Qui ets en realitat? - 5-Que pot fer la magia
AvatarEscrit per Samanta
Enviat el dia 18/04/2007 a les 15:35:03
Última modificació 18/04/2007 a les 15:35:03
Tots els capítols de Qui ets en realitat?
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


5-Que pot fer la magia

5- Que pot fer la màgia

 

En poc més d' un segon van aparèixer en una habitació. Les parets eren blanques i no hi havia finestres. La poca llum que hi havia sortia de la mà (si la mà no la vareta) de l' Aeles.

 

-I els mobles? I els llums?

 

-Els mobles i els llums els tries tu i els poso jo. Pensa quins hi voldries i pasemen una imatge mentalment com les que ens pesàvem quan érem petits i jo els crearé i els posaré a la realitat.

 

Ell així ho va fer. És va fer una imatge mental de quins mobles i llums voldria i a quina part de l' habitació els voldria.

 

I quan va haver-li passat la imatge... Ella va aixecar les mans en l' aire les va obrir i va dir un conjur. Una llum va començar a sorgir de diversos llocs de l' habitació i van anar apareixent mobles i llums. Una taula amb un ordinador i una minicadena de música, un llit amb uns llençols negres. Una tauleta amb un llum també negre un armari i alguns altres mobles i llums. I quan va acabar ella va dir:

 

-Ja està. Només falta una cosa.

 

-Què?

 

Una pila de CD de música de heavy metal i rock i una guitarra elèctrica vermella van aparèixer damunt el llit.

 

-Com sabies que ho volia? -Va preguntar no gaire sorprès que ella ( ella és especial) ho sabes però tot i així tenia curiositat-.

 

-T' he entrat a la ment sense que tu t' en adonis - va dir i quan el noi s' estava a punt de queixar va afegir- i a part et conec molt bé. Bueno m' en vaig a la meva lewitsa.

 

-Saps entrar a la ment de les persones sense que s' en adonin?

 

-Més o menys.

 

Ell va veure que no li'n donaria més detalls. I va decidir canviar de tema.

 

-Les vas crear tu realment les lewitsa?

 

-Sí.

 

-I per què els hi vas posar aquest nom?

 

-Per què lewitttsss en reptilià vol dir espai secret o espai de secrets i ssssssssa el meu. I lewitsssssssa vol dir el meu espai de secrets o el meu espai secret. I a l' idioma dels humans vaig decidir que és pronunciaria lewitsa per què la gent normal no sap parlar en reptilià.

 

Va girar disposada a tornar a fora la lewitsa quan:

 

-I com s' en surt d' una lewitsa?

 

-Pronunciant el conjur amb el qual s' entra. En el teu cas has de destapar la ploma i desprès dir e conjur. Apà, adéu, jo vaig a la meva lewitsa si vols alguna cosa m' envies un correu que tinc l' ordinador engegat.

 

-Adéu i gràcies Aeles. I m' agradaria veure't amb el teu aspecte real algun dia d' aquests vale?

 

-De res. I algun dia d' aquests ja em veuràs amb el meu aspecte real, però hauràs d' esperar. M' en vaig que en Frawes m' està esperant.

 

I va desaparèixer.

..................... ........................................................................... .............................................

....................... ........................................................................... ............................

 

El dia següent va ser força tranquil. No hi va haver res a destacar i no os ho explico per què os acabaríeu avorrint i seria un capítol en va.

 

Però el cap de dos dies si que va passar una cosa que és pot explicar ...

 

El professor i en Dumbeldore van reunir-se i van tenir una conversa. I van acordar que a Howarts s' hi havia de presentar una persona. I van enviar un mussol a Durmstrang que portava una carta per aquella persona.

 

..................... ........................................................................... .............................................

....................... ........................................................................... ...........................................

 

El dia següent seria el segon dia que feien pocions i els alumnes hi anaven de molt mala gana. Desprès d' haver-se passat l' última classe copiant i fent un munt d' exercicis.

 

El professor de la capa va entrar.

 

-Acabeu els exercicis que no vau acabar l' últim dia. Va poseu-hi. I la persona que parli anirà a copiar 600 vegades el seu nom i si és una queixa o gosa queixar-se 650.

 

-Per què? -va preguntar en Malfoy-.

 

-Per què ell vol.-va respondre l' Aeles-.

 

-Malfoy i Aeles a fora la classe. Malfoy el nom 650 vagades i Aeles 600.

 

L' Aeles és va aixecar i en Malfoy la va segir simplement per què creia que s' ho pasaria més be amb ella que a aquella classe. Quant van ser fora la nena va dir:

 

-Ja no som a classe. Jo vaig a la sala d' Slitherin vens? -va preguntar sabent que diria que sí-.

 

-Per què no? No tinc res més a fer. Sí que vinc.

 

I és van posar a caminar en direcció a la sala de Slitherin. Quan hi van arribar  és van asseure els dos. I van començar a parlar

 

-Has respost expressament per sortir de classe oi?

 

-Sí, tot el que em pugin explicar allà ja ho se des de fa molt de temps. I ho se fer millor.

 

Llavors van sentir que unes pases  que s' acostaven.

 

-Calla -va dir escoltant ella- .No ho sents?.

 

-Sí són pases. I venen cap aquí!

 

-Corre amaguem-nos darrere el sofà. Ara no hauríem de ser aquí.- el va agafar de la mà i el va tibar cap a darrere el sofà.

 

Les pases cada vegada s' acostaven més. Anaven directes cap allà. Cap on eren ells. A la sala de Slitherin.

 

.................................... ........................................................................... ..............................

 

En aquells moments tots els alumnes que feien pocions amb el professor de la capa negre s' avorrien com una ostra. Feien exercicis avorrits del llibre de text.

 

L' Hermione s' havia quedat sola a la taula de darrere. En Draco i l' Aeles (a la qual quan ella hi pensava li deia nena estúpida) eren junts a fora la classe. I s'avorria molt per què la majoria de coses, només la majoria no totes ja les sabia. I va decidir enviar un missatge a en Harry.

 

El missatge posava:

 

Hola Harry.

 

Estic segura que la nena i potser en Malfoy en trama alguna. Han sortit expressament. Desprès de classe ens trobem tu jo i en Ron a davant la sala de Griffindor i en parlem. D' acord?

 

Hermione

 

PD:espero resposta de part teva.

 

Quan ho va haver escrit li va passar a en Harry, ella no ho va tenir molt fàcil per passar-li per què al cap i a la fi ell seia just davant d' ella. Li va tocar l' esquena amb el peu i ell va aixecar la vista del llibre. Llavors l' Hermione li va passar el missatge.

 

I en Harry i va escriure alguna cosa. Llavors va abaixar la mà i li va aconseguir passar a l' Hermione.

 

A la part de baix del missatge hi posava:

 

D' acord ja vindrem jo i en Ron.

 

L' Hermione és va guardar el paperet a la butxaca. I va mirar que el aquell professor no els hagues vist.

Però és va endur una sorpresa. El professor de la capa la mirava fixament, a ella. És va empassar la saliva. I va tornar a mirar el llibre de text i a fer exercicis.

Llavors el professor va agafar el llibre que llegia i és va posar a llegir un altre cop.

L' Hermione al cap d' una estona va girar una mica el cap per mirar si encara el professor la mirava. Però per sort ja no la mirava, llegia el llibre.

Era un llibre de lectura normal com els de muggles. Tenia unes 600 o 700 pàgines. I la contracoberta i la coberta d' un color granate fosc. L' Hermina no va poder llegir el títol. Per què estava en un idioma que ella no coneixia. Li sonava però no el coneixia. Com si només l' hagués vist algun llibre. Eren signes com els xinesos o coreans però cada signe era una lletra i no una paraula. El llibre tenia un aspecte de llibre vell i bastant antic. Al final va decidir deixar-ho estar, però que els hi ho comentaria a en Harry  i en Ron i potser després si els hi semblava interessant en buscarien informació.

Semblava que el professor les entengués perfectament aquelles lletres, per entranyes i antigues que sirguessin.

 

.................................... ........................................................................... ..............................

 

En Draco i l' Aeles eren darrere el sofà i sentien unes pases. Algú anava cap a ells.

 

-Però qui pot ser ara? Ara representa que els alumnes hauríem de ser a classe. - va dir en Draco-.

 

-Llavors només pot ser un professor.-va dir l' Aeles- Raó de més per què ens amaguem i no ens trobi. Per què si ens troba ens caurà una bona esbroncada.

 

-S' acosta cap aquí. Però que hi deu voler fer aquí?

 

-No ho se però calla i quedat quiet.

 

-Però escolta si tens tan de poder no el podries vèncer.

 

-No vull armar un escàndol.

 

-Bueno com vulguis.

 

La porta és va obrir. La persona en qüestió va entrar. Era un professor anava vestit amb roba negre i estava seriós. Era en Severus Snape. Però que hi fia allà l' Snape? Per què hi anava? Els havia descobert? Sabia ell que eren allà? O només era casualitat?

 

Va entrar i  és va aturar davant la taula. Va mirar l' habitació. Va anar fins a la finestra i va deixar-hi un objecte al replà. Llavors va dir:

 

-Aquest és el lloc perfecte. Aquí farà efecte.

 

Dita això i havent deixat l' objecte s' en va anar però abans va tancar la sala amb clau. L' Aeles i en Malfoy van sentir com les seves pases s' allunyaven. L' Snape s' en havia anat. Ells però no van sentir el curt i petit soroll que va fer la clau en introduir-se al pany i tancar la porta. I desprès l' encanteri de l' Snape per deixar la porta ben tancada.

 

-Corre sortim a veure que ha deixat -va dir en Malfoy-.

 

Els dos van sortir a veure que havia deixat. Tota la sala estava igual. No tota no. Al replà de la finestra hi havia una mena de bola de vidre, però era de plata i tenia una esmeralda a la part de dalt. L' Aeles al principi no el va veure. Però en Draco sí. S' hi va acostar. Ho va agafar i s' ho va mirar detingudament. Era de la mida d' una bola de vidre però era de plata. Per dins era buida...ai més no aixó semblava. I a la part de dalt hi tenia l' esmeralda que era d' una forma hexagonal (cinc costats)i d' uns cinc centimèmetres, que era molt per ser una esmeralda.

 

.............................................. ........................................................................... ....................

 

 

 

Mentres tot això pasava l' Hermione, en Ron i en Harry eren a la classe tranquil·lament asseguts a les cadires, davant les taules.

 

Ella estava molt capficada en aquell idioma tan estrany en el qual estava escrit el llibre que llegia el professor misteriós. Volia saber tant si com no i costes el que costes quin era aquell idioma, quin significat tenien aquells signes, i per què aquell professor que segons ella era molt probable que fos un dels cavallers de la mort fidels a en Voldemort els sabia llegir com qui llegeix en la seva llengua materna. Tot i que estava tan capficada en aquest tema intentava fer veure que feia exercicis.

 

En Harry que estava assegut davant seu. També intranquil però no per l' idioma del llibre si no per què tenir una persona idèntica a un cavaller de la mort just a davant i que si en Voldemort li ordenava el podia matar ara mateix. Sense vacil·lar. Això l' atabalava i per aquesta qüestió estava intranquil.

 

En Ron en canvi no estava ni intranquil ni nervios. Però si que estava una mica fastiguejat. Des de que la nena estupida com l' anomenava l' Hermione, la nena anormal com l' anomenava en Harry i la nena com l' anomenava ell havia arrivat tot s' havia complicat. L'Hermione i en Harry estaven molt capficats i per més que ell els hi retragues que no pasav res, que eren imaginacions seves no li feien gens de cas i en començava a estar bastant cansat d' aquest rotllu.

 

.............................................. ........................................................................... ....................

 

Mentestant a la sala de Slitherin...

 

L' Aeles no el va veure fins al cap d' una bona estona. No havia vist el Draco acostar-se al replà de la finestra. Ni tampoc havia vist la esfera de plata amb la esmeralda que examinava mentres la tenia entre les seves mans i que per alguna rao havia deixat l' Snape. Mirava a la porta per on l' Snape havia sortit i és preguntava que hi feia ell allà.

 

Però llavors ja era massa tard...Per evitar el que estava apunt de passar.... I ja no s' hi podia fer res. Ni ella ni ningú. Era inevitable.


Llegit 1049 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


AvatarSamanta 96 comentaris18/04/2007 a les 15:50:46
#14739Tinc 1 fanfictions i un total de 10 capítols

Holzzzzzzzzzzzz a tothom!

Fins aquí el cinquè,  aquest acaba amb més intriga que el 4 XD.

Espero que us hagi agradat molt i que hagiu disfrutat força legint-lo.

I comenteu sense por, eh? ; )

I moltes gracies a tothom que se l' llegueixi i el comenti ! I ara... el dedico a tothom que el comenti!

Adeu, Samanta

PD: Vull donar gracies a la correctora particular de frases repetides i coses k no s' entenen =)
Avatarhermi_girl 69 comentaris18/04/2007 a les 15:53:38
#14740Tinc 2 fanfictions i un total de 28 capítols

WoOoOoOlAaAaA wApIxImA!!!!

o_O CaDa CoP aLuCiNo MeS!!!!**

q La NeNa Es FiLlA d'En VoLdEmOrT, aRa O d La EsFeRa...

Ja No PuC Ni DoRmIr D lA iNtRiGa "-"!!!!**

BuEnO wApIxImA q El CaPi EsTa SuPeR mEgA b!!!** (CoM sEmPrE) ^_^**

CoNtInUa HaViAt!!!**

DeW wApIxImA!!!!**

ElI & aNdY= bEsSoNeS 4 eVeR**

p.D: PoSu MoLt El ** Pk eM fA gRaCiA, = q La LlEtRa, eSq Se La VeIg A lA GrAnGeR_sElLéS i Em Fa GrAcIa**
juditcarbo Anònim18/04/2007 a les 18:15:01
#14743Encara no he escrit cap fanfiction

olaaaa!

woooooo sta molt be !! Perquè totes les ff son tant intrigants!?! 

Ja posat a demanar podria haver posat un jacuzzi ,una bolera i un mini golf no? xD

wenu que sta molt be i que continuis aviat!!!!!
AvatarGranger_sellés 188 comentaris18/04/2007 a les 21:31:00
#14744Tinc 2 fanfictions i un total de 14 capítols

ieppa, aquest capiTol esTa moLt i moLt béééé!

es moLt emucioNant aquesT FF ^^

cuNtinua aviat!

peToNs**
Avatarivi_potter 512 comentaris19/04/2007 a les 18:55:30
#14747Tinc 1 fanfictions i un total de 8 capítols

enas!! ta mb el capi numes e trubat un petit error...hexagonal (cinc costats).... un hexagon te 6 costats!! a part d'aixo genial! =)

IvI_!
AvatarSamanta 96 comentaris22/04/2007 a les 14:42:22
#14775Tinc 1 fanfictions i un total de 10 capítols

Holzzzzz un atre cop!

O.O És veritat Ivi. Bueno canvieu hexagonal ( 5 costats ) per hexagonal ( 6 costats). U sento no me'n havia ni adonat, em devia equivocar de tecla ¬¬'.

Ai gracies a totes les que heu comentat =). I els/les que encara no hagueu comentat podeu comeatr desprès es clar.

Adeu petons , Samanta
AvatarLilian 27 comentaris25/04/2007 a les 18:08:06
#14787Tinc 1 fanfictions i un total de 3 capítols

Està molt bé aquest ff. Continua haviat perquè realment és molt interesant i molt misteriós.

( M'he l'he llegit d'un sol cop, és que és tan interessant que no podia parar de llegir )

Apa adéu.
Carina 4 comentaris28/04/2007 a les 20:49:33
#14814Encara no he escrit cap fanfiction

Eiss wapa! està molt bé! I és molt interessant! ...tens alguna falta...(hexàgon=6 costats)però ja sé que el que aquí importa és el contingut! XD Continua així.. tinc ganes de llegir més! (K)(K)
Avatarafrica_dama_lunnaris 4 comentaris11/05/2007 a les 21:55:37
#14919Encara no he escrit cap fanfiction

Holaaa

Estic flipant O.o escrius molt bé, m'ha encantat aquesta fanfic!!! Esta mol wai, xulisima!! Es molt intrigant...

Escrius supermegaultrahiper be!!!

Dewwww petonets ^^