Fanfiction comunitària de rol

Fòrum per comentar fan fictions i crear-ne de comunitàries.
Per enviar-ne una usa la secció especial a http://www.harrypottercat.cat/fanfictions/.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 488
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Cass Ross »

Sí, és una molt bona idea :)

I el títol? Hauriem de fer una cosa genèrica perquè no tenim ni idea del que pot passar. Se m'ha acudit alguna cosa com "Hogwarts més enllà del temps" o així i més que situar-ho al "2100", situar-ho en un moment atemporal (profes nous i tal) però que l'ambient muggle no disti molt del nostre present. No sé, és una idea.

Petons!
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Agatha Black »

Sí em sembla perfecte, Cassandra, això que sigui atemporal. Podria ser... sí, més o menys ara, però sense els personatges que hi hauria d'haver, com si fos un univers paral·lel.

Ja m'he fet el meu segon personatge. Em volia fe run noi de Hufflepuff, però com que la Marta_ginny ja farà dos bons, la Cassandra fa dos mig-bons, l'Slytherin de l'Arwen també és bo i no sé si a l'Hermione Potter li agrada fer dolents, al final m'he fet un personatge dolent, tu. No sé què passarà perquè no i tinc gens d'experiència, en els dolents, no he fet mai cap personatge així, però en fi... aquí va la cosina malèfica de l'Agatha XD:



Nom: Circe Black / Cassiopea Black / Ursula Black

Residència: Slytherin

Curs: 5è

Aspecte físic: No és gaire alta, però sí estilitzada i ben proporcionada. Ha heretat la bellesa clàssica de la seva família, i la gent sovint diu que sembla una nina de porcellana. Té els cabells llargs, sedosos i marrons, que normalment porta recollits en una cua i té uns ulls verds brillants i metzinosos.

Personalitat: És una perfecta Slytherin i una Black exemplar. Ha rebut una educació estricta i és força freda amb la gent que no coneix, però amable i fidel amb els seus amics. No li acaba d’agradar que a Hogwarts es passegi gent amb menys dret que ella a ser allà: sang de fangs i gent que ve de famílies que fa dos dies que fan màgia. Sempre ha cregut en les tradicions i en les classes socials i no suporta que ningú li planti cara o li porti la contrària, perquè pot arribar a ser molt cruel sense cap mena de contemplació. Camina per la vida com si el planeta for seu, i li agrada mirar per sobre l’espatlla a tots els que són inferiors a ella.

Breu història: Ve d’una família adinerada i ben acomodada, i viu en una gran mansió a les afores de York. És filla única (només faltaria!) i s’ha criat amb les nobles tradicions de la família Black. Evidentment, tant el seu pare com la seva mare són de llinatge de sang pura. Té uns tiets amb els que es tracta molt que tenien una filla, però ja no. La seva tia sempre diu que va morir, tot i que la Circe sap que no és cert en el sentit estricte de la paraula. L’Agatha, la seva cosina, es va convertir en una traïdora de sang (cosa que, dins de la família Black, fet i fet, equival a un suïcidi).

Habilitats especials: Cap.

Mascota: Una gata blanca, Lady.

Altres: Tot i que no té cap necessitat de treballar, li agradaria tenir un lloc important dins la Conselleria quan fos gran.



He posat tres noms perquè encara estic indecisa. Quin us agrada més, encara l'estic rumiant? Circe mola per temes mitològics perquè la Circe era una bruixa dolenta, però no sé si li pega gaire a una noia de 15 anys... XD Ni tan sols se li pot fer un diminutiu decent! XD Cassiopea és una contel·lació, pel que quedaria bé, però no sé si mola tant, la veritat. Després evidentment, hi ha "Ursula" que sona malvada que t'hi mors i és genial, però és llatí, no grec, i tampoc no és d'una constel·lació. Però és el nom original en el qual està basat el personatge. Els Black haurien de portar noms grecs/mitològics, "Agatha" vol dir "bona" en grec, per això em sembla que li queda bé per diferenciar-se de la família, però encara no tinc clara la cosina... Opineu, porfa! Crec que de moment em decanto mes per Circe, pero si m'ajudeu a decidir-me em feu un favor!
Imatge

Avatar de l’usuari
marta_ginny
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 443
Membre des de: ds. jul. 14, 2007 1:00 pm
Rang: Ravenpuff
Ubicació: Asteroide B-612

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: marta_ginny »

I aquí arriba el desastre amb poteeeees!


Nom: William Swift

Residència: Hufflepuff

Curs: 5è

Aspecte físic:
És un noi de mida mitjana, ni prim ni gras, que té els ulls blaus i els cabells negres.

Personalitat:
Sí, d'acord, és un desastre. Arriba tard a tot arreu, ho perd tot, és la persona més desendreçada del món, no sap diferenciar nord de sud i es perdria al menjador de casa seva. Mai no ha tret bones notes, però sempre ha anat aprovant. A més, ja tenia prou feina intentant arribar a les classes que tocaven...
Tot i això, sempre ha intentat ajudar els seus companys, fins i tot els que es reien d'ell per ser incapaç de portar una agenda normal. Encara que li agrada estar sol, és una persona molt familiar i amiga dels seus amics. El seu somni és tenir un globus aerostàtic i fer la volta al món.
Com a hobbies... bé, va intentar tocar la guitarra, encara que després de molta dedicació es va adonar que no era el seu fort; va provar de jugar a Quidditch però es va trencar el nas a la primera prova; va començar a fer teatre però va caure de l'escenari i es va trencar la cama... Total, que li agrada dormir. Encara que quan troba alguna cosa que li interessa, és capaç de posar-hi molta dedicació.
Ah, sí, i tothom li diu Billy!

Breu història:
El Billy és fill únic d'una família que sempre s'ha entestat a dir-li William, encara que saben que són els únics que ho fan. És fill de muggles: els seus pares són uns treballadors humils i modestos sense un gran poder adquisitiu. Quan van saber que en Billy era bruixot, gairebé es desmaien de pensar la responsabilitat que seria això per ell tenint en compte que tendia a trencar les coses que li posaven a les mans. Però de moment, encara no n'ha fet cap de grossa. De moment.

Habilitats especials:
Perdre's, perdre i destrossar coses i dormir.

Mascota:
Un ratpenat que es diu Brúixola. Li van regalar als 13 anys perquè l'ajudés a orientar-se.
They're supposed to be, you blithering idiot! Now go and do something constructive. Find Peeves! ...Yes, Peeves... Haven't you been complaining about him for a quarter of a century?

La Crida d'Avalon
http://www.harrypottercat.cat/mostra.php?titol=824

Avatar de l’usuari
marta_ginny
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 443
Membre des de: ds. jul. 14, 2007 1:00 pm
Rang: Ravenpuff
Ubicació: Asteroide B-612

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: marta_ginny »

I després del Billy, toca la Maire :) És veritat que són tots dos uns trossos de pa, però és que sóc horrible fent dolents xDDD


Nom: Maire Brown

Residència: Ravenclaw

Curs: 5è

Aspecte físic: Tirant cap a alta i ni grassa ni prima. Cabells marrons ondulats i ulls verds.

Personalitat: La Maire és una adolescent tímida i de poques paraules, amb moltes dificultats per expressar els seus sentiments. És una noia brillant: té una gran passió per la música i sempre li ha agradat ocupar el seu temps amb múltiples activitats, però això no li impedeix portar un expedient impecable tant en els estudis com en la resta, tot i que hi dedica molt poc temps. Té molt poca valoració de si mateixa i creu que només serveix per treure bones notes. Tot i que intenta passar desaparcebuda, en realitat és una noia orgullosa i li agrada ser la primera en tot el que fa, encara que mai faria mal a ningú per aconseguir-ho.

Breu història: Neix a Nantes, a la Bretanya francesa, d'una família de bruixots de sang barrejada, i té un germà i una germana més petits. La seva família té una economia bastant bona (tot i que tampoc són rics). Demostra indicis de màgia des de molt petita i estudia 4 anys a Beauxbattons. Les males experiències han fet que marxi d'aquella escola per intentar començar de nou, per tant, és el seu primer curs a Hogwarts. Les seves dificultats per relacionar-se, però, li portaran tants problemes com sempre i faran que li costi adaptar-se.

Mascota: L'Atena, un mussol bru femella.




Pel que fa al nom de la dolenta, Circe m'agrada molt! Trobo que li queda molt bé: Cassiopea sona molt tou, Circe sona amb més caràcter. I la veig fent-se amiga de l'Ethel Earl i exterminant fills de muggles per l'escola... PERÒ EL BILLY NO ES TOCA! He dit. xDD
They're supposed to be, you blithering idiot! Now go and do something constructive. Find Peeves! ...Yes, Peeves... Haven't you been complaining about him for a quarter of a century?

La Crida d'Avalon
http://www.harrypottercat.cat/mostra.php?titol=824

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 488
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Cass Ross »

Hola!

Bé, l'Ethel és una miica més dolenta que el seu germà. I bé, dolenta no seria el nom. Diguem que és molt purista i massa tradicional, en contra l'Eric no. Abans, però, de parlar de l'Eric Earl —nom també susceptible a canvis—, vinc a parlar de la Circe/Cassiopea Black. M'encanta la tia! Suposo que una mica bé sí que es cauran amb l'Ethel. Punyeta l'Ethel, m'està sortint massa Slytherin... Culpa del Barret xD

A veure, el nom de la Circe/Cassiopea. M'agrada més Circe perquè és curt. Val, no, és una tonteria. Per una banda, amb Circe se surt d'allò de les consel·lacions i els astres i totes aquestes coses que la família Black de finals del s. XX seguia. Però com que no estic segura que hi estiguin emparantats (per on, doncs?), podries fer aquest nom. És molt bonic, curt i es pot trobar diminutiu... No sé, alguna cosa de l'estil de Cire o Cissy o Cicy o... Val, ara m'he imaginat a l'Agatha Black dient-li a la seva cosina que és una serp rastrera amb tanta /s/. En fin. Cassiopea (en realitat a l'arbre dels Black consta Cassiopeia) és més tradicionalista i tal, més seguint la tradicció però és un nom llarg. Es pot abreviar amb Cassy. Però també pot ser algú que vol fotre el món i pobre del desgraciat que li diu un diminutiu, que ella és Cassiopea/Cassiopeia Black. Pel que fa al tercer nom, Ursula, que l'acabo de veure. M'agrada, però és el que menys, la veritat.

T'he demostrat que sí que hi han diminutius per a Circe i Cassiopea, però entre els dos no sabria quin triar.

Ara sí, us presento el meravellós Eric Earl. (Espero almenys que em surti més adorable que sa germana, que això ho escric sobre la marxa.)

Nom: Eric R. Earl [/r/ de Ravenclaw, com l'Ethel té la /s/ d'Slytherin]

Residència: Hufflepluff [encara que també és un Hastall i potser hauria d'haver anat a Ravenclaw com tota la família]

Curs: 5è [no és el germà bessó de l'Ethel. Ella va néixer al setembre d'un any i ell a l'agost de l'any a sobre i fes-te fotre amb el sistema escolar de Hogwarts que se'n van al mateix curs]

Aspecte físic: Ros, com tota la família Earl. Pell blanca. Ulls verd tirant a marró. Cara allargada sense pigues ni grans. Sap que passa del metre setanta però no té ni idea de quant és exactament. També és prim, encara que una mica musculós (per alguna cosa ets el porter de l'equip de Hufflepluff, no?). Té els cabells una mica curts i molt despentinats.

Personalitat: És molt aplicat amb la seva feina i sempre ho porta tot a temps. És una mica maniàtic amb la puntualitat, però res de l'altre món. Pensa que està bé que el món es divideixi segons la sang i el grau de màgia, i se sent bastant orgullós per això però que aquesta tonteria l'impedeixi d'estar amb qui vulgui —com la seva germana— ho creu una estupidesa. O sigui, que li agrada saber el grau de sang de cadascú, però si tothom és apte i legal i ben educat i totes aquestes coses no li importa gens ni mica com és la sang. És bastant xerraire i molt amable. Una de les seves metes setmanals és arrencar-li un somriure a sa germana, que sinó de gran serà pitjor que l'àvia Polly, l'amargada. A vegades no l'entén gaire, a la germana que té, i tenen una relació bastant rara però són molt lleials, ells dos. Intenta ser just amb tothom i lleial amb aquell que s'ho mereix. Li encanta llegir, qualsevol cosa —fins i tot muggle, si val la pena, escolta!—, cosa que fa que a vegades sembla una biblioteca amb potes. La seva assignatura preferida és Història de la Màgia perquè li encanta memoritzar totes les dates, també li va molt bé Defensa contra les Forces del Mal. No és tant hàbil en Encanteris i Transfiguració. A vegades no li agrada ser comparat amb la seva germana, i per això de tant en tant se'n desmarca una mica. A vegades és bastant insegur amb moltes coses.

Breu història: Hi ha vegades que no opina exactament el mateix que la seva família, però majoritàriament pensa que és molt maca. El seu pare treballa al Departament de Misteris, i ell moltes vegades té una curiositat insana per saber què coi s'hi amaga allà dins. Però de moment s'ha d'aguantar perquè ningú li explica res. Si bé la seva germana arrossega una àurea misteriosa per culpa de la feina del pare i les seves pròpies manies, ell no creu tenir aquest estigma. Tot i així, té els seus propis secrets. La seva família és molt purista perquè és una de les poques que s'ha mantingut pura després de tants anys, una cosa que no és tant important si vols la seva opinió.

Habilitats especials: Li agradaria ser animàgic. No li importa si legal o il·legal, però encara no sap ni per on començar. [És massa bona persona com per comprovar la Secció Prohibida amb tals fins. I si en surt desgraciat?]

Mascota: Cap ni una per culpa de l'alèrgia de la seva germana. [De tant en tant malcria les òlibes de la mussoleria, però ningú ho sap.]

Altres: Com ja s'ha comentat abans, és el porter de l'equip de Hufflepluff. I li agraden els nois, encara que no vol acceptar que és gai [per ende, ningú en sap res].

Petons!

Cassie.

PSD—. Espero que no hagi barrejat gaire els apartats, que hi han coses que no sabia on posar. El mateix comento per l'Ethel.

PSD_2—. Exterminant fills de muggle per l'escola. Verge santa! xD
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
hermione potter
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 299
Membre des de: dl. març 26, 2012 1:31 pm
Rang: Gryffindor
Ubicació: Algun lloc del món màgic

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: hermione potter »

No em connecto en dotze o menys hores i ja més de 10 missatges xD
Parlant de capitols...
A mi m'és igual les paraules, les que heu posat ja em van bé (1500). Això del pròleg em sembla perfecte, però només presentarem als personatges o també als secundaris? Ho dic perquè si també presentem als secundaris no sé si ens cabrà. Que sigui del dia u de setembre al matí em sembla molt bona idea, així cada u té una vista diferent del que passa abans d'anar al tren yupiii!!!
El títol m'agrada el que diu la Cassandra, mola i no se sap el temps.
Parlant de personatges...
Agatha, a mi entre els tres el que queda més així de dolenta és Úrsula, però m'agrada més, per tal com és el personatge i això, Circe, i si és per escurçar-lo, ja ens inventarem alguna que altra cosa :riure:
Marta, m'agrada molt el Billy, és molt, no sé, diferent. Donarà molt joc, això segur, ja m'imagino a una professor dient:
-Ha arribat tard una altra vegada senyor Swift!
La Maire me la imagino amb la cara de nena bona, d'angelet, m'encanta *-*
Cassandra, que diferents que són els germans, mola! Diferències entre germans, potser alguna discussió... :boig2:
Jo també veig a la Circe i l'Ethel allà juntes per Hogwarts xD

Ara bé, pel meu segon personatge tinc dubtes:
1- Voldríeu/podria ser el germà gran de la Christine?
2-Jo sé fer dolents, però no és que sigui el meu fort, sempre els acabo fent dolents per alguna cosa que a tu et faria ser un tros de pà :boig:



Doncs ja em direu el que. Petons i abraçades a totes!!!!
Has de saber, que qui ens estima no ens abandona mai.
Imatge
Imatge

Avatar de l’usuari
ginny loovegod
Alumne/a de 6è
Alumne/a de 6è
Entrades: 214
Membre des de: dc. maig 28, 2008 10:15 pm

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: ginny loovegod »

Hello noies! Que em puc unir encara? ^^

Nom: Erin River
Residència: Gryffindor
Curs:
Aspecte físic: És molt esquifideta per la seva edat, i molts la confonen amb una nena petita, però la seva mirada madura fa que se la pugui prendre seriosament. Té els ulls verds i els cabells negres, que li arriben fins als malucs, i la pell pàl·lida pròpia dels irlandesos.
Personalitat: El primer que es pot dir de l'Erin és que és una noia que es fa estimar. Generalment és força tímida i reservada, però pot ser molt divertida i deixada anar quan té confiança amb la gent que l'envolta. El fet que sempre hagi sigut tan tranquil·la i tan respectuosa amb tothom fa que la gent la prengui com a confident més d'una vegada; però, lluny de molestar-la, això la fa feliç: La veritat és que té una certa necessitat compulsiva d'ajudar a tothom, i es desviu per la gent que estima. Ara bé, molts cops acaba posant a la resta del món per davant d'ella i acaba sortint ella perjudicada. Tot i que sap calar la gent que no val la pena, té una tendència força gran a deixar passar els errors i a ajudar persones que potser no ho mereixen. Tot i així, amb els seus sentiments i pensaments és tan reservada que sap que mai ningú no li pot fer mal per aquesta banda.
L'art és la seva gran passió, en especial el teatre i la música, i no podria viure sense ells. Això fa que a l'habitació de Gryffindor de les noies de 5è hi hagi un enorme piano de paret, amb un encanteri silenciador per no despertar a les noies per les nits! xd
Breu Història: L'Erin Austen va néixer en un petit poblet de l'Illa irlandesa de Valentia, on va viure feliçment amb els seus pares; fins que, quan ella tenia vuit anys, la seva mare va morir d'una malaltia màgica. El seu pare no només no ho va superar sinó que es va transformar: L'home amable que l'Erin havia conegut es va convertir en una criatura que responia als seus intents per reconfortar-lo amb passivitat, i violència en el pitjor dels casos. L'Erin va viure durant dos anys portant en secret que el seu pare la pegava setmana sí setmana no, fins que un dia una professora li va veure un blau a la galta i la va obligar a confessar. Després d'allò, l'Erin va prendre la millor decisió de la seva vida: Va abandonar la casa del seu pare i va anar a viure a un centre d'acollida del poble del costat. Allà la seva tutora, Mrs. River (Una llufa) va fer que se sentís com a casa i que tornés a tenir algú en qui confiar. Va ser per això que l'Erin va agafar el seu cognom, va canviar de vida i no va tornar a mirar enrere. i no podria ser més feliç.
Habilitats especials: Cap, tot i que li encantaria ser animàgica quan complís els disset.
Mascota: Un gosset negre que li van regalar els nens del centre quan va ser acceptada a Hogwarts, l'Edwin.
Altres: La seva vareta és de cirerer i ploma de fènix.

Iiiii fins aquí, espero que serveixi! Una coseta, què us semblaria fer algun profe també? Podria ser un punt de vista interessant... Jo m'ofereixo a fer l'Angela Darling (la profe molona) si us ve de gust! ^^

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Agatha Black »

Ha-ha! Que bé que això tira endavant de pressa! Guai!

Vinga, doncs, es queda Circe Black per aclamació popular ^^

hermione potter, el que dius del pròleg, no, no han de sortir secundaris, ha de sortir el prota a casa seva preparant-se per marxar, o be despertant i esmorzant amb la família, o bé descrivint el viatge amb cotxe fins a King's Cross, etc. Poden sortir el membres de la família, però als companys no els veurà fins al Hogwarts Express, que encara no ha de sortir; és només per veure la situació familiar en la que viu el personatge fora de Hogwarts. Així que només 500 paraules més o menys, una pàgina de word. Els capítols, doncs entre 3 i 4 pàgines, que es vegin amb més teca.

Pel que fa al teu segon personatge, molaria molt que la Circe tingués una amiga dolenta com ella a Sly, però si prefereixes fer un germà de la Christine també pots, evidentment! En tot cas, l'amiga de la Circe pot ser secundària i ja està, i ja la faré sortir als seus capítols i ja està. Com tu prefereixis.

Només ens queden els dos segons personatges de l'hermione i l'Arwen, doncs! Completo la llista:

Agatha Black --> Agatha Black, Circe Black
Marta_ginny --> Maire Brown, Billy Swift
Hermione Potter --> Christine Connors
Arwen Black --> Jack Moore
Cassandra Ross --> Ethel Earl, Eric Earl

Llavors, per començar a fer una mica de relacions:

El Billy i l'Eric podrien ser força amics (ja que són companys de curs i habitació i tal) i crec que Billy deu ser força amic també de l'Agatha i la Christine, no trobeu? La Maire és adorable, així que també serà del grupet "guai" quan arribin a conèixer-la, imagino...? No sembla gaire afí amb l'Ethel, o sí? Marta, digues tu!

Cassandra, l'Eric creus que deu ser amic de les Gryffindor? O que es fa més amb la seva germana i la Circe? O és Suissa? XD

Arwen, pel que fa al Jack... creus que seria amic de la Circe? Potser més dels germans Earl? Dels nois de Hufflepuff? O és un solitari? Potser com que és d'Sly s'ajunta amb la Circe Black i companyia i els fa creure que és de sang pura perquè no li facin el buit, i ells no saben que els seus pares són "muggles"?

Va, comencem a muntar la xarxa de frenemies! :atontat


PD: Acabo de veure l'Erin! Hola, Erin sí, Erin, ERIIIIIIN! :mrgreen: :ballar:

SIIII Que molona l'habitació Agatha-Christine-Erin! Que tremoli Hogwarts! Wooooow! ^^Doncs ja que tenim tants alumnes, ara, potser sí que hi pot haver un professor. Què en penseu, les altres? Potser preferiries fer una Sly amiga de la Circe? No sé, com vegis...
Imatge

Avatar de l’usuari
Antares_Black
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 416
Membre des de: dt. des. 11, 2012 9:55 pm
Rang: Slytherclaw
Ubicació: Rumb a l'Ahtohallan

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Antares_Black »

TOT PLEGAT EM SEMBLA UNA GRAN IDEA!


Tinc moltes ganes de participar a la fic comunitària! :ballar:

Estic preparant la fitxa de personatge i demà us la porto :mrgreen:

Mmm Aniré per feina, perquè no és gaire fàcil trobar-se 37 missatges 8O de cop i volta i poder-los respondre tots...

Em sembla fantàstic això del pròleg, el nombre de paraules (1500) està bé, que estigui en present i en primera persona també m'agrada.

Tinc algunes preguntes: Qui obriria la fanfiction? L'Agatha Black? Els capítols com els anirem penjant? Podem parlar de personatges canon? Vull dir així per sobre, com a famosos, per exemple...
Suposo que en Peeves i els fantasmes hi continuen sent in saecula saeculorum.

Tinc alguna objecció, per això... :|

-Això del temps indefinit/atemporal no em sembla excessivament malament, però jo crec que podríem situar-ho l'any 2014 igualment. Ignorem els personatges canon i santes pasqües! Us proposo això per dos motius.

L'un és precisament el temps de l'any 2100. Em sembla massa allunyat. Sí, d'acord que el món de la bruixeria sempre va tres segles endarrerit, però heu de pensar que també hi ha avenços. Sense anar més enllà, penseu en les escombres (vosaltres que tan adoreu el quidditch! xD): els fabricants no quedaran congelats; i si a l'any 1995 una Sensepols era quasi prehistòrica (no parlem de les Estrella Fugaç), imagineu-vos el 2100! Fins i tot la Raigdefoc serà una antigalla! I així amb moltes altres coses! A més, pel que fa el món muggle, no penseu que per estudiar a Hogwarts quedeu exempts del temps. Hi ha fills de muggles, a l'escola, oi?

Això és el que us volia fer veure. Si voleu fer una fanfiction futurista, em sembla una bona idea, però crec que ja és complicat organitzar tot això. Potser més endavant, no trobeu?

El segon motiu té a veure amb el meu personatge, però el primer és el de pes i el que heu de tenir en compte.

-Si se me n'acudeixen més (perquè estava convençuda que en tenia alguna altra...), ja us les faré saber ;)


Finalment, volia proposar-vos una cosa. I quan he llegit l'últim missatge de la ginny lovegood, he pensat que m'havia llegit el pensament. Estaria bé que tinguéssim un personatge alumne i un d'adult. D'aquesta manera aprofitaríem un punt de vista diferent i interessant. Una de les coses més emocionants que poden passar en una escola gira al voltant del que parlen els professors. Els estudiants poden sentir-ne tocar campanes i muntar-se unes històries d'allò més boges! Així no calen ni dolents i mandangues! Hahahaa :lol2:

A més, si no tenim cap professor conegut, ens aniria bé; i també podem tenir més d'un personatge sense saturar les places. Com ho veieu? :celles:

Antares

PD: M'estudio un xic més les vostres fitxes de personatge i tornaré a aparèixer per aquí! :ok
Les meves fics
Llegiu la fic de L’Escola de Màgia de l’Àrtic (ᓯᓚᒥᒃ ᐃᓕᓐᓂᐊᕐᕕᒃ ᐅᑭᐅᖅᑕᖅᑐᕐᒥ)
Imatge
«Indeed your failure to understand that there are things much worse than death has always been your greatest weakness»

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 488
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Cass Ross »

Hola!

La idea del profe em sembla bona pero jo ja tinc prou feina amb els dos germans.

Eric: és Suïssa. No, és que m'ha fet gràcia. Jo faria que es parli amb el Billy encara que siguin com el dia i la nit, que són companys de residència. Pel que fa als altres, buf, no sé. Com vulgueu vosaltres.

Ethel: enemiga de l'Agatha i amiga de la Circe. Havia pensat també amb la Maire. Són de la mateixa residència, no parlen gaire... Una relació tranquil.la i tal, no? Què en penses?

Ah! Asunto amores y Eric. A veure, és gai. Jo pensava fer que tenia fantasies amb el Billy o el Jack. Si no us agrada ja m'inventaré un secundari, don't worry. (En aquest sentit la Ethel no em preocupa, com a Ravenclaw només pensa en els GNOM.)

Una altra cosa: i els equips de Quidditch? :D Jo he posat que lEric és porter de Hufflepluff però no el faré capità per què no va amb ell.

Petons!
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
ginny loovegod
Alumne/a de 6è
Alumne/a de 6è
Entrades: 214
Membre des de: dc. maig 28, 2008 10:15 pm

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: ginny loovegod »

Doncs ja faig jo una profe! ^^ A més així la Circe ja té una amiga, que jo sóc molt dolenta fent de Slytherin :P

Amb tots vostès, us presento la Gran Mestra Suprema:

Nom: Angela Moira Darling
Edat: 32
Ofici: Professora d'Encanteris i Cap de Ravenclaw
Aspecte físic: És una dona alta i molt prima; meravella de la ciència, doncs endrapa com si no hi hagués demà. Té una cara rodoneta i la pell molt blanca, i uns ulls blavíssims que han robat el cor a més d'un. Els cabells, castanys, li arriben fins una mica més de les espatlles, i gràcies al seu do de metamorfomaga és capaç de dur-los com li vé de gust en qüestió de segons.
Personalitat: mmmm.... boja per a tancar seria potser el terme més adeqüat. És una dona que està sempre als núvols, molt oberta i eixelebrada. Recorda amb molt d'amor els seus dies d'adolescent, i és potser per això que es porta tan bé amb els alumnes; per sobre de tot, intenta entendrel's a ells i les seves situacions.
Hi ha, però, una altra banda de la seva personalitat, pel que no és gaire coneguda però que surt sempre que és necessari: és el seu costat seriós, que toca de peus a terra i que, combinat amb la seva imaginació, fa que pugui sortir de totes les situacions complicades amb una gràcia i una elegància envejables.
Potser el tret que destaca més de la seva personalitat és la seva forma de menjar. És una amant del menjar escombraria, i aprofitant el seu metabolisme meravella de la ciència, es passa el dia menjant i bevent cafè. No ha menjat una cosa sana de des que va marxar de casa dels seus pares.
Breu Història: l'Angela va néixer a la Gran Bretanya en el si d'una família amable tot i que molt conservadora. La seva personalitat eixelebrada va fer que no es dugués especialment bé amb els seus pares, si bé totes dues bandes ho intentaven. El seu germà, el nen perfecte de la casa, l'ajudava en tot el que podia i més, i va ser sempre el seu millor amic. Tot anava relativament bé; tot i que no fos la nineta dels ulls dels seus pares, el seu cap brillant i les seves notes ho compensaven.
Un estiu de quan tenia setze anys, però, tot va canviar: es va quedar embarassada d'un muggle veí, i això va trasbalsar tota la família. Va continuar l'escola mentre va poder, però quan la nena va néixer, va haver de marxar no només de Hogwarts, sinó també de casa.
L'Angela es va haver de buscar la vida com va poder. va aconseguir feina en un hostal muggle que a la vegada li donava acolliment, i en el seu temps lliure practicava la màgia mitjançant cursos a distància. El seu germà va ser de gran ajuda; entre els dos, van aconseguir que l'Angela dominés totes les assignatures sense ni tan sols haver anat a classe; i quan va aconseguir el títol, va poder buscar feina entre el món màgic.
La Wendy, la seva filla, no tenia poders màgics; lluny de ser un problema per a la mare, el que va passar és que, quan a l'Angela li va arribar la feina de professora a Hogwarts, van haver de separar-se. La Wendy estudia en un internat muggle mentre l'Angela ensenya a Hogwarts; durant els estius, les dues noies es retroben i poden viure juntes com a mare i filla que són.
Habilitats especials: Metamorfomaga, tot i que utilitza més el seu do per espantar als alumnes que no pas per canviar d'aspecte per gust.
Mascota: un gat vell i malcarat que la Wendy va rescatar, i que es porta fatal amb ella, el Buttercup (el nom ja el tenia posat d'abans) i un gosset gros i pelut que adora, el Paul Anka.
Altres: La seva vareta és de pomer i ploma de fènix. Té una obsessió amb Peter Pan, culpa dels seus pares; ells li van posar Angela Moira Darling, per l'amor de Déu! per aquest motiu també, la seva filla es diu Wendy.


Pueeeees això! digueu-me què us sembla i si voleu canviar-li alguna cosa :)

Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Arwen Black »

Jo fins d'aquí 3 dies no podré posar el meu altre personatge, ho sento, tampoc he tingut temps de llegir amb atenció tot el que heu escrit... Jo podria fer un professor, suposo, ho trobo interessant! No m'atreveixo a fer un malvat perquè és la 1a vegada que escric i igual no se'm dóna bé. El Jack... en teoria hauria de tenir bona relació amb els slys perquè allí en teoria es protegeixen els uns als altres i tal. Ara, si les slys que heu creat no l'acceptarien venint de muggles, aleshores suposo que va amb gent d'altres residències... Això o, no, ja sé! Pot fer veure als companys de Hogwarts que no es porta bé amb la seva mare perquè és muggle i per tant gens especial, així encaixaria amb els que volen "sang pura"? Que em responguin els que han creat als pro-sang pura quan puguin, sisplau.
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 488
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Cass Ross »

Hola!

Mola molta la profesora! Perquè és d'encanteris i la cap de Ravenclaw. Així es portaran bastant bé amb la Ethel Earl.

Pel que fa al Jack. Bé, la Ethel és pro-Sly així que segons ella... Tindrà en compte que és fill de muggles però en fin, que si va a Slytherin i renega de sa mare són punts a favor. Potser no s'hi portarà tant bé com amb la Circe però seran amics :D

Petons!

Cassie.

PSD—. I sobre allò que vaig dir sobre l'Eric què en pensen qui porta el Billy i el Jack?
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Agatha Black »

Hahahaha, FAAAAAN de tots els personatges!

A veure, per parts!Primer el que comenta la Cassandra, sobre el personatge de l'Eric, per com l'has descrit jo me l'imagino una mica Suïssa. Crec que és cordial més o menys amb tothom. Es portaria bé tant amb l'Agatha com amb la Circe, per exemple. Amb la Circe perquè és amiga de sa germana, i els seus pares són amics i tal, i amb l'Agatha perquè es coneixen de petits i a l'Agatha li cau bé la gent de Huff per la seva naturalesa, i com que veu que no jutja, a diferència de sa germana, portser no són gaire amics, però se saluden i tal, i es parlen. Com ho veus? Jo és que el veig força indepent, l'Eric, però has de dir tu amb qui el posaries ^^

Pel que fa a tema amoríos, l'Agatha està bastant més pendent de preparar festes i bromes que no pas de sortir amb ningú i no té pas una personalitat d'adulta. I la Circe no sé, la faré força freda, així que no me l'imagino amb ningú de moment. M'agrada molt el detall que l'Eric sigui gai, per això! ^^

Què més: Quidditch i Monitors! Que ningú no s'ha adonat que a 5è hi ha monitors! Jo crec que de les 3 de Gryffindor ho hauria de ser l'Erin que és la més bona nena i responsable, de Ravenclaw l'Ethel (perquè la Maire és nova) i de Huff, l'Eric si vol (perquè el Billy és un desastre). Pel que fa a Sly, no sé si la Circe és la més indicada, però si no hi ha cap altra noia d'Sly, suposo que la podria fer monitora i que vagi abusant de poder per l'escola XD. Tu, cinc punts menys per sang-de-fang! XD Pel que fa al quidditch m'agradaria que totes dues fossin a l'equip. No crec que hi hagi capitans, per això, encara a cinquè, no? Probablement hi ha gent de cursos superiors a l'equip... Però si algú ho vol ser, doncs endavant. Per la meva part, la Circe serà portera dl'Sly i l'Agatha encistelladora de Gry.

Arwen, em sembla molt bona aquesta idea del Jack de dir que renega de la seva mare. Amb això n'hi haurà prou perquè la Circe l'accepti com a mic, perquè creurà que ha de ser de sang barrejada, i que el fet que no li agradi la seva mare vol dir que té clares les seves prioritats i que, bé, un no pot triar als seus pares, al cap i a la fi, però sí quin camí seguir.

Ja he escrit les 500 paraules de l'Agatha pel pròleg! Avui intentaré fer les de la Circe.

Antares! Síiii que bé, més gent! ^^ Sí, sí, em sembla bé això de fer-ho en un futur que s'assembli més a al nostre present. Ha de ser simplement una història paral·lela i punt, no han de sortir els personatges de sempre... a no ser que volgueu conservar la McGonagall de directora? A això m'hi puc avindre, però no gran cosa més... per exemple, no posaria el Neville de profe, ni faria sortir el Teddy, la Victoire, etc. Com deies, en Peeves i els fantasmes jo crec que van lligats amb Hogwarts, com els elfs, les rates i els Slytherin, malauradament. (XD) Sí, suposo que aquests podrien sortir sense problema. I en Filch! Ens podem quedar el Filch i la senyora Norris, porfaplis? Com si fos immortal i estigués allà x sempre, per fer-li la vida impossible! :riure:

Pel que fa a qui penjarà els capítols... a mi no em fa res, ja que he creat jo el tema, si voleu. M'envieu els fragments i els capítols per MP i els penjo tan bon punt els rebi. Si us sembla bé, eh? Si ho vol fer algú altre, cap problema! :nose
Imatge

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 488
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Cass Ross »

Hola!

Pel que fa a l'Eric no havia pensat relacionarlo amb la Agatha. Sí, sí sentenen que son bones persones. Pel que fa a la Circe hi te una relacio mes cordial pero no son molt amics.

Accepto que els germans Earl siguin monitors. Pel que fa a Circe: molaria mogollon que fos ella. Abuso de autoridad!! La resta (profes i tal) mesta molt be.

Ah! Les 500 paraules: que fem? Fins que arriben a kings cross o que? Per saberho.

Petons
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Respon