Pottermore

Fòrum on pots enviar missatges de temes en general, que no puguis classificar a les altres categories.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Respon
Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Pottermore

Entrada Autor: Arwen Black »

Bé, l'assumpte de començar aquest nou tema al fòrum ja m'estava reclamant a crits. 100% dedicat a pottermore, els seus misteris i els seus usuaris! ^^ A tot el que vulgueu posar! Però tinc unes preguntes:

1r: Ja hi som tots? Quin dia et vas registrar?
2r: Quin nom heu "escollit"? Us sembla bé que hagin posat cinc noms a la carta o haurieu preferit freestyle?
3r: Què creieu que hi trobarem a Pottermore?

I, ja que poso les preguntes, em sento amb el deure de respondreles també:
Jo hi sóc des d'avui dia 6. L'últim dia! Casi sem passa i casi m'agafa un atac de cor! No tenia internet els altres dies ._. (bueno, ahir sí però se'm va passar :deumeu )
El meu nom d'usuari és FireboltPhoenix49, i m'encanta!! A molta gent no li agrada que hi hagin opcions, però jo ho trobo una bona idea. Les meves opcions em van fer molta gràcia perquè semblava que cadascuna pertanyés a una residència, eren:
ThornQueen16 .........(slytherin)
FireboltPhoenix49 .....(gryffindor)
WillowLumos149 .......(ravenclaw)
StrikeOak7 .............(hufflepuff)
WizardCastle193 .......(interresidències)

No trobeu que peguen? xD (menys strikeoak, que també la vec en altres :) )

Per últim, i posats a imaginar, penso que podria ser que a la web hi trobessim escrits en què sens presentessin diversos camins a seguir (tampoc penso en molts, perquè significaria que s'han currat un munt la web i no crec en tant...) i escollissim nosaltres els següents passos. Vols fer això o vols fer això? Però seguint una línea comu d'un dels personatges del llibre, uns quants serien Hermiones, uns quants Rons.... És 99'9% possible que això no acabi sent així perquè m'ho acabo de treure de la butxaca xD. Segur que serà molt més guai.

Vosaltres què hi dieu?

PD: Aviseu quan rebeu la carta de Hogwarts! ^^
(Informació addicional: La carta de Hoqwarts, altrament coneguda com "correu electrònic de benvinguda" per entrar a provar Pottermore (beta!), tinc entès que hauria d'arribar a partir del dia 7 d'agost segons a la web, tot i així, a cadascú li arribarà quan li arribarà perquè... blabla... (en realitat no he trobat l'explicació u_u) resumint (fent suposicions^^), no estan per llançar aquamentis a les infraestructures de comunicació muggle per apagar el fum causat per correus electrònics massius (si realment aquest és el motiu, no entenc perquè :'(, si total només són un milió :-/ ))
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Joaquim_Link
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 70
Membre des de: dc. març 01, 2006 10:55 pm

Re: Pottermore

Entrada Autor: Joaquim_Link »

Jo també m'hai registrat!!!!!!!!!!

Contestant a les teues preguntes:

1.- Jo em vaig registrar el tercer dia. El primer dia hi vaig arribar tard. El segon hi vaig entrar quan encara hi havia la pista (el número de capítol on la McGonagall suspèn el partit de Quidditch multiplicat per 7) però just al posar l'adreça amb el resultat ja s'havia tancat el registre. Així que al tercer dia em vaig posar des de ben aviat actualitzant el web per veure quan obrien la pista. Aquesta consistia en multiplicar la diferència de punts per els que Gryffindor anava guanyant a Slytherin just abans de que en Harry cacés la papallona per 35. Com anaven guanyant 80 a 20, vaig multiplicar la diferència, 60, per 35 i em va donar 2100 que fou el número que vaig entrar al final de l'adreça que et donaven per començar el registre.

2.- Jo hai escollit el sobrenom UnicornWormwood189 (UnicornDonzell189), m'encanta!!!!!!! L'únic que li feia ombra era el PatronusQueen... No recordo els atros tres, tot i que ara que poses els teus, me'ls podrio haver apuntat. Respecte al fet que no hi hagi sobrenoms a la carta, en un principi no m'agradava, però al final li hai trobat la gràcia. Per una banda perquè t'evita dispersar-te en un moment que es pot tancar el registre; perquè t'ofereix alguns molt originals; i, finalment, perquè te'ls posa en anglès, l'idioma original dels llibres.

3.- Segons diu la Rowling seria un lloc de lectura en línia construït també amb les aportacions dels usuaris on aquests podran compartir, participar i redescobrir les històries. També es podran comprar audiollibres digitals i llibres electrònics de la sèrie de Harry Potter. La Rowling també hi prendrà part compartint informació que ha estat guardant durant anys sobre el món de Harry Potter.

Durant els dies de proves, els que ja ens hem pogut registrar ajudarem a posar Pottermore a punt. En tot cas, espero que tant el que ens haguem registrat ja com els que ho feu a l'octubre, gaudim plenament d'aquest regal que ens ha fet la Joanne. A reveure!

Joaquim_Link :mrgreen:

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: Pottermore

Entrada Autor: Arwen Black »

Gràcies per participar, Joaquim_Link!! M'alegra que estiguis registrat :D

La pista que em va tocar resoldre a mi (la sèptima), era molt senzilla: digues el número de rel·líquies de la mort multiplicat per 7. Facilíssim, només calia escriure 21 al final de la web i anaves a parar al traductor oficial de la llengua parsel, i a dalt sortien 5 plomes que havies d'anar clicant fins que encertessis quina era la màgica (va ser la última que vaig clicar u.u xD)

Sobre de quina manera podrem compartir, participar i redescobrir les històries, a BlogHogwarts diu: "Pottermore serà el lloc on tots podrem reunir-nos per compartir experiències, tenir una vida virtual a Hogwarts, ser seleccionats per una casa, disfrutar de les sales comunes, els salons de classe, i els terrenys del castell. Podrem guanyar punts per les nostres cases i competir per la Copa de la Casa al final de curs. També tindrem una experiència de lectura única, començant amb Harry Potter y la Piedra Filosofal, estant completament immersos en la primera aventura del Harry, y disfrutant al màxim cada detall."

També m'agradaria afegir que fa un temps vaig trobar una web, i per casualitat hi vaig tornar a parar ahir. No sé si pot tenir alguna relació amb Pottermore , no ho crec, però no ho sé, i és possible que hagi sortit en algun tema de fòrum que no he vist, però per si a algú li interessa: http://www.universalorlando.com/harrypotter/

Per últim, si algú té curiositat per veure noms amb què altres usuaris han quedat registrats, als comentaris de http://thelastmuggle.com/2011/08/02/wha ... more-name/ la gent n'ha escrit uns quants. (:
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Ull-foll 42
Nou/va Alumne/a
Nou/va Alumne/a
Entrades: 4
Membre des de: dl. ago. 08, 2011 1:39 pm

Re: Pottermore

Entrada Autor: Ull-foll 42 »

Jo em vaig registrar el tercer dia, com en Joaquim Link. De nom em vaig posar ReliquiaEscarlata194. Jo trobo bé que posin aquests noms per escollir, perquè estan com més relacionats amb el món de Harry Potter. Jo crec que la pàgina serà bastant semblant a la de la Rowling. Suposo que també hi haurà un fòrum i un apartat de curiositats i respotes a moltes de les preguntes que tots ens fem. Suposo que al video de la Rowling ho explica, però com que és en anglès no he arribat a entendre tot el que hi deia. Per els trossos que he captat deixa la pàgina molt bé, tal com heu dit vosaltres.

Avatar de l’usuari
Joaquim_Link
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 70
Membre des de: dc. març 01, 2006 10:55 pm

Re: Pottermore

Entrada Autor: Joaquim_Link »

Avui a les 17:16 hai rebut el segon mussol!!!!!!!
Pottermore ha escrit:You have been selected for early entry into Pottermore!


We’re really excited to confirm that you are one of the lucky people selected for early entry into Pottermore, ahead of when it is open-to-all in October, to help us add finishing touches!

We will activate your account between mid-August and the end of September, so keep checking your inbox for our Welcome email. When this arrives you will be able to enter Pottermore. In the meantime, you can check the Pottermore Insider for all the latest news, updates and announcements.

We look forward to welcoming you to Pottermore.
Aix, que content estic.

Aviseu quan vos arribi!

I no oblideu contestar les preguntes de n'Arwen Black!

I ara, a esperar el tercer mussol!!!

Joaquim_Link :mrgreen:

JoanaPotter
Alumne/a de 6è
Alumne/a de 6è
Entrades: 243
Membre des de: dc. juny 30, 2010 10:48 am
Nom: Lógic, no?
Rang: La filla d'en James
Ubicació: A davant de HPCat descobrint més coses cada dia

Re: Pottermore

Entrada Autor: JoanaPotter »

Ostres! Jo estava de vacances i no ho he pogut fer... m'hauré d'esperar fins al octubre... quina pifia!
Els noms els pots triar tu?
M'hauré d'esperar, vaia merda...


JoanaPotter

Hermiron16

Re: Pottermore

Entrada Autor: Hermiron16 »

Hola!
Estic molt contenta de veure un forum de Harry Potter en catala i es que tambe pensaba que seria lunica registrada a Pottermore.
Em vaig registrar el quart dia de casualitat mentre mirava coses de Harry Potter al Tumblr (blog). Havia de respondre amb el nombre de paladins del torneig de tres mags per no se quin nombre i la resposta era 112...
La meva germana petita tambe s'hi va registrar el mateix dia.
El meu nom d'usuari es : SnitchHeart203. Em sona a Gryffindor tot i que magradaria que em posesin a Ravenclaw.
La setmana pasada vaig rebre el segon correu pero encara estic esperant l'ultim per entrar.

Et dona cuatre opcions per triar el nom, perque tothom es posaria els tipics mateixos de sempre

Avatar de l’usuari
Joaquim_Link
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 70
Membre des de: dc. març 01, 2006 10:55 pm

Re: Pottermore

Entrada Autor: Joaquim_Link »

Per fi hai rebut el tercer i últim mussol!!!!!!!!

Em va arribar ahir (dijous 8) a tres quarts de nou. Ja hai començat a explorar una mica Pottermore, però no començaré amb el primer capítol fins que acabi un treball de Numismàtica que hai de presentar el 16.

FireboltPhoenix49 i SnitchHeart203, us hai enviat una sol·licitud d'amistat, accepteu-la quan hi entreu.

A reveure!!!

Joaquim_Link :mrgreen:
Joaquim_Link l’ha editat per darrera vegada el dia: ds. set. 24, 2011 2:01 am, en total s’ha editat 1 vegada.

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: Pottermore

Entrada Autor: Arwen Black »

Joaquim_Link, que bé que hagis entrat! A mi encara no m'ha arribat, però quan ho faci també em fa por enganxar-m'hi ara que ja he començat el curs jajajaj

No he buscat gaire sobre Pottermore aquests dies, però ja sabeu, podeu dir el que volgueu vosaltres també :)
Gràcies per comentar Joaquim_Link, Hermiron16, JoanaPotter i Ull-foll 42! ^^
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Hermiron16

Re: Pottermore

Entrada Autor: Hermiron16 »

ja us he agregat a tots!

Aquesta tarda he rebut el correu i estic ben contenta. A quina casa us han triat? A mi a Ravenclaw, just la que volia :riure:

Avatar de l’usuari
Joaquim_Link
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 70
Membre des de: dc. març 01, 2006 10:55 pm

Re: Pottermore

Entrada Autor: Joaquim_Link »

Doncs a mi també el barret que tria m'ha col·locat a la residència de Ravenclaw!!!!!!!!!!

Finalment, després de presentar el treball, aquesta setmana m'hai posat de ple amb Pottermore i és una passada!!! Ara mateix se m'està coent una poció per curar berrugues. Tot i que em feia gràcia que em triés Gryffindor (encara que ja intuïo que acabario a Ravenclaw XD) vaig esmerar-me molt en les respostes a les preguntes per ser el més honest possible (fins i tot quan anavo per la quarta pregunta se'm va penjar i vaig estar actualitzant fins que em van sortir les mateixes quatre primeres preguntes). Quan va sortir Ravenclaw em vaig quedar amb una sensació mig decepció mig uauuuuu, que guai!!! Que Ravenclaw i Huflepuff també existeixen!!! A més, el més important és estar a la residència amb la que més afinitat es té, que al cap i a la fi aquest és l'objectiu del barret que tria. A més, quan vaig llegir el missatge de benvinguda del cap de monitors vaig plorar perquè m'hi vaig sentir molt identificat XDD. Així que ara estic encantat amb Ravenclaw ^^.

També m'havia esmerat prèviament en respondre honestament les preguntes per saber quina vareta em triava. I no em vaig penedir. Al final em va tocar una vareta de fusta de cornell (o corneller, sanguinyol, pelabou...) i pèl d'unicorn, 14 polzades i mitja (36,83 cm), inflexible. Em féu molta il·lusió que em toqués una vareta de pèl d'unicorn (el meu animal mitològic preferit) com el meu sobrenom UnicornWormwood189. Per a més casualitats, el cornell en anglès es diu dogwood, semblant al nom de wormwood, i aquest es diu en català cornell, semblant al nom de donzell i, ambdós es diuen semblant en castellà, ajenjo i cornejo.

Per què no anem dient tots les varetes i residències que mos han tocat, a més de les preguntes de n'Arwen Black?

Per cert, m'agradaria fer una proposta al web i a tots els participants: què us semblaria que proposèssim a na Laura Escorihuela i en Xavier Pàmies, els dos traductors dels llibres de Harry Potter, que es posessin en contacte amb Pottermore per traduir-lo de l'anglès al català?

Joaquim_Link :mrgreen:

PD: Ull Foll, se'm va oblidar enviar-te l'atro dia la sol·licitud d'amistat, així que te l'hai enviada avui.
Joaquim_Link l’ha editat per darrera vegada el dia: dv. gen. 13, 2012 11:58 am, en total s’ha editat 1 vegada.

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: Pottermore

Entrada Autor: Arwen Black »

8O M'ha arribat!!!! :adora :adora :adora
Poca gràcia: a tres dies per a que comenci l'obertura a tothom! XD' :mmm
Però bueno, quan pugui hi faré cap ràpidament!!! :D :mrgreen:
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Joaquim_Link
Alumne/a de 3r
Alumne/a de 3r
Entrades: 70
Membre des de: dc. març 01, 2006 10:55 pm

Re: Pottermore

Entrada Autor: Joaquim_Link »

Uueeeee!!!

No t'oblidis acceptar la meua invitació d'amistat! Ni de dir quines vareta i residència t'han tocat! Algun dia podríem fer una quedada d'estudiants de Hogwarts catalans!

Per cert, què us sembla la proposta de traduir Pottermore al català?

A reveure!

Joaquim_Link :mrgreen:

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: Pottermore

Entrada Autor: Arwen Black »

:D He acceptat solicituds, però encara no sé vareta ni residència, perquè pottermore està MOLT saturat! :/ :"Lo sentimos, pero Pottermore no está disponible en estos momentos. Vuelve a intentarlo más tarde". En fi, quan ara s'obri a l'octubre (després dels dies de saturació que suposo que hi tornarà a haver) i hi siguem més gent de hpcat potser hi haurà més possibilitat de debat i això, per aquí (:

Em sembla molt bé lo de traduïr pottermore al català, els ho podriem proposar! :)
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: Pottermore

Entrada Autor: Arwen Black »

Ja tinc vareta! Cor de drac, dotze polzades i mitja, lleugerament elàstica, fusta de picea (segons el traductor), (més concretament en anglès es diu "source": es tracta d'un tipus d'avet). Crec que fa molt per mi! :D :ballar:

Per cert, m'encanta quan surt això XD (COMPTE, SPOILERS!) (bueno, no sé si es podria considerar un spoiler... si dubteu no cliqueu 8) ):
Spoiler:
spell.jpg
I l'andana, aix, son tant mones les mascotes ^^
Spoiler:
andana.jpg
No us poso més imatges perquè no vull treureli la màgia, però aquests dos m'han fet gràcia :wink: Els decorats de la web són genials! Rowling ets la millor! I als que s'han estat currant la web, els diria felicitats!

I els que encara no hi sou no us preocupeu, que d'aquí no res avançareu als que ja hem entrat! :mrgreen: :wink:
No teniu els permisos necessaris per veure els fitxers adjunts d’aquesta entrada.
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Respon