Pàgina 1 de 1

Tercera generació.

Publicat: dt. març 06, 2012 6:44 pm
Autor: anna_lovegood
Ei! Al final he acabat obrint un tema per parlar de la Tercera generació de Harry Potter, o sigui, els fills de la generació del Harry, i de tots els Weasley. ( He aquí el arbre genealògic dels Weasley que la Rowling va escriure: arbre genelògic )

La veritat és que m'he decidit a obrir el tema perquè últimament estic bastant obsessionada amb alguns dels personatges de la Tercera generació, sobretot perquè t'obren un món de possibilitats, ja que no sabem casi res sobre ells, i tens moltissimes llibertats al escriure.

Per exemple, estic molt obsessionada amb que l'Albus Potter i la Dominique Weasley siguin seleccionats a Slytherin, no me'ls puc imaginar a cap altre lloc. Això sí, la majoria de Weasleys els poso a Gryffindor, per seguir la tradició, menys a la Lucy, que per mi acabaria a Hufflepuff ^^

I que, vosaltres a quina casa us imagineu que acabarien els nous Weasley/Potter? I els bessons Scamander? (Jo penso que el Lysander a Gryffindor i el Lorcan a Ravenclaw) Quines parelles us imagineu que es podrien crear? (A mi m'encanta el Rose/Scorpius o el Lucy/Lorcan, per exemple ^^)

Apa, espero que comenteu molt, que em sento molt estúpida desvariejant jo sola sobre la Tercera Generació! ^^"

(Per cert, no sé si el tema està al lloc on l'hi toca. No sabia on posar-ho, així que ha acabat a aquí. Ho sento si està malament! ^^)

Re: Tercera generació.

Publicat: dt. març 06, 2012 8:23 pm
Autor: Hermione Mitchie
Jo crec que el Lynsander y el Lorcan anirien a Ravenclaw i m'imagin l'Hugo a Hufflepuff i la Rose a Ravenclaw. Les parelles que crec que es podrien crear son: James/Rose, Scorpius/Lily, Albus/Alice (no se si es real, jo he llegit molt de fics on el Neville te una filla i es diu Alice)., i Teddy/Victoire.

Re: Tercera generació.

Publicat: dt. març 06, 2012 9:06 pm
Autor: harry_james_potter
Albus/Scorpius!!!!!!!!!! Està claríssim, els dos aniran a Slytherin i es faran Amics. La Rose farà costat a l'Albus mentre que a en James li agafa un cobriment de cor (perquè son germà està a Slytherin i "confraternitza" amb l'enemic).

Re: Tercera generació.

Publicat: dc. març 07, 2012 4:21 pm
Autor: anna_lovegood
Mmm... L'AlbusScorpius no m'acaba d'agradar, suposo que perquè tinc una gran obsessió amb el Rose/Scorp xDD I, a part, sempre me'ls he imaginat més com molt bons amics que com res més... Prefereixo el AlbusLorcan o el FredII/Lorcan... (Sí, tinc la manía de liar el Lorcan amb tothom xD)

I una de les meves parelles preferides és James/Dominique (Sé que són cosins, i em fa una mica de mal rollo, però queden tant bé...! O almenys a la meva ment xD)

Un dels problemes de la tercera generació és que casi tots són família u.u

Re: Tercera generació.

Publicat: dc. març 07, 2012 5:12 pm
Autor: JoanaPotter
anna_lovegood ha escrit:Un dels problemes de la tercera generació és que casi tots són família u.u
Tens raó.

Jo prefereixo un ScorpRose, de fet ja en vaig fer una fanfic. No sé, m'agraden perquè... no sé, com que no es poden liar.. la meva ment fa el contrari xD
I a mi també m'agrada un JamesDominique, perquè com que són cosins... no sé, també hi ha lo de "no es pot fer".
I també un TedVictorie... m'estic pensant una fanfic, creieu que tindrà seguidors ??

Re: Tercera generació.

Publicat: dc. març 07, 2012 8:48 pm
Autor: harry_james_potter
Segurament. Jo vull fer una FF Albus/Scorpius, però em falta temps i inspiració...

Re: Tercera generació.

Publicat: dc. març 07, 2012 9:10 pm
Autor: anna_lovegood
Joana Potter, tens raó, el fet de que siguin cosins li dona morbo a la cosa xD
I a mi si que m'agrada el TeddyVictoire! ^^ Però últimament li estic agafant el gustillo pel TeddyDominique també, i mira que abans l'odiava xDD

I també crec el mateix sobre el RoseScorp, sóooon tan monos xD Potser una mica cliché o Dramione 2.0, però que hi farem, a mi m'agrada ^^"
Encara que l'Scorpius també el puc tolerar la Dominique o fins i tot amb l'Albus el que no m'agrada gens és el LilyScorp... Es que últimament li he agafat moltissima mania a la Lily i no la puc ni veure u.u Amb lo que a mi em molava abans...

Per cert, si escriviu fics de la Tercera Generació jo me les llegeixo, que casi totes les que més m'agraden estan en anglés! ^^"

Re: Tercera generació.

Publicat: dc. març 07, 2012 9:41 pm
Autor: Hermione Mitchie
A mi em pasa el mateix, pero amb la Dominique i no se si la Lucy o la Molly, la que du ulleres, es que em lii amb les dues. A mi m'encanta lo dels cosins. Pero si tots es liesin amb cosins no faria gracias, i vos hi heu fitxat que no hi ha noies que no siguin Weasleys? I una pregunta, es que a ningu li agrada el James/Rose? A mi m'encanta! Els Potters i les pelroges es una vella tradicio, i em recorden al James i la Lily.
PD: Jo tenc una fic de la tercera generacio, pero es una mica molt especial. Ja que no trata dels fills del Harry, si no del Teddy, la Victoire i amics, tot i que surten els fills d'en Harry, pero com a secundaris.

Re: Tercera generació.

Publicat: dt. maig 15, 2012 8:16 pm
Autor: hermione potter
joana mas de dir com es diu el teu ff perk si l'as fet mel vull llegir porfffffffaaaaaaaaaaaaaaa

Re: Tercera generació.

Publicat: ds. juny 07, 2014 1:48 pm
Autor: hermione potter
Hola, fa molt temps que no em conecto i no estic al dia :riure: i per això vinc a demanar si al final FF s'ha creat, perquè la veritat espero que si :ballar: espero una resposta aviat per ajudar-me a posar al dia amb la web.
PD: la culpa de no poder-me conectar a sigut de l'institut. :wink: