eMule

Tothom a qui li agradi aquest tema pot deixar els seus comentaris i opinions aquí, i si teniu algun dubte pregunteu i potser algú us podrà ajudar!
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Respon
BeTu
Alumne/a de 6è
Alumne/a de 6è
Entrades: 213
Membre des de: ds. abr. 08, 2006 9:18 pm
Nom: Albert
Rang: Okupa del fòrum!
Ubicació: Maresme, Mataró!!!

eMule

Entrada Autor: BeTu »

Un altre tema meu.

Tinc un problema. He trobat difícilment una pel·lícula que porto temps buscant en aquest programa (que em sembla horrorós, l'Ares va mil vegades millor) i al ser catalana només tinc dos fonts/clients, en una ocasió 3. Així la descàrrega serà eterna!!! He llegit que quan més comparteixis millor, he posat molts arxius (alguns ja sel's baixa la gent) però res.

Podeu dir-me si us plau com puc descarregar aquesta TVMovie d'una vegada per totes? un truco per passar descàrregues d'emule a Ares, un truco per obtenir moltes fonts, un truco per accelerar descàrregues...

Bueno, us informo.

M' estic baicant la TVMovie catalana "Més enllà de les estrelles", com he dit tinc només dos fonts i qui la va pujar va ser Petiso, de http://www.totsrucs.cat/ (encara que en aquesta web no em consta la peli).

Consells. Algú la té i la pot pujar a l'Ares? algú d'aquí és aquest tal Petiso :riure: Una altra web en català que m'ofereixin TVMovies (catalanes, no doblades) però en descàrregua directa o en Ares?

Gràcies :wink:
Imatge

Avatar de l’usuari
Padfoot
Membre d'Honor de la Conselleria
Membre d'Honor de la Conselleria
Entrades: 1878
Membre des de: ds. abr. 30, 2005 7:28 pm

Re: eMule

Entrada Autor: Padfoot »

Que jo sapigui no existeix cap truc per passar descàrregues a l'Ares, ni per obtenir milions de fonts ni res d'això xD

L'únic que pots fer és per accelerar-ho una mica seria enviar un missatge a través de l'emule als usuaris que t'apareguin com a font demanant si els hi faria res afegir-te a la seva llista d'amics i que llavors et cedeixin un dels llocs reservats a amics perquè se't descarregui més ràpid. I sino doncs li envies un MP a en Petiso a través de la web de Totsrucs i li demanes o el mateix que t'he dit, o que si li faria res penjar-la a l'Ares directament :ok

BeTu
Alumne/a de 6è
Alumne/a de 6è
Entrades: 213
Membre des de: ds. abr. 08, 2006 9:18 pm
Nom: Albert
Rang: Okupa del fòrum!
Ubicació: Maresme, Mataró!!!

Re: eMule

Entrada Autor: BeTu »

Li vaig enviar un MP però crec que s'ha espantat que vingui algú de fora a assatjar-lo així, perquè el va llegir fa dies i no em vol respondre :riure:

Edito: solucionat, m'ha dit que la buscarà (ara, no m'agrada això de no especificar quan tardà serà aquest futur perquè sóc bastant impacient, i últimament el que faig és nomes esperar, esperar i esperar, i tot té relació amb la web de Michelle, vaya fregats on em poso jo :twisted: Per què tarden tant els fotògrafs en contastar-te un mail? es veuen importants o què? :lol2: Dels 2 que ens han contestat 1 diu que ens pasarà les fotografíes inèdites en HQ... i jo pensant que sería per e-Mail, no senyor, que m'enviarà per carta un correu de Madrid a Barcelona amb les fotos en un DVD... vinga a esperar, amb el que ja em esperat per una sola resposta :lol:



Deixo d'explicar les meves aventures xD)

Que ja està solucionat, punto que me enrollo.
Imatge

Respon