El perfil de Agatha Black
Usuari Agatha Black
Registrat a 01 de Juliol de 2008
fitxers penjats 11
Últim fitxer pujat
Prem per veure tots els fitxers enviats per Agatha Black
Últim comentari
Prem per veure tots els comentaris fets per Agatha Black

27/12/2017 a les 17:49wkjfkhsdbfiuwefrhuiowghfuiwegfbhjkobjkFHUIBRVIQERFHQOPWÑFRHÑFLJBVJKDFBVGHKBGFIERGIUGBHGRJH

Que guai, que guai, que guai!

És que és genial. I com més me la miro, més m'agrada! És la meva vareta preferida de totes les que he vist mai. Fantàstica!

(Quan em va donar el paper en mà vaig plorar. I no només em va fer un dibuix, no...)

Bé, suposo que primer caldria valorar el fanart com a fanart, perquè una part de tota aquesta currada és el dibuix... i, és senzullament perfecte. L'arbre, el drac, les fulles i els fruits... i evidentment la FANTÀSTICA VARETA, meva, meva, meva!

Però evidentment el que fa això més interessant és tota l'explicació (sincerament, a mida que anava llegint el text pensava "woooow, l'Antares té molt bona imatge de mi, tot són coses bones". Ara mateix estic que floto de l'orgull, mare meva, ni que calgués alimentar-me l'Ego... toma pedazo de vareta!)

Comento directament coses que has dit:

- Calia una fusta inusual, amb un bon temperament, però que no dificultés el seu control. Una vareta que acceptés un amo tot emocions, intuïtiu amb un fort codi moral. --> Això és perfecte. No sé si inusual, però la resta, sí!

- "amos valents i agosarats, que se sacrifiquin, fins i tot arribant al punt d'exposar la pròpia vida, si calgués, pel salvar els seus. És la part més heroica de Gryffindor (juntament amb tots els seus defectes, és clar), la que defineix millor aquest portador." --> Això... wow, m'agradaria pensar que sóc així. Potser em tinc unes expectatives per a mí mateixa una mica altes... però bé, si no me les poso jo, qui ho farà, no?

- Ah! Les decisions per sobre els dots! --> Això sempre! Cre moltíssim en aquesta frase.

- "La rigidesa que té és alhora la seva potència i el seu defecte." --> Això m'agradaria que ho expliquessis més... Entenc què fa que les persones siguin rígides o flexibles, però em pregunto com això afecta una vareta. És només un tret amb què es relaciona amb l'amo? O les veretes més flexibles van millor per fer algunes coses i no en poden fer d'altres, i a l'inrevés?

- M'agrada molt l'alfabet a banda de les runes lligades; és un tret que relaciono amb la meva professió: la llengua, els idiomes, els alfabets, les cultures. Potser sembla una cosa així no tant important, però per a mi té una càrrega de significat molt gran!

- Estic fascinada amb el fet que hagis sabut triar també aquestes runes lligades per a mi. Totes són coses a les quals dono molta, molta importància, salut, viatges, protecció, inspiració... fins i tot disputes! Estic bocabadada!

- "símbol de Júpiter i el de Sagitari." --> Ok! Per a mi aquestes dues coses no em diuen gaire res, però sé que a tu et diuen molt, o sigui que hi confio totalment!

- "Relíquies de la Mort" --> Crec que ho vull relacionar més per la meva afició als contes infantils ^^

- "La seva relació amb la mort és més aviat positiva" --> Això m'agrada molt. Crec que la meva també ho és, de positiva.

- "En heràldica, simbolitza sentiments nobles i elevats, i aporta idees d'incorruptibilitat " --> Fantàstic! ^^ Crec que aquesta vareta em dona força i protecció contra els meus propis dimonis.

- Foc: sí, és el meu element predil·lecte, però tot i així també m'atrau molt el gel (que no tant l'aigua).

- "També en transformar una forma d'energia en una altra (podria ser útil en màgia transformadora, renovadora i de transfiguració) i, fins i tot, en aturar hemorràgies" --> Perfecte per algú donat als accidents i als perills!

- Els dos colors també m'agraden, afageix un "recarregament" extra. M'agraden molt molt molt les coses recarregades. També les coses "lletges" que presenten harmonia.

Crec que la meva part preferida d'aquesta vareta és la part del mig del mànec, aquesta part tosca, mal tallada, irregular i assimètrica. Em sembla molt original. Molt... anti-Ikea.

Com ja he comentat, m'agraden molt les coses recarregades, estranyes, i amb un punt de foscor. I aquesta verta té tot això. És recarregada i es veu poderosa i delicada a la vegada, a tot arreu on miris hi té algun detall, és tosca i a la vegada elegant. Fins i tot té aquest toc de foscor (la mort, i el punt de maldat del drac) quan és una vareta de foc (i per tant, de llum).

Sincerament, no em puc imaginar una vareta més perfecta per a mi.