "senyor Weasley" al qual ajuda l'Andrea no és pas el Ron, és el George! El Ron és auror» Cert!!! Hi vaig caure quan ja havia enviat el comentari!!!!!! No m'ho tinguis en compte... :'(

    Això del cognom de la Hermione. Sí, és una visió.

    M'he pixat de riure amb aixó!: «A més, en el seu món, "Granger" és com dir-se "Garcia", i "Weasley" (que encara que ells no hi creuen, segueix sent un del "sagradat vint-i-vuit"), és bàsicament com dir-se "Cruscab de Palausagulla – Bellugab"»

    «A banda d'això, em va semblar DENIGRANT que a l'obra la Rose es digués Granger-Weasley. És la culminació al menyspreu que li fan al Ron a l'obra. COM QUE GRANGER-WEASLEY? Aquí, col·locant el nom de la mare davant com si el Ron no fos ningú» A mi tampoc no e va agradar. Es devien pensar que era molt ''feminista revolucionari'' posar-ho així...

    Aquesta capseta de la Pandora encara no ha sortit, oi? Ostres! I si és un sobrenom pot ser que sia algú que ja coneixem... La Lily?? És capaç; està fatal, però és massa jove i no viu a Grècia. Potdria ser un home? Per acabar-ho d'embolicar? Com una mena de Cassandra Jones de Downton xD (you know ;) ) A veure, doncs, quan puc dir ''Bananas'!! hahahaaaa

    Antares




 

2002- harrypottercat.cat Pàgina web no oficial i no té cap relació amb Warner Bros ni J. K. Rowling. Avís legal
Totes les imatges relacionades amb la pel·lícula són propietat de Warner Bros. Harry Potter, els llibres i la resta de personatges han estat creats per J. K. Rowling.
HARRY POTTER, characters, names and related indicia are trademarks of and © Warner Bros. Entertainment Inc. 2005, Harry Potter Publishing Rights © J.K.R. 2004