Amigurumus totalus!

Favorits: Afegir a favorits
Nom de l'àlbum:Unapersona / Fan Art
Data de creació:10 de Maig de 2018
Dimensions:562x 999 píxels
Visualitzat:5 visites
URL:http://www.harrypottercat.cat/galeria/displayimage.php?pid=3746
Afegeix el teu comentari
No es permeten comentaris anònims. Log a per fer comentaris

Comentari 1 a 1 de 1
Pàgina: 1

Unapersona   [10 de Maig de 2018 a les 06:04 PM]
Doncs ja el tenim aquí, el Harry Potter d'amigurumi! Mentre l'estava fent vaig recordar que l'altre FanArt que tinc també és del Harry... és que sóc original!

Abans de dir res més, ja sé que el Harry porta ulleres i no n'hi he posat, però no tenia ni idea de com fer-les (i l'opció de cosir-les directament a la cara no em feia gens el pes), així que he fet un Harry miop. O amb un encanteri de visió definida.

El cos (excepte els colors de gryffindor), el cap i els braços són de cotó; la túnica, la bufanda, els cabells i la cicatriu són de llana acrílica. Està farcit de "farciment de coixí" (no sé si té un nom), i la base del cos té una mica d'arròs per compensar el pes del cap.

El patró de les parts bàsiques (cos, cap i braços/mans) és el mateix que vaig utilitzar pel pessebre que vaig penjar al Confessionari. Per la bufanda no vaig utilitzar cap patró, però és senzill perquè és només un rectangle molt allargat. La túnica sí que em va costar més, perquè vaig anar fent sobre la marxa, improvisant. I els cabells era la primera vegada que en feia d'aquesta manera (lligant-los de dos en dos). De fet, una de les raons per triar el Harry va ser que és un personatge despentinat, de manera que totes les irregularitats i errors fets al cabell no es noten Rient

Estic content de com m'ha quedat, a veure si més endavant en faig algun altre... tinc ganes de fer la Luna!

Comentari 1 a 1 de 1
Pàgina: 1harry20potter.png oct.gif Aquamenti_net_i_signat.jpg PLE.jpg 20171206_112838.jpg