El perfil de Antares_Black
Usuari Antares_Black
Registrat a 11 de Desembre de 2012
fitxers penjats 9
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Antares_Black
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Antares_Black

15/01/2018 a les 18:30Unapersona:

«> (no us espanteu per l'extensió del comentari...)» hahahaaa Sí! Que bé que no, doncs! xD

«La part de la vareta que m'agrada més és aquesta part irregular entre el que seria el pom i la fulla (si fos una espasa)». Vols dir el ziga-zaga que fa? Forma part del mànec. A mi també m'agrada molt aquesta part! ^^ Sobre els soms, ho anomenem de moltes maneres. Jo acosumo a dir-ne 'mànec' i 'tub' (i 'anell', si hi ha alguna part intermèdia). O 'handle' i 'shaft' en anglès. Però també pots parlar de 'pom' i de 'fulla', eh (el que passa és que potser el 'pom' es referiria més al botó del mànec, si n'hi ha). De fet, les part d'una vareta se solen assimilar a les d'una espasa.

«em sembla que una mica massa recarregada. Però vaja, això va a gustos.» A la Gee ja li agraden, les coses recarregades!!

«Per alguna raó em fa gràcia el drac agafant-se un cor gegant.» Era una manera d'escenificar que l'ànima és de cor de drac. Mira la cara de dolor del drac, de derrota. És un tema que estic estudiant molt seriosament, per tal de poder tenir varetes de drac sense haver de dur a terme una recol·lecta de materials ni letal ni tan invasiva. Això no se li pot fer a un drac. A mi se'm trenca el cor...

Sí, sí que és una gran passió! «La manera com ho expliques tot enganxa» Mercès pel compliment! Ho faig amb tot l'afany!

«aquestes runes m'agraden... sempre que en veig d'aquest estil penso en les cirth de Tolkien xD» hahahaha es nota que ets ringer, eh! Sí, Tolkien va crear les cirth, a partir de runes ja existents. De fet, algunes són calcades. Per això te le recorden. Va fer les seves pròpies taules alfabètiques, però no deixen de recordar-les.

Sobre això de ''la vareta física'' aquesta. Sí que vaig fer una vareta a partir d'aquest disseny. També formava part del regal. El que passa és que no la vaig fer de fusta, perquè el xiprer costa molt de treballar i, a més, ara per ara no em veia amb cor de seguir un disseny tan complicat com aquest... Però em va semblar guai fer-la igualment, i ho vaig fer amb pasta de modelar. Amb capsa i tot ^^' Completet xD

Ens llegim! Que ara la pàgina torna tirar, gràcies al nostre administrador Jomast!

Antares