FanArt

Aquí envieu tots els temes relacionats amb el lloc web.
Regles del fòrum
Recordeu-vos d'escriure com a mínim 4 línies.
Recordeu-vos d'argumentar les coses sempre que pugueu.
Totes les Normes del fòrum
Respon
Avatar de l’usuari
Arwen Black
Treballador/a de la conselleria
Treballador/a de la conselleria
Entrades: 365
Membre des de: dv. set. 03, 2010 1:50 am
Rang: Dels que tenen mapes per cicat
Ubicació: Desubicada. Sí, falta "rius" i no vull que falti... riure

FanArt

Entrada Autor: Arwen Black »

Benvolgudes ments creatives,

Per tal que el sistema de puntuació de la secció de FanArt sigui més acurada que el que pot fer una màquina, a partir d'ara els punts s'afegiran manualment, ja que donar 30 punts a tothom no és gaire just, espero que ho comprengueu. Jo administraré els punts, ja que sóc l'administradora del FanArt, i adjudicaré per a cada FanArt entre 10 i 30 punts, amb possibles excepcions (això vol dir que si algú em fa un Harry amb una rodona i quatre línies li donaré 5 punts, o 2 si està fet amb ordinador, però se li ha de veure bé la cicatriu i ha de tenir fons; i si algú em fa una obra de museu n'hi donaré 35 xD)

Podeu estar tranquils, que intentaré ser el més racional possible i tindré en compte vàries coses: quantitat de personatges/objectes, si està pintat o no, l'originalitat, l'edat de qui ho envia (en cas que la tingui posada al seu perfil), entre altres. Serà una decisió meditada.

Com comprendreu, un inconvenient si sou impacients serà que no podreu saber la puntuació a l'acte perquè no estic 24/7 a la xarxa, i com que no m'agradaria que estiguéssiu pendents de quan sortirà la puntuació, em dono un marge d'una setmana per puntuar: és a dir, al cap d'una setmana, probablement si ho reviseu ho teniu! Faré el que pugui. Si és dóna el cas que estic massa dies incomunicada, les altres administradores em poden rellevar. També seran les que puntuin el que pengi jo, així no hi haurà favoritismes de... de mi cap a mi. (No ho faria, però les regles són les regles i s'han d'escriure) (o era que s'havien de trencar? :think: )

En aquest tema podeu deixar els dubtes, suggeriments i tot allò relacionat amb FanArt que sorgeixi. Si algú està molt en desacord amb la puntuació rebuda, també pot usar aquest espai per expressar-se, o enviar-me un missatge; el procediment aleshores serà convocar la resta d'administradores perquè en donin una segona opinió :wink:

Això és tot, a crear i tingueu en compte que sempre sereu ben rebuts per donar el pas a compartir el vostre talent, que petit o gran, més puntuació o menys, aquí tots som fans d'HP i el que volem és veure-ho ^^ A més la comunitat d'ara és molt maca, els uns als altres ens podem aconsellar, animar, inspirar, i sempre fa il·lusió saber què t'han comentat!
"No serveix de re preocupar-se. El que hagi de venir, vindrà, i ja ens ho trobarem quan arribi" Hagrid

Avatar de l’usuari
hermione potter
Alumne/a de 7è
Alumne/a de 7è
Entrades: 299
Membre des de: dl. març 26, 2012 1:31 pm
Rang: Gryffindor
Ubicació: Algun lloc del món màgic

Re: FanArt

Entrada Autor: hermione potter »

Collages al FanArt!!! Ueueueueueueueueue :ballar: :ballar: :ballar: :ballar:

Jo et vinc a avisar: m'agrada molt fer collage i coses amb l'ordinador i el mòbil, però com que no sé si són tan bons com per poder-los penjar a l'apartat te'ls passaré abans a tu per MP i em dius el que en penses.
També, això és una cosa que he començat a fer ara, agafo a les meves amigues i en faig fotos de les seves ombres, les edito i creo petites imatges de pel·lícules, però això ja és un altre tema.

Doncs res, ja estàs avisada que d'aquí poc rebràs un MP meu amb collages :)
Has de saber, que qui ens estima no ens abandona mai.
Imatge
Imatge

Respon