Julie Potter - Capítol 27: És el principi del final?
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 15/11/2008 a les 16:12:42
Última modificació 15/11/2008 a les 16:12:42
Tots els capítols de Julie Potter
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol ||


Capítol 27: És el principi del final?

 

Bé, abans d'escriure el capi, vull dir un parell de coses:

Primer de tot, us vull donar les gràcies per haver llegit aquesta ff, que he sigut molt pesada quan he tardat a escriure un chap, i tot i així no us heu cansat d'esperar!

Després, dir-vos, per si a algú no ho ha entès encara, que tot continua en una nova ff que faré! I que repeteixo: si algú vol sortir, que m'ho digui, les que ja m'ho vau dir i seguiu llegint intentaré posar-vos, potser us porto a Hogwarts o alguna cosa per l'estil...

Una altra cosa: aquest és l'últim capi, i per tant, vull veure MOLTS comentaris! Que sinó m'enfado!

I per últim: us deixo amb l'últim capi!Capítol 27: És el principi del final?En Harry va veure la papallona. Va intentar agafar-la però els braços li pesaven massa. Llavors, la papallona es va convertir en unes ulleres. I en Harry va veure, sobre seu, la cara del professor Dumbledore.

-Bona tarda, Harry!

-Professor... era el Quirrell! Té la pedra! L'ha d'aturar!

-Tranquil, Harry, tranquil... el que va passar entre tu i en Quirrell és un secret absolut... per tant, no és d'estranyar que, com és natural, ho sàpiga tota l'escola.

-Però em va dir que la Julie i jo...

-Sou germans, i és veritat, Harry.

-On és, la Julie?

-Al llit d'aquí al costat.

En Dumbledore va córrer les cortines i en Harry va veure que la Julie ja estava incorporada i sense la perruca, i tenia tot de persones al voltant. Però qui eren? Hi havia una noia que tenia els ulls grisos i el cabell castany clar, de mida normaleta, i una altra que portava els cabells llargs i rossos recollits en dues trenes, i els ulls blaus...

-Aquestes, Harry, són les noies de les quals et va parlar Lord Voldemort, l'Airina- va dir senyalant la noia castanya- i la Lydia- va dir senyalant l'altra.

També hi havien la Júlia, la Berta... però en Ron, l'Hermione, les Martes... no es veien enlloc, on podien ser? En un altre llit hi havia la Desi. En Harry va pensar: " Però es pot saber què han fet aquelles dues? No han dit que només anaven a investigar?"

I és que la Desi encara estava mig encarcarada perquè el conjur d'en Mike havia sigut un pèl massa potent... (NA fote't, Desi!)

-Harry! Estàs bé?

-Dins el que cap, sí... i tu, Julie?

-Jo estic genial... per cert, Harry, saps ja lo d'aquest estiu?

-El què d'aquest estiu?

-La senyoreta Julie vindrà a viure a casa dels vostres tiets.

-Genial! Per cert... i en Ron? I l'Hermione?

-Tranquil, Harry... estan bé... ja et vindran a veure.

-I la capa que fa Invisible... sap qui me la va enviar?

-Ah! El teu pare em va dir que te la guardés, i em va semblar bé tornar-te-la...

-I per què no a la Julie?

-Perquè per la Julie ja hi ha una altra sorpreseta per més endavant...

En Harry i la Julie es van mirar estranyats mentre en Dumbledore somreia.
-Harry! Julie! Com esteu?

-Ron! Hermione!

-Ho sabem tot... no ens haguéssim imaginat mai que serieu bessons, nois...

-Ja, nosaltres tampoc ho hauriem imaginat mai... per cert, Julie, per què fas aquesta cara?

-És que... bé, dels que estavem al castell, que és on feiem les classes, només n'han tornat dues... falten tres persones, les bessones, la Verònica i la Vanessa, i el cara-de-mico.

-Qui és el cara-de-mico?

-Un nen molt raro que té por a la llum...

-Canviant de tema, demà us deixaran venir a la festa de fi de curs? Perquè suposo que no haureu oblidat que Slytherin ha guanyat la copa Irresidències...

-No, no ho hem oblidat- van dir amargament.
Quan en Harry i la Julie van arribar al gran Saló, ja estava tot decorat de verd i platejat.

-I pensar que a principi de curs volia anar a Slytherin...

En Harry i la Julie van anar a seure al costat d'en Ron i l'Hermione, que ja hi havien arribat feia una estona. També van veure, per la seva sorpresa, que en Mike estava assegut amb les Martes, en Jack, la Berta i la Júlia...

-Què hi fas tu aquí? Des de quan aquesta és la teva taula?

-Em sembla que us hem d'explicar un parell de coses urgentment...

En Mike, les Martes i la Júlia van explicar a en Harry i la Julie tot el que havia passat aquella nit, des del punt de vista de les Martes i des del punt de vista de la Júlia i en Mike.

-Primer de tot, estimats alumnes, farem el recompte de punts: en quart lloc, Gryffindor, amb 262 punts, en tercer lloc, Hufflepuff, amb 352 punts, en segon lloc, Ravenclaw, amb 426 punts, i en primer lloc, com a guanyadors de la copa de l'escola d'aquest curs, Slytherin, amb 472 punts! L'enhorabona a tots els Slytherin! No obstant això, cal tenir en compte uns esdeveniments d'última hora, així que...

El somriure va començar a esvair-se de la cara dels Slytherin.

-... en primer lloc- va continuar en Dumbledore- al senyor Ronald Weasley, per a la millor partida d'escacs que Hogwarts ha vist jugar en molts anys, concedeixo a Gryffindor cinquanta punts.

La taula de Gryffindor va començar a cridar d'alegria, i en Ron es va posar vermell.

-En segon lloc, a la senyoreta Hermione Granger, per a no perdre la calma davant el foc i conservar la lògica, concedeixo a Gryffinsor cinquanta punts.

Ara els crits ja s'havien convertit en xiscles, i l'Hermione es va posar a plorar.

-En tercer lloc, als senyors Harry i Julie Potter, per la sang freda i el gran coratge que van demostrar i per la millor unió entre dos éssers, concedeixo a cadascun i per Gryffindor, 55 punts.

Ara els més atrevits ja es posaven drets sobre les cadires xisclant, cridant i rient, i els que eren capaços de contar ja sabien que estaven empatats amb Slytherin! Un sol punt més i aconseguirien guanyar... tan sols un punt...

-Hi ha moltes menes de coratge. S'ha de ser molt coratjós per enfrontar-se als enemics, però també per enfrontar-se amb els amics. Per això mateix concedeixo al senyor Neville Longbottom deu punts.

Ara no tan sols els més atrevits, sinó tot Gryffindor i la meitat de Hufflepuff i Ravenclaw ja estaven drets sobre les seves cadires saltant i cridant, menys en Neville, que estava sota d'una muntanya de gent que el felicitava.

-Això vol dir- va acabar el professor Dumbledore quan els crits van començar a cessar- que hem de canviar una mica la decoració.

Va picar de mans i llavors la serp de Slytherin es va transformar en el lleó de Gryffindor, el verd es va tornar vermell foc, i el platejat es va tornar el daurat de la victòria, que com sempre, deixava la plata en segona posició.

Llavors van arribar les notes, en Harry i en Ron havien aprovat totes les assignatures amb bona nota, i les Martes havien aconseguit el seu propòsit en Astronomia: van treure un 100 sobre 100 les dues, i l'Hermione un 99'9 sobre cent. De totes maneres, l'Hermione va ser la primera del curs, seguida de les Martes, la Loren i la Casey de molt a prop.

-Hola... nois...

-Àlex! Però es pot saber què vols, ara?

-Escolteu... jo venia a dir-vos si em perdonàveu... ja sabeu que no vaig ser jo, que em van posseir...

-Em pensava que ens coneixies més, Àlex!

-És clar que et perdonem!

-Bé, escolteu, jo me n'aniré a Pirinë i ja no us molestaré més, que ja us he donat prou la tabarra...

-Que no et diem que no hi ha de què perdonar-te?

-No pateixis tant, home!

-Ens escriuràs, no?

-Sí... em feu un lloc per aquí al mig?

Al cap d'unes hores no quedava cap armari per buidar, tot estava a dins dels baguls i es disposaven a anar al Hogwarts Express per tornar a casa. En Harry, en Ron, l'Hermione i la Julie van tenir un compartiment per ells i en Neville, i les Martes, la Berta, en Mike, la Júlia, la Loren, la Casey i la Bridget, que es van encabir en un compartiment de sis amb la Júlia sobre la Marta 3 i la Berta sobre d'en Mike (NA pobre Mike, el que sembla amb tot de nenes...).

Finalment, van arribar a l'andana nou i tres quarts de King's Cross. Ja s'havia acabat. No tornarien a veure's fins a la següent fanficton (NA qui diu la següent ff diu al setembre següent...). En Mike i la Berta havien aconseguit llogar un pis a Londres per poder viure-hi amb la seva mare. Les Martes se n'anaven cap a Catalunya, en Ron cap al Cau, l'Hermione a casa seva (on és?) i en Harry i la Julie a casa dels seus tiets. En arribar a l'andana, la Marta 2, de cop, va aixecar el cap i va somriure. Es va posar a córrer cap a una direcció, i la Marta 3, en veure-ho la va seguir. Les dues van arribar al mateix temps a un lloc on hi havia una noia amb un família i se li van tirar a sobre tirant-la a terra com si fos de gelatina.

-HINA-CHAAAAAAAN!

-Em podeu fer un favor? Podeu sortir d'aquí sobre? Gràcies...

Les Martes es van aixecar i la Marta 2 va anar a saludar la seva família, que era la que havia portat la Hina a King's Cross.

-Hola, enanucho!- li va dir la Marta 2 al seu germà.

Mentrestant, la Marta 3 havia vist algú...

-Marta! La Berta, i la Laura... i... i...

-Si és que jo flipo... corre, va!

La Marta 3 es va posar a córrer i va anar a trobar una nena baixeta amb els cabells negres molt curts, si t'hi fixaves, s'assemblava a la Berta... i és que es deia...

-BERTAAAAAAAA! LAURAAAAAAAA! HOLAAAAAA!

Allà hi havien la Berta, una nena que tenia la Síndrome de Down i un nen de mida mitjana, amb els cabells negres i els ulls castanys, que portava ulleres...

-I a mi què, que no em saludes?

-És clar que sí, Toby! Com estàs? (NA ja sé, Marta, és que li he canviat el nom!)

-Jo bé, i tu?

Llavors la Marta 2 va arribar i els va saludar, només els coneixia de vista, però de totes maneres, sabia molt bé qui eren i que eren uns dels millors amics de la Marta 3...

La Marta 3, per la seva banda, saludava a la seva família, que no havia corregut com els altres tres. Llavors van arribar en Mike i la Berta.

-Mike! Berta! Mireu, aquesta és la Laura, aquesta és la Berta... buah, no em diguis que ara us voldreu numerar, vosaltres també...

-De moment no, gràcies...

-I aquest és en Toby.

La Berta els hi va fer bona cara de seguida però en Mike mirava el noi amb desconfiança.

-Bé, nosaltres us voliem dir que ja marxem...

-Ens veiem el curs que ve, no?

-És clar que sí... us trobaré molt a faltar!- van dir les Martes alhora.

-A mi també? Segur?- va dir en Mike.

-Què va... a tu no, degenerat, que potser t'havies fet il·lusions?

-És clar que no... les Martes sou les Martes, i no us podeu permetre el luxe d'enyorar en Mike gens ni mica durant tot l'estiu!

-Tu ho has dit!

-Bé, doncs adéu... fins una altra!

-Adéu, nois...

-Què, nosaltres també hauriem de marxar, potser, no?

-Espereu, llavors! Que ens anem a acomiadar dels altres!

Les Martes van córrer fins a on eren en Harry, la Julie, en Ron i l'Hermione, es van acomiadar d'ells i van marxar. Al cap de poc van venir a buscar en Ron.

-Heu de venir tots tres aquest estiu de vacances a casa meva. Promès?

-Per mi ja hi ots comptar!- va dir en Harry ràpidament.

-Harry, m'estàs espantant... vols dir que és un infern tan gran casa dels teus tiets? Més ben dit, dels nostres tiets?

-Més gran i tot...

La Ginny, la germana petita d'en Ron, es va posar a cridar:

-Mama, aquell és en Harry Potter!

-Sí, Ginny, filla, estigues tranquil·la...

-Mama, l'he vist, li he vist la cicatriu!

-Sï, Ginny, no es senyala amb el dit, és de mala educació!- i girant-se cap a ells els va dir- Què, nois? Com us ha anat el primer curs a Hogwarts?

-Molt bé, gràcies, senyora Weasley...

-Albus! Què hi fas, aquí?

Tots es van girar i van poder veure la figura del director de Hogwarts que anava taral·lejant una cançó estranya.

-Harry, marxem- era el tiet Vernon, amb la mateixa cara de sempre, grossa i vermella...

-Oh, vostè deu ser en Vernon Dursley! Escolti, que li hauria de comentar una cosa...

-Què?- va dir el tiet Vernon segons després- Una altra... estranya a casa?

-Aaaaaaaah! Lily?- va cridar la tieta Petúnia.

Doncs no s'equivocava tant... després de treure's la perruca, la Julie era exactament com la Lily però amb els ulls d'en James.

I en Harry i la Julie es van mirar i, sense dir res, van somriure, mentre tots dos (sobretot en Harry) pensaven que aquell seria el millor estiu de les seves vides.

Perquè no era el principi del final... era el final del principi.
When you look me in the eyes

And tell me that you love me

Everything's alright

When you're right here by my side

When you look me in the eyes

I catch a glimpse of heaven

I find my paradise,

When you look me in the eyes
Wenu que no us podeu queixar, que he acabat la ff, que ja està...

Aviso: se m'emporten l'ordinador fins el dijous: em serà impossible escriure abans de divendres, això va per les 2 ff: Julie Potter i la recerca de les bessones (que serà el títol de la següent) i pel Somiar.

Dedico el chap a la Hina-chan, a la Berta, al Gerard (el veritable Toby), a la Laureta, a la Nana, a la Ivet, a la Neus, al Sergi, a la Cris i a la Marta 2!

Ptons molt grossos i callo abans de posar-me a plorar!

Marta 3


Llegit 1214 vegades


< Anterior capítol ||

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


myre_ginny 93 comentaris15/11/2008 a les 19:41:14
#17853Encara no he escrit cap fanfiction

wolaaass!

oooo, ja sa akbt, ma agradaat mooool, ja tin gnes d llegir la proxima :p

mols petons

myre
Avatarlluna_de_plata 264 comentaris15/11/2008 a les 20:38:50
#17855Encara no he escrit cap fanfiction

Marta, la Cristina flipara cuan veji la canço que as posat al final... JB MANIA!!!!

ESTA GENIAL NO EM PUC CREURE QUE FA MENYS D'UN ANY QUE VAS COMENÇAR!!!!!!!!!!

Ets la canya!!!!!!!!!!!!!

Marta 2

:)
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1036 comentaris15/11/2008 a les 20:42:56
#17856Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

myre_ginny: si, ja s'ha acabat :( però estic contenta de què vulguis llegir l'altra!

Marta 2: és que m'ha encantat la cançoneta...

Dons creu-t'ho, que llavors m'ho podré creure jo... U.U l'any que ve el BOOOOOOOOOOM de Hogwarts... com riurem...

Graxies a les 2!

Marta 3
Avatarnuria.potter 115 comentaris16/11/2008 a les 03:15:06
#17857Encara no he escrit cap fanfiction

WAW ! ! 

Genial el cap!!! Ostres!!! com s' ho fara la Patunia amb la Lily junior!! xD!  k guai!!!

A mi m' agradaria sortir a la proxima FF xD ! ska mai no he sortit a cap i clar ... em faria ilusio ... no se , si tu vols ....

Bueno pos res mes !! A sigut genial aket FF !!! I aixo ho puc dir jo que casi no m' he agut de esparar per cap capitol !!

i ara a esperar fins divendres per la proxima!!

Petonets!!! i escriu molt les 2 FFs !!

 &nb sp;                      Nuria!* 
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1036 comentaris16/11/2008 a les 12:24:24
#17859Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

nuria.potter: l'ordinador, amb canvi de plans, no me'l prenen fins passat-demà, de JP i la recerca de les bessones segur que no escric res, però de l'altra potser encara tindré temps, ja ho veurem...

I per sortir a la ff, ja que hi estem posats, quina residència vols? I quin curs? Potser no m'ho puc arreglar per tot, però intentaré almenys fer-ne una de les 2.

1 pto

Marta 3
Avatarhpkarina 373 comentaris16/11/2008 a les 17:12:36
#17863Tinc 4 fanfictions i un total de 43 capítols

eeii!!

com mola!!!

m'encantaa!! preciós!!


perdó per no comentar els altres capítols, és que no he pogut!! =(

m'han encantat!! La Julie germana d'en Harry ja m'ho esperava, però lo de la Desi i l'Àlex no!!!!

estic esperant la teva pròxima ff!!!!
Avatarnuria.potter 115 comentaris16/11/2008 a les 21:41:03
#17867Encara no he escrit cap fanfiction

ok! aa em vaig a llegir el nou cap!!

a mi m agredera der de griffindor i de 1er, si pot ser xd!

merci!! i petons!

 &nb sp;            Nuria!*
lizzzy 74 comentaris16/11/2008 a les 23:10:42
#17871Encara no he escrit cap fanfiction

eiii :P ke no em vaix enterar d ka ja havies penjat l'anterior capi!! jaja i ara me l'acabu d llegir!! ara vaix a llegirme l'ultim!! fins ara!! jaja ara el comentare:P
lizzzy 74 comentaris16/11/2008 a les 23:36:47
#17872Encara no he escrit cap fanfiction

eii olaaa!! ara siii ja me l'he llegida tota!! ke maku el final! esperu ke segueixis aviat am la 2 ff jeje. pk enkara no l'has començada oi?? :P vinga maka un ptoo i ens veiem a la 2ff!!
lizzzy 74 comentaris16/11/2008 a les 23:42:21
#17873Encara no he escrit cap fanfiction

eii ke ara me enrecordat ke has dit si algu volia sortir en la proxima ff i a mi la veritat es ke m'agradaria molt si no t'importa jeje
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1036 comentaris17/11/2008 a les 18:05:02
#17882Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

VAle lizzzy! Has de posar el teu nom real, i demanar residència i curs, pot ser que no pugui, però ho intentaré...

nuria.potter, de 1r de Julie Potter 1 o de 1r dels que entren nous al 2?

Graxies per comentar l'últim capi!

Marta 3
Avatarivi_potter 512 comentaris17/11/2008 a les 23:20:59
#17889Tinc 1 fanfictions i un total de 8 capítols

HOLAA! M'ha agradaat molt! Aviam si comences l'altre fanfic aviat! Per cert a mi si que m'agardaria sortir si no es molta molestia... gràcies!

Petons!
Avatarnuria.potter 115 comentaris18/11/2008 a les 00:01:33
#17892Encara no he escrit cap fanfiction

No se ven be quina pregunta m' has fet , no l' he acabat de entendra , a mi m' agraderia ser del curs de la Ginny ( si pot ser clar) xD !

Merci per tot!

        & nbsp;            Nuria!*
Avatarnuria.potter 115 comentaris18/11/2008 a les 00:06:38
#17893Encara no he escrit cap fanfiction

Aaa xD ! ara m' he tornat a llegir la pregunta i ja l' he entes, xd! dels k entren nous.
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1036 comentaris18/11/2008 a les 22:06:40
#17899Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

ivi_potter: ja et posaré, et va bé a Ravenclaw i 3r? Graxies per haver seguit la ff des del 1r chap!

nuria.potter: d'acord, s'intentarà! Si és dels nous no hi ha problema amb la residència!

Per cert, això va per a l'Agatha Black: ja entenc com podies publicar tan ràpid: estic a mig fer un treball súper avorrit i només veure els 14 comentaris tan macos, m'ha pujat la moral! Per cert, que encara falta el teu...

1 pto

Marta 3
lizzzy 74 comentaris20/11/2008 a les 11:28:21
#17928Encara no he escrit cap fanfiction

olaa dons el meu nom real es monica :P i m'agradaria anar a primer de Griffindor amb la ginny si pot ser jeje, sino anar a segon amb la colla d'en Harry (com si fos una alumne que ha arribat més tard a l'escola o aixi jeje, si pot ser tambe d Griffindor) pero fes el ke puguis, ja m'estara b! merci maka!
AvatarAgatha Black Moderador/a 1194 comentaris21/11/2008 a les 16:59:54
#17949Tinc 8 fanfictions i un total de 193 capítols

Uaaa!

Bueno, pos res, a seguir amb la segona part!! Tot i així... no és x res, però a mi m'encanta la de Somiar... dedica't a aquella també, plis!

Un petó i sorry de nous x no haver comentat abans!
AvatarAgatha Black Moderador/a 1194 comentaris21/11/2008 a les 17:04:31
#17950Tinc 8 fanfictions i un total de 193 capítols

Ah! Acabo de veure el que dius que ja entens com podia publicar tan ràpid! Si, com més comentaris més et puja la mporal i més ganes tens d'escriure, mola molt!

Ah, i mira't el capítol anterior que tmb t'he comentat!
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1036 comentaris21/11/2008 a les 17:18:05
#17951Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

lizzzy: et fa res que en comptes de Gryffindor et posi a Hufflepuff però també al curs de la Ginny?

Agatha Black: sí, també em dedicaré a la de Somiar, m'agrada com m'està quedant... perquè com que m'ho invento tot, faig tot el que passa com em dona la gana i no semblant als llibres!

Ja, ja ho he vist que m'havies comentat... vols sortir, oi, a la ff següent? Si és així, 5è Gryffindor, OK?¿

1 pto!

Marta 3
AvatarAgatha Black Moderador/a 1194 comentaris21/11/2008 a les 17:59:12
#17952Tinc 8 fanfictions i un total de 193 capítols

Guai, mentre sigui gryffindor m'és igual el curs... de fet... podria ser 4t, i així podria ser amiga del bessons Weasley? estaria guai...!
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1036 comentaris21/11/2008 a les 18:06:02
#17953Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

és que si ho penses bé, et vaig posar que tenies l'edat de la nana a l'intercanvi, i la Nana ha de fer 5è... però Gryffindor assegurat!

1 pto i comenta l'altra ff

Marta 3
lizzzy 74 comentaris21/11/2008 a les 23:45:47
#17962Encara no he escrit cap fanfiction

sii sii cap problema ja m'està bb!! merci :D
hina-chan Anònim22/11/2008 a les 23:36:25
#17973Encara no he escrit cap fanfiction

holaaa

a k no adivinas ki ta fet cas i sa registrat a la pag. de harry en català ¿?

siii

soc jooo , la hinaaa

xD

just amb la meva apariscio en el fanfiction y , si , me llegit el capitol ....vale , un troset

xD

dew familia
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1036 comentaris23/11/2008 a les 16:33:58
#17979Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

hina!!!!!!!! Graxies per registrar-te!!!!! Mira, fes una cosa, et llegeixes el 26 que és un resum de tot i llavors pots llegir l'aparició en el fanfiction 2, OK?¿

1 pto i merxi per registrar-te!

Marta 3
Avatarnathalilupin 181 comentaris29/11/2008 a les 20:38:17
#18051Tinc 3 fanfictions i un total de 27 capítols

wow nena és una pasada ara me'n vaig a llegir el següent, escrius m,olt bé, m'encanta
AvatarPorcupintí-na 235 comentaris03/07/2009 a les 15:57:10
#18891Tinc 1 fanfictions i un total de 16 capítols

Perfecte!! M'ha encantat! Ha sigut com llegir un nou llibre de Harry Potter! Però, d'on has tret les idees? :)
Sort que n'has escrit més, perquè sino no se que faria.
M'hi he enganxat!
Un petó!
Avatar_llunàtica 88 comentaris22/08/2009 a les 16:09:16
#19253Tinc 1 fanfictions i un total de 16 capítols

PER FI ME L'HE ACABAT! Ara em posaré a llegir l'altra! :D