Fanfiction comunitària de rol

Fòrum per comentar fan fictions i crear-ne de comunitàries.
Per enviar-ne una usa la secció especial a http://www.harrypottercat.cat/fanfictions/.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Avatar de l’usuari
Mercè Granger
Alumne/a de 4t
Alumne/a de 4t
Entrades: 119
Membre des de: dv. oct. 25, 2013 10:47 pm

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Mercè Granger »

lEmily Rudd és actriu? Em pensava que era model o.o I he de veure Gilmore girls!

Bé, ara venc a posar-me al dia aquí, em podeu matar... xDDD

Ido si no us importa, faré unes mini-fitxes dels amics del David, que en vaig fer tants perquè així hi hagués gent de cursos superiors poder utilitzar de personatges "comodí" o.ó I m'agrada molt la idea de la companya d'habitació de la Circe i la Nina, fins i tot a vegades es podrien riure una mica d'ella per ser tan tonteta, si et pareix bé, perquè almenys, jo m'imagino a la Nina fent això... Ella sobretot que és molt falsa.

Després, tinc una proposta respecte al tema dels actors/personatges; us pareix que fèiem com la Ginny i l'Antares i posem també una foto per aquí dels famosos que donen cara als nostres personatges? Almenys a jo m'ajudaria una mica a alhora d'imaginar-los, i, la veritat és que no em recordo gaire del seu aspecte segons les fitxes, però si els relaciono amb un actor... tot és més fàcil jeje. En el meu cas, el David és l'Alex Turner -amb els cabells largs- i la Nina la Barbara Plavin -de morena-.

Respecte al temps... perdoneu per liar-la tant DD: La veritat és que em volia votar un poc tot el tema del càstig, perquè jo almenys, imagino que amb el que han fet el Joe i el David... no haguessin pogut sortir de l'aula de càstigs durant una bona temporada, i això és avorrit! Respecte al temps, és com diu l'Agatha. Varen estar de dia 8 a 11 castigats, no m'he explicat bé, ho sento >.<

I respecte al tema de les seleccions de Quidditch i coses així... sempre es pot dir que per X coses s'ha endarrerit, o explicar coses amb flashbakcs. Ho sento per cagarla tant u.u

L'Skye juga de batedora, si us pareix bé ^^ I jo crec que el Drake podria estar a l'equip! Jo puc posar els personatges que em vaig inventar com a jugadors, i... alguna xicota del Joe també podria jugar! Una bastant rancorosa, seria un partit divertir de veure xDDD

La idea dels daus em pareix molt bona idea! Normalment en els fórums de rol es fa així, i no crec que hi hagui gaires complicacions.
"We've all got both light and dark inside us. What matters is the part we choose to act on...that's who we really are"
Imatge

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 487
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Cass Ross »

Hola!

Bé, pel que fa a les fotografies: l'Ethel està basada en la Chloë Grace Morezt. Pel qur fa a l'Eric, no tinc pensat cap actor; però s'assembla físicament a la seva germana, o sigui que en seria la versió masculina xD Si trobo un actor que em convenci, ja us diré.

Ok, el tema dates solucionat :)

Agatha, tota aquesta info dels jugadors de quidditch o els profes, per exemple, ho podries actualitzar al fil 'Cròniques de Hogwarts'? És que quan em toca escriure me'l miro bastant. Gràcies!

Cassie.
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
hermione potter
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 299
Membre des de: dl. març 26, 2012 1:31 pm
Rang: Gryffindor
Ubicació: Algun lloc del món màgic

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: hermione potter »

Doncs bé, passo per aquí per dir la meva respecte al que s'ha estat dient aquests dies.
Sobre el tema de les dates, no crec que passi res gaire greu, tot té solució :) O almenys des del meu punt de vista.
Després, tema quidditch i partits: em falta pràctica, però crec que els daus ja van bé. I que alguna novieta del Joe jugi a quidditch també em sembla bona idea (es montarà un cacao en aquell partit).
Les mini-fitxes dels amics en general també em semblen molt bé, així si els volem fer aparèixer serà més fàcil descriure'ls i escriure la manera en la que parlen.
Agatha, com que a mi em queda poc per fer el capítol també m'aniria bé una actualització al tema de "Cròniques de Hogwarts".
I crec que sobre el tema personatges ja vaig parlar, però hi he estat pensant i de Joe potser en WILLIAM MOSELEY quan tenia crec que entre 16-17 anys més o menys, però res, un aire, no us cregueu XD i la Chris doncs res, a imaginar hahahaha
Crec que més o menys he respós el que encara no havia comentat.
Petonets!!!!
Has de saber, que qui ens estima no ens abandona mai.
Imatge
Imatge

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Agatha Black »

Okay, ja he actualitzat les posicions de quidditch i també els professors. He afegir en Frake Slim a l'equip de Ravenclaw, però m'heu de dir en quina posició juga.

Pel que fa als avatars, l'Agatha seria la Julia Goldani Telles:

Imatge

I aquesta és molt gran o sigui que deixo el link:
http://media.sinematurk.com/person/0/d0 ... 1449_1.jpg

I l Circe, evidentment, la Leighton Meester en el seu paper de Blair Waldorf (en altres papers no és tan ella). Amb el ulls verds, per això, que em va semblar que quedava més sly.

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Perdó, n'he posat moltes pe`ro és que és massa autèntica! XD
Imatge

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 487
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Cass Ross »

Hola!

Ja sé que sóc pesada amb el tema, però a mi per escriure aquí em va bé que saber les relacions de cada personatge, i n'hi ha que no ho han pujat.

Ho han fet la Maire, el Billy, l'Erin, la professora Darling, l'Agatha, la Circe, la Christine, el Joe i el David. I els meus germans Earl. La resta, ho podrieu fer, un dia d'aquests?

Gràcies!

Cassie.
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
Antares_Black
Cap de Departament
Cap de Departament
Entrades: 410
Membre des de: dt. des. 11, 2012 9:55 pm
Rang: Slytherclaw
Ubicació: Rumb a l'Ahtohallan

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Antares_Black »

La idea de fer-li una fitxa m'agrada molt! Ho vos comentar per MP i, quan estigui, la hi enviem a l'Agatha perquè la pengi al tema de les Cròniques de Hogwarts?


Estupèndic! Comença tu, que em deus un MP.
Cert! Te'n dec un! :mrgreen:
Veueu en Drake jugant a quidditch!? Jo sí! :riure:


El camp de Quidditch es cremarà xD Seria boníssim!!
Apa! Com me'l pinteu! Que és un noi d'acció, però és mereixedorament Ravenclaw! Potser és un xic deixat, però és molt intel·ligent! :celles:
Jo el veia batedor, però veig que les places són plenes. Potser porter? O caçador? De què el veieu més?

Com diu l'Antares, d'aquí em sortirà una telenovela. Pot ser interessant, per què no? Ah, per cert, proposo que de la casa de Huffle també hi hagi capitana, i així ho mantenim equitatiu —dos capitants, dues capitanes; i del mateix sexe que els fundadors! Ara, de veritat, el sex-symbol faldiller de Gryffindor com a capità? Crec que hi hauran noies que es demaiaran a cada partit xD (Ok, ja callo.)
Sí!!!! I ja veureu què us dic quan comenti el capítol de la Mercè Granger (el d'en David). Que he de dir que hi tinc unes quantes coses a dir!
És que no trobeu que aquí hi ha molt de marro entre els personatge?!! Adolescents revolucionats! Que consti que l'Edwin està enamorat de veritat! No és que l'atregui i prou. Està atrapat en aquells enamoraments en els quals deixes de ser tu!!!! En fi...

Pel que fa la il·luminada de l'Agatha (Strike/Darling), espero que porteu el tema amb suavitat...!

La ginny_lovegood ho diu molt bé:
2. Sobre el tema Cormoran/Angela que he vist que es comentava: Em sembla molt mona, aquesta idea! crec que tots dos podrien dur-se molt bé. ^^ Ara bé, una coseta! Ja us va bé que la seva història es vegi principalment des del punt de vista de l'Angela? O hauríem de fer-li un capítol al Cormoran? En realitat, tenint en compte la genialitat que respira aquest personatge, se li podria fer perfectament (Tot i que llavors també se li haurien de fer als altres profes, i llavors ja no acabaríem en la vida, oi? hmmm, què en penseu de tot això?)
Des del punt de vista de l'Angela i prou. Podríem fer que se'n veiés alguna cosa des del punt de vista d'altres personatges, però que ni ho sospitin. Que els passin per alt. Sabeu què vull dir?[/quote]

PD: el misstge de l'Antares a la FF m'encanta, quan pugui ja respondré.
Ja sé que et tinc coses pendents :pray: Però espero veure la teva resposta al capi :ballar:

3. Antareeees! que sàpigues que t'has guanyat tot el meu amor preguntant-me sobre Gilmore Girls. La resposta a la teva pregunta és SÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍÍ Gilmore Girls és genial i súper dolça i entranyable! Els guions són súper intel·ligents i, a més, una de les característiques més guais que té és l'abundància de referències literàries i de pop culture (Una mica com faig jo als meus capítols, que si t'hi fixes són plens de referències! :P ). Si t'agrada l'humor de l'Angela i vols veure una sèrie que et faci pensar en cincuanta coses diferents per minut, Gilmore Girls is the answer! ^^
La veritat és que tinc força feina aquests dies. Però m'he baixat uns quants dels primers capítols i quan pugui me la miraré! Pot semblar el típic argument de la noia de setze anys embarassada, però estic segura que va molt més enllà. Ja t'ho diré! :ok
Sí, em guardo "tot el teu amor" com un triomf!! :clap:
És la meva opinió, però no sé, em molesta una mica el desajust que hi ha. Vam començar massa junts els dies i acabarem que cada capítol abarca un mes xD Posem algun tipus de norma o no? Personalment, no sóc partidaria que passin massa dies entre un capítol i l'altre, perquè sinó les trames i subtrames es perden una mica, ja que segons com és important el dia a dia, no? (Vull dir, tenint en compte que cada capítol és des del punt de vista d'un personatge, i podem tardar capítols a saber del que li passava a X) Ja direu.
El calendari que poses per aquí és encertat. I, sí, jo també estic d'acord amb tu en això que dius.
PSD—. Tenint en compte que ja anem per la tercera setmana de curs, les seleccions dels equips de quidditch ja han passat, oi? Hauriem de configurar els equips per aquí o no? Fem algun tipus de calendari unànime sobre quins dies hi ha partit i qui juga contra qui?
També hi combrego!
Ok, tot això és culpa meva, em sembla XD. És que en principi aquest capi era un divendres (llavors suposo que duien de dilluns a divendres castigats), el que passa que si era divendres, això que ha de passar al bosc prohibit que planegen els de Gryffindor havia de ser aquella mateixa nit (que no hagués quedat bé perquè primer li toca el capi a la Circe i no tindria gaire sentit posar res al bosc) o bé que al següent capi passés tota una setmana. Així que parlant amb la Mercè vam decidir que tindria més sentit que el capi fos dijous, que la Circe fes el divendres matí, i que els següents entomessin l'aventura al vespre... però clar ha quedat això que "han estat una setmana castigats" i ara potser no té tant de sentit... U.U' Com digui la Mercè, doncs.

Jo estava planejant el meu capi per fer que fos el divendres el matí (el divendres 12), i he comentat que hi havia les seleccions de quidditch d'Slytherin per la tarda.
Cert! Però suposo que no s'enfadarà ningú, si modifiqueu aquesta frase, oi?
Vull veure les seleccions de l'equip d'Slytherin!!!!!!!!!!!!! :cry: 8O Ho necessito!!!
De totes maneres, a mi no em sembla malament que hi hagi capítols més junts i capítols més separats en a línia temporal
És clar que no. Tal com ens surti, està bé. Però també és cert que hem de tenir en compte, tal com apuntava la Cassandra Ross, que hi haurà personatges que els perdrem durant uns dies llargs...
Penseu que publiquem més o menys un cop a la setmana. A aquest ritme, el 2016 encara serem al primer trimestre!
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
Bé, pel que fa a les fotografies: l'Ethel està basada en la Chloë Grace Morezt. Pel qur fa a l'Eric, no tinc pensat cap actor; però s'assembla físicament a la seva germana, o sigui que en seria la versió masculina xD Si trobo un actor que em convenci, ja us diré.
T'agrada molt, aquesta noia, oi? hahaa Trobo que és maca, però té cara de nena. L'Ethel me la imagino més angulosa. No ho sé. Menys agradable.
Ja sé que sóc pesada amb el tema, però a mi per escriure aquí em va bé que saber les relacions de cada personatge, i n'hi ha que no ho han pujat.
Ho sé... :pray:
---

Agatha!! T'ha faltat una imatge que no ens pot passar per alt. L'Agatha Black té dues cares (o més). La cara de nena mona com la que ens poses aquí. I l'altra és la que posa quan parla amb algun Slytherin a la defensiva, i quan n'estudia un de "simpàtic" (you know what I mean). I no la trobo ni al google! S'ha volatilitzat! I no sé passar-les des de l'ordinador... En fi, la que tenia al principi al Mapa de Magatotis. Amb això està tot dit ;)

Vaig ràpid a respondre... Si em deixo res, ja tornaré a aparèixer per aquí! :ok

Antares
Les meves fics (aviat disponibles de nou)
La meva fic més actual: El Retorn dels Black
Imatge
«Indeed your failure to understand that there are things much worse than death has always been your greatest weakness»

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Agatha Black »

Agatha!! T'ha faltat una imatge que no ens pot passar per alt. L'Agatha Black té dues cares (o més). La cara de nena mona com la que ens poses aquí. I l'altra és la que posa quan parla amb algun Slytherin a la defensiva, i quan n'estudia un de "simpàtic" (you know what I mean). I no la trobo ni al google! S'ha volatilitzat! I no sé passar-les des de l'ordinador... En fi, la que tenia al principi al Mapa de Magatotis. Amb això està tot dit
Abans n'he deixat una, la de la cara de trapella i un link d'una mes gran que està seriosa... Mmmmm, no sé quina era exactament, però us en deixo unes quantes de l'Agatha sent borde XD:

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge
Imatge

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Agatha Black »

Okay noies, acabo de penjar un posc al tema Cròniques de Hogwarts amb les fitxes de relacions de tots els personatges, com m'havíeu demanat i tant de pal em feia XD. Avui m'ho he currat i he anat repassant post per post aquest fòrum per trobar-ho tot.

A veure, coses:

- No hi ha les fitxes de l'Edwin, la Papilio, el Jack, la Nina i la Noa.
- Algunes estan incompletes i no hi ha les relacions amb els últims personatges que es van penjar (en molts falten les relacions amb la Nina, l'Edwin, la Noa i la Papilio. Quan pugueu, mireu-vos-ho, i pengeu-m'ho aquí, i jo ho actualitzo, valeeee?

Petonets!

PS: no m'estiumeu :cry:
Imatge

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 487
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Cass Ross »

Agatha, deu mil gràcies!!
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Agatha Black »

Ja he triat el nom de la professora Hook: Aurelia Hook.

Explico per què li queda bé: Aurelia és un nom llatí (com molts de HP) i és derivat de "aurum" que vol dir "or". Això mola per dos costats:

1- Com a professora de pocions (i alquimista, probablement), em sembla guai que tigui un nom de la taula d'elements i, a més a més, de l'or, que és el que buscaven els alquimistes.

2- El cognom Hook és pel capità Hook, el pirata de Peter Pan. Què és el que més estimen els pirates per damunt de tot? L'or! Gairebé tant com els alquimistes!

Ah, i he buscat a Behind the Name per curiositat el nom de "Hilary" (la tercera Sly) que sempre m'ha sonat a pàmfila idiota i he vist que vol dir "cheerful", (alegre). I justament l'he pintada així tota feliç i alegre, crec que l'he encertat sense voler! ^^
Imatge

Avatar de l’usuari
ginny loovegod
Alumne/a de 6è
Alumne/a de 6è
Entrades: 214
Membre des de: dc. maig 28, 2008 10:15 pm

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: ginny loovegod »

Hola, noies!

Vale, aquest és un post estrany. Però és que fa una estona estava mirant Gilmore Girls (sí, ja ho sé, tinc un problema) i hi havia una escena que m'ha inspirat a escriure. Soooo... Sé que és estrany i inesperat, però aquí teniu un regalet! No és pas per penjar-lo a la fic principal, perquè realment no té res a veure amb la trama que hem creat, però és que no m'he pogut resistir. :mrgreen: :boig2: :lol2:

Doncs això! Aquí va un petit extra sobre un matí molt estrany per l'Erin. Que el disfruteu! ^^

--------------------------------------------------

EXTRA: EDWIN VS. EDWIN o LA HISTÒRIA DE COM L’ERIN VA HAVER DE FORNEJAR CINCUANTA MUFFINS DE XOCOLATA


Quan obro els ulls, trigo uns segons en saber on sóc.
- Ei! Ja t’has despertat – diu una veu femenina des del llit del costat – Què tal has dormit? Erin?
- Ai, hola, Agatha! – dic, quan per fi em situo – perdona, què deies?
- Estàs bé? Sí que estàs distreta, avui...

Em duc la mà als cabells, amb un somriure tort, mentre ella agafa una tovallola i se’n va a la dutxa.

- Somni estrany – dic, per tota resposta – molt, molt estrany.

Al llit de més enllà, la Chris s’incorpora i, tot i que ella també està encara mig grogui, de seguida s’interessa pel tema.

- Ah, sí? Something dirty? – pregunta descaradament.
-No pas – li contesto jo rient – Senzillament estrany...
- Més estrany que quan vaig somiar que em queia dins el Llac Negre i el Calamar Gegant em demanava matrimoni? – crida l’Agatha, des de la dutxa.
- Pitjor! Molt més estrany!
- I més estrany que quan jo vaig somiar que les Spice Girls venien a Hogwarts a fer un concert i s’apropiaven de la nostra habitació? – diu la Chris, engrescada amb el nou joc.
- Oi tant!

I llavors hi ha uns instants de silenci, on amb un somriure divertit recordo el que acabo de somiar. Vaaaaaya tela...

- Però explica! – em renya l’Agatha, sortint del labavo enroscada en una tovallola – no ens deixis amb la intriga!

Em poso a riure amb el comentari de la meva amiga.

- Val, val! Us explico. Doncs és això que estic a l’habitació, preparant-me per sortir: ja sabeu, dutxa, cafè... I quan acabo, no us perdeu això, porto a l’Edwin a passejar.
- Què hi ha d’estrany en això? – fa la Chris, sorpresa – Portes a passejar l’Edwin cada dia.
- No, no! – exclamo – No pas el gos Edwin! El noi Edwin!
- Woooooah – riu l’Agatha – ara sí que es torna rara la cosa...
- Sí – assenteixo – Però bé, és això que l’estic passejant, però de cop veu un conill o alguna cosa i surt corrents.
- El noi Edwin?
- El gos Edwin! – contesto – i, per molt que el crido, no torna pas. Se’n va directe cap el castell. Quan per fi el trobo, és a la cuina, endrapant les pastetes de l’esmorzar.
- Normal: li dónes massa de menjar, Erin, el tens molt malacostumat – Diu la Chris reprovadorament.
- Que no! – exclamo, desesperada - Qui és a la cuina menjant pastes és el noi Edwin!

A tot això, l’Agatha i la Chris ja s’estan recargolant de riure.

- I què més? – m’insta l’Agatha.
- Doncs com que no el puc treure de la cuina, me’n vaig a l’aula d’encanteris, suposo que a trobar l’Angela perquè m’ajudi. Però, quan hi arribo, allà és l’Edwin ensenyant una classe d’encanteris!
- El noi Edwin...?
- El gos Edwin – dic, tapant-me la cara amb la mà.
-Goooooosh – fa l’Agatha – estàs com una regadora...
- No s’acaba aquí – dic, sense saber si riure o plorar – quan marxo de la classe d’encanteris, entro al Gran Saló i allà em trobo a l’Edwin sobre la falda de la Noa Simpson, que li està acariciant el cap i fent carantonyes.
- Siusplau, no em diguis que és... – fa la Chris, mig rient, mig escandalitzada.
- El noi Edwin! – deixo anar per fi, enfonsant el cap contra el coixí.

La Chris i l’Agatha fan cara de no saber si riure o si portar-me a un psiquiàtric.

- Què més?
- Doncs llavors vé el més estrany de tot – dic, aixecant la cara del coixí i continuant el meu relat – des de la porta del gran Saló, veig com el noi Edwin s’adona que el gos Edwin és a fora. I llavors, com si el portés alguna força sobrenatural, el noi Edwin s’aixeca de la falda de la Noa i surt als jardins. Un cop es veuen, comencen a caminar; el noi Edwin camina cap al gos Edwin, i el gos Edwin camina cap al noi Edwin... I llavors, un cop es troben, es queden mirant uns instants. De cop, una llum blanquíssima envaeix tot el jardí, i hi ha un so com d’explosió, i dos lladrucs, i tot es torna fosc!
- I llavors?
- I llavors m’he despertat – faig, intentant posar un somriure de nena bona.

Les meves amigues es queden uns instants en silenci, processant la informació.

- Woooooooah...
- Ja ho sé – dic, rient – us he dit que era estrany.
- No sé si estrany és la paraula més adecuada – diu l’Agatha, partint-se la caixa – més aviat diria degeneradament sensacional! Li hem d’explicar al McGregor, aquest somni!
- Nooooooo! – exclamo, amb els ulls com taronges – Noo Agatha siusplau! Ja va costar prou que ens duguéssim bé perquè es diu igual que el meu gos... si s’entera d’això s’ofendrà molt, i ens odiarà tota la vida!
- Però és que és massa bo! – fa la Chris, quasi pel terra – no perdria l’oportunitat ni per deu dels teus muffins de xocolata!

Però el cert és que, amb aquesta frase, se m’ilumina la cara.

- I per cincuanta? – dic, amb ulls de cadellet.

Bingo. En uns segons, puc veure com les cares de la Chris i l’Agatha es tornen serioses de cop. Gairebé puc veure els engranatges del seu cervell, mentalment calculant quantes tardes de glotoneria podran passar amb cincuanta muffins de xocolata.

La resposta és moltes.

- Val – decideix finalment l’Agatha, aixecant-se i agafant els llibres per ficar-los a la bossa – tracte fet. Però demà volem els muffins!
- Els tindreu!

I és així com torna el moviment entre les meves companyes d’habitació, i jo faig un sospir i em començo a preparar també per anar a classe. I és que les coses a Hogwarts mai han sigut ben bé normals: però, de fet, m’agraden tal com són. I, tal com s’ha pogut comprovar, no hi ha mal que amb muffins no s’arregli.

-----------------------------------------

Dooooooncs això xDD Perdó per aquesta anada d'olla monumental. Senzillament m'ha donat la vena d'escriure una estona i he volgut compartir-ho amb el món jajajaj

Ah, per cert! Per si el voleu mirar, aquest és el clip de l'escena de GG on està basat aquest extra: https://www.youtube.com/watch?v=6vpzZWDeT5E

Espero que us hagi agradat, i que us hagi tret ni que sigui un somriure! ^^ Us animo a fer petits relats sobre els vostres personatges també... personalment m'ho he passat de meravella escrivint-lo i m'encantaria llegir més cosetes dels vostres personatges!

Ookay, pues ja està! espero que us hagi agradat! Sigueu felices i ens veiem el divendres :peto:

Erin ^^

Avatar de l’usuari
ginny loovegod
Alumne/a de 6è
Alumne/a de 6è
Entrades: 214
Membre des de: dc. maig 28, 2008 10:15 pm

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: ginny loovegod »

Ooohh! moltes gràcies per tota la feina Gee! Ara vaig a comentar el capítol i a mirar que tot estigui bé amb les relacions de l'Erin i l'Angela ;) Thank you!

Avatar de l’usuari
Agatha Black
Membre del Wizengamot
Membre del Wizengamot
Entrades: 662
Membre des de: dt. jul. 01, 2008 3:40 pm
Rang: Gryffindor. Res més a afegir.

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Agatha Black »

Ohhhhh, que guai, Erin! ^^

Jo tinc algunes escenes preparades de l'Agatha, per si les puc fer servir al proper capi, però les que no faci servir les posaré aquí! Hehehehehe. En tinc una molt divertida a l'hora de dinar amb l'Strike, la Chris i l'Erin i una altra a la biblio amb la Maire i l'Ethel XD
Imatge

Avatar de l’usuari
Cass Ross
3r Orde de Merlí
3r Orde de Merlí
Entrades: 487
Membre des de: ds. abr. 06, 2013 5:48 pm
Ubicació: Departament de Misteris

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: Cass Ross »

Que guai, el somni de l'Erin!!

Jo no tinc cap escena, de moment. Bé, en tinc una però si no cabés a la història, la pujo aquí.

Fins aviat,

Cassie.
"It matters not what someone is born, but what they grow up to be." ~Albus Dumbledore

Avatar de l’usuari
hermione potter
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 299
Membre des de: dl. març 26, 2012 1:31 pm
Rang: Gryffindor
Ubicació: Algun lloc del món màgic

Re: Fanfiction comunitària de rol

Entrada Autor: hermione potter »

Quina passada de somni XD Genial Edwin vs. Edwin hahaha
Com he rigut, brutal!
Jo de moment no tinc cap escena, però si que en tinc algunes en ment que m'agradaria fer, si puc ja les escriuré, que guai!
PEtonss!! :mrgreen:
Has de saber, que qui ens estima no ens abandona mai.
Imatge
Imatge

Respon