Harry Potter i el príncep Half-blood - Cap 1 (segona part): Un altre cop al carrer Privet.
AvatarEscrit per Rilwen
Enviat el dia 20/07/2004 a les 05:42 pm
Última modificació 20/07/2004 a les 05:42 pm
Tots els capítols de Harry Potter i el príncep Half-blood
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Cap 1 (segona part): Un altre cop al carrer Privet.

Aquella nit el Harry no va somiar, feia temps que no dormia d'una tirada i, quan es va despertar, descansat, va sentir soroll a la cuina. Va anar al lavabo a rentarse la cara, va tornar a la seva habitació i encara una mica adormit va obrir la finestra i va quedarse absort mirant a fora, pensant encara en tot el que habia passat recentment... es va fixar que en la llunyania hi habia un ocell que es dirigía cap a on ell estava, i aviat va distingir la Hedwig, que habia aprofitat el viatge de tornada per caçar una rata que duia al bec... va pensar que potser aquell dia ja rebría el diari. El Harry la va acariciar en senyal d'agraiment i la va deixar sobre l'armari. Va baixar a esmorzar i es va trobar que la seva tieta no hi era i que el vernon era a la cuina. Va entrar i, mentre agafava una mica de fruïta va saludar al seu tiet, que no va contestar. Quan va tornar a pujar amb la fruïta i un ganivet, va trobarse un mussol que l'esperava a l'ampit de la finestra. Es va dirigir cap a ell i va agafar el periòdic profètic que duia, li va donar un sickle i va contemplar com se n'anava. Va deixar la fruïta sobre la taula i va fixarse en la portada, on hi había diversos titulars per començar a llegir. Hi dèia::


FUDGE DIMITEIX

Ahir al vespre l'ex-conseller d'afers màgics va convocar una roda de premsa extraordinària per als mitjans de tot el mon devant dels quals va fer saber que, juntament amb molts alts càrregs de la conselleria, deixava el càrrec. Aquesta dimissió en bloc es deu a la mentida que ha mantingut aquest últim any sobre el retorn de l'innominable, que ha tingut gravíssimes conseqüències, com entre altres coses els diversos assessinats duts a terme per l'esmentat bruixot. Juntament amb aquests càrregs, pesen sobre la seva esquena moltes altres injustícies, com son l'afer Black o els suborns rebuts de ma de certs seguidors de l'innominable. Ahir, doncs, després de dimitir, l'ex-conseller va demanar perdó un cop més, a Albus Dumbledore i a Harry Potter, a qui había estat titllant de mentiders durant tot l'ultim any, des que van anunciar el retorn d'aquell a qui no hem d'anomenar el final de l'últim curs a Hogwarts.
Més informació a les pàgines 2 a 15.

El Harry va somriure, suposava que Fudge faría allò, però no n'estava gens segur i, de cap manera hagués esperat que ho fés tant inmediatament... Els ulls del Harry, però, van seguir llegint el següent titular:


ELS NOUS GUARDES D'AZKABAN

Els aurors han aconseguit doblegar els demèntors revoltats d'Azkaban. Ara mateix resten molts pocs Demèntors vius a l'Illa i es troben tancats en una sala màgica. Mentre els aurors han estats declarats guàrdies provisionals d'Azkaban, el recent creat departament de defensa de la conselleria d'afers màgics està buscant els substituts definitius dels Demèntors.
Segueix a les pàgines 7, 9, i 16-18

El Harry va seguir llegint el diari i va saber que dos aurors habien mort lluitant contra els demèntors, que ja s'habia nomenat un altre nou conseller d'afers màgics, un tal Derek Levsky, i totes les mesures que estava adoptant la nova conselleria per intentar recuperar tot el temps perdut...

Al cap d'una estona, quan en Harry tornava a repassar el diari després d'haber menjat una mica, es va sentir un fort espetec sonor i en Harry es va girar per veure el seu antic professor Llopin. Es va aixecar per saludarlo i va començar:

- Professor, ha passat res?
- No, Harry, tranquil, vinc per parlar amb tu, volien enviar algú i m'he ofert - i mentre mirava l'habitació, va afegir -, veig que ja tens el diari, ja deus saber el d'en Fudge i tot el que ha passat a Azkaban... desgraciat afer, desgraciat afer... - el Harry va sentir un calfred i es va encongir. Fent un esforç per parlar, va dir:
- Que els hi van... - i se li va tallar la veu de recordar la sensació que va tenir quan un demèntor li va estar a punt de fer un petó.
- No, no... - va apressarse a dirli el Llopin - Si, Harry, els van fer el petó - va sincerarse després d'uns segons de silenci, i va callar.

El Harry es va quedar garratibat i, en veure que el Llopin tampoc no deia res, va intentar canviar de tema, tot i que no va poder dir res. Al cap d'una estona de silenci el Llopin va tornar a parlar:

- Harry, no he vingut per dirte això, he vingut per parlarte d'altres coses. El nou conseller d'afers màgics... és l'antic cap dels aurors (és molt amic del Dumbledore, va substituïr a l'Alastor quan va deixar el càrrec) i, com era d'esperar (per això l'han triat) s'està prenent molt seriosament tot el que fa referència a la prevenció d'atacs i a la seguretat de tota la comunitat. Pel que fa a tu, des d'ahir, quan vas tornar, tens un grup d'aurors que et vigilen. No els veuràs mai a menys que passi res greu, així que no intentis posart'hi en contacte, ja que és un assumpte de màxim secret i se suposa que tu no en saps res...
- Una cosa - va interrompre'l el Harry.
- Espera, deixa que acabi, aquesta situació no durarà gaires dies, de fet, el Dumbledore només t'ha fet tornar per.... bé, ja ho saps, en quan hagis estat prou temps aquí et passarem a buscar per dur-te a algun altre lloc. El Dumbledore diu que encara hauràs de passar un temps aqui -i fent-li l'ullet va afegir - esperem que no gaire.
- I aquest temps estaré sol?
- Si, Harry, es clar, vam pensar que podiem fer venir algun amic teu, però els teus tiets no ho acceptarien de cap manera i sería embolicar molt la troca... no val la pena, aguanta aquests deu dies i no et preocupis que ja et farem saber tot el que passi, segurament rebràs alguna altra visita oficial, tot i que...

El Llopin va treure un paquet petit i el va desembolicar. A dins hi había un mirall petit. El Harry el va reconèixer a l'instant, era la parella del mirall que pertanyia al Sírius... l'hi había donat un dels dos l'any passat per poder comunicar-se amb ell i s'había oblidat de la seva existència durant tot el curs...

- Com que no tens una xemeneia i no pots parlar amb ningú, he pensat en aquest mirall que guardava, la parella del que et va donar el Sírius... et servirà per estar en contacte amb els Weasley... li ddonaré al ron, i... bé, si tinguéssis cap problema els senyors Weasley ja saben a qui han d'avisar... que em podries portar el teu?
El Harry va senyalar la taula i el Llopin s'hi va dirigir. En veure'l trencat va treure la vareta i el va reparar, el va agafar i li va donar al Harry mentre ell tornava a prendre el seu i deia "Harry". A l'instant es van materialitzar les seves cares en els respectius miralls i el llopin va seguir:

- Aquest mirall l'utilitzaven el teu pare i el Sírius mentre eren a Hogwarts... no sé pas d'on els devien treure, però realment els va resultar molt útil. Bé - i va passar la ma per devant del mirall, cosa que va fer que les cares s'esvaïssin -, aquest mirall el tindré jo mateix, només has de dir el nom del ron per parlar amb ell. Mmm... crec que no tinc res més a dirte.... ah, si! - va exclamar el Llopin - La conselleria ha aprovat una ordre que et permetrà fer màgia abans de tenir disset anys... sempre que no trenquis l'acta de secretisme, esclar. T'he portat - va continuar el Remus mentre treia un tros de pergamí i uns llibres d'aspectes molt diversos del maletí que duia - una còpia de l'acta, per si ningú et diu res i uns llibres de conjurs que et poden ser útils... Espero que et vagin bé - va acabar, i ho va deixar tot sobre la taula.

El Harry, sense saber ben be que dir, li ho va agraïr i, de sobte, es va obrir la porta de l'habitació, amb un cop molt fort. El Harry es va girar i va veure que era el seu oncle. Es va fixar que la cara de ràbia que feia es va anar convertint en por al veure que allà hi había un desconegut que había de ser mag...

- Q... que hi fa aquest aquí? - va preguntar amb una veu tremolosa el Vernon, mirant en Harry amb foc als ulls.
- Doncs... - el Harry rumiava per on començar - porta bones notícies - va sentenciar el Harry.
- I... quines són, aquestes notícies? - va replicar el Vernon, recuperant la seva veu inquisidora habitual.
- Mmmm... n'hi ha diverses. Mira, per començar m'ha portat un paper conforme se'm permet fer màgia sense témer cap càstig, m'ha donat un nou mitjà per estar en contacte permanent amb ell i... bé, hi ha altres notícies, però a tu no et dirien res que poguessis entendre, són coses de... del meu mon.

L'oncle Vernon no va saber com reaccionar , allò había estat una bufetada, es pensava que allò d'ahir ho había dit per dir... Va començar a empalidir, a tremolar, i abans de perdre el control sobre ell mateix, va donar mitja volta i, tancant amb força, va baixar les escales.

- Bé, Harry, me n'he d'anar... l'has deixat amb un pam de nàs, però pensa que la teva família són muggles i no pots fer màgia devant "ni a" ells... Fins més tard, estarem en contacte.
- Adeu, Remus, fins aviat.

I el Remus va agitar la vareta per desaparetre.


Llegit 1110 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avatareli_potter 16 comentaris20/07/2004 a les 06:36 pm
#169Tinc 2 fanfictions i un total de 3 capítols

stà molt bé!!!! una cosa: podries posar que li pasa alguna cosa o algu aixi. si vols!!!
AvatarKamus 12 comentaris21/07/2004 a les 12:17 pm
#171Tinc 1 fanfictions i un total de 8 capítols

molt bo, continua
Avataraccra 70 comentaris26/07/2004 a les 06:41 pm
#178Tinc 3 fanfictions i un total de 114 capítols

Continua! Continua!
AvatarJomast Moderador/a 165 comentaris24/08/2004 a les 01:46 pm
#212Tinc 1 fanfictions i un total de 2 capítols

continua! bb
Avatarmoony 24 comentaris11/03/2005 a les 10:44
#730Tinc 1 fanfictions i un total de 18 capítols

si, va molt be, continua.
moony Anònim28/06/2005 a les 11:08
#1041Encara no he m'he registrat!

podries posar q el mirall esperd xo el harry no ho sap i quan vol parlar pel mirall a laltra banda apareix el sirius k li explik com ho ha fet x tornar