Pàgina 1 de 1

Per quina raó Voldemort és roín?

Publicat: dl. ago. 18, 2008 12:23 am
Autor: neus_snitch
Està clar que Voldemort és malo, malo, però dels més malos que hi ha. Això no ho dubta ningú. Ara, per què és tan malo?
Hi ha diverses teories. Hi ha qui diu que tenia problemes familiars, altres opinen que tot ve relacionat amb la seua sexualitat... Voteu, opineu i folleu, que el món s'acaba!

Re: Per quina raó Voldemort és roín?

Publicat: dl. ago. 18, 2008 12:29 am
Autor: Getta91
Perquè a la maleïda carta que el Club Super 3 ens va enviar a tots quan teníem 15, 16 o 17 anys es van acomiadar amb la notícia de que havia estat perdent el temps mirant el CS3, ja que Doraemon no era més que un somni de Nobita, i quan li explicà el seu trauma a la seva mare ella li digué que no era tant, doncs coses pitjors li passaven a la seva vida -com ser família de Rita Barberà-; com que el noi es volia consolar amb cacaolat i no en trobava perquè al seu país feien boicot als productes catalans, va decidir matar l'estona... però la tenia tan xicoteta que se la va acabar encongint i ara ja no en té. Per tot això, Voldy és malo, malo, malo i roín!

Re: Per quina raó Voldemort és roín?

Publicat: dl. ago. 18, 2008 12:34 am
Autor: neus_snitch
Getta91 ha escrit:Perquè a la maleïda carta que el Club Super 3 ens va enviar a tots quan teníem 15, 16 o 17 anys es van acomiadar amb la notícia de que havia estat perdent el temps mirant el CS3, ja que Doraemon no era més que un somni de Nobita, i quan li explicà el seu trauma a la seva mare ella li digué que no era tant, doncs coses pitjors li passaven a la seva vida -com ser família de Rita Barberà-; com que el noi es volia consolar amb cacaolat i no en trobava perquè al seu país feien boicot als productes catalans, va decidir matar l'estona... però la tenia tan xicoteta que se la va acabar encongint i ara ja no en té. Per tot això, Voldy és malo, malo, malo i roín!

Ni ell mateix ho haguera dit tan bé :clap: :clap: :clap:

Re: Per quina raó Voldemort és roín?

Publicat: dl. ago. 18, 2008 2:48 am
Autor: LunaBlack_Lovegood
Bentornat ACLEE! xD

Només puc dir...

Fan boicot al Cacaolaaaaat?? O__O

Re: Per quina raó Voldemort és roín?

Publicat: dl. ago. 18, 2008 9:41 am
Autor: *Luna Lovegood*
Jajajaajajaaj :lol2:
Es molt bo, la veritat :lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
P.D.: :lol2:

Re: Per quina raó Voldemort és roín?

Publicat: dl. ago. 18, 2008 11:53 am
Autor: Jomast
Per fots fiable és perquè cada no no podia més.
Vivia al Carmel i les obres del metro li van ensorrar el seu miserable pis. Va fer-se una hipoteca a 60 anys per comprar un nou piset i l'endemà mateix de firmar el preu dels pisos es va ensorrar. Va comprar accions de Criteria i es van enfonsar a la borsa.Agafava la Renfe cada dia per anar a treballar i s'espatllava .Votava al psc pensant que defensava Catalunya. Va comprar Cacaolat a un xino de carrer que feia venta en ambulant i va resultat ser un altre substància, seguidament per fer passar el mal gust va comprar un llimonada a un altre noi del carrer i va resultar no ser tampoc llimonada. Va trepitjar la tortuga rosa. Va comprar condons al videoclub d'en roni i eren foradats. I finalment el que el va fer venir ganes de destruir tot la humanitat fou coneixer cromelnòrdic.


Edició: rosa XD

Re: Per quina raó Voldemort és roín?

Publicat: dl. ago. 18, 2008 1:05 pm
Autor: Roger J. Potter
Jo crec que el problema es ben simple... Voldemort no té amor i ja sabeu quin es el substitut: la xocolata, en aquesta cas cacaolat. Però resulta que de tan pendre Cacaolat es va tornar negre i va decidir fer com el Michael Jackson i es va fer tornar blanc però això comportava perdre el nas... Total, que ara es menja els mocs i encara empitjora mes el seu estat d'ànim. Com ja sabeu "el odio lleva a la ira, la ira al miedo y el miedo al lado oscuro" (o algu axi xD

PS: Jordi la tortuga era rosa xD

PSC(C de tornillo xD) : :lol:

Re: Per quina raó Voldemort és roín?

Publicat: dl. ago. 18, 2008 3:01 pm
Autor: neus_snitch
LunaBlack_Lovegood ha escrit:

Fan boicot al Cacaolaaaaat?? O__O
Sí U_u , només n'he trobat a l'Schleker últimament... Maleïts Blavers :bah
Però voteu, %&% )=(&!

Re: Per quina raó Voldemort és roín?

Publicat: dj. oct. 16, 2008 10:23 pm
Autor: vespral 2008
esta clarament clar!!
no en tenia!!!

aixo a de ser un peeaasoo traumooncioo!!

uaa!
buenuu i lo del cacaolat...QUE SERIA DE UN NEN SENSE CACAOLAT??!!

es com un nen havent-se perdut els capitols de bola de drac(jo no el he vist mai ^^)
o com una maggie dels simpsons sense el seu xumet :no
be q m'estic enrollant mooolt!

que vagi bee!!

Re: Per quina raó Voldemort és roín?

Publicat: dl. juny 01, 2009 4:48 pm
Autor: kumi
Evidetment, Perquè el van fer fora del Club Super 3!! Jo em vaig traumatitzar molt!! I a sobre la carta la enviava la Pati Pla aquesta que no se qui collons és! xDD Segur que a ell li va passar el mateix, trobava a faltar al petri, la noti i sobretot la Ruinosa, que era la millor i com que estava enamorat d'ella va decidir rendir-li homenatje sent tan dolent com ella xDD

en fin... ho deixo estar ja que això dels exàmens no és bo per la salut i incita la meva imaginació. :boig2: