Les hereves dels germans Weasley - ens han descobert! 1a part
AvatarEscrit per lunalovegood
Enviat el dia 05/04/2006 a les 18:51:08
Última modificació 05/04/2006 a les 18:51:08
Tots els capítols de Les hereves dels germans Weasley
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


ens han descobert! 1a part

La Hillaria va somriure amb amabilitat i els va convidar a passar. L'havia convidat l'Hermínia amb qui, segons havien entès, s'havia fet íntima. Ja sense tant bon humor, l'Adrià, l'Andreu, la Lara, la Joana, la Clara i les bessones van entrar a la casa, on els esperaven els altres. Van rebre una abraçada ben forta de part de la senyora Weasley i salutacions de tots els membres de l'orde. La casa ja estava neta i l'havien engrandit, però una cosa que van agrair tots va ser el fet que no van trobar la senyora Black a l'entrada. Al seu lloc havien penjat un gran quadre amb tots els membres de l'orde. Els van cridar a sopar abans de poder deixar les coses a les habitacions i al menjador els esperava l'Enric, ja curat, xerrant animadament amb el Robert. La Gina va haver de reprimir un impuls de besar-lo i abraçar-lo però no ho pensava fer davant la seva mare, no es volia ni imaginar com es posaria.

La Gina, la Clara, la Lluna i les bessones compartien habitació, i, com és natural, van passar unes quantes hores xerrant, fins que el campanar més proper va tocar les dues o les tres (et sona, Gina??? jeje, encara arrossego la son acomulada!!!)

-No els ho has dit, oi?

-El què? -va fer la Gina

-Tot, que ens han enviat un anònim, que surts amb l'Enric...

-Calla!-va tallar-la la Gina enfadada- no ho diguis, això!

-El què? -va fer la Lluna

-Lo de l'anònim... -va murmurar la Gina- si la mare sap que ens han amenaçat de mort li agafarà un atac de cor, s'enfadarà molt, ens treurà de Hogwarts i no ens deixarà sortir d'aquí mai més... em tornaré boja!!! -totes se la miraven incrèdules- bé, potser he exagerat una mica però... potser no li agafarà un atac de cor però... si que em farà marxar de l'escola! I no em podré treure els GNOM!

-Sí, segur que és això el que et preocupa més -va fer la Clara.

La Gina anava a replicar però la Sílvia la va tallar.

-Només és això el que no els has dit?

-Vols dir que sap lu de l'Enric i tu? -va preguntar l'Helena.

-El què? -va preguntar la Lluna, empanada.

-Nena, tu faries bona parella amb el meu germà, tots dos sempre tant empanats... -la Sílvia li va fer mala cara- però ja està ocupat...

-No canviïs de tema. -va dir l'Helena disposada a treure-li alguna cosa.

-Encara no li has dit que...

-Que què? -va fer la Lluna interessant-se cada cop més en la conversa i deixant el tafaner que s'estava llegint de banda.

-Que surts amb l'Enric?

-QUÈ?¿ -va fer la Lluna- surts amb l'Enric? Felicitats, noia! Quina bona notícia!!

totes se la miraven i es van posar a riure.

-No te n'havies enterat?

-No...

-Però si es van morrejar davant de tot Griffindor!!

-Jo sóc de Ravenclaw...

-Si tothom en parlava!

-El Tafaner no...

-Bé, però li has dit o no?

-Mmmm, no... -va dir la Gina tota vermella- s'ho prendria molt malament i segur que s'enfadaria molt i voldria que tallessim.

-Va, segur que no! -van dfir totes alhora.

Van dormir fins tard, però les va despertar el crit de la senyora Weasley.

-QUÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈÈ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?

Ttots van baixar corrents i se la van trobar al vestíbul, al costat del gran quadre, on ara hi havia la Gina i la Sílvia.

-Què passa? -van preguntar tots.

-Estava afegint els nens al quadre quan...

-Quan què? -va preguntar impacient el Sírius.

-Quan algú m'ha dit que la meva filla té nòvio!


aket capi havia de ser més llarg pro me ne dana a esgrima. no i a dret, em trobo malament i no tinc febre! (weno, si em poso el termometre duran un kuart d'hora em puja a 37...) no vull anar a esgrima!!!!!!!!! buà!! intentare penjar la 2a part el mes rapid posible. el dedico a la fundacio RoAnSa, (Rosa, Anna i Sabina) i aprofito x dir k si algu esta interessat en fer una aportacio voluntaria al projecte OK (ous kinder) k el trebrem amb els braços oberts, jeje. moltes gracies i adew!!1Llegit 1557 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


parvati 64 comentaris05/04/2006 a les 19:51:11
#5888Encara no he escrit cap fanfiction

uoooooooo lunalovegood, k b k as penjat capitol!!! Xo a veure si pots penjar el següent mes tard!!! Visac RoAnSa, necessitem fondus (pasta...=P) per comprar mes ous kinder...s k i estem mol enganxades...Si algu vol donarnos una mika dajuda...el rebrem am els braços oberts!!! Kina parida...tt es conya, pero es k ja estic delirant...Si,si, sabina...crec k stic malalta!!!Ueeeeeee!!! Weno, fa un ratu estava a 36,8 xo em sembla k ia deu aver pujat...A veure si dma no puc nar al cole!! (xo en canvi res no mimpedira anar a veure el partit Barça-Benfica!!!). Dwss!!! Bien...sk la primera...com algu se magi avançat...ui, i haura una gran batalla!!!!xDXDXDXD
Avatarginny_winky 32 comentaris05/04/2006 a les 20:21:02
#5894Encara no he escrit cap fanfiction

juer a vera ki els a trait!!! a mi tamb em passa axo dl trmometre k si mel posu molta estona tink 37!!!!xD  wnu k sta mol emusiunan, a vera si penges ia laltra par!!vinga contiunua e! anim k ns nkanta a tots!!
AvatarGetta91 374 comentaris05/04/2006 a les 22:26:22
#5899Tinc 1 fanfictions i un total de 1 capítols

osti ma agradat mol! a veure el sirius i al senyora weasley k mes diran respecte tot aso...xD continua aviat k sta de conya! dwww sk la tercera! ki rajo? =P
Avatarfitag05 144 comentaris06/04/2006 a les 15:13:22
#5906Tinc 1 fanfictions i un total de 3 capítols

jejejj sta mol b!!! avim k diu la sra Weaslay cuan sàpiga k sa filla surt amb l'Enric... xDDD potser els voldra casar directe!!! jejej seria divertit... o els fara separa...xk diran k son kom germans...mmm... ejejje sta mol b!!! aviam si continues la fic aviat!!!

dews _cArmE_
AvatarNimfadora Tonks 33 comentaris06/04/2006 a les 18:38:09
#5908Encara no he escrit cap fanfiction

jajaja!!! stic am la sabina i la rosa (jo soc l'anna) si algu vol fer una aportacio voluntaria ... wenu sabina sta moooolt b!!!!continua aviat!!! wenu axo q et milloris!!!x cert rosa felicitats!! as stat la primera a comentar i sense embussos com a l'altre capitol tu , la getta i jo XD jeje
Avatargina 118 comentaris07/04/2006 a les 14:34:41
#5938Encara no he escrit cap fanfiction

uo! esta molt be!! a veure si penges el proper aviat ,eh!! si no tink temps material per llegir el  teu capi...pos tu trankila, no cal q em matis q ja el llegire xD. si es q la lluna... weno, q esta sempre a la seva galaxia (es q lu de sempre esta a la lluna keda molt malament, =P). continuala aviat a veure km reacciona la senyora weasley (i tmb el sirius) i  com s'ha enterat! (el tema aportacions voluntaries... weno, k consti q ja en vai fer una i tink el porter x donarvus) dws!