Pàgina 1 de 1

Videojoc HP7 (part1)

Publicat: dl. nov. 01, 2010 7:36 pm
Autor: Albus James Potter
Com creieu que seera el nou joc d'hp?
a mi el 6 em va defraudar una mica, encara que lo del quidditch i els duels multiplayer estava força bé, pero lo de les pocions per mi va ser una gran cagada :avall
yo krek qe si sal kurran sera molt guai, el llibre i (demoment) el trailer son una pasada,
e llegit qe el joc sera molt mees adult k altres versions (per mi el millor es el tres per la gamecube)

Re: Videojoc HP7 (part1)

Publicat: dt. nov. 02, 2010 3:33 pm
Autor: harry_james_potter
Jo només tinc el 2, el 4 i el 5 (tot per ordinador) i el 4 és una merda! Tot està predissenyat, no pots sortir de l'esquema i és molt aburrit. El 2 està prou bé, però és de caire més infantil. I el 5 és el millor que tinc.
Espero que el HP7 part 1 estigui a l'alçada del llibre. Us imagineu? Poder liar-la al casament, embruixar a la tieta Muriel, pegar a la Dolors Plorós abans que la serp (SPOILER) en surti de dins, poder atacar a en Voldemort quan sobrevoles Londres i intentar salvar a en Murri,... Això últim és impossible, però les altres coses, imagineu-vos-ho!
A mi m'agradaria poder matar a algun Cavaller de la Mort quan el trio està a la Conselleria, o poder atacar als Malfoy i a la Bel·la a casa seva.

I a vosaltres què us agradaria poder fer?

Re: Videojoc HP7 (part1)

Publicat: dg. des. 05, 2010 10:05 pm
Autor: hp_hedwig28
Aquest joc que dius vaig llegir en una web que el treien a la venta el mateix dia que s'estrenava la primera part de la setena peli, o sigui qu el 19 de novembre. Encara que no recordo si era per a l'ordinador o un altre aparell...