~~Maeres en París~~ - 2-Deux lits, si'l vous plait!
AvatarEscrit per neus_snitch
Enviat el dia 15/05/2006 a les 20:55:54
Última modificació 15/05/2006 a les 20:55:54
Tots els capítols de ~~Maeres en París~~
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


2-Deux lits, si'l vous plait!

Només baixar de l'avió, a l'aeroport París - Orly, els feren entrar a un recinte on una cinta transportadora passejava les maletes fins al seus amos. La cinta, obviament, conduïa les maletes de de l'avió fins la terminal de l'aeroport, encara que hi havia gent ( com Aida Weasley) que pensava que la cinta portava els equipatges desde l'aeroport de València. Es rigueren un bon rato amb l'ocurrència, i es col·locaren al voltant de la cinta per replegar els seus equipatges facturats. A Nika li paregué veure la seua (gran, rígida, gris i platejada) al començament de la cinta, però quan les de davant i darrere d'aquesta li arribaren davant, es donà compte de que "Filla d'una gran re-sacsà de putes" (nom de la meua maleta, que passa?) no hi era. Nerviosa, quan pensava que talvolta li l'havien usurpat, "Filla d'una gran re-sacsà de putes" passà per davant dels seus nassos.

- Tu, malparida! Saps el susto que m'has donat?- li dié Nika a la seua maleta, traguent-la de la cinta- Tu procura tornar-me a fer passar un mal rato com este, i te reballe desde l'avió!

Quan es donà compte que conversava amb una maleta, baixà el cap, pensà que estava com una gàbia, i anà amb les seues companyes.

Un autobús les transportaria des de l'aeroport parisí fins al seu hotel, situat al carrer Boulevard- No se que. Els maeros i maeres obserbaven tot allò que podien desde l'interior del vehicle, pegats als vidres de les finestres. Nika divisà un home amb la camisa del Barça que anava amb bicicleta, es posà la ma damunt l'escut del València c.f. de sus amores que portava a la camisa (havia jurat i rejurat que sense eixa camiseta no pujava a l'avió) i recordà els seus amics culés del msn, estaria 6 dies sense parlar amb ells! Aguantaria? Probablement no, pensava, però hagué de parar la seua rallada filosòfica quan veié com Paula  Frechina García , la filla de Carlos i Carla (com anava a oblidar-me de vosaltres dos?), saludava enèrgicament amb la ma a dos tios bons que passaven per un carrer de París. Aquestos li tornaren la salutació, i Nika pensà que debien pensar que aquell grup d'escolars  estaven tots gaviots, i no anaven molt desencaminats... Observaven i jutjaven els edificis que lluïen el cartell ‘'Hôtel'', intentant decidir en quin desitjaven passar aquells sis dies; la qual cosa resultava difícil per que cadascun era més depriment que l'anterior. Hi havien alguns que realment recordaven a les cases de terror de les pel·lícules.

Al final, l'autobús els parà en front d'un anomenat " Orleans Palace". Estava be, almenys no pareixia allotar fantasmes vengatius. El hall era d'estil oriental, amb 2 sofàs rojos, una estora, pètals de flors a l'ampit de les finestres i estàtues de buda que feien pensar als maerets que talvolta l'avió els havia deixat a Nova Delhi i no a París.

El recepcionista, un home de color amb cara de pocs amics, parlà amb les tres professores ( Mª Carmen, Salustiana i Carlota)  i després començà la "repartimenta" (ació i efecte de repartir xD) dels dormitoris.

-"Deux lits, si'l vous plait"- anuncià.

-NUS!! NOUS ! (nosaltrs en francés)- Cridà Nika. Era igual que Neus Black.

Carlota es quedà sorpresa amb l'ímpetu gabaxo de la seua alumna, i li entregà la clau de la 311. Nika i Davinia compartirien habitació, una per a elles dues.

Entraren. Feia calor, calda agobiant. Obriren les "fenétres"(aneu a cagar-se amb la meua ortografia francesa xD) i inspeccionaren l'habitació. Neta i endreçada era, i coenta i xicoteta  també. Només entrar, a ma esquerra, estava la porta del WC: Una estància menudeta, amb un extrany secador, bayera, vàter (sense rodes, eh Kris?), pica, 2 espills (per a que veieren lo guapes que eren), una caixa amb bosses per a deixar les compreses brutes i tirar-les a una paperera que també hi havia, i una altra caixa amb kleenex. Dalt del vàter hi havia un penjador de tovalles.

L'altra estància del dormitori, era la més menuda de les que ocupaven els maeros. La major part de l'espai estava ocupat per dos llits individuals; a la paret que estava a ma esquerra de la porta d'entrada hi havia un moble amb un espill, i baix d'aquest un escriptori. A sota, una caixonera que Nika no va tardar en omplir de "porqueries comestibles" : Xocolata, pa de llet, ensaimades, galetes...

Enfront dels llits hi havia un banquet de fusta, i al costat d'aquest un armari. A la paret contrària a la porta, un balcó amb unes cortines que van estar a la vra de la mort, gràcies a Davinia.

- Xiquetes!- cridà Andrea Massagué desde el corredor- Les mestres diuen que baixem!

Ara si: A patejar París!

---------------------------------------------------

Holes! Aquest capitol va dedicat a  Lorena, àlies mortifago, qu m'ha donat la millor notícia del mon : HUI NO HI HA SOLFEIG!!!!! I gràcies a ella, teniu aquest capitol!!! Gracies wapaaaaaaa!! I gràceis a tots x llegir açò!! Vos vull molt! Dewwwwwwww


Llegit 1327 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Hopeless-82 11 comentaris15/05/2006 a les 21:27:41
#8547Encara no he escrit cap fanfiction

Molt bé! Ara la visita turística a París... A patajar-se la "tour Eiffel" po caminan que amb ascensor no té cap gracia!
AvatarGetta91 374 comentaris15/05/2006 a les 22:30:34
#8552Tinc 1 fanfictions i un total de 1 capítols

A veure la meva filleta a qui saluda! (vaig de mama sobreprotectora... xD)
El capítol genial, com sempre!!!^^

Continua així, Neus, carinyooo! =P
Miss roin guanyaré jo! muajajaja! xD
Mortifago 7 comentaris15/05/2006 a les 22:35:38
#8553Encara no he escrit cap fanfiction

per primera vegada soc de les primeres! bueno que esta molt be el capitol,pero el dijous si que hi ha solfeig  eeeeee  bueno que esta molt be neus continua eixi!
Avatarneus_snitch 106 comentaris15/05/2006 a les 22:54:40
#8555Tinc 2 fanfictions i un total de 10 capítols

ola campiones!!!

L'OR x a HOPEESS-82: Enhorabona! El teu primer or als meus FF'S! Gràcies per comentar! Caminant? Jo t m'ho pensava, xro em vaig posar baix, vaig mirar cap a amunt i se'm van passar les ganes... xD

LA PLATA, x a CARLA!! :Carla, Carinyooo!!Mare sobreprotectora? Ai mareeeee però si és a tu a la que hem de sobreprotegir! XDD gràcies wapissimaaaaa però guanyaré jooooo la valenciana roïn!

BRONZE x a MORTÍFAGO!! :Wapaaaaaaa!! com va? hi ha solfeig dijous? NOoOoO! :'( q xusmaaaaaa weno es igual ja qda mnos de classes! ale dews wapa i gràcies x comentar!!!
AvatarKrys 104 comentaris15/05/2006 a les 23:12:42
#8557Tinc 1 fanfictions i un total de 28 capítols

Hola!!! Està molt bé el capitol!! Segueix aviat!!!
eee Anònim16/05/2006 a les 16:14:11
#8575Encara no he m'he registrat!

a la teua habitació el wc no tenia rodes??
ke raro, a la meua si =-P es broma, ta molt be!!ja se t'ha apegat un poc la meua forma de parlar (gaviots, fill d'una gran ressacsá de putes)jejeje
AvatarCosta 271 comentaris16/05/2006 a les 18:01:53
#8576Encara no he escrit cap fanfiction

Eis!! Genail!!! ESta molt b d veritat!!! Espero que segueixis aviat a veure que més passa!!!
Avatarneus_snitch 106 comentaris16/05/2006 a les 23:10:11
#8591Tinc 2 fanfictions i un total de 10 capítols

Kris: gràcies  wpa!! saps que ou dos ''kris'' llegint-se el FF? xD

eee: ola wpaaaaa!!! tenia rodes? xD q waiiiiii els vaters en rodes son del dimecres, no? xD

costa: gràciessssss! xo no s'espereu molt d'aquest F que no te molt a veure amb Hp...
eee Anònim17/05/2006 a les 15:20:30
#8611Encara no he m'he registrat!

era broma,e?no en tenia
els vaters en rodes son del dia de domingo en el mcdonalds, no se kin dia exacte
continua'l wapa!
AvatarLia2 53 comentaris17/05/2006 a les 15:42:34
#8614Tinc 2 fanfictions i un total de 7 capítols

Esta mul b!!!!!!

De visita turistica????

Continua!
Avatarneus_snitch 106 comentaris17/05/2006 a les 15:50:14
#8615Tinc 2 fanfictions i un total de 10 capítols

ee: els vater en rodes no eren del dimarts quan tornarem de l'Asterix, el dia que Ana mos volia dixar abandonats en una carretera, que va ser quan inventarem lo del Cotes Independient? Jo crec q si... ai mare ja n m'enrecorde... memòria de peix, o de piojo que encara n tenen menos!
Avatarneus_snitch 106 comentaris17/05/2006 a les 19:08:45
#8624Tinc 2 fanfictions i un total de 10 capítols

Lia 2: gràcies! ja veuràs quina visiteta ens monten els maeros! xD
eee Anònim17/05/2006 a les 20:36:59
#8639Encara no he m'he registrat!

lo del cotes independent mos eu inventarem en el viatge que ferem mes llarg en metro, que en el himne el vater encara no te rodes.
Avatarmassa_hpifriends.com 134 comentaris01/06/2006 a les 22:15:07
#9349Tinc 2 fanfictions i un total de 5 capítols

està motl bé!!!! m'ha fet rriure molt!!