El joc d'HP 4 per a PS2

Fòrum on pots enviar missatges de temes en general, que no puguis classificar a les altres categories.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Avatar de l’usuari
Fawkes
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 189
Membre des de: ds. set. 10, 2005 9:46 pm
Ubicació: Catalunya (països catalans)

El joc d'HP 4 per a PS2

Entrada Autor: Fawkes »

Com més hi jugo més penós i mal fet em sembla. A veure és la pífia dels videojocs! :fork:

A part que ja no es pot recórrer lliurement el castell i va per pantalles, que són repetitives, aburrides i sense acció, has d'aconseguir un coi "d'escudos trimago" per a passar a la següent pantalla. O sigui que a més a més de ser aburrides les has de fer 3 o 4 vegades la mateixa pantalla per a aconseguir els escuts aquests. Després, la manera de fer màgia no té cap sentit, en els altres jocs s'apuntava diferent, a part que veies a en Harry en primera persona i anava més bé. Ara els veus a tots tres i no pots enfocar la càmera, i com que no es pot apuntar bé la millor manera de vèncer a les criatures que et vas trobant és començar a apretar el botó "X" tan ràpid com puguis i llançar encanteris a tort i a dret. Als altres jocs assignaves un encanteri a cada botó i podies triar quin fer. Crec que fins a una dotzena d'encanteris, i segons quins necessitaves ho aplicaves als botons del mando de la Play:

exemple:
Rodona= Lumos
Triangle= Incendio
Quadrat= Alohomora

I així podies convinar els que volguéssis, decidint quin encanteri volies fer. I el de lumos per exemple el podies fer sempre que trobéssis un lloc fosc, tal i com ho faria en Harry en el llibre, i no només per vèncer criatures que odien la foscor.

I segons el que volies fer n'apretaves a un. Ara això ja no és així, amb el triangle l'encantament accio, amb el quadrat wingardium leviosa o i amb la X encanteris normals. I és molt més avorrit.

A part hi ha vegades que et quedes encallat en una pantalla i n'hi ha que en Ron o l'Hermione triguen una estona a reaccionar. A part ja no assisteixes a classes ni fas missions pel castell. I l'única vegada que muntes en una escombra és per fer la primera prova, on és IMPOSSIBLE treure or (hi ha medalles).

Per cert abans parlava dels anteriors jocs, HP 1, 2, 3. No és que m'agradin gaire aquest tipus de jocs de plataformes, però me'n van regalar un per Nadal i em va agradar i m'he comprat els altres. Però crec que ja no m'en compraré cap més. A més a més la revista Playstation 2 Li posava una alta puntuació i deia que havia millorat molt... Pff... L'únic que ha millorat una mica són els gràfics, i la càmera ho espatlla, o sigui que no serveix de res. Per cert als altres jocs hi havia una manera d'apuntar que feia que fos tot molt més dinàmic i que no haguéssis de llançar encanteris a la babalà.

També hi ha una secció anomenada desafíos de Moody o algu així. I t'has de carregar 10 animalons amb "aviforce" el problema és que apretes la "X" i te'ls carregues amb un altre encanteri i per tant no compta. I una vegada de cada 10 en Harry llança aquest encanteri, o sigui que no es pot completar el desafiament.

I per emplenar espai i poder dir-ho en la revista la crítica de la qual diu que "hay unas posibilidades immensas con los cromos de mago de HP y combinaciones, para personalizar al personaje" :crits: Total tries entre uns quants cromos de mag que suposadament fan augmentar la seva habilitat però jo no hi veig cap canvi. Són igual de dolents i els encanteris no varien. Podrien fer que aconseguissis encanteris adicionals, per exemple es compréssin nous encanteris i tindria més emoció.

Com ja he dit la inteligència artificial de'n Ron i l'Hermione molt dolentes, es queden atrapats en llocs i de vegades no fan el que han de fer.

No hauria escrit aquest missatge si només fos això, crec que ja se'n va parlar. Però és que com que no em cabia al cap que hi pogués haver un joc tant desastrós, i com que Electronic Arts sempre fa jocs bons, he cregut que valia més passar-se'l. I de fet no he pogut, m'he quedat a la segona prova. És un circuit pel llac totalment tancat (no pots anar per diferents llocs) has d'anar seguint el camí que hi ha. Hi ha ganyotus, als que has de vèncer tirant encanteris a tord i a dret novament, es poden apuntar pero no va bé. També et llencen coses que no les pots esquivar de cap manera. Doncs quan et passes la prova, en la primera vaig tardar 15 minuts, em van donar una medalla de bronze i un escut trimag. I se'n necessiten 15 per passar al següent nivell. O sigui que he de fer la prova 15 vegades. I amb 3 que la he fet ja la he aburrit!!! I a sobre aconsegueixo medalla de plata i només em donen un escudet més.

O sigui que encara em queden 12 vegades passar-me la prova, amb una mitjana d'uns 10 minuts si ho faig molt ràpid = 12 * 10= 120
DOS HORES FENT LA P... PROVA!!! Més monòton impossible, que ja em sé el circuit de memòria, i no és que sigui jo lent ni que el circuit sigui llarg. És perquè en Harry neda a una velocitat pèssima (en el joc) i a més surten ganyotus emprenyadors pertot arreu, i com que és aburridíssim carregar-se'ls (ja que com he dit hores d'experiència han pogut corroborar que la millor manera de passar-s'ho és llançar tants encantaments com puguis, fins que se't cansi el dit...)

CONCLUSIÓ: Als pallussos d'EA els hi faltava temps per fer un joc ben parit. I si feien el procediment d'abans hi havia massa feina ja que havien de fer un argument, dissenyar el castell... etc. I van pensar: total els fans d'HP són inútils, es compraran el joc pensant-se que és com els altres i com que son curtets no hi notaran res. L'únic que volen és que els surtin molts animalons i que els hi disparin molt, encara que no puguis apuntar. I tampoc els deixarem anar pel castell, massa feina per nosaltres. OSTRES ENS HA SORTIT UN JOC CURT! Solució: posarem uns patètics escuts de mag perquè així hauran de fer cada pantalla de 5 a 15 vegades i el trobaran llarg, és clar com que són imbècils... :wall:
"Una senyera oneja al vent les quatre barres i un fons d'or, I UNA NACIÓ US CRIDA PER UN POBLE PLE D'ORGULL I HONOR!!!"

Avatar de l’usuari
Larongyea
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 252
Membre des de: dg. juny 25, 2006 7:01 pm
Ubicació: A casa meva que s'hi esta molt bé, xDD

Entrada Autor: Larongyea »

Hola. M'ho he llegit tot, t'has desfogat a gust, xDD. Tens tota la raó. NO perquè els hi falti el temps ho han de fer més curt i més malament. I esque es lo que tu dius, es pensa que la gent es tonta i no s'entera. Això es vergonyòs, em pensava que EA Games era més seriosa i treballava millor.
Auemiremasekadiue it's my finger to my finger...ti amo tom!!

Avatar de l’usuari
aurea
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 189
Membre des de: dv. des. 30, 2005 12:47 am
Nom: Míriam
Ubicació: València
Contacta:

Entrada Autor: aurea »

Si,si t'has desfogat , i això esta molt be !! Mira , jo al quart joc , no he jugat mai , pero al tercer sí , i fa com uns 5 mesos que vaig deixar de jugar perque em vaig quedar en una pantalleta on tenies que llançar lumos a uns.. hinkipunkes crec k eren... total , k m'he kedat en eixa pantalla i el vaig deixar estar...No se com sera el quart , pro tmpoc portava idea de comprar-lo :P Bueno, si de veritat es cm dius , es veritat k es podrien calfar un poket el cap... Que no som tontos... :roll:

:wink:

Avatar de l’usuari
Finalpotter
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 2035
Membre des de: dj. abr. 21, 2005 9:55 pm
Rang: Passat

Entrada Autor: Finalpotter »

No sé, però no s'hauria d'haver obert aquest tema en el subfòrum de videojocs del fòrum muggle?

Deixant de banda això, dir que el quart no l'he probat (i encara menys comprat) per la senzilla raó que no els trobo massa bons. Els únics que per mi estaven bé, van ser el primer i el segon per la PS, les versions per la Play 2, la Game Cube i, suposo, per la Xbox són molt dolentotes. Estan bé per llogar-los un cap de setmana o dos i passar-te'ls, però per comprar-los.

Avatar de l’usuari
Fawkes
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 189
Membre des de: ds. set. 10, 2005 9:46 pm
Ubicació: Catalunya (països catalans)

Entrada Autor: Fawkes »

Finalpotter ha escrit:No sé, però no s'hauria d'haver obert aquest tema en el subfòrum de videojocs del fòrum muggle?
Ja ho he fet. xD

X cert ara he descobert que al passar-te la pantalla més de 5 vegades ja no et donen més escuts, o sigui que el que has de fer és tornar a repassar-te totes les pantalles altra vegada. I he descobert que t'ensenyen un encanteri ben avançat el joc i que després has de tornar a la primera pantalla de totes a aconseguir un escut on has de fer servir aquest encanteri... Quin pal haver de tornar a fer totes les pantalles... Ara estic per laberint, o sigui que d'aquí poc contra Voldemort, ja us diré com m'ha anat.
"Una senyera oneja al vent les quatre barres i un fons d'or, I UNA NACIÓ US CRIDA PER UN POBLE PLE D'ORGULL I HONOR!!!"

Avatar de l’usuari
Fawkes
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 189
Membre des de: ds. set. 10, 2005 9:46 pm
Ubicació: Catalunya (països catalans)

Entrada Autor: Fawkes »

Ja me l'he passat i puc dir que encara ha enpitjorat més la imatge que tenia d'aquest joc.

LA TERCERA PROVA: Primer tires pel laberint, i només et surten plantes de terra que es tornen a enfonsar i has de passar quan no hi són, es fa monòton, sort que dura poc. Després hi ha una persecució, o sigui les plantes et persegueixen (al més pur estil de la peli) i tu has de córrer perquè no t'atrapin, i hi ha obstacles... Però bé no té cap dificultatm m'ho he passat a la primera tot i sense gens d'esforç. Després et trobes en Cedric atrapat i dos uixecs contra tu. Me'ls hauria passat tranquilament si hagués sabut com es mataven, ja que al terra hi ha pedres per llançar-les contra ells i això és el que he fet, però no es morien, quedaven estabornits i els encanteris reboten contra ells. S'hauria agraït una explicació que digués que després de deixar-los estabornits havies d'anar per sota i llançar encanteris per eliminar-los. Ja dic ara que si ho hagués sabut des del principi això no em tenia entretingut durant més de 1 minut. Total que com a molt la prova dura 6 o 7 minuts i és massa fàcil. Casi triga més en carregar xD.

VOLDEMORT: Molt fluix. Me l'he passat també a la primera i sense fer gaires mèrits. Hauria de ser la part més difícil del joc, però m'ha costat més passar l'hivernacle d'herbologia que en Voldemort. Primer llança uns esquelets penosos que duren molt menys que tots els animalons que t'has trobat al llarg del joc i que a més van més lents. S'acosten a tu a 2 km/h i fent-los levitar i deixar-los caure contra una tomba ja n'hi ha prou. A més amb 3 encanteris que els llançis ja peten. En canvi als follets emprenyadors del bosc feia falta llançar una dotzena d'encanteris. Després s'uneixen les varetes i el que has de fer és controlar la bola d'energia perquè destrueixi els esquelets (tot i que el control de la bola és dolent també és fàcil). I després has de fer el mateix però vigilant que l'àngel aquell que subjecta a en Harry a la pel·lícula no et caigui a sobre.

També molt fàcil, potser el meu gos hi hauria trobat alguna dificultat, ja li deixare jugar, però compte que no es vicii! xDD

Total que Voldemort dura 2 o 3 minuts... L'únic que està bé són els gràfics... Però el que està mal fet és que quan lluites contra els ditxosos esquelets pots escapar-te (total van lentíssims) i anar al cantó de'n Voldemort a mig metre i començar a llançar encanteris contra ell mentre va dient: "Tu padre no está aquí para proteger-te" i ni s'immuta pels encanteris ni contraataca, de fet no canvia de posició ni es mou.
La veritat és que no valia la pena passar-me el joc per arribar aquí, però ara el puc criticar tot sencer. :mrgreen:

CONCLUSIÓ: No sé què els ha passat als de EA però en La Pedra Filosofal hi havia un enfrontament amb en Voldemort molt més difícil, recordo que em va costar temps... I a més a més aquí no lluites contra ell no més contra els esquelets penosos que van sortint del terra. I crec que és perillós que després de passar-te el joc surten els crèdits, algú pot prendre represàlies.

PD: En les animacions (que són fotos enganxades) es penjen tot sovint. I quan en Dumbledore està fent aquell discurs tant emotiu fan una penjada impressionant que queda fatal... De l'1 al 10 li posaria un 2... Pels gràfics, que tampoc són res de l'altre món però com que tot lo altre és dolent destaquen xD
"Una senyera oneja al vent les quatre barres i un fons d'or, I UNA NACIÓ US CRIDA PER UN POBLE PLE D'ORGULL I HONOR!!!"

Avatar de l’usuari
Uriel Michaels
M.A.G
M.A.G
Entrades: 308
Membre des de: dj. des. 01, 2005 9:43 pm
Ubicació: Hogwarts

Entrada Autor: Uriel Michaels »

La tercera prova és una completa merdª, ha sigut molt + defíl la prova del Bosc Prohibit... la veritat és que prefereixo el 2n joc de la play, era el + complet i el + xulu, tot i que els gràfics s'enduen la palma en la cuarta entrega del joc, s'ha de reconèixer.
Tot i què les animacions no estàn malament, i m'agrada la idea de què el joc sigui igual a la play que al PC.

Chau

Avatar de l’usuari
Finalpotter
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 2035
Membre des de: dj. abr. 21, 2005 9:55 pm
Rang: Passat

Entrada Autor: Finalpotter »

luna Lovegood ha escrit:La tercera prova és una completa merdª, ha sigut molt + defíl la prova del Bosc Prohibit... la veritat és que prefereixo el 2n joc de la play, era el + complet i el + xulu, tot i que els gràfics s'enduen la palma en la cuarta entrega del joc, s'ha de reconèixer.
Tot i què les animacions no estàn malament, i m'agrada la idea de què el joc sigui igual a la play que al PC.

Chau
Un dubte: Play1 o Play2? Ho dic per tinc més bon record (tot i que no m'enrecordo de com era el joc) del HP2 per la Play1 que per la 2. He vist algunes fotos del joc, i, tal com ha dit en Fawkes, no són res de l'altre món, i sobre el que dius dels gràfics, només faltaria que cada cop fossin pitjors.

Els que ja us l'heu passat m'aconselleu que el llogui un cop o seria com tirar els 3€ a la papelera?

Avatar de l’usuari
Padfoot
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 1878
Membre des de: ds. abr. 30, 2005 7:28 pm

Entrada Autor: Padfoot »

Hem tingut una mica d'embolic amb els temes de videojocs d'Hp que en teniem a tots dos fòrums però finalment quedem que tot el que sigui d'Hp o posem aquí, encara que siguin videojocs d'acord :wink:

Utilitzeu aquest tema que ara tenim obert aquí tan per preguntar dubtes del joc o per comentar si us ha agradat o no. :mrgreen:

Avatar de l’usuari
Fawkes
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 189
Membre des de: ds. set. 10, 2005 9:46 pm
Ubicació: Catalunya (països catalans)

Entrada Autor: Fawkes »

Finalpotter ha escrit:
luna Lovegood ha escrit:La tercera prova és una completa merdª, ha sigut molt + defíl la prova del Bosc Prohibit... la veritat és que prefereixo el 2n joc de la play, era el + complet i el + xulu, tot i que els gràfics s'enduen la palma en la cuarta entrega del joc, s'ha de reconèixer.
Tot i què les animacions no estàn malament, i m'agrada la idea de què el joc sigui igual a la play que al PC.

Chau
Un dubte: Play1 o Play2? Ho dic per tinc més bon record (tot i que no m'enrecordo de com era el joc) del HP2 per la Play1 que per la 2. He vist algunes fotos del joc, i, tal com ha dit en Fawkes, no són res de l'altre món, i sobre el que dius dels gràfics, només faltaria que cada cop fossin pitjors.

Els que ja us l'heu passat m'aconselleu que el llogui un cop o seria com tirar els 3€ a la papelera?
Jo tinc els 3 primers per a play 2 i són molt millors... En tot! Més llargs i més dinàmics... Weno què se n'ha de dir.

Llogar-lo és malgastar 3 € no ho fagis.
"Una senyera oneja al vent les quatre barres i un fons d'or, I UNA NACIÓ US CRIDA PER UN POBLE PLE D'ORGULL I HONOR!!!"

Avatar de l’usuari
sirius7
Alumne/a de 1r
Alumne/a de 1r
Entrades: 10
Membre des de: dv. ago. 18, 2006 8:29 pm

Entrada Autor: sirius7 »

tens rao tiu, a peart d curt mal fet isense seguir la historia 60e per res :evil: :avall :bah

Avatar de l’usuari
Fawkes
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 189
Membre des de: ds. set. 10, 2005 9:46 pm
Ubicació: Catalunya (països catalans)

Entrada Autor: Fawkes »

El joc és una completa merda... En una web de videojocs li han posat un 6.5 els que l'analitzen però el públic li ha posat un 3.7 i perquè hi ha frikis ninyatus k li han posat un 10 k si no la mitjana seria més baixa... Aquí les opinions (perdoneu, està en castellà):

"me cago en la )""$ este juego es una jodida castaña os lod igo enserio eks ni se os ocurra gastaros un duro en esta mierda un 6,5 una polal este juego tiene un 3 como muxo vaya castaña esk me dang asn de cojer el umd y tirarlo x la ventana a mi perro y k lo destroze k juego MAS PATETICO empeze jugandolo ahi va to wapo noseke , pero os aseguro k alas 3 oras akavais asta la mismisima polla de esta mierda weno vosotros vereis en k tirais el dinero pero yo mañana lo llevo a devolver k yo no kiero estas mierdas"

"Gráficamente es un juego pasable. Lo malo son las animaciones, usar ataques contra un bicho es cosa de chiripa, porque tienes que encararlos para disparar en esa dirección y si a eso le sumas que el control es hipersensible (te mueves 3 metros relativos de distancia, hacia atrás si decides cambiar de dirección al personaje que manejas) pues nada, que terminas pasando niveles sin saber como.
Además da exactamente igual coger a cualquiera de los tres. Hermione no es más rápida, ni Harry lanza conjuros más potentes ni Ron es más... lo que sea... Nada, idénticos. Solo cambia el dibujito móvil que llevas pegado al pad.
Encima las cámaras estan bastante lejos (en plan Baldurs Gate DA) y aunque está totalmente en castellano, las misiones son tan sumamente típicas y aburridas que hasta en japones podría jugarlo y enterarme de todo. Tienes que recorrer un pasillo de A - B y matar todo lo que no sea tus dos amigos. Y si se queja, claro. Ah... es verdad, a veces puedes levantar cosas y espachurrar a los bichos que te molesten. Y otras incluso puedes "necesitar a tus dos compañeros" para que puedas mover una piedra muy grande. Fuera de eso, reconozco que no he visto más. Supongo que el que tenga un poco más de paciencia o se haya gastado más dinero que yo, le dará la oportunidad de llegar a las 3 pruebas, que por lo visto es lo mejor del juego. (Seguramente será lo único bueno).
Así que ese 5 es injusto (lo admito) porque de hecho estoy puntuando los 3 primeros niveles de los 12 que tiene y que me costó escasa media hora pasarlos. Lo cual habla muy mal de su duración, a menos que los demás sean más largos, claro.

En fin, si dudais entre este y el de las Brats, coger este. Pero si dudais entre este o Soul calibur 3, Resident Evil 4 o incluso King Kong, considerate abofeteado/a por semejante insulto al arte videojueguil. ¡Será posible! Es como comparar obras de arte con un dibujo de papá pitufo. Claro que si tienes menos de 18... Cógete este, que los demás no puedes ni mirarlos. "


"el final del juego es una reberenda basura no es posible q la pelicula este mucho mejor q el juego podriamos haber visto mas acción, la tematica es regular y su proyección de jugo es bana y escasa no cuenta con elementos suficientes para ser un great hit ya q ABURRE en muchas cosas les recomiendo jugarlo bajo su propio riesgo ya q se llevaran un desilucion muy marcada.

por cierto yo ya termine el juego por eso escribo esto. "


"Es un asco, este juego. yo tambien soy fan, de harry y de los numero uno, puedes preguntarme algo y te lo respondo, pero hasta yo acepto que este juego como la pelicula son una basura, el tipo de juego es horrible, la tematica, las secuencias, ni siquiera tiene buenos videos, ahora ni siquiera, puedes andar libremente, y tiene solo escasos 12 niveles, y por si fuera poco, los tienes que pasar mas de una vez, con lo que te aburres. este juego es un desperdicio de titulo. "

"NO PUEDE SER!!! este juego es re-malisimo!! una basura completa, yo creo q una vez mas, en el analisis se quedan cortos... no merece ni un 4 como maximo esta porqueria de juego... la jugabilidad es limitadisisma, los graifcos malos, malos... los hechizos por dios!! mas chicos, estos tres hacian mas y mejores hechizos... no que con lo saños se aprenden trucos?.. o es que estos tres por pasar cada año haciendo de heroes se pierden todo loq ue en Hogwarts te pueden enseñar??!!!! POR FAVOR NO LO COMPREN!!! SALVENSE!!! COMPRENSE UN ALFILETERO PARA PINCHARSE LOS DEDOS MEJOR!!! LES DIVERTIRA MAS!!!"

"Adquirí este juego pensando en lo divertido que resultaría jugar hasta tres personas en modo cooperativo. La verdad es que el juego me decepcionó bastante:

1. Si bien los gráficos son aceptables, las secuencias de animación que cuentan la "historia" del juego son pésimas. De hecho no son animaciones sino imágenes estáticas. Me parece increible que a estas alturas pueda venderse un juego tan poco trabajado.

2. La cámara es un autentico desastre. Muchas veces nos encontraremos lanzando hechizos a un monstruo que NO vemos. Además, el hecho de que cada personaje se mueva independientemente en la misma pantalla hace que sus figuras sean tan pequeñas que en algunos casos nos sea dificil determinar qué personaje es el nuestro, más aun cuando estemos lanzando hechizos por doquier.

3. Los tres personajes son idénticos, no tienen ninguna habilidad especial.
Da igual que juguemos con Harry, Ron o Hermione.

4. No se puede jugar solo. A no ser que tengas unos nervios de acero y soportes la estupidez de los otros dos personajes, que seran controlados por el sistema y tendrán una inteligencia artificial inexistente. No entiendo por que no se ha realizado un juego en el que se pueda jugar solo con un personaje. La nula IA de tus compañeros hará que no puedas jugar solo.

5. Es muy repetitivo. En algunos lugares acaberemos cansados de matar, matar y matar a multitud de mostruitos, sin movernos del lugar.

6. El juego es muy corto.

Desde mi punto de vista, se trata del peor de los juegos de Harry Potter, a pesar la posibilidad de jugar hasta tres personas en modo cooperativo.
Sólo deberiais adquirirlo si sois unos frikis de Harry Potter. No os lo compreis si os gustan los buenos juegos. "



Completament d'acord ^^'
"Una senyera oneja al vent les quatre barres i un fons d'or, I UNA NACIÓ US CRIDA PER UN POBLE PLE D'ORGULL I HONOR!!!"

Avatar de l’usuari
Roger J. Potter
President/a de la Confederació Internacional
President/a de la Confederació Internacional
Entrades: 585
Membre des de: dc. abr. 05, 2006 8:37 pm
Nom: Quisso
Rang: Agenda Oficial
Ubicació: Darrera teu

Entrada Autor: Roger J. Potter »

Ei estic d'acord que es una merda. Pro avita tindrem joc nou. Mireu la noticia que hi he posat al forum de noticies de Hp, ho sento q no tinc temps de posar el link.

Siau
Col·laboreu a la nova revista d'HPCat
Doneu veu als personatges d'HP per a HPCat Ràdio
Imatge

.::Mistral::.
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 71
Membre des de: dg. ago. 28, 2005 11:17 pm
Ubicació: En el cercle de Cavallers de la Mort

Entrada Autor: .::Mistral::. »

La veritat, jo esperava més dels EA Games... que trist que va ser cuan vaig descobrir que no es podia investigar pel castell. Amb el que m'agradava anar clavant conjurs a l'Snape o al Ron quan tels trobaves pel passadís...! Per mi els millors el 1r per a la Play1 i el 2 per a la Play2.
No ho entenc, tota la vida sent un joc de Rol i va i ho canvien per un que va per pantalles. La veritat esque es fan excessivament repetitives, i al igual tinc tanta paciència jo per aconseguir tots els escuts trimag passant-me una vcegada i una altra la mateixa pantalla, a més, la part en que expliquen la història és molt pobra, i no et pots ficar en la pell del protagonista, que és en el que consisteixen els joca de rol convencionals... I tyambé trobo que els gràfics no han millorat gens! ^Potser han intentat que s'assemblin un poc més als actors però... Un joc força patètic, sí.
Mireu que no m'agrada criticar ni videojocs ni pelicules ¡¡amb la feinada que porten!!
Conclusió: Deixa molt que desitjar (Expressant-me suament)
Imatge

Avatar de l’usuari
Fawkes
G.N.O.M
G.N.O.M
Entrades: 189
Membre des de: ds. set. 10, 2005 9:46 pm
Ubicació: Catalunya (països catalans)

Entrada Autor: Fawkes »

Home crec que les crítique han arribat als inútils d'EA que han vist que els fans d'HP no són inútils. Per això el 5è joc tornara a ser com els anteriors.
"Una senyera oneja al vent les quatre barres i un fons d'or, I UNA NACIÓ US CRIDA PER UN POBLE PLE D'ORGULL I HONOR!!!"

Bloquejat