Pàgina 1 de 4

¿Quan heu tardat a llegir el sisè llibre??

Publicat: dg. feb. 26, 2006 7:44 pm
Autor: massa_hpifriends.com
EI, hola a tots i totes!! Res, només volia saber quants dies heu trigat a acabar el llibre (com veureu a l'enquesta hi han opcions com "un mes", "una setmana", que no han passat, és per els pròximns dies, setmanes, mesos.

Massa :mrgreen:

Publicat: dg. feb. 26, 2006 7:50 pm
Autor: kiddy
Jo he tardat dos dies si descomptem que un dia em vaig llegir una pàgina, però és que serien dos dies i una pàgina, que pràcticament són dos dies, no?
M'he superat, perquè el cinquè vaig tardar molt més! ja sé que és més llarg, però de dos dies a cinc n'hi van bastants...

Publicat: dg. feb. 26, 2006 8:05 pm
Autor: gullem
Jo m'ho vaig pendre amb calma per no passar-me res per alt i al final he tardat 3 dies i poc a acabar-me'l. Tot i que el cinquè m'el vaig llegir amb només 2 dies, prefereixo llegir-me aquest amb més tranquilitat.

Publicat: dg. feb. 26, 2006 8:05 pm
Autor: LunaBlack_Lovegood
Jo quan el vaig llegir vaig trigar cosa de dos dies...
Però clar, era estiu i tenia més temps lliure, ara x exemple, l'he comprat i l'estic tornant a llegir i trigaré més, suposo, xq akest és el segon dia i no vaig x la meitat, xq em vaig fixant més en els detalls, el q es sol fer a la segona lectura, a més q no tinc la meva típica "obssessió" de saber com acabarà, xq ja l'he llegit...En resum, q la vaig tenir, i el vaig llegir en dos dies...XD

Publicat: dl. feb. 27, 2006 8:00 am
Autor: Icarus
Dos dies

Publicat: dl. feb. 27, 2006 9:24 am
Autor: LunaBlack_Lovegood
Icarus, potser que no t'hagis llegit les normes del fòrum, on possa que has d'argumentar la teva opinió i el teu vot amb 3 o 4 línies (val, aki no pots massa, però al menys una o dues frases no costa molt....)
És xq el forum no s'ompli de missatges amb dues paraules... :wink:

Publicat: dl. feb. 27, 2006 10:09 am
Autor: HpConan
Doncs jo encara no me l'he acabat. :P
Com diu la LunaBlack_Lovegood, suposo que és pel temps lliure, perquè el sisè me'l vaig acabar en quatre dies... A les 3 de la matinada del quart, plorant com una magdalenaaaa... :cry: :cry: :o :P :P

De fet, jo acostumo a llegir-los pausadament, savorejant cada paraula... i cada error. Suposo que també hi influeix en què cada certa estona he de parar de llegir per anar a apuntar errors en un paperet que tinc al costat. :lol: :lol: (què trist :? ...).

Publicat: dl. feb. 27, 2006 10:17 am
Autor: Neville Longbottom
jo he trigat concretament dos dies, ahir m'el vaig acabar a la 1 i mitja

Publicat: dl. feb. 27, 2006 11:46 am
Autor: vespral
Me'l vaig començar a llegir el dia 23 a la nit i vaig seguir llegint el dia 24 fins que m'el vaig acabar.

Publicat: dl. feb. 27, 2006 3:59 pm
Autor: ronsantanna
vaig començar el 23......el 24 no vaig poder llegir(només a classe :P )i el 25 me'l vaig acabar. 3 dies doncs!

Quan heu tardat a llegir-vos el sisè llibre???

Publicat: dl. feb. 27, 2006 5:04 pm
Autor: Lia2
Doncs jo..... divendres abans de les dotze de la nit ja el tenia acabat! per tant..... dos dies!!!

Però clar... també i va ajudar que a l'hora de català vaig anar a la biblioteca... i que a castellà també vaig intentar acabar ràpid per llegir, entre d'altres... O sigui que em vaig passar tot el divendres gairebé amb el llibre a davant del nas! :wink:

Publicat: dl. feb. 27, 2006 5:57 pm
Autor: Cyllan
jo,depén,si el llibre és el castellà puc tardar 2 dies,i si és el català,com que no llegeixo massa ni en català ,ni en valencià ,em costa una mica més 4 o 5 dies.Com ja vaig dir un cop,jo soc valencianoparlant,però per aquí hi ha poca tradició de llegir en valencià.Encara que avuí mateix em vaig a comprar el llibre en català,per posar-mi.En castellà m'el van regalar i ja m'el he llegit,pero ara vull el català,per allò del canvi de noms i tal, i comparar dues versions

Publicat: dl. feb. 27, 2006 6:11 pm
Autor: marta_draco
l dijous m vaig llegir 2 pagines, l divendres a l nit només un tros, i entre el dissapte i el diumenge tot menys el final, que me l'he reservat per poder plorar molt a casa meva.
Així que si contem per dies: 5! tambe es que no he tingut molt temps....
pero m'hauria agradat anar mes lentament, es que ara no tinc res per llegir!!!!!

Publicat: dl. feb. 27, 2006 6:33 pm
Autor: lunalovegood
jo me le acabat avui, x tan e tardat uns... 4 o 5 dies, depen d com els contis i tota la pesca... weno, contan k ahir no vai poder llegir... weno, k no cona del tot xk ja me lavia llegit en anglès, jeje :reading: :reading: :reading:

Publicat: dl. feb. 27, 2006 6:37 pm
Autor: gina
jo vaig tarda cinc dies, el dijous 23 vaig llegir a la nit però només 3 capitols. el divendres i el dissabte al mati vaig fer secció intensiva (sobretot el dissabte) perquè el diumenge no vaig poder llegir gaire. avui, doncs, me acabat el llibre cap al migdia. doncs ja us e explicat el seguiment de la meva lectura del llibre :P