~~Maeres en París~~ - 8-Disneyland
AvatarEscrit per neus_snitch
Enviat el dia 06/09/2006 a les 17:06:00
Última modificació 06/09/2006 a les 17:06:00
Tots els capítols de ~~Maeres en París~~
< Anterior capítol ||


8-Disneyland

 

<<Hui és el dia>> - pensà Nika.

Disneyland París, el somni de tots els maeros de l'expedició. Tots desitjaven que fóra aquell dia, i aquell dia havia arribat. Es vestiren ràpidament i desdejunaren. Mentres ho feien, les mestres els digueren que el panet que tenien al plat no se'l menjaren, si no que el guardaren a la servilleta. Els alumnes obeiren com borregos i pujaren a les habitacions a per les jaquetes, com deien ells, a fer-li la visita a la dona de la neteja.

La de el dormitori de Nika i Davinia havia fet el llit de la primera, però no el de la segona.

-Et té mania - sentencià Nika. I se'n tornaren cap avall.

Agafaren un metro extrany, que tenia ni més ni menys que dos pisos. Kris i Nika es pasaren la major part del trajecte amunt i avall, perque mai no havien vist un metro amb escales, mentre Salustiana les perseguia per a pegar-los el puro.

Van seure al costat d'un home que dormia amb el cap acatxat. Es van riure, pensant que estaria en el seu món de princesses i teletubbies.

 

Arribaren a  Disneyland. En el hall, les mestres demanaren que tragueren els panets i, mentre aquells sostenien els pans oberts, les mestres depositaven Jamon York (pernil dolç) a dins d'ells (dels alumnes no, dels pans). Amb les panxes plenes ( i les papereres, perque tenia el pernil una substància blanquinosa que llençaren), les mestres els enviaren a rondar pel "Poble", un camí ple de botigues de records.

 

Però ocorregué un incident que no esperaven. De repent, rabosa rabosa,  es va posar a ploure a bots i barrals. Necessitaven urgentment xubasqueros (impermeables), però s'havien oblidat de dur-los! I ara, què podien fer? Els arribà la notícia que al final del corredor del Hall hi venien uns impermeables grocs amb el dibuix del Disneyland a l'esquena, i anaren a comprar-los. 7 € una merda de xubasquero! Però almenys es resguardarien. Es miraren els uns als altres i es rigueren a base de bé, amb aquelles capes grogues semblaven els grumetes de Pescanova. Així que l'impermeable, acabà diguent-se Peski. Amb els Peskis damunt, es compraren algunes postals i poca cosa més, perque els regals pesats els havien d'agafar al final del dia, per a no carregar amb ells tota l'estona. Després d'allò, tornaren al Hall, des d'on les mestres els van dir que ja podien anar a gaudir de les atraccions.

 

Dit i fet, marxaren prou de pressa. Kris, Miriam i Nika anaven en un principi amb Davinia, Àngel i Domingo, però al final, perque aquells volien anar molt ràpid i les Happy Spain volien passar per tots llocs. El primer fou el Discovery Space, una atracció on es sentaven de 2 en dos (Kris amb Nika i Miriam darrere, pobra) i anava a tota màquina, pegava la volta de 360º en l'obscuritat, no veies les vies ni la gent, només tot rodejat de negre amb estrelletes sobtades. Fou genial, baixaren amb cares blanques però volien repetir.

La següent atracció va ser llevar-se el xubasquero, perque feia calor i ja havia deixat de ploure. A continuació van anar al Laberint d'Alícia,un tostó, on uns guiris van demanar a Kris (o a Nika, no recordem)  que els fera una foto. Déu sap que eixiria d'ahí.

Més tard, van anar a l'atracció de les Nines de tot arreu (it's a small word), un vaixellet que les passejà per un recorregut amb nines de tots els països. Eixiren molt indignades perque d'Espanya només hi havia Don Quixot de la Taca, Sanxo i una parella de sevillans. Quina injustícia!

 

Anaren a dinar. Entraren a un restaurant italià, i van fer cua Miriam i Nika, mentres Kris demanava a uns xinos francesos si podien sentar-se a la seua taula. Al poc temps, tornaren les 2 Happys, i Nika començà una conversa amb els xinesos:

 

-Vous ettes françois? - preguntà amb el seu macarrònic francés.

-Oui, nous sommes. Et vous?

-Nous, nous sommes de l'Espagne , de València.  - afirmà, amb por de que Carola la sentira.

-Oh! - exclamà la dona, puix els xinos eren un matrimoni amb un xiquet - Il a une maison en Oliva.

-Oliva?! Je suis in a Mathematical Olimpic! - relatà la valencianista, delatant el seu poc domini de la llengua.

Un poc després, els xinos se'n anaren, i les Happy es quedaren amb la seua imaginació la seua risa tonta, que sempre desbordava quan menjaven, i també amb els inútils de davant que no paraven de mirar-les.

 

-A veure - intentava aclarir-se Kris - Minnie és la novia de Mickey, Daisy la de Donald, però qui és la de Goofy?

-Goofa - assentí Míriam.

-No! - digué Kris - Crec que és la vaca aquella.

-No, la vaca es diu Clarabella - afirmà Nika - I ja té un nóvio, que és el... - no podia dir bou, perque els bous són els que fan muuuuu i perseguixen els toreros, així que com a masculí de la vaca optà pel... - BACO!!!

Esclataren a riure, es passaren rememorant el baco fins que acabaren de dinar.

Kris s'omplí de xocolate, i finalment tornaren a fóra per acabar de gaudir el Disney.

 

Anaren a veure el castell de la Bella dorment  (dornröshens gesthichte in glasfenstern und wandteppichen en alemà), que es deia així perque era Bella i estava dormint, i feren una foto a la vidriera ( que es deia així perque estava feta de vidres) i seguiren el recorregut.

Es dirigiren a Pirates del Carib, que eren unes coves obscures on es trobaren un cocodril de mentira, i un vaixell (si, els encanten els vaixells als francesos) que les portava per un riuet, i no feia por, només un poc de fàstic perque mostraven cadavers falsos. Es trobaren per davant els seus companys de viatge, però no es saludaren.

Després van anar a Indiana Jones, una atracció d'una muntanya rusa, que Miriam volia anar i que Kris i Nika temien. Al final, optaren per acompanyar-la als deu minuts de cua la seua amiga, però quan els tocava pujar...

-A mi això no m'agrada - va fer Nika - pega tota la volta.

-Tinc una idea - va dir Kris.

I  van complir la idea de Kris: Mentre Míriam seia al costat d'un home, a una de les vagonetes de L'Indiana Jones, Kris i Nika creuaren corrent  el vagó que els tocava i accediren a l'altre costat de l'andana, des d'on acomiadaren Miriam amb la ma.

 

10 minuts de cua per a res! Però al final es van lliurar de la por no passada, i es van encaminar a la casa del terror, que l'únic que hi feia por era l'home de l'entrada. Kris va pegar un crit només entrar que posà en perill la salut auditiva dels francesos. La casa era prou sosa, estava ben decorada però no els feia por a les maeres, perque estava en francés i no entenien res.

En acabar, anaren una altra volta al hall, pensant-se que feien tard, cagant-se en la mare que havia parit al rellotge, i s'emportaren una gens agradable sorpresa en escoltar, de boca de les mestres, que encara els quedava una hora. I diguem gens agradable, perque una hora era el temps que necessitaven per fer cua per pujar a una altra cosa, ja no els doava temps a quasi res. Tot i això, anaren primer que tot al vàter, en la porta del qual estava el capità Garfio. En entrar-hi, Kris tenia sed, i els comunicà la seua desició:

-Espereu-me un moment, que vaig a amorrar-me al vàter! - va dir, volent significar vaig a amorrar-me a l'aixeta.

Quan eixiren del vàter, tornaren a pujar a l'Space. Aquella volta, van acordar que dirien ta mare no te vol  i encara no havia arrancat el trenet i Nika ja ho havia dit 10 voltes. I això sentiren els francesos, junt a ‘'Visca Coteeeeeeees!" o "fill d'una gran ressacsà de putes". Eixiren amb la mateixa cara de patos marejats, i pujaren com a última atracció al Peter Pan, un vaixell "volador"  (que anava per unes vies altes) , per baix del qual s'estenia una maqueta de la ciutat de Londres. Com diu Kris, estava guai.

 

Al final, anaren a comprar els regals (es gastaren una pasta, tot i que a Miriam no li cobraren un peluix per la seua cara bonica) , sentiren la Camisa Negra, que la posaren per megafonia, i anaren a sopar. El sopar va ser mundial, tot i que Nika va haver de renyir amb el cambrer del segon bar que visitaren perque deia que allí no valia el bono de descompte que els havien donat a l'entrada. Al final anaren a un altre, on es trobaren...

-------------------------------------------

Hola! Soc kris_cotes, i he ajudat a Neus a fer el capi!

Hola! Soc la valenciana roïn i ja he tornat del vàter!!!! Res, espere que hàgeu gaudit tant el capi com nosaltres escribint-lo!

Kataplof a tots! Katiuska katiuska!


Llegit 1475 vegades


< Anterior capítol ||

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarElenagirEnviat el 06/09/2006 a les 20:18:55
    #12179He escrit 3 fanfics amb un total de 30 capítols

    Uooo! M'acabo de llegir aquest capitol! és el primer que lleigeixo! I sòc la primera! xD
    Dons està molt bé,això va passar en realitat? hohoho. Jo també he anat a l'atraccio de l'Indiana Jones, no mola T___T



  • AvatarCostaEnviat el 06/09/2006 a les 21:04:45
    #12181

    Però si l'Indiana Jones és la canya!!!!!!!! No hi vas pujar???? La volta no la notaves... Jo hi he anat dos cops i el primer cop l'Indina Jones anava al revès... imagina't la volta... a primera fila!!(o a última no ho recordo...xD) T___T

    Segueix aviat!!!!! A veure que més us va passar en aquest viatge!




  • AvatarGranger_sellésEnviat el 07/09/2006 a les 10:40:38
    #12186He escrit 2 fanfics amb un total de 14 capítols

    wau que wapu!! mncanta el teu ff!!!!!;)   jeje jo tmb he anat a disneyland paris i akest ff jeje es super wai!!enhorabona



  • AvatarGetta91Enviat el 07/09/2006 a les 17:57:31
    #12199He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

    Sóc la única pringada que no ha anat a Disneyland? :'(
    Xèee quin parell s'han juntat per escriure el capi... xDDD
    M'ha agradat mul!^^



  • Avatarginny_winkyEnviat el 10/09/2006 a les 17:12:33
    #12229

    doncs ja en som dos, jo tampoc hi he anat mai =(

    de conya la FF (no l'havia llegit encara) continua aviat!!!




  • MortifagoEnviat el 10/09/2006 a les 18:40:08
    #12234

    no ne som 3 que jo tampoc e anat mai!!! bueno k esta mol b!com tots pero bueno esk estan mol b! dw



  • AvataraureaEnviat el 14/09/2006 a les 09:44:20
    #12331

    I deixareu a Miriam abandonada amb undesconegut!!?? :-O , que poca vergonya ;) , no jo tampoc he anat!!!! el capi esta mb! continua quan pugues ^__^