Pàgina 1 de 1

Les rondalles del Bard Gallard en català!

Publicat: dc. oct. 01, 2008 6:04 pm
Autor: Marc Riera
No sabia on col·locar-ho, ni tampoc sé si realment es diu així, però aquí us ho deixo:
HarryLatino ha escrit:La editorial Salamandra ha confirmado lo que era un secreto a voces: la publicación de Los Cuentos de Beedle el Bardo, por J.K. Rowling, se publicará el 4 de Diciembre en castellano. La traducción catalana, de mano de Empúries, también llegará ese día. (Actualizado)
Las dos editoriales han confirmado la publicación por medio de comunicados de prensa. Esperamos ampliar esta información en breve.

Actualizado #1: A los fans catalanes les interesará saber que el título que usará Empúries no es Les rondalles del bard Gallard, tal y como aparecía el libro en Harry Potter y las Reliquias de la Muerte, sino Les rondalles de Beedle el Bard. Todavía no tenemos precios ni información de portadas, aunque la ilustradora Dolores Avendaño reconoció no saber nada al respecto hace dos semanas.
Notícia a HarryLatino

El pitjor de tot és que ens canvien el nom del llibre... Però com a mínim el tindrem!

Actualització: Ja hi ha els títols oficials en català, sempre segons HarryLatino: La font de la bona fortuna, El cor pelut del nigromant, La rondalla dels tres germans, El bruixot i l'olla saltadora i Babbity Rabbity i la soca riallera.

Re: Les rondalles del Bard Gallard en català!

Publicat: dj. oct. 02, 2008 12:00 am
Autor: Padfoot
Si l'editorial és la mateixa que els llibres "normals" que els hi costaria seguir amb el mateix patró de noms? Encara que aquest no el tradueixi el Pàmies sino algú altre suposo que poden obligar-lo a traduir algunes expresions com els jefes vulguin no? :roll:

Total, que jo em sembla que m'acabaré comprant la versió anglesa per no liar-me amb tants noms xD

Re: Les rondalles del Bard Gallard en català!

Publicat: dj. oct. 02, 2008 9:46 pm
Autor: Rowena
Em fa bastanta ràbia que vagin traduïnt... no sé, si els hi van posar un nom, per a què canviar-ho? Suposo que no ho traduirà el Pàmies, però...

Eeeen fi, la qüestió és que el tindrem *_* Si sortís abans en anglès segurament me'l compraria en anglès, però ja que surten el mateix dia, me'l compro en català i ho entenc tot :mrgreen:

Una altra qüestió... creieu que serà molt car? Per què cada cop han anat pujant més els preus, però no és un llibre llibre... u_u

Merry Christmas!!
Rowena

Re: Les rondalles del Bard Gallard en català!

Publicat: dg. oct. 05, 2008 9:13 pm
Autor: F.G. wesley
no és més senzill deixar-ho com esta? i quan surt? perque jo tinc un objectiu molt noble i encara més friki omplir una lleixa completa amb llibres del hp en català i en anglès :riure: és que crec que se prou angles i em se prou bé de memoria els llibres com per intentar-ho a més la profe of english es veu que ho te en compte

Re: Les rondalles del Bard Gallard en català!

Publicat: dt. nov. 11, 2008 5:55 pm
Autor: Padfoot
A la web de l'FNACja hi ha la portada, el preu i tota la informació sobre el llibre, en català, castellà i anglès!

Ah, he obert un tema a l'apartat de quedades per organitzar una trobada per anar-lo a comprar tots junts :wink: Si us hi voleu passar ja sabeu :ok

Imatge