Mentires desvelades - Pròleg: La trucada
AvatarEscrit per Larongyea
Enviat el dia 25/06/2006 a les 22:49:27
Última modificació 26/06/2006 a les 00:36:56
Tots els capítols de Mentires desvelades
impresora Versió per imprimir
Pròxim capítol >


Pròleg: La trucada

Era una nit càlida i tranquila. En la foscor ja nomès quedaven alguns puntets de llum provinents de les cases de la gent que encara es mantenia desperta o amb alguna llum encesa. A la zona alta de la ciutat, dalt d'un turo on hi havia una rica urbanització, es trobava un home d'uns quaranta-cinc anys, sentat en la seva butaca segurament en el seu despatx personal. Només il.luminava una fleble llum de peu a l'altra extrem de l'habitació, que era bastant àmplia. En una mà sostenia un got brut i entelat on s'anava servin glop i glop de l'ampolla de ginebra que mantenia a la seva altra mà amb molta tremolor. Segurament ja devia haver-se'n prés molt alcohol ja que no sabia ni el que deia i els ulls anaven a la seva.

Estava orientat cap a una paret plena de retrats i quadres. N'hi havia de tots tipus: diplòmes, amics seus, familiars, retrats de personatges coneguts, etc...Però en especial només es mirava un fixament.

- Quu..quèè preteeniess..al..mentir-mee?- parlava l'home amb el quadre on sortia una noia de cabells negres fins a la cintura amb un noi de cabells curts i moreno agafats de la mà. Segurament debien ser parella, encara que aquella fotogràfia es veia antiga.- Soorrrtt qu..quèèè el meeu germà i jo ens estimemmm....moolt!!I ens....ens ho expliqu..quem tot!

De sobte a l'home se li va caure la copa i l'ampolla de ginebra i es van trencar en mil bocins amb un fort baluern. Va rondinar durant uns segons mirant tot el desgavell que s'havia creat:

- Reparo! -va reconstruir-se l'ampolla i el got-  Purgo!

Després li va vindre un fort son i es va dormir a l'acte. Va començar a somiar...a recordar:

 

L'home de cop es va adonar que avançava per un passadís corrents cap a una habitació on trucaven al telèfon insistentment. Ja saltava fins i tot el contestador quan posava la mà al pany i obria la porta. Gairebé ensopega amb les alfombres de lo apressudarament que es va llançar a agafar el telèfon. Ja ni se'n recordava com era que et truquessin, ja que a la seva ciutat no tenia molt bona fama i ningú el trucava mai, ni els seus familiars últimament.

- Hola germà, em recordes?- va dir-li una veu molt familiar

- Sííí, quant de temps, ja em pensava que te n'havies olvidat de mi!

- Temps díficils...Costa ocultar la veritat-  va respondre la veu familiar

- La veritat? Tens enganyat algú o què? Què amaguès? Respon!

- Mmm, d'això te'n volia parlar...

- Al gra! No estaré esperant aquí. Saps que no m'agraden les intrigues!

- Aviam, ho diré clar. Tens una filla de 15 anys que no has arribat a conèixer mai, i ella i jo si ens conèixem, som neboda i tiet, ens portem molt bé i crec que ho debies saber. Fins un altre

- Què? Espera!!

- Pip...pi...piipp...

- Maleït tentèfon! Aparells muggles, de qui si no...

 

Es va despertar de cop, amb molt mal de cap. Al somiar el que havia passat aquella mateixa tarda el va tornar a fer a recordar-lo, cosa que el feria molt. Com que ja no tenia ginebra va avançar cap a la vidrera, va agafar ron i va començar a beure i a beure fins que de la son i de lo borratxo que estava es va dormir i se li va tornar a caure tot trencat per el terra igual que abans.

 


Llegit 926 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avatarroni Moderador/a 83 comentaris25/06/2006 a les 23:57:41
#10315Tinc 2 fanfictions i un total de 20 capítols

fes els capis mes llargs, tels junto ;)
AvatarFinalpotter 122 comentaris26/06/2006 a les 00:37:56
#10318Tinc 1 fanfictions i un total de 21 capítols

Opino com en roni. La teva ff pinta bé, tot i que això de celebrar Sant Joan, no sé, no sé. Té bona pinta, suposo que la història es desenvoluparà durant les vacances. Apa penja un nou tros aviat i que sigui més llarguet.