Pares massa joves... - Capítol 16 - Una percepció diferent de les coses ( Part 1 )
AvatarEscrit per Mione
Enviat el dia 14/09/2006 a les 17:27:46
Última modificació 12/10/2006 a les 15:46:07
Tots els capítols de Pares massa joves...
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 16 - Una percepció diferent de les coses ( Part 1 )

Hola a tothom!!!

Ja sé que el dijous passat no vaig penjar el capi però és que eslic molt atabalada. Amb el començament de les classes i tot vaig una mica de cul... ho xento ;)

Però bé, aquí us penjo un altre tros, i espero poder penjar la continuació ben aviat.

Una abraçada a tots/es!!!


En Blaise estava repenjat a la porta de la seva habitació, i mirava el bressol buit. Va respirar profundament per controlar-se i guardar el seu aire impassible, després es va donar la volta per sortir per última vegada d'aquella habitació.

Va agafar les seves coses, va mirar l'habitació per veure que no s'havia oblidat res i va sortir a poc a poc de l'apartament, arribant al passadís sorollós. Va mirar a tothom movent-se i agrupant les seves pertinències i al veure als altres Slitherin al seu voltant, és com si ningú mai hagués perdut un nadó.

Va caminar pel passadís, tocant bosses que hi havia a terra, la gent anant d'habitació a habitació i va veure a la Pansy que encara plorava. Va arribar al final del passadís quan va sentir un crit que venia de l'habitació d'en Malfoy: GRANGER!

 

La Pansy que estava asseguda al mig del passadís, plorant totes les llàgrimes que hi havia al seu cos. Cada vegada que algú intentava consolar-la, els enviava a pastar fang. Ella no volia pas semblar feble, per tant quan tothom li deia que plorava pel nadó, ella repetia que només havia perdut el seu pintallavis.

El seu cap estava entre les seves mans, el que era pitjor d'haver perdut el seu fill era la idea que li havia passat pel cap quan la pena havia arribat; ella faria el que fos per tal de tenir una altra vegada el seu nadó, fins i tot anar-se'n al llit amb en Neville. En aquell moment s'arrepentia d'haver pensat allò. Va aixecar el cap, amb els ulls vermells, per veure a en Neville estirat a terra davant d'ella.

-          Escolta, si vols plorar, per què no ho vas a fer tranquil·lament al nostre apartament, enlloc de quedar-te aquí, al mig del passadís intentant que la gent es fixi en tu.

-          Imbècil - va pensar ella assecant-se els ulls, fent que es posessin encara més vermells que abans.

-          Oh - digué ella girant-se i veient l'esquena d'en Blaise que caminava cap a l final de passadís. El va continuar seguint amb la mirada quan GRANGER!

 

En Ron es va asseure al seu llit, trastornat, mentre que acariciava suaument els cabells de la Lavender, que tenia el cap amagat sota del seu coixí, i dient-li que tot aniria bé per cinquena vegada. Detestava no creure's ni ell mateix les seves paraules. Va moure el cap una altra vegada abans d'aixecar-se del llit. Va donar una ullada a la seva vella maleta i sospirà mentre que la començava a portar cap a la sortida.

No mirava cap a on anava i arrossegava els peus, així que va ensopegar amb alguna cosa I va caure a terra, al mig del passadís per on en Harry arribava.

 

-          Què hi fas per terra Ron?

-          Ho sento Harry - va dir ell aixecant-se dolorosament.

-          No et preocupis. Has vist a l'Hermione?

-          No, ho sento.

-          Hmmm, haig de parlar-hi, espera, mira-la. Et veig més tard - digué mentre que en Ron el mirava dirigir-se a ella, que caminava a poc a poc. En Harry va agafar una gran inspiració quan va sentir una veu cridar: GRANGER!

 

-          GRANGER! - L'Hermione va parpellejar.

-          Ei Hermione, no era en Malfoy aquest? - digué en Harry caminant darrera d'ella.

-          Si, i faria bé d'anar a veure què passa. Ens veiem més tard vale? - digué ella fent-li un somriure forçat abans de desaparèixer dins del seu apartament per veure a en Malfoy, dret davant de la porta, rígid.

-          Què passa? - ella va caminar a poc a poc cap a ell intentant mirar per sobre la seva espatlla, però sense èxit per la seva alçada.

-          Draco, em fas por, siusplau mou-te - va suplicar-li ella mentre que es desplaçava lentament per poder passar.

 

La seva boca es va obrir al veure a una nena d'uns sis anys asseguda al llit d'en Malfoy, balancejant les cames. Portava un vestidet rosa i tenia els cabells llargs i  rossos que queien per sobre els seus hombros. Els ulls els tenia blau clars i tenia a la cara un somriure digne dels Malfoy.

-          Papa, no tenies que cridar saps? - digué ella com si fós evident, saltant del llit.

 

************************

Ni en Malfoy ni l'Hermione no podien parlar, i es conformaven a mirar a la nena petita que explorava l'habitació amb entusiasme.

-          Qui ets tu? - digué l'Hermione.

 

La nena, que tenia el cap a sota del llit de l'Hermione, va reaparèixer i va mirar a la seva mare una mica sorpresa. Es va girar cap al seu pare.

-          Papa, perquè la Mama es comporta així? - va dir ella ficant les mans a la cintura i mirant al seu pare esperant una explicació. En Malfoy va parpellejar incrèdul.

-          Elle? - digué després d'un moment.

-          És tranquil·litzador saber que els meus pares coneixen el meu nom - digué la nena mirant al sostre com si els seus pares fossin estúpids.

-          Tu ets… - intentà l'Hermione.

-          Per què esteu tan estranys? Què s'ha mort algú? - digué ella mirant al seu pare.

-          No, ningú s'ha mort - va respondre ell, ja capaç de dir alguna cosa - T'assembles tant a mi - va murmurà ell, l'Hermione va assentir.

-          Tinc por - va dir la nena mentre que els ulls se li omplien de llàgrimes.

-          No passa res - digué en Malfoy caminant cap a ella i agafant-la en braços, mentre que la nena tornava a somriure.

-          D'on vens? - va preguntar l'Hermione que estudiava l'habitació buscant algun indici.

-          De vosaltres dos? - va proposar la nena mirant-los - Per fi em direu d'on vénen els nens?

 

En Draco va somriure maliciosament, l'Elle feia el mateix, l'Hermione va negà amb el cap nerviosament.

-          Hem d'anar a veure al Dumbledore - digué l'Hermione mentre que el Malfoy assentia.

 

Mentre que caminaven pel passadís, el soroll de totes les converses que hi havia hagut fins feia un moment, havien desaparegut. Tots els miraven amb la boca oberta veient a la petita als braços d'en Malfoy.

 

-          Tiet Potter! - va cridar la nena assenyalant a en Harry, que tenia la mateixa cara que hagués fet si hagués vist a l'Snape despullat.

-          Coneixes a en Harry? - va preguntar l'Hermione.

-          Potter - va dir ella arrugant les celles i somrient. En Malfoy quasi s'ofega al sentir-ho i va tossir per amagar el seu somriure.

-          El seu nom és Harry - digué l'Hermione molesta.

-          El Papa em diu sempre de dir-li Potter.

-          No puc creure que puguis fer aquestes coses! - li cridà ella.

-          No sabia què ho feia, la meva filla és genial! - digué ell mirant a la nena i somrient.

-          Escolta, tindrem problemes amb tot això, anem a veure a en Dumbledore - ell va assentir i es van dirigir, amb pas decidit, cap al despatx d'en Dumbledore. L'Hermione va murmurar la contrasenya i va córrer per les escales. Va picar a la porta i va esperar.

-          Si? - digué la McGonnagall mentre que obria la porta. Els seus ulls es van aturar sobre l'Elle i va posar la seva mà a davant de la seva boca, visiblement sorpresa.

-          Tieta McGonnagall! - va exclamar l'Elle.

 

En Dumbledore va aparèixer a la porta un segon després i va semblar bastant sorprès davant de la nena que estava als braços d'en Malfoy.

-          Euh, Minerva. Podríeu ocupar-se de la nena un moment, mentre que jo… pregunto algunes coses a aquests dos.

-          Sii! - digué l'Elle saltant a terra i agafant la mà de la McGonnagall per arrossegar-la cap a la sortida - Podem jugar al mateix joc que juguem sempre?

-          Euh, i com s'hi juga? - van sentir ells abans que la porta no es tanqués.

-          Puc demanar-vos una cosa, qui era? - va preguntar en Dumbledore col·locant-se les ulleres bé amb el polze.

-          La nostra filla, l'Elle - va respondre en Malfoy.

-          L'Elle? És difícil d'entendre… - va dir ella arrufant les celles.

-          La nena se'n recorda de tothom - digué l'Hermione movent el cap.

-          Com l'heu trobada?

-          He anat a buscar la meva maleta i ella estava allà, asseguda sobre del meu llit - digué en Malfoy.

-          Li haurem de preguntar de tot el que se'n recorda abans de que apareixés asseguda al seu llit - digué l'Hermione ràpidament.

-          Necessitaré una mica de temps per poder aclarir tot això. Haureu de fer com si l'Elle fos part de la vostra vida les 24 hores de tots els dies. Li heu de dir que no ha passat res estrany i que la vostra relació sembli normal. Per tant, haureu de compartir la mateixa habitació ja que ella us veu d'aquesta manera.

-          Però, vull dir, oh, ja no sé res - es lamentà l'Hermione.

-          Feu el que pugueu i jo faré les investigacions pertinents. Sou els seus pares, heu de fer com si fos veritat.

-          Ho entenem… - murmurà l'Hermione.

-          Ara faríeu bé de marxar i anar a veure què fa la vostra filla no? - digué ell somrient.

 

Van arribar al peu de l'escala i van veure a la professora McGonnagall fent flotar tot d'objectes al voltant de l'Elle, mentre que la nena intentava atrapar-les.

-          Papa, mira com salto més alt que ahir - va dir ella rient i saltant ben amunt per atrapar una ploma.

-          Està molt bé - va dir en Malfoy intentant semblar content i excitat però sense gaire èxit. L'Hermione va somriure i s'apropà a l'Elle.

-          Haurem de posar-te algunes preguntes - digué ella suaument mentre que la professora McGonnagall mirava l'escena.

-          Com si fos un joc de preguntes? - digué tota contenta - M'encantes les preguntes?

-          És definitivament filla teva Granger - murmurà en Malfoy darrera d'ella. L'Hermione el va ignorar i va continuar.

-          Sí, un joc. Ara, és que el teu pare i jo estem junts?

-          L'Elle va mirar a en Malfoy, després a l'Hermione i va somriure - Si.

-          Vivim tots en una casa molt gran?

-          Si, a la Residència dels Malfoy - digué l'Elle molt excitada - És que ho estic fent bé?

-          Si, si, molt bé - va dir l'Hermione mirant preocupada a en Malfoy - Què estaves fent abans d'estar asseguda al nostre llit fa una estona?

-          No ho sé - la cara de l'Elle va ensenyar una gran concentració i els seus petits llavis van començar a tremolar - T'enfadaràs si no puc respondre a alguna pregunta?

-          No, no. Tot va bé Elle.

-          Cada any véns amb nosaltres a l'escola? - va preguntar en Malfoy darrera de l'Hermione.

-          Si, em sembla. No em puc recordar de lo que va passar quan era més petita.

-          No et preocupis, ningú no ho pot fer - digué ràpidament l'Hermione veient la decepció de la nena.

-          I els meus pares viuen amb nosaltres, quan estem a la Residència dels Malfoy?

-          Clar que viuen amb nosaltres, per què em pregunteu totes aquestes coses, les respostes son evidents?

-          Només volem saber si saps tot el que fa falta saber - va dir l'Hermione girant-se una altra vegada cap a en Malfoy encara més preocupada.

-          És que vas a alguna escola muggle?

-          L'Elle va fer cara de fastig - Jo no vaig a cap escola muggle, durant l'estiu la Nana i el avi m'ensenyen tot el que em fa falta.

-          Els meus pares? - digué sorprès en Malfoy.

-          No, bé, de vegades. Però son els pares de la Mama que m'ensenyen normalment els números i l'escriptura.

 

Al cap d'una hora encara estaven allà junts fent-li preguntes per deixar totes les coses clares, però a vegades, l'Elle, s'adonava de les mirades que es feien els seus pares al final d'algunes preguntes. L'Elle sabia que alguna cosa no anava bé.

 

*************************


Llegit 2039 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • isona EEnviat el 14/09/2006 a les 17:50:09
    #12335

    ups ara ja a fet gran  aquesta Elle..

    pero continua vaiat que ta molt molt bé




  • AvatarGetta91Enviat el 14/09/2006 a les 18:56:39
    #12343He escrit 1 fanfics amb un total de 1 capítols

    aixxxx! És una mutació de l'Herms i en Malfoy! xDDD
    Què mona ella!^^
    Continua aviaaaat! =)



  • AvatarApropinquetEnviat el 14/09/2006 a les 19:00:47
    #12344

    ostiii!!!! si q s'ha fet gran de cop i volta!!! XD

    ooi que be!!! axi la cosa seguirà uns capis mes!!!!

    anims q esta mb!!




  • AvataranniEnviat el 14/09/2006 a les 19:24:41
    #12346

    uaooooooooo guaoooooooooooooooooooooo guaooooooooooooooooooooooooo perdo pero recollons la elle parla !!! que es l'elle del futur???? flipo enpanadilles pero grosses eh!!! mola es genial increible continua!!!



  • polita_828Enviat el 14/09/2006 a les 19:26:45
    #12347

    És molt xulo mai m'ages imaginat una coninuació aixi.

    Al que passa amb aquesta historia es que cada vegada és posa més emocionant i molta intriga coninua no paris plis




  • Avataralba_paulaEnviat el 14/09/2006 a les 19:32:01
    #12348

    UUUUAAAAAAAAUUUUUUUUUU!!!!!! ja ho he pillat xd JODER (con perdon, pero esque es la emocion) QUE PASAAADAAAAAAAAA eso quiere decir, que de grans, es casaran ^^que béééé'

     




  • AvatarLarongyeaEnviat el 14/09/2006 a les 19:42:34
    #12349He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    AAAAAAAAHRGRGGR, Que fortttt!!!Però que ha passat aqui? L'Elle es nota que es Malfoy, Malfoy. Que mona deu ser. Pero...ha vingut del futur? Llavors això vol dir que es liaran de debò! Osties que fort, siusplau continua aviat.



  • AvatarHermion GrangerEnviat el 14/09/2006 a les 20:08:44
    #12351He escrit 1 fanfics amb un total de 13 capítols

    Esta super bé



  • helleEnviat el 14/09/2006 a les 20:43:06
    #12357

    Mione. m'ha encantat!! plsi posa més haviat el pròxim capítols!




  • AvatarDesetrelladaEnviat el 14/09/2006 a les 20:47:55
    #12359

    Qué boooooooooooo!!!!! Es el mollor que podia passaaaaaaaaaaarrrr!!!! qué bé!! lo mejorcito de los Malfoy unido a las maravalllas de los Granger, mezclar, agitar, cocer yyyyyyy ELLE!!! qué bé jo que em pensava que ja s'acabab, i no!!! dura, dura y dura!!! y ara estarà molt interessant!!!! qunes ganes de llegir!!



  • Avatarmarta_dracoEnviat el 14/09/2006 a les 21:01:15
    #12362

    jajajaja! k boooooooooo!

    continua aviat k es boniiiiiisim!




  • AvatarMizuno_MiakaEnviat el 14/09/2006 a les 21:16:53
    #12364

    alaaa! ara si k s'a liat la cosa!! continua aviat!




  • AvatarÒLIVAEnviat el 14/09/2006 a les 21:22:21
    #12367He escrit 6 fanfics amb un total de 96 capítols

    Mione.... no ens deixis aixi no hi ha dret T.T... seguieix tan aviat com puguis!!!!! siusplau... aqui i passen coses extranyes ( expedient X)



  • AvatarLaietaEnviat el 14/09/2006 a les 22:12:06
    #12370He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

    GENIAAAAL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



  • AvatarralauEnviat el 15/09/2006 a les 13:06:47
    #12376

    tensión, intriga, dolor de barriga!!!



  • AvatarCostaEnviat el 15/09/2006 a les 15:07:15
    #12382

    Esta molt bé!!! M'ha agradat molt!!! L'Elle esta clar que és filla d'aquests dos!!!! Segueix aviat!!!!



  • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 16/09/2006 a les 16:36:15
    #12429He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    woooooooow k xulo!!!!! kina amoció, segueix segueix!!! ma encantat akest capi!!!!!

    ta superb!!!




  • AvatarlunalovegoodEnviat el 17/09/2006 a les 21:46:02
    #12453He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

    m'encanta aket capitol! està super bé!!! da molta gracia... a veure que passa, e? continua aviat, plis!



  • helleEnviat el 23/09/2006 a les 15:47:31
    #12534

    MIONE siplau posa el següent ja no aguanto més!! ;)



  • AvatarLaietaEnviat el 24/09/2006 a les 13:19:37
    #12541He escrit 1 fanfics amb un total de 6 capítols

    aixo es molt emocionant pero plis escriu rapid, q em moro de ganes de llegir el seguent capitol



  • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 25/09/2006 a les 13:38:33
    #12555He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    Vinga k ja no aguantu + tan esperar posa el següesnt plisplisplis!!!



  • emmahgEnviat el 25/09/2006 a les 20:35:44
    #12567He escrit 2 fanfics amb un total de 26 capítols

    Porto des de l'estiu enganxada a la ff i ta molt b.

    L'Elle de gran fa por... el cap de l'Hermione i les idees del Malfoy...

    Pliiiiiiiiiiiiiisssssssssss continua rapid que ja no tinc ungles




  • AvatarGranger_sellésEnviat el 06/10/2006 a les 16:07:04
    #12745He escrit 2 fanfics amb un total de 14 capítols

    o.O!!! l'elle!!!! que deu haver passat?!?!?!?! es digna duna filla den malfoy!!!!! o.o ide l'hermy^^



  • meryespiEnviat el 21/03/2008 a les 20:23:18
    #16530

    eingg??

    Sta mol b axo ^^




  • Maria :DEnviat el 09/02/2016 a les 19:20:50
    #26651

    Super al·lucinant aquest capítol, de veritat estic al·lucinant