l'historia canvia - Un somni que no s'enten
Escrit per Artemis_potter
Enviat el dia 11/07/2006 a les 17:52:11
Última modificació 14/07/2006 a les 21:28:18
Tots els capítols de l'historia canvia
Pròxim capítol >


Un somni que no s'enten

Eren les deu de la nit quan en una casa del afores de Londres s'acababen de cometre dos assassinats, havien succeït a la casa dels Potter. La mare i el pare morts i el seu fill gran de dos anys de vida amb una cicatriu al front, la filla petita residia en una habitació tancada i protegida amb poderosos sortilegis, que nomes la magia ancestral pot travessar i aixó es el que havia passat aquella nit. Quan Voldemort havia atacat al fill gran, l'avadakedavra dirigit al nen s'havia expandit per tota la casa i s'havia colat per l'abitació on dormia l'Avril, de dos mesos de vida, pero la magia ancestral que els protegia, a tots dos, els havia alliberat de la mort. Voldemort que no s'havia de l'existència d'aquella nena, se'n va anar, estava tan debil, que tothom que l'hagués vist hagués pensat que estava mort, debil perque dos infants li havien extret alguns poders, involuntàriament es clar. Després de la desaparició d'en Voldemort, algú es va aparetre a la casa i es va endur la nena, abans d'endur-se-la va dirigir-se al nen i li va dir:

- No pateixis, ella estarà segura amb mi, quan siguis més gran ho entendràs tot.- Aquell home, va dirigir-li una tendre mirada i sen va anar dient- No et preocupis la tornaràs a veure.

Encara que sembli increible, el nen, no sa sap com ho va entendre i va tancar els ulls...

-Harry, Harry, que arribarem tard per culpa teva, aixeca't d'una vegada-cridava en Ron encara amb pijama.

-Ron, Ron, escolta'm, el somni, una altra vegada, es com si...estic segur que es casa meva pero encara no se qui es aquella nena,no se... ho veig tot tan borrós, si almenys li pogués dir a en Dumbledore, pero...

-Harry, està mort, no facis com si res no hagués passat,i respecte al somni, jo crec que li hauries de dir a la professora McGonagall, de moment, pero, ves amb discreció.

-I l'Hermione?

-Ha dit que aniria directament a l'estació

-Has parlat amb ella?

-No, encara no...

-I ha que esperes?

-A que espero que?

-Va, Ron no et facis el tonto, ja se que t'agrada

-Neeeeeeeenssssssss, a esmorzar- El crit de la Molly els va despertar de cop, es van vestir i van vbaixar a esmorzar.

-I la Ginny?- Va preguntar el Harry fent-se el despistat, portava tres dies volent'ho preguntar, exactament des de quan havia arribat al cau i no l'havia vist. Desitjava tant poder-la tornar a veure...

-Es a casa l'Hermione, li va demanar si hi podia anar fins que comencés l'escola, anirà amb ella fins a l'estació.-Va contestar la Molly sabent per a que ho preguntava.

-Harry, ja se que no t'agrada pero haurem d'anar fins a l'estació escoltats per sis aurors-Va dir el senyor Weasley de sobte, va fer una petita pausa pero al veure que no hi havia cap queixa va continuar-El tren també estarà protegit amb un auror a quasi cada porta de cada compartiment, en total hi haurà uns...30 aurors.

-Tants?-Va preguntar en Harry al que no li agradava gens que hi hagèssin tants aurors.

-Es necessari-Va ser la única resposta que va obtenir per part del senyor Weasley.

******************************************

El tren sortia en deu minuts, i l'Hermione i la Ginny no habien arribat, en Harry i en Ron es comensaben a preocupar, quan de la paret que únia les dues andanes van sortir dues noies, una pelroja i l'altra morena. La pelroja, era la Ginny, pero aquell any anaba una mica canviada, s'havia ondulat els cabells i en aquell moment els duia recollits en una cua alta, tenia la pell blanca i els ulls verds esmeralda reflectien la seva bellesa. L'Hermione, se'l havia deixat suelto i llarg, i se'l havia allisat una mica,pero estava igual que sempre.

L'Hermione en veure'ls els va fer una abraçada a tots dos i va fer-los dos petons (Raro k s'abrasses al Ron XD). La Ginny, pero va dir-li amb aspror al seu germà:

-Hola, germanet

-Hola germaneta-li va contestar ell en el mateix to-Podria saber a que es deu aquest canvi?

-Au, va Ron, si en el fons creus que està guapissima-Va intervenir l'Hermione.

-L'Hermione té raó Ron, la Ginny està guapissima-Se li va escapar a en Harry, (es va posar vermell) en aquell instant es va fer un silenci incòmode, aixi que en Ron, tant oportú com sempre, el va  trencar.

-Bé, que tal si comencem a pujar al tren?

-Si, tens raó, pugem?-Va dir aquesta vegada l'Hermione.

En Harry va esperar un gracies pel compliment o alguna cosa per part de la Ginny, pero ella només el va ignorar, cose que li va doler molt.  

Un cop al tren es van buscar un compartiment, pero un auror els va cridar i els va assignar un compartiment especial. En Harry va posar mala cara ja que no li agradaven tantes preferències ni tanta protecció , pero no va dir res. El seu compartiment el protegien 2 aurors, pero el va encoriosir que just en el compartiment del devant hi haguèssin 2 aurors mès.

Un cop sentats i acomodats, en Ron va mirar per la finestra i als pocs segons va canviar de cara radicalment per una cara d'espantat total, i es que, a fora, hi havien com 6 aurors, en concret 2 per cada vagó. Portaven escombres, preparats per volar.

En Harry pregunta:

-Que passa Ron?- No li va contestar, nomès va senyalar la finesta. En Harry va entendre la indirecta i va mirar per la finestra.

-Aixó ja no es protecció , és HIPERPROTECCIÓ!!!!! - es va queixar indignat.

Eren les onze i el tren va sortir de l'estació.

-Qui creieu que deu haver-hi al compartiment del davant?-Va preguntar l'Hermione.

-Ni idea, deu ser el professor de defensa.

-No ho crec ell se sabria defensar sol...

-MERDA!, Ron em d'anar al vagó de prefectes!

-Vale, vale, tranquil·la heeee...-Van obrir la porta

-On creieu que aneu?- Va preguntal's-hi l'auror

-Som prefectes i hem d'anar al vago de prefectes-Va explicar l'Hermione com si fos evident, i va senyalar la xapa que portava al pit amb urgull.

-Ho sento pero no els puc deixar sortir.

-Pero...

-Pero res, jo només compleixo ordres.

-Almenys podria dir-nos qui hi ha en aquest compartiment no?-Va preguntar en Harry des de dintre senyalant el compartiment del davant.

-No, n'hi tampoc es el vostre assumpte. I ara,-Va dir dirigint-se al Ron i l'Hermione- entreu al vostre compartiment.

Van entrar al seu compartiment i es van posar a parlar en veu baixa.

 

 


Llegit 976 vegades


Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarLarongyeaEnviat el 11/07/2006 a les 23:31:23
    #10939He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    Uo! Pinta bé aquesta historia!!! Molt bé continuala, més ben dit...continuare seguint llegint el proxim capitol ;-)



  • germaneta de la din AnònimEnviat el 13/07/2006 a les 02:10:28
    #10983Encara no he m'he registrat!

    Ola germaneta (din)!!!!! escolta k m'agrada mol aixo d k escriguis una histora i sobretot k aparegui 1 germana misteriosa den Harry !!! jejeje wno wapixima, s k mavorreixo i.. mira aki pasant el rato (son ls 2:10 de la matinada i no tinc soooonnn !!!! merda!! ) wno wapi ara si k men vai !
    PD: Prometo deixarte l'ordenata + vegades x tal d k continuÏs l'historia sta super bb!! m'encanta!!