Pàgina 1 de 2

Hogwarts, realitat o ficcio?

Publicat: dc. gen. 03, 2007 1:23 am
Autor: hedwighp
una pregunta que sempre m'ha intrigat molt, és la de si el castell on el harry, el ron..aprenen magia es podria realment construir, en l'actualitat i que sigues identic al de les pelicules.

vinga mersi i bon any! espero resposta

Publicat: dc. gen. 03, 2007 11:56 am
Autor: Larongyea
Sí, hi ha una versió del castell que la van fer amb escuradents, molt realista la veritat, xD.
Aviam, el castell en conjunt no existeix. Potser algunes coses si que són reals. Per exemple, la façana es real d'algun castell de per allà, xD, però alguns interiors es a Leavesden (on roden i tenen els decorats). JO tampoc et puc dir molt, però mes o menys es com t'ho he dit. Adééu!

Publicat: dc. gen. 03, 2007 11:59 am
Autor: LunaBlack_Lovegood
Doncs crec que no existeix "íntegrament", és a dir, que el casyell que surt per fora és un, els jardins un altre lloc i els llocs interiors del castell també, crec que el Gran Saló si que existeix tal com surt (menys el cel, és clar), i que algunes sales són decorats...
Junta-ho tot, i... u_u

Publicat: dc. gen. 03, 2007 1:15 pm
Autor: ERO
A mi m'han dit que el castell que es roda a la pelicula,
és una escola,
i si es veritat perque a una entrevista
que posaven als extres del DVD de la 4a peli,
el daniel(harry) deia que ell i el rupert(ron) s'havien canviat d'escola i ara anaven a aquella (no m'enrecordo del nom). Deien que per fora més o menys és igual però que per dintre es diferent (més moderna i tal).
Suposo que deuen aprfitar que hi ha tanta gent a l'escola, per quan fant el gran menjador i tenen mes nens ( a part de fer l'efecte mirall).
Però que jo sàpiga diria que la J. k. Rowling no s'ha inspirat en cap lloc.

Es clar que potser me enrollat una mivca massa i al final tot està equivocat , però jo diria que es així. :roll: :roll: :roll: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Publicat: dc. gen. 03, 2007 1:23 pm
Autor: Krys
Pues la veritat és que jo em pensava que era una maqueta, tipo Titanic...
I això de si és una escola, no ho sé... :roll:
Ara, que el castell ha d'existir, perque fa un parell d'anys a la coca-cola sorteaven un viatge per anar a visitar el castell de Hogwarts :lol: :lol:

Publicat: dc. gen. 03, 2007 1:25 pm
Autor: Padfoot
Llegeix-te aquest tema que va obrir la Violetta fa un temps, http://www.harrypottercat.com/forums/vi ... php?t=1986 i descobriràs llocs on va inspirar-se la Rowling per crear Hogwarts i altres coses que apareixen als seus llibres :mrgreen:

Publicat: dc. gen. 03, 2007 1:42 pm
Autor: li-kiow
jo crec que alguns exteriors i parts altes del castell son fetes am maquetes, i els claustres que es veuen alumnes de Hogwarts, es una universitat d'Oxford, i el gran Saló existeix, lo demés són decorats i efectes especials,
M'acabo de llegir el tama de la Violetta Black i és molt interessant!

Publicat: dc. gen. 03, 2007 1:53 pm
Autor: hedwighp
merci per totes les respostes pero el que m'agradria saber es si, algun multimillonari , extreien informació de la pelicula i tal pogues construir una replica igual de hogwarts, amb i les dimensions i correctes i tot aixo.
espero resposta un saludu!

Publicat: dc. gen. 03, 2007 1:54 pm
Autor: ERO
k guai la violetta, doncs ella te rao, pro ex kjo no ho sabia xo,
i lu del castell es només una mica de per fora de veritat i aprofitan els espais grans de dintre per fer alguns decorats, crec

Publicat: dc. gen. 03, 2007 2:51 pm
Autor: Marc Riera
El castell que surt a la 1a pel·lícula (no sé si és el mateix que les altres) existeix. Bé, no sé si existeix l'interior, però el cas és que l'exterior sí que existeix. És un castell francès, Herstmontseaux, o alguna cosa així. Si trobo el nom correcte, ja el posaré, ok?

Publicat: dc. gen. 03, 2007 3:23 pm
Autor: Mikey Potter
Larongyea ha escrit:Aviam, el castell en conjunt no existeix. Potser algunes coses si que són reals. Per exemple, la façana es real d'algun castell de per allà,
Estic d¡acord. algunes coses, poden ser reals, moltes. pero o hi ha cap castell magic al mon! :o :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Publicat: dc. gen. 03, 2007 5:21 pm
Autor: BeTu
Marc Riera ha escrit:El castell que surt a la 1a pel·lícula (no sé si és el mateix que les altres) existeix. Bé, no sé si existeix l'interior, però el cas és que l'exterior sí que existeix. És un castell francès, Herstmontseaux, o alguna cosa així. Si trobo el nom correcte, ja el posaré, ok?
Herstmonceux

Imatge
Imatge

A la segona foto, la cosa llarga aquesta et dirigia al quiditch (play 1)

Publicat: dc. gen. 03, 2007 8:57 pm
Autor: HpConan
El Hogwarts de les pel·lis és tot un retall de diversos castells i monestirs...
L'exterior, allò que veiem de Hogwarts sencer, és una maqueta (i digital, m'atreviria a dir) que, a més... està sotmesa a canvis :P

I els interiors i els exteriors de prop són d'altres llocs (menys alguns llocs com el Gran Saló, que és un plató -bastat en el menjador de noséon d'Anglaterra-).

^^

Publicat: dt. gen. 09, 2007 2:10 pm
Autor: kumi
Jo krek k no es que sigui una maketa tot sino k han fet una maketa i sobreposant una foto am tot lu k es veu kuan arriben per primer kop a traves del llac han kreakt la imatge general de hogwarts.(u vax llegir nose a on :? Pero wenu k els interiors es veu k si, k son trossos de monestirs i kastells i k an anat juntan-ho tot.

Publicat: dt. gen. 09, 2007 9:42 pm
Autor: LUN@
Dons jo tenia entès que es rodava en una escola (canviant alguna cosa: jardins, sales, etc). I en aquesta escola es veu que si et sona el mòvil a classe has de copiar a mà 10 vegades una obra de Shakespeare sencera (vaja, jo no duria el mòvil, per si de cas). Però evidentment que quan ensenyen plans generals de Howarts estàn més retocats que no sé què, algunes coses retallades i canviades i altres fetes a l'estil maqueta...