Una escola per llufes . - 2.- L' exposicio i el cafe d' en Mondungus
Escrit per
Enviat el dia 19/11/2008 a les 18:08:02
Última modificació 19/11/2008 a les 18:08:02
Tots els capítols de Una escola per llufes .
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


2.- L' exposicio i el cafe d' en Mondungus

2 . EXPOSICIO I EL CAFÉ D' EN MONDUNGUS

Bueno, aqui el mateix cap 2 perque s' ha m' ha esborrat ( que aro de aquesta FF ) .


Em sap molt de greu no haver-me pogut despedir , però suposo que et podré venir a veure el dia de l' exposició oral , al menos ho intentaré perquè això si que no m' ho vull perder .

Ara t' explico be el que esta passant aqui : el cas , es que avui quan m' he llevat la meva mare I el meu pare tenian tot de maletes el rebador de casa , I m; han dit que el vespre marxavem d' aqui perque el meu pare li ha sortit una feina molt orgent a Irlanda , per tant que cant tu llegeixis la carta jo ja astare a Irlanda, o en el cotxe volador del meu pare , perque no em pogut fer servir la pols migratori , per problemes de la xarxa ,

Per tant no se si ens podrem veure el dia de l' exposicio . Si no , espero que et vaigui molt be !

Molts patons !

           ;            &n bsp;             ;            &n bsp;             ;            &n bsp;           Del teu amic , Jeimi .

Quan la Keity va acabar de llegir la carta es va possar a plorar , perque el Jeimi era el seu amic de tota la vida , des de que eren petits , per ella , era com un germa besso , perque eren bestant semblants , eren veins , les seves families eren mages , ells eren llufes . . .

En fi , cam de molta poca estona ja se li va passar tot , I es va possar a dormir .

       &n bsp;             * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Van anar passan els pocs dies que li quedaven per anar a presentar el treball a la conselleria , en fi , ja era el vespre del dia 3 d' agost , la visita la feia el dia 4 .

-         Ostres ! Mama ! ja no m' enrecordo de res ! Ostres I ara que fare ! tant que he treballat ! Ai com era ! - la keity estava molt nherviosa I anava donant voltes per el menjador de casa seva .

-         Keity , trenquila filla , ara no t' en enrecordes perque estas nerviosa , pero tu saps, I jo tembe , que t' ho saps molt be , I , ja veuras que dama et sortira tot dense haver de pensr . - li deia la seva mare tota trenquila mentres feia sortileguis perque es recollis la cuina sola .

-         Pero mama ! Tu no ho entens ! ! Es que no m' enrecordo de res ! ! Com m' ho fare ? - la Keity estava desesperada .

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *  * * * * * 

El mati del dia seguent . La Keity es va despertar d' hora dels nervis que tenia , en teoria l' havia de venir a despertar la seva mare a les 7: 00 h del mati , pero no va caldre , perque quan la mare va entrar amb silenci a l' habitacio de la Keity ella estava repasant una mica .

-         Bon dia Keity , que fas desperta ja ? - va dir la seva mare amb una veu molt baixa per no despertar a l' Ann que estava a l' habitacio del costat .

-         Es que m' he despertat sola , no ho he fet expresament .

Despres de dutxar-se I vestirse va baixar a esmorzar , I despres d' esmorzar la seva mare li va desitjar molta sort , I ella I el seu pare van marxar amb el cotxe volador .

Quan van arribar a la conselleia d' afers magica , ella I el seu pare van baixar fins el pis de trobades I exposicions , alla es van esparar 4 minuts aprox I va apareixer el cap del depertament llufa , el senyor Weysul , ell els hi va explicar que en la exposicio I seria ell , I el cap de depertament d' ensenyament , serien els que aproberien el traball .

Cap de un quart d' hora els hi van dir que ja podien comencar a entrar cap a la sala de l' exposicio .

-         Ja podeu anar entran , Senyoreta Janss , ja pots comencar a preparar el teu treball , que amb 10 minuts ja deixerem entrar en el public , ja veuras a on el tens que preparar . - Li va dire el senyor Weysul .

La Keity I el seu pare van ser els primers d' entrar-hi , la sala estava buida , no hi havia ningu . La Keity va comencar a prepararse . Ho havia agut de fer tot a l' estil muggle , per tant , va treure una cartolina molt grosa que havia preparat per l' exposicio I un docier , vull dir , un super docier amb tot el treball explicat . Cap de dos minuts va comencar a entar el poc public que havia anat a veure la exposicio llufa , quasi tots els que hi havien era pares o mares de nens o nenes que eren llufes com ella , la Keity anava mirant a tothom que entrava , pero el seu amic Jeimi no apareixia enlloc . Quan les poces persones del public ja s; havien acentat va entrar el senyor Waysul I el senyor O'hera ( el cap del depertament d' ensenyament ) , el su redera va entrar una noia molt mes jove que ells , era l' apuntedora , I tal I com va entrar , li va picar l' ullet a la Keity .

-         Comencarem , hola a tots I a totes , avui ha vingut la senyoreta Janss a presentar-nos un treball , que segons m' han dit li ha costat molt de fer , sobre una escola de llufes que li agrederia que es pogues construir . Senyoreta Janss . - Va comencar aquet discurs el senyor Waysul .

-         Hola a tothom , jo soc la Keity Janss , I tal I com us ha dit el senyor Waysul , he fet un treball o una proposta , per que es pogues fer una escola per tots els nens I les nenes que som llufes , aixo vindria a dir , una escola en un estil similar com Hogwarts , estic d' acord que per fer una escola la consellaria te que fer molt d' esforcs pero jo crec que si no es fa ara s' hura de fer d' qui uns anys igual-ment - la Keity va veure que el Jeimi acabava d' entrar , I s' estava acentan en una cadira del public amb la seva mare .- . . .

Quna ja portava alla tres quarts d' hora van fer una mitja part .

-         Genial Keity ! T' ha sortit super be ! Jo cerc que t' el aprobarant ! - va fer el Jeimi que de seguida la va anar a veura corrents .

-         Si ? A mi tambe m' ho ha semblat pero no ho se . - li va contestar ella bestant setisfeta de la seva feina .

-         I si anam a esmorzar aquesta mitja hora ? - li va proposar el Jeimi .

-         Per mi si , pero a on ?

-         A la quarta planta hi ha " el petit raco d' en Mondungus "- li va explicar en Jeimi .

-         A dacord , doncs anem alla . - va fer la Keity .

Li van demenar al seu pare que els acompanyes , perque ell es coneixia be la consellaria , I en aquets moments no els hi interesava perdres .

Quan van arribar en el quart pis el pare de la Keity el va portar fins a una porta noemail I corrent que hi possava : El reco del Mondungos . Hi van entrar . Aquella especie de cafeteria tenia les parets de un color lila fluix , I les taules eren totes de fusta . El lloc no es que hi hagues molta gent , pero si que hi havia algu . La Keity , en Jeimi I el senyor Janss es van anar a acentar a una de aquelles taules .

-         Hola ! Bon dia ! ven binguts el raco d' en Mondungus . Que voldrieu pendre ? - va fer un senyor amb un devental del mateix color que les parets de la cafeteria , aquell home tenia els cabells arrisats , pero a l' hora com si s' hagues electrocutat , I la veu . . . , I la veu molt I molt fina , tipu de una senyoreta ,com ho diria tipu de una nena de 10 anys .

-         Jo voldria un suc de carbasa - va fer la Keity

-         Si jo tembe - va fer en Jeimi .

-         Doncs jo voldria . . . galetes de pop .- va dir-li en senyor Janss .

-         Ho sigui , 2 suc de carbasa , I una resio de galetes de pop . D' acord , ara mateix les porto . - va fer aquell senyor  de la cafeteria .

Quan aquell va marxar :

-         Eu vist aquet senyor ? Es el amo de la cafeteria , el senyor Mondungus . - els hi va explicar el pare de la Keity .

            &n bsp;  * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

-         Doncs continuem - va fer el senyor Waysul , l' exposicio havia torna a comencar.

-         Doncs hos vaig una mica de resum , res , pero per enrecordar-nos millor de el que havia dit . El cas ,  he explicat el perque he fet aquest treball , he especificat el nombre de nens I nenes que son llufes de 11 a 16 anys que en total en son 1867 avui en dia , tambe he explicat el perque ens agraderia poder anar a una escola magica I no pas a una de muggles I el ultim que he explicat es que podrim arribar a fer les llufes . Si algu te alguna pregunta . - va acabar dient la Keity .

-         Si ! Jo en tinc una senyoreta Janss . - va fer una dona de uns 38 anys .

-         Si , digui - ( aixo ha sonat com un telefon xD ) va fer la Keity .

-         El meu fill es llufa I te 10 anys . Quan creus que l' escola podria estar acabada ?

-         Homa , si contem que la conselleria ho aproba , I si posen rapid podria estar acabada l' any que be , em semble . Algu mes te priguntes ? - ningu no va dir res.- Doncs continuem , ha veure . . .

            &n bsp;             ;   * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Quan es va acabar l' exposició el senyor Waysul els hi va dir que ja els hi diria alguna cosa d' aqui una setmana o una setmana i mitja .

La Keity es va despedir del Jeimi , i s' en va tornar a casa amb el seu pare .

        &n bsp;             ;       * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Quan van arribar a casa la Keity li va explicar tot detelladament a la seva mare hi ha la seva germana Ann .

-         Ho sigui, a tu et sembla que t'ha sortit molt bé ? - li va preguntar la seva germana.

-         Sssssí !

-         Doncs ha veure , d' aquí dues setmanes ja ens diran alguna cosa . - va fer la mare. .

El matí següent , la Keity havia quedat amb la seva millor amiga de la seva escola "muggle" , la Megan . La Keity sempre pensava que amb la Megan eren molt iguals , el que passava era que la Megan no s' havia res del mon màgic , ella era una nena muggle normal i corrent . Havien quedat per anar en un parc temàtic .

Quan va arribar el parc :

( pensement de la Keity )

Mira que n'és muggle això de un parc temàtic , però , per el que veig de vegades els muggles també saben fer coses divertides , això és divertit , i  en canvi els mags normals això no saben ni que existeix , ostres ! Quina cosa més curiosa ! El que em fa rabia és que no en puc parlar amb la Megan d' això que hi ha un món màgic , 1era que em prendria per boja , i  2na que d' això no s' en pot parlar amb el muggles .

( pensament de la Megan ) :

Si ho sabés la Keity que existeix un món màgic , i . . . i  quan facin l' escola aquesta per llufes , ja quasi no ens podrem veure mai ! Quin rotllo ! M' encantaria que la Keity tambe fos llufa ! Però es impossible !

Quanta casualitat que pot haver-hi en el món , eren dues amigues íntimes , que no és podien amagar cap secret , només 1 , que eren llufes les 2es .

Anaven passant els dies , i , dia a dia la Keity estava més nerviosa esperant els resultats de l' escola de llufas .

Just quant quedava una setmana justa per acabar les dues setmanes que li havien dit , va rebre una carta , que hi deia així :

Benvolguda Senyoreta Janss :

Ja quasi bé tenim els resultats de l' exposició que ens vas venir a presentar, realitzada el dia 4 d'agost .

El dia 18 d' agost ens agradaria que vinguessis a la consellaria a les 10:30 h del matí,  al departament d' ensenyament , l' estarem esperant , vingui amb el senyor o la senyora  Janss , si pot ser .

                      &nb sp;                         &nb sp;                         &nb sp;           Atentament Senyor Waysul

* * *

-         Aahh !!! Mama !!! Maaammmaa!! - anava cridant la Keity tota contenta però a l' hora nerviosa , mentres baixava per les escales .

-         Que passa filla ? - va fer la seva mare possant una cara rara .

-         Doncs , Doncs - va fer la Keity agafant aire que de tant cridar ja quasi no en tenia.- Doncs mama , que el Senyor Waysul m' ha enviat una carta dient , dient que ja quasi tenian els resultats , i que el dia 18 d' agost ja hi , ja hi puc anar !!

-         Ostres quina bona noticia filla ! - li va fer la mare també molt contenta .

       &nbs p;           * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Els dies van anar passant ( tant rapid com el temps ) ( xD ) , i ja era el dia 17 el vespre .


Doncs aqui un altre capitol ! !

Gracies a tots els k heu comentat el cap anterior !!!

A mi m' encanta dedicar capitols ! xD ! aquet li dedico a … :

AGATHA BLACK !! perque m' ha ajudfat tope amb l' imatge

Molts PatOns ! ! I comenteu molt k m enimo !! xD !!

           &n bsp;             ;            &n bsp;             ;            &n bsp;             ;             & nbsp;           &nbs p;     

     &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;  Nuria!*


Llegit 815 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avatarnuria.potter 115 comentaris19/11/2008 a les 18:22:16
#17905Encara no he escrit cap fanfiction

x cert!! si aket cap aguanta fins dama sensa esborrar-se ja penjare el 3!!
gemmaevans Anònim19/11/2008 a les 20:08:10
#17906Encara no he escrit cap fanfiction

ola!!
pos re tornu a cumenta espenan k no es borri!! xdxd
i penja el cap.3 tan aviat cm puguis plis!! (H)
dons re k sta mol b!! =)

(K)s

~~Gemma~~
laia.weasley Anònim19/11/2008 a les 20:18:52
#17907Encara no he escrit cap fanfiction

nuriaaa:D!!

nena, vaia ffic esqe m'encantaa. I ja et dic que aquest capitol m'agrada més que el primer,el sector mundungus hi té algu a veure xD, i esperu que la cosa vagi anant a més, que la fic és xulissima

Esperant que tornis, continua aviat

Laiia
Avatarnathalilupin 181 comentaris19/11/2008 a les 20:42:11
#17908Tinc 3 fanfictions i un total de 27 capítols

wow nena mola moltttttt speru llegir aviat l nou capi, sta molt b s molt original. speru k li hagin exceptat
vinga ja ns veurem


ptnetssss

nathalilupin
AvatarAgatha Black Moderador/a 1192 comentaris19/11/2008 a les 21:42:07
#17910Tinc 8 fanfictions i un total de 193 capítols

wenu, ja vas veure el meu comment l'altre dia o sigui que no em repetiré.

Un pregunta, per això! Quan representa que està ambientat el capítol? És la generació Harry Potter o és més tard...? O sigui,, quants anys representa que té el Harry, bàsicament? Més que res x saber qui hi ha a la conselleria i això, xk es lo unic que tindran en comu amb Hogwarts, la conselleria, no?

Està genial, a veure si ningú no esborra res... ¬¬

segueix aviat!
myre_ginny 93 comentaris19/11/2008 a les 21:47:32
#17911Encara no he escrit cap fanfiction

olaa!

k sem va borra el comen dl atre capi, n fi, k magrada mlt la ff, k s un tema mol original :p

petons

myre
Avatarnuria.potter 115 comentaris19/11/2008 a les 22:12:03
#17915Encara no he escrit cap fanfiction

Gemma: El panjare dama el proxim.

Laia: M' alegru k t agradi tant!! per cert, la secio Mondungus t' ha la dedicu!! xD !

Nathalilupin: Stic contenta k t'ha l' aguis llegit, t'he tornat a comentar la teva!

Agatha Black : Representa qe en harry te la mateixa edat k la Keity. I gracies un altre com per fer-me la imatge! XD!

Myre_ginny : Mancanta k t' agradi!! xD !

  & nbsp;           &nbs p;           Nuria!*
n*lumos 2 comentaris19/11/2008 a les 22:13:44
#17916Encara no he escrit cap fanfiction

per si algu no ho sap, el comentari d'aki dalt es meu.
gemmaevans Anònim20/11/2008 a les 10:45:38
#17925Encara no he escrit cap fanfiction

ok!!
=D

~~Gemma~~