Les hereves dels germans Weasley - al tren
AvatarEscrit per lunalovegood
Enviat el dia 29/03/2006 a les 18:54:56
Última modificació 29/03/2006 a les 18:57:16
Tots els capítols de Les hereves dels germans Weasley
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


al tren

em sap greu xo aket capi es una mica avorrit, pro es k le fet a tecno i jo estava avorrida i clar, sense volguer ma sortit aixi... weno,espero k no us adormiu llegintlo i k sigui (ni k sigui un pel) més divertit k una classe tostón del nostre amic joooooooooooooooooooooooooooooooooooooooonas

Estaven tots els del grupet al tren, menys e Robert, la Gina, l'Hermínia i el Pau, que havien hagut d'anar al compartiment dels monitors. Estaven tots bastant avorrits, lHelena jugava a Pokémon amb la Game Boy, l'Adrià i l'Andreu es feien encanteris extranys l'un a l'altreper distreure la Joana, el Dani  i la Lara. Mentrestant, la Lluna llegia, como no, l'últim número del tafaner, el Nil intentava enseyar a parlar a la seva MM (mimbulus mimbletonia o com es digui) i la Sílvia dormia com un soc.
- Aquest viatge se m'està fent mooooolt llarg-va remugar el Robert, entrant al compartiment
-És clar! -va fer l'Hermínia, cansada d'haver d'usar la seva super inteligència amb tota aquella colla d'inútils- això és perquè el tren està tan  protegit  que ha d'anar més poc a poc. què et penses, que  no pesen , els encanteris? -i va fer un sospir en veure la cara d'empnat del Robert.
-Ostres, quina sort, aquesta! -va fer la Gina, entrant al compartiment, acompanyada per la parelleta Pau-Clara, que estaven més empalagosos que els de memòries d'Idhun.
-Sempre és millor això que no pas que vomiti -va dir la Joana mentre treia un poll gegant dels cabells de l'Andreu amb un cop de vareta.
-Perdona'm, Andreu -va fer l'Adrià- et volia engrandir a tu, noa aaquesta cosa, no pensava que tinguessis polls... -i esva començar a petar de riure amb el Dni i la Lara.
-Doncs jo no li trobo la gràcia -va rondinar l'Andreu- Aquella bèstia m'hauria pogut dessagnar!! A, gràcies Joana -va fer rescant-se el cap- Helena, la teva germana és un as!
l'Helena va assentir amb un gruny perquè s'estava intentant passar la lliga pokémon i va treure la vareta. va donar un cop fort a la Game Boy i es va sentir un fort: HAS GUANYAT!!! i una musiqueta molt cursi.
-Ei, Helen, això és fer trampa!! -va exclamar la Gina.
-No em diguis! -va ferl'Helena - ja ho sabia, però és que aquest Jonny Malabarista m'estava posant nerviosa (veus rosa, una altra cosa k em posa nerviosa, jeej)
Al cap de mitja hora encara estaven tots més avorrits (fins i tot més que en una classe d tecno-tostón, k ja és dir...)
l'Helena s'havia acabat el joc i quasibé li havia tirat la Game Boy a l'Hermínia pel cap, però havia près al Robert que no s'hi barallaria i s'havia contingut. la MM del Nil s'havia negat a parlar i els ho havia deixat clar empastifant-losamb un líquid verd a tots. La Lluna s'havia llegit tos els tafaners de les últimes temporades i els dos enamorats ja no sabien què més dir-se. laGina i el Robert, que una estona abans havien començat a barallar-se per passar l'estona, estaven adolorits i tots plens de blaus. la Lara i la Joana havien decidit passar l'estona criticant als que passaven pel passadis, però havien decidit que només hi passaven slitherins perquè sempre acabaven criticant-los a ells. l'Adrià i l'Andreu s'havien acabattotes les xuxes del carret amb l'ajuda del Dani. l'Hermínia va acabar tots els deures que els havien posat per les vacances de nadal i se'n va anar a un altre compartiment per llegir unt totxod llibre. i, per acabar-ho d'adobar, la Sílvia s'havia despertat i havia comenat a vomitar (jeje, x tu, rosa!!)
Finalment van arribar a l'andana i es va separar. L'Hermínia, el Nil, la Llluna, el Robert, la Gina, els germans Parra van anar cap a la plaça grimmauld amb els senyors Weasley i els altres van anar primer a casa de les bessones a recollir unes maletes i els regals de nadal. Despres, ja més contents, van anar cap a la plaça Grimmauld i allà van trobar la persona que menys s'esperaven i desitjaven trobar. I llavors van saber que aquelles vacances de Nadal no serien totes flors i violes com havien previst.

tinc presa xk e danar a esgrima i si no el pare em renyara... eldedico a l'HermioneSta. Anna o no se com es diu, pro k va a la nostra classe i k quan sacabi el 6e es llegira la meva ff, espero k us agi agradat el capitol, encara k no hagi passat res... a! i no me oblidat d l'enric, e, daki poc surtira i i auran uns kuants amors nescafé!!! (amors cutres segons l'uri)


Llegit 1333 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


AvatarGetta91 374 comentaris29/03/2006 a les 19:10:23
#5530Tinc 1 fanfictions i un total de 1 capítols

uououo menkantaaaa! no kuments! xD fantastik!!! continua aviat! sk la primera! no vull rajar ningu...xd
parvati 64 comentaris29/03/2006 a les 19:11:15
#5531Encara no he escrit cap fanfiction

weno, lunalovegood, io no l'he trobat gens aburrit, ha estat mu b, es com un capitol d relleno...pero esta d conya!!! Com mola la teva FF! Stas mol obsessionada am els pokemon, fins i tot els has d fer apareixer a la FF... ¬¬' (k mal!!).  El Canals, la`P****, la Colom, el tal Johny el Malabarista,... kada cop es fa mes llarga la teva llista d coses k et fan posar nerviosa! Al final em superaras i tot! (jeje). Juers, la silvia vomitant, k raru...putser akest dissabte a Montserrat t'ho podre demostrar un altre cop...xDxD!

Continua aviat!!!!!!!! (t'obligare a k escriguis...XDXD).
AvatarNimfadora Tonks 33 comentaris29/03/2006 a les 19:11:38
#5532Encara no he escrit cap fanfiction

eis!!! sta moooooolt be!!!! continua aviat q aqest final ma deixat intrigada... jeje q be almenys surto una mica als capitols (joana). preparat sabina q dma menjarem ous kinders am la rosa x aconseguir el camp d futbol!!! jeje XD

wenu segueix aviat q dma crec q tmb toca tecno. (no ho se pq no tinc l'horari al davant...)  jeje

x cert SOC LA PRIMERA A COMENTAR!!! aqest cop us he guanyat!!! jeje

 
parvati 64 comentaris29/03/2006 a les 19:12:45
#5533Encara no he escrit cap fanfiction

oooooooooooo, kina pena, no he pogut ser la primera...mas tret la ilusio Getta91, prepara't!!!!! (XDXD)

P.d: Sk la segona
AvatarNimfadora Tonks 33 comentaris29/03/2006 a les 19:13:11
#5534Encara no he escrit cap fanfiction

no hi ha dret!!! stava escrivint el comentari mentre la getta91 i la parvati tmb han comentat i no me ne adonat... :'( retiro tota l'ultima frase... qina rabia!!!
AvatarGetta91 374 comentaris29/03/2006 a les 19:25:08
#5536Tinc 1 fanfictions i un total de 1 capítols

Amb mi no es juga... =P xD
Avatargina 118 comentaris29/03/2006 a les 20:40:33
#5542Encara no he escrit cap fanfiction

esta molt be! volem amors nescafe!!!! xDxD ostes, aixo de q la la magia pesa....bueno, mu crec. a veure qi es aqeusta persona i continuala aviat (i el capi no es avurrit!! a veure si tenrecorden de la paraula "toston" q tmpoc costa tant!! xD)

P.D.:desprs de tot lu q hi ha hagut, soc la quarta!! (i pobre del q hagi escrit!!) 
Avatarginny_winky 32 comentaris29/03/2006 a les 22:40:36
#5552Encara no he escrit cap fanfiction

wale no sta gens aburrit!!! s mol xulu!!!;P wnu speru k la continuis xk io vui sabe ki s aket inutil k ls i amarga ls vacances!!!sk k dulen e!

enga dew ia ns vurem!!
Avatarronsantanna 77 comentaris31/03/2006 a les 19:57:58
#5607Tinc 1 fanfictions i un total de 15 capítols

uo sabina està molt bé!visca hi haurà amors nescafé!!!!!a veure si encara em posant més contens que avui 'ha mort l'alicia del cor!!!!!bien em quia fatal!i dema barça madrid!visca

 

deew