Pàgina 1 de 6

Temes sense contingut

Publicat: ds. ago. 27, 2005 8:50 pm
Autor: LunaBlack_Lovegood
Si us plau, no vull dir cap mnom d'usuari, però alguns de vosaltres poseu temes sense relevància, com posar que és "molt important" un nou usuari, un munt d'enkestes sobre kin dels tres és mes wapo, uns quants missatges sobre que en daniel Radcliffe és molt wapo, etc...¬¬ Akests temes, a més de que posar-los com a Personatges o Notícies, no té ni cap ni peus, són temes que ja cansen, bastant patètics i que, suposo que la majoria estareu amb mi, una mica penosos...
Així que si després no els trobeu o estan tancats, comprengueu que akest fòrum, ha de ser una mica més "respectable", com molt bé va dir la calis...
No us ofengueu, però...No em ficaré amb missatges infantils, xq donen una mica de variació al fòrum, però temes com aquests....¬¬
Ki esta d'acord amb mi??

Publicat: ds. ago. 27, 2005 8:56 pm
Autor: Mitgerol
Jo estic d'acord amb tu, òbviament, pq amb aquests missatges estem creant un fòrum ple de xorrades que s'han d'evitar, i més si van a seccions que no corresponen, com malauradament està sent el cas aquests ultims dies.
Siusplau, qui se senti aludit, que sàpiga que els usuaris d'aquesta web volem un lloc on discutir temes interessants relacionats amb l'extens univers de HP, no coses que no porten enlloc. Per discutir aquestes coses segur que existeixen altres fòrums amb gent amb ganes de discutir-les.

Mit :roll:

Publicat: ds. ago. 27, 2005 9:00 pm
Autor: roni
Luna, tens tota la rao, son misatges sense sentit, ja sabem k no direm noms... xo esk dius, misatges infantils i encara pasen, xo esk misatges kom akests... me posen molt isteric!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :evil: :evil: :evil: i buff la majoria de coses les ha dit la luna, xo esk misatges aixi son els k no deixen k akest forum sigui decent, i x aixo jo krek k directament no san de posar xo si es fa, el mes important es treure'ls inmediatament, sobretot si estan en lloks on no te cap ni peus posarlos aixi k PENSO FER TOT EL K ESTIGUI AL MEU ABAST XK AKESTS MISATGES DESAPAREIXIN INMEDIATAMENT!!!!!

Publicat: ds. ago. 27, 2005 9:03 pm
Autor: catelena
Estic d´ acord amb valtres . Aquests missatges només son xorrades i es podrien eliminar tots . I com a dit la Lunablack_Lovegood aquest temes de qui es més guapo i qui menys ..rallen una mica ... a més de que son patetics .

La calis te raó .. aquet forum hauria de ser una mica més respectable . xD :wink:

Publicat: ds. ago. 27, 2005 9:11 pm
Autor: Padfoot
Jo estic completament d'acord amb vosaltres, jo crec que quan trobem algun missatge o tema d'aquests simplement l'hauriem de deixar sense dir-hi res, ja vindrà algun moderador i l'esborrarà , no cal que tots hi anem, escrivim mil missatges, ens surti el cantó borde i deixem "verd" l'usuari que ho ha escrit. :roll:

Publicat: ds. ago. 27, 2005 9:44 pm
Autor: Finalpotter
Totalment d'acord amb tot el que ja heu dit, no fico mes coses perque ja heu dit tot el que penso sobre aquests tipos de temes. Com be han dit aquest forum volem que sigui respectable, serio (una mica de conya esta be, pero fer temes que siguin patetics NO!!!) en el que tots/es poguem dir la nostra opinio sobre temes referents a l'obra de la Rowling (tant si son dels llibres com de les pelicules). Be espero la vostra colaboracio per fer d'aquest forum un exemple a seguir.

Publicat: ds. ago. 27, 2005 9:45 pm
Autor: llewellyn
jo volia obrir aquest tema però no sabia com fer-ho...no cal dir que estic totalmn d'acord amb tu

Publicat: ds. ago. 27, 2005 10:48 pm
Autor: Ary
ei ke jo tambe estic dacord am tots vusaltres, fora els temes patetics i tambe els repetits, a vegades es poden repetir per error pro esk ni han molts k es repeteixen.

Publicat: ds. ago. 27, 2005 11:13 pm
Autor: illuminati
Us avisem perquè si de cop i volta trobeu que aquests temes han estat bloquejats o eliminats, que sapigueu quin és el nostre motiu. Jo també proposaria ( si us sembla bé ) de bloquejar temes, el contingut dels quals ha cambiat radicalment a partir del seu origen ( exemple absurd: de parlar de la quarta pel·lícula a comentar el temps que fa avui ). O bé eliminem els missatges o bé eliminem el tema.
Espero que em digueu el que en penseu. Esperem suggerències! :wink: :mrgreen:

Publicat: dg. ago. 28, 2005 1:37 pm
Autor: Reusenca
Estic totalment d'acord amb tots vosaltres, aquets temes pàtetics no interessen.
Hi pot haver un o dos temes que puguin ser així, pero es que ja ni a uns quants i cansen, perqué sempre són el mateix.

Publicat: dg. ago. 28, 2005 1:45 pm
Autor: Eric
Jo penso com tots vosaltres no em queda res per di perq ja u eu dit tot pro u e fet per mostrar el meu apollu perq aqets missatges s'esborrin o millor q no s'escrigin

Publicat: dg. ago. 28, 2005 5:44 pm
Autor: Elenagir
Igualment,no puc dir res parqué ja ho eu dit tot vosaltres.

Publicat: dl. ago. 29, 2005 11:02 am
Autor: Hedwing
Jo tambe hi estic d'acord tot i k hi ha agut vegadas k tamnbe e posat aquets temes i despres penso "com e pogut posar aquest tema" pero ja molta gent k ho ha dit que esta apuntat al concurs de pelis de harry potter (jo tambe ho estic) i k farem no continuarem?? no ho se penseus'ho una mica no? Pero estic d'acord amb tots vosaltres aixo k kedi clar!! i se k a vegadas m'he pasat una mica pero.... en podriem dir k es el meu canto borde! :wink: :roll: i per lo k fa aquell tema... jo li vaig dir que era i ell no em parava de repatir que era un virus i k m'estava formateixan l'ordinador i jo li preguntavaa si era veritat i ell em deia k si!.....pero aquest tema ja esta oblidat i en Rony i jo continuem sent tant amics com abans que pases aixo!

Publicat: dl. ago. 29, 2005 11:19 am
Autor: Jomast
Apa sense compació.

Publicat: dl. ago. 29, 2005 11:26 am
Autor: Weasley(L)Hermione
no+ volia afegi 1 cosa respecte al q a dit la luna, crec q tambe saurien d treure els misatges parides x exemple: clasifiqueuvos en 1 residencia, qina vareta tindries, ...

o com a minim enviarlos a golallop