Sudetk - el començament d'un llarg camí
AvatarEscrit per ÒLIVA
Enviat el dia 25/05/2006 a les 23:08:32
Última modificació 30/05/2006 a les 22:36:31
Tots els capítols de Sudetk
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


el començament d'un llarg camí

Es van llevar i van anar a esmorzar tot el que hi havia per menjar era deliciós, era el millor àpat que havien fet durant setmanes, desprès van poder anar als jardins de la mansió, a dutxar-se als banys  o seguir descansant a l'habitació; els següents dos dies van esta molt envoltats de criats a més la Sil·lun era una noia molt simpàtica que va acabar caient  bé fins i tot a l'Esther; però en cap de dos dies van seguir pel camí, van agafar el carruatge a les set del mati; el Xavi ja tenia el braç bé per tant seguiria portant el carruatge ell, els altres van pujar al carruatge van seguir per l'antic camí, van arribar al cap de mitja hora a les muntanyes van buscar un camí per on poder pujar amb el carruatge, no en van trobar cap, haurien d'anar caminat perquè no hi havia prou cavalls, van començar el llarg camí.

- Tindrem problemes - va dir l'Eli, trencant el silenci

- Tranquil·la, Eli no ens passarà res - va dir el seu germà

Van seguir caminant, aviat van arribar davant d'un rierol, i es van assentar allà per descansar una estona, van treure una mica de pa i algú d'embotit, i van fer un esmorzar ràpid i fred, quan van acabar van seguir el camí per un espès bosc on a penes es veia la llum i els arbres eren molt alts, tot el terra estava ple de fulles seques que cruixien a cada passa, el David tenia la estranya sensació de que els observaven, en el següent quart d'hora no va passar res, un silenci incòmode omplia l'ambient, aleshores un soroll, una musica i  unes cent  criatures mirant-los.

- son els fullets que vaig veure - va dir la Gorgi

- eren de veritat ! - va dir l'Esther incrèdula

era un espectacle preciós veure'ls  ballar al ritme de la musica la Gorgi estava emocionada eren de veritat els mirava fixament semblava que si els deixava mirar desapareixerien, de cop una enorme ombra que s'aixecava per sobre els seus caps , l'Esther es gira i xiscla ( tipo nena piga de les pel·lícules de por ), els demés també es giren, un enorme trol verd i lleig els observava des de dos metros d'altura per sobre d'ells es van quedar petrificats, l'Eli i la Gorgi es van arrapar a l'Albert, el David mirava la vestia incrèdul i l'Esther sense adonarsen va abraçar al Xavi.

- nena aparta - va dir ell i va desembeinar l'espasa

el trol va treure una arma i es van posar a lluitar i aquest cop va guanyar el Xavi.

- em pensava que et mataria - va dir l'Esther

- a mi? No pateixis -  va dir ell dedicant-li un somriure

aquest cop l'Ester ho va veure clar estimava al Xavier i no ho deixaria de fer per res del mon era igual que ell algun dia l'arribes a odiar ella el seguiria estimant.

- us ho he dit ! - va dir l'Eli, trencant aquell moment

- tens raó, tu pots veure el futur - va dir el David

i van seguir el seu viatge per trobar el llibre blanc.

...................................... ........................................................................... ............................

no es gaire llarg, vueno...

espero que us agradi

els fullets eren de veritat , l'Esther ja te les coses clares i jo me'n vaig a dormir que tinc son.

Comenteu, que us ho agraeixo.
Aquest capítol no el dedico a ningú en concert, només a  aquelles persones que valorin l'amistat per sobre de tot.


ara bé un capitol afegit perquè sigui més llarg:

La nit va arribar aviat i el bosc no semblava tan acollidor ni tranquil; se sentien mussols i de tan en tan algun udol de llop, l'Ester i la Eli estaven agafades molt fort a l'Albert que caminava amb dificultat, van decidir dormir; van buscar un lloc prou pla i van amuntegar fulles i s'hi van estirar a sobre, no s'hi estava tan bé com a casa la Sil·lun però tampoc estava malament, no se sentia cap soroll a més dels animals del bosc; l'endemà molt d'hora ja es van llevar, feia dos dies que havien arribat a la illa i portaven poc camí,, van posar-se a caminar quan ja feia una estona que caminaven van decidir parar a esmorzar.

 

-         i ara on anirem? - va preguntar l'Esther

-         hum...- va dir la Eli, tancant els ulls i concentrant-se molt  - d'aquí poc sortirem del bosc i després agafarem un camí que fa molta pujada.

-         Oh! Ja domines la tècnica - va dir el David

 

Després d'esmorzar no van trigar gaire a sortir del bosc tal com havia dit la  Eli, i van trobar un camí envoltat d'arbres, van anar per aquell camí, primer era bastant planer, però no va trigar gaire a fer pujada, tampoc era tant estrany estaven en una muntanya. Va caminar per aquell camí una bona  estona fins que es van parar i van descansar, el sol era alt i feia molta calor cada cop que pujaven els arbres anaven disminuint fins que van arribar a un punt on ja no hi havia arbres.

-         es la meva imaginació o cada cop fa més calor?-  va preguntar el Xavi

-         cada cop fa més calor- va dir l'Albert

Quan van haver descansat i begut una mica d'aigua van segur el camí que seguia pujant incansable, devien ser les tres de la tarda quan l'Esther es va desmaiar i va caure al terra fent un soroll sord, tots es van girar i es van espantar en  veure-la estirada al terra, el Xavi la va agafar.

-         anem ! - va dir ell

-         però et cansaràs molt ràpid - va dir la Gorgi

-         ja descansaré - va dir ell i es va posar en camí, mirava l'Esther allà, als seus braços adormida, estava tan bonica amb la llum del sol, de cop va obrir un ull i després un altre, es van mirar, l'Esther va trigar una mica a adonar-se que estava als braços del Xavi perquè s'havia desmaiat, i quan se'n va donar compte no hagués volgut  baixar mai, tot i que ho va haver de fer.

-         Xavi, em sa greu... moltes gràcies - va dir i la va donar un peto a la galta, la Gorgi estava allà al costat i es va adonar de lo que pensava el Xavi en aquell moment( si no us en recordàveu la Gorgi sap llegir la ment de les persones) : Que es aquesta mena de pessigolleigs que he sentit, en el moment en que l'Esther... es igual, a la Gorgi se li va escapar un somriure. Tot i que s'estava enganyant a ell mateix. La nit va tornar a arribar sense avisar i com que aquell cop estaven al mg d'un camí, no tenien lloc per dormir, la lluna ja era alta quan van trobar una petita cova; van entrar, no i feia no fred ni calor, era una temperatura molt agradable, de seguida es van adormir tots, l'endemà molt d'hora una tènue llum que entrava per l'entrada de la cova els va  despertar, la Gorgi va mirar cap al fons de la cova i va dir:

-         Allà hi ha llum!

-         Que? - va dir el Xavi que s'acabava de llevar i encara no tenia les idees gaire clares

-         Que allà hi ha llum! - va dir la Gorgi senyalant el final de la cova amb el dit, els altres es va girar i si hi havia una llum d'un color entre blanc i platejat, era una llum que donava seguretat i inspirava confiança, era com una estrella en mig de la foscor, es van encaminar cap a la llum, el corredor que i portava era bastant més humit que la resta de la cova i molt llarg, quan van arribar al final no es podien creure lo que veien.

-         Això es lo que penso? - va dir el David

-         Gauuuuuuu! - van dir l'Eli i  la Gorgi a l'hora

-         Es impossible! - va dir l'Esther

Però era possible ho tenien davant dels seus ulls, era allò....


espero que us agradi


Llegit 977 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


AvatarKrys 104 comentaris25/05/2006 a les 23:44:56
#9052Tinc 1 fanfictions i un total de 28 capítols

Wola!!! Ei, està molt bé. I SOC LA PRIMERA!!!!!

continua aviat!!!
AvatarGetta91 374 comentaris26/05/2006 a les 07:06:10
#9053Tinc 1 fanfictions i un total de 1 capítols

Eis! Està bé, però si el pròxim no és llarg doncs et proposo que continuis rere aquest junts ;)
Continuaaaa!^^
AvatarLaiona_hermione 112 comentaris26/05/2006 a les 17:21:45
#9067Tinc 3 fanfictions i un total de 52 capítols

Sta mol b guapa i ncara k tescrigi avui bona nit!!!
AvatarHermy_0 72 comentaris26/05/2006 a les 22:16:49
#9084Encara no he escrit cap fanfiction

eis ke magrada multixima wapa, la eli tenia raó ja u sabia, ezsther wpa delarat al xavi d'una vegada!! je je contuna aviat wapa ( i l'altre tmb plix) dw my idol number one ( no ho deixare de dir) TKM!!!        your fan!!
Avatarginny_3 46 comentaris27/05/2006 a les 16:31:26
#9125Encara no he escrit cap fanfiction

mire lo del h.t no t'enfadis i ja se que no em diras la veritat sobre ell mai xk tu vols tindre ventatje ja et deixare tranquila.Dew!!!
José Anònim30/05/2006 a les 20:45:09
#9278Encara no he m'he registrat!

està molt bé, continua aviat, plis!
José Anònim31/05/2006 a les 19:46:14
#9303Encara no he m'he registrat!

Allò no sera pas per ventura "lo llibre blanc"?