Pàgina 1 de 1

En comportament d'en Dumbledore

Publicat: dj. març 15, 2007 6:22 pm
Autor: tinta
Hola, no se si a vosaltres us ho sembla pero ara es el tercer cop que me llegit el 6é llibre i nose em sembla k en dumbledore en aquest llibre té un comportament diferent amb en harry. Potser es pq en aquest llibre hi ha converses més llargues o pq en harry ja es més gran. Pero trobo k es un canvi de comportament molt rapid en 4 messo k han passat desde l'ultim cop k es van veure.

nose si ho veieu igual :?

Publicat: dj. març 15, 2007 6:58 pm
Autor: jeanne
Si pero jo crec k aixo es a part de perque en harry es ja mes gran perque durant el 5e casi no parla amb ell per por de que en Voldemort veges el mateix k es Harry i es clar durant casi tot un any l'evita...i passa de aixo a parlar molt mes amb ell!logicament! a mes durant akest curs(el 6e) en Dumbledore sta mes temps amb en harry ensenyant-li la vida de Voldemort i per tant vulguis k no contra mes temps passes amb una persona mes confiança li agafes i el comportament amb ell canvia...
no se jo crec k basicament es per aixo i en part ho entenc k canvii de comportament mb n Harry... :roll:

Publicat: dj. març 15, 2007 7:22 pm
Autor: Finalpotter
Sí que hi ha un canvi en el seu comportament. Per mi en Dumbledore s'adona que en Harry ja està preparat per enfrontar-se a Voldemort i considera que li ha d'explicar tot el que sap sobre l'enemic per tal de poder trobar la manera de vence'l. A més a més, ell és conscient que ha envellit i que potser no viurà prou (pels tractes que té amb l'Snape i pel perill que corre al destruir horricreus) com per assistir a la batalla final. També cal tenir en compte que en Harry és el seu alumne preferit i que el curs anterior va haver d'evitar-lo i ara vol estar al seu costat, guiar-lo.

Publicat: dv. març 16, 2007 7:16 pm
Autor: Enllunada16
Jo crec que com ara el harry ja sap tota la veritat, pot parlar lliurement del tema, fer-li confidències i ensenyar-li tots (o quasi tots) els secrets per què ell i en Harry són els únics que ho saben,a part de l'Hermione i el Ron,però ells no hi poden fer res durant el sisè. A més, al veure com accepta el harry el seu destí,també fa pensar que el Dumbledore li agafa més respecte per què el veu més madur.