Pàgina 1 de 1

FRINGE

Publicat: dc. gen. 12, 2011 6:57 pm
Autor: Marta Potter Weasley
Eii! Qui mira FRINGE? Pels que no la mireu, és genial, mireu-la! És del mateix equip de Lost i està super ben feta i pensada. L'estructura dels capítols s'assembla força a House, si us agrada House segurament també Fringe, però té una trama gloval, tot i que al principi no ho sembli. al principi són com casos per separat, però després tot va quadrant i mola molt! Això sí, no us enganxeu a la meitat, sinó no entendreu res, i no us salteu capítols, que molts són ecensials!
Pels que miren fringe, per mi els millors, els capítols més guais són els dels observadores! M'encanten!! :D I cada cop que veig un tio calbo pel carrer i sobretot si va trajat és del pal xanaaaan! Un observador!! Bueno, jo vaig pel 17 de la 2a temporada i us asseguro que està super interessant! :celles:

A més el Piter és molt sexy :wink:

Re: FRINGE

Publicat: dl. feb. 14, 2011 7:44 pm
Autor: Isidre3x2
jo miro fringe per tv3 i tot just van per la primera temporada.
per on o mires tu k ja vagin per la 2a?

Re: FRINGE

Publicat: dc. feb. 16, 2011 10:37 pm
Autor: BelitBlack
Jo l'estic mirant per tv3, però em vaig enganxar per la meitat, i ara ho estic recuperant tot per http://www.seriesyonkis.com/serie/fringe/. Allà hi ha tots els capítols que han sortit, i no tarden res a penjar-los.
Ah, i trobo que està bé, però igual que Lost, comença genial, però acaba siguent una anada de l'olla flipant (cosa que no és dolenta en absolut :))

Re: FRINGE

Publicat: dt. març 08, 2011 1:55 am
Autor: Marta Potter Weasley
Ho miro per seriesyonkis :D i per cert, lo de que se'ls va la olla..... jo crec que això ho deixen clar des del principi, però a partir de la 2a hi comença a haver argument de veritat!! a partir de la segona és lo millor!! :ballar: (la primera està bé, però no mata) ara estic per la 3a! visca fringe! :) la meda és que ja fa un temps que només puc veure un capítol per setmana :atontat