Pàgina 1 de 1

Com aconseguir la 1a.pel·lícula de HArry Potter en català?

Publicat: dg. ago. 27, 2006 11:14 am
Autor: pit958
Bon dia amics,
tot just m'acabo de registrar i no sé massa com funciona tot això del fòrum.
La qüestió és que m'agradaria poder aconseguir la primera pel·lícula de Harry Potter en català.
Em podríeu dir com adquirir-la?
Moltes gràcies a tots i atotes.

Publicat: dg. ago. 27, 2006 12:59 pm
Autor: Clara_Forcat
Ui ni idea jo la vaig haver de comprar en castellà perquè en català no hi era.
Però quan la van fer per TV3 la vaig grabar i la vaig guardar.
Però no ho sé si la venen o no. Perquè ja que la van doblar la podrien haver posat a la venda... però segurament van pensar que no sortiria a compte.
Per cert el DVD de la quarta hi és no en català? o no? :cry: és que he entrat a la pàgina de la FNAC i no l'he trobat...

Publicat: dg. ago. 27, 2006 1:14 pm
Autor: Roger J. Potter
Ei Clara per supos que hi és en català! Jo la vaig comprar a l'Fnac. HEm sembla metida que encara no la tinguis. jajajaj :lol:

El problema (si és que ho és) és que hi ha dues edicions. Una català-anglès i l'atre castellà-anglès. Bé, dons aixo vol dir que si la vols en castellà no la pots tenir en català i a la inversa.

Publicat: dg. ago. 27, 2006 1:37 pm
Autor: charlotte evans
La primera en català? En DvD no crec, però en video tampoc. Almenys de manera "oficial". Perke em sembla ke no la van posar a la venda, jo la tinc en video en castellà. Hauries de fer (o haver fet) això que diu la Clara, gravar-la de Tv3, si la tornen a posar, o demanar una copia a algú ke la tingui gravada.
Roger J. Potter! ha escrit:HEm sembla metida que encara no la tinguis. jajajaj
Dons jo tampoc tinc la 4a encara :oops: . Es culpa de la meva cosina, les ha de comprar ella (l'obligo :twisted: ) i encara no ho ha fet! I a més la vol comprar en castellà, perke diu ke totes les altres estan en castellà... i jo ke la vull veure en català :cry:

Publicat: dg. ago. 27, 2006 1:58 pm
Autor: HpConan
Exacte. L'única manera d'aconseguir la primera pel•li en català era gravant-te-la de la tele aquell dia de Nadal... Ara bé, a l'EMule (això no és pirateria! És una manera d'aconseguir una cosa que no està a la venta!) pots trobar-la en català, amb una qualitat força bona, i l'àudio correcte i sincronitzat. Un cop a l'ordinador, si tens gravadora, ho pots convertir a DVD (de fet, jo tinc la primera en català i en DVD gràcies a això).

Després d'aquesta, totes les pel•lis les pots trobar en FNACs i ABACUSs... A veure si tenim sort i algun diari treu el DVD d'Hp1 en català (com van fer al País Basc...).

Publicat: dg. ago. 27, 2006 3:56 pm
Autor: Clara_Forcat
Roger J. Potter ha escrit:Ei Clara per supos que hi és en català! Jo la vaig comprar a l'Fnac. HEm sembla metida que encara no la tinguis. jajajaj :lol:

El problema (si és que ho és) és que hi ha dues edicions. Una català-anglès i l'atre castellà-anglès. Bé, dons aixo vol dir que si la vols en castellà no la pots tenir en català i a la inversa.
Oh! doncs ja compraré aquesta de català-anglès a veure si la trobo :wink: És que em sonava que ho havieu dit a un altre tema però com que he anat a la web de la FNAC i no l'he sabut trobar doncs m'he espantat :lol:
A veure quan m'en recordo de comprar-la que encara no l'he vista la peli :oops:

Publicat: dg. ago. 27, 2006 4:34 pm
Autor: pit958
HpConan ha escrit:Exacte. L'única manera d'aconseguir la primera pel•li en català era gravant-te-la de la tele aquell dia de Nadal... Ara bé, a l'EMule (això no és pirateria! És una manera d'aconseguir una cosa que no està a la venta!) pots trobar-la en català, amb una qualitat força bona, i l'àudio correcte i sincronitzat. Un cop a l'ordinador, si tens gravadora, ho pots convertir a DVD (de fet, jo tinc la primera en català i en DVD gràcies a això).

Després d'aquesta, totes les pel•lis les pots trobar en FNACs i ABACUSs... A veure si tenim sort i algun diari treu el DVD d'Hp1 en català (com van fer al País Basc...).
[img] :)

Gràcies a tots/es.[/img] :)
Seguiré el vostre consell.