Una escola per llufes . - 4.- La ronda l' alla i l' andana 9 i 3/4
Escrit per
Enviat el dia 22/11/2008 a les 00:47:11
Última modificació 22/11/2008 a les 00:47:11
Tots els capítols de Una escola per llufes .
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


4.- La ronda l' alla i l' andana 9 i 3/4

4.- LA RONDA D' ALLA I  L' ANDANA 9 I ¾

                  &nb sp;             * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

El mati seguent la Keity , l' Ann I la seva mare ( encara no he dit com es deia la seva mare , es diu Keila ) es van llebar d' hora I s' en van anar a comprar el material escolar , a la Ronda d' Alla .

Primer de tot la mare de la Keity I de l' Ann va volguer anar a treure unes quantes monedes d' or en el banc dels bruixots .

Despres van comencar amb les coses que no focin llibres . Una bareta per la Keity , s' en van anar a la botigua de l' Ollivander .

-         Bon dia Ollivander - va fer la senyora Janss el entrar a la botigua , ella I l' Ollivander es coneixin des de feia molts I molts anys .

-         Bon dia Keila ! Quan de temps no ? - va fer ‘ Ollivander amb un somriure quan la va veure .

-         Si , si que en fa molt , mira ara fa dos anys , quan vem vanir a voscar la bareta per l' Ann .

-         I doncs , per qui voleu la bareta aquest any ? per aquesta nena ? - va preguntar l' Ollivander .

-         Si . Pero ella es llufa , I aqui a la llista de material escolar ens possa una bareta de doble reaccio . En tens ? - va preguntar la mare .

-         Si , ja m' han avissat que n' hauria de fer unes quantes aquet any I els proxims . Aquestes baretes no una noba modelitat ara de aquest any , de fet , de fa dues setmanes , vaig haver de treballar molt . - els va explicar l' Ollivander . - Ha veure maca , proba aquesta bareta . - li va fer l' Ollivander a la Keity allergan-li una bareta . La Keity la va agafar I va fer un moviment amb la bareta , amb allo es va veure clar que aquella bereta no era per ella .

-         I aquesta ? - li va fer l' Ollivander allergant-li una altre . La Keity va tornar a fer un altre moviment amb la bareta . Aquella si que va semblar que li havia de foncionar .

-         Aquesta si . Enrrecordeubos : fusta de Atmeller I forrada amb ales de libelola , a ditre 3 cabells de sirena . - els hi va dictar l' Ollivander .

La seguent botiga va ser la de animals .

-         Wala ! Mama mira m' encanta aquet mossol . - li va dir la Keity a la seva mare ensenyant-li un mossol molt petit amb les plomes blanques .

-         Doncs vingua que t' el regalare perque estic molt orgallosa de tu amb tot el que has fet . - li va dir la seva mare .

-         Gracies mama ! moltes gracies !

La seguent botiga va ser la de les escombres . L' escola de llufes era molt diferent que Hogwarts ( bueno , tant tampoc ) pero a diferencia de Hogwarts els de 1er aquell curs podien jugar a quiditch , perque en aquella escola aquell any nomes hi haurian els de 1er .

Per el que fa l' escombra la seva mare no li va poder comprer la mes nova que etxistia , la nimbus 2000 , pero li va comprer nomes un model mes entic . Era nomes un any de retras, estava be .

A continuacio van anar a la botiga de llibres  a comprar tant els llibres de la Keity , tant com els de l' Ann .  Alla si que si van passar vestanta estona .

En sortir de alla , van passar per la botiga de la Madame Malkins , perque la Keity necessitava el seu uniforma I l' Ann ja s' he li havia quedat petit el seu .

-         Hola Madame Malkins . - va fer la mare de la Keity quan va entrar a la botiga .

-         Ei ! Quina sorpresa ! Keia ! - va fer la Madame Malkins quan la va veure entrar .

-         Voldria dos uniformes , I per ella de Griffindor - va fer la mare asenyelant l' Ann - I una altre de la escola nova que han montat de llufes per ella - I va asenyelar a la Keity .

Cap de 15 minuts de enprovar uniformes van trobar els que els hi hanaven be a les dues germanes .

El uniformes de la nova escola era : de color blau , era molt diferent que el de Hogwarts i el banyador era tot de una sola peca , de color blau cel , i a un cost del banyador i havien unes lletres blanques possades en verical : L

     &n bsp;             ;            &n bsp;             ;            &n bsp;            L

                        &nb sp;                          &n bsp;             ;     U

     &n bsp;             ;            &n bsp;             ;            &n bsp;           F

             ;            &n bsp;             ;            &n bsp;             ;     F

        &n bsp;             ;            &n bsp;             ;            &n bsp;        I

   &nbs p;            & nbsp;            &nb sp;                         &nb sp;           C

            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;           &nbs p;            & nbsp;   E

Quan ho van haver comprat tot van tornar capa a casa .

       &nbs p;            & nbsp; * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Els pocs dies que cadaven van passar molt rapid , a la Keity li va semblar que havien passat molt mes rapid de l' ho normal . Ja era la nit avanc de marxar la Keity cap a l' escola nova , I l' Ann cap a Hogwarts , les dues estaven molt amocionades .

El mati seguent la Keity I l' Ann es van llevar molt d' hora , van fer tot el que es fa quan et lleves : anar al labavao , dutxar-te , vestir-te , pentinar-te , retar-te les dents i esmorzar . Quan van acabar de fer-ho tot , van agafar els baguls , es van despedir del seu pare , I van marxar amb la seva mare per la llar de foc .

L' estacio estva molt plena , sobretot de nens I nenes , aquell any molt mes que mai . Les dues nenes I la mare van anar a buscar l' andana 9 I ¼  van trebasar la columna I a on van anar a parar si que hi havia gent , l' ho que hi havia a l' estacio no era comperable amb allo .

L' Ann de seguida va veure per alla una amiga seva I va marxar , la Keity , junta-ment amb la seva mare van mirar el costat del Hogwarts expres , el tren que hi possava que hi hauria a la carta , alla , no ha van veure absolutament res , bueno , potser si , hi havia un tub molt gros de color blanc . Alla hi havia un cartell amb unes lletres blaves cel .

Luffice : escola de llufes .

Espareu-vos aqui .

Despres de llegir el cartell van observar que hi havia gent esparant alla , elles tambe es van possar a esparar .

Cap de tres minuts per alla va apareixer el senyor Waysul .

-         Bon dia a tots I a totes , soc el senyor Waysul , el cap de depertament de llufes . Tots els nens I les nenes que vinguin aquesta escola que vonguin capa aqui . - va asenyalar a on era ell , vaja , a devant del tub blanc . - Doncs ja podem marxar .

Tothom es va despedir de les seves families .

 H' hos explico com va aquet tren , - va comencar a explicar el senyor Waysul - farem grups de quatre , - ell mateix va anar fent grups de 4 persones , quan els va haver fet tots , en total van quedar uns mes o menys de 25 grups , els va fer entrar amb una mena de bonbolles enganxades per uns fils unes amb les altres , quada grup de quatre anava a dins de una bonbolla tresparent I gegant que quedaven a dins del tub blanc ( no se si ho heu entes , perque no se com explica-ho :S ) , quan van haver estat tots a dintre les bombolles enganxades per fils tipu tren van comencar a marxa ( en fila india ) per el tub blanc que s' enava alavant , de mentres en la bombolla de la Keity . . .  ( per cart , es que m' hen oblidava , la Keity no havia vist enlloc ni la "Megan" que tampoc no la buscava , ni en Jeimy ) .

-         Jo em dic Max , I vosaltres ? - va comencar la comberca un nen amb els cabells negres , prim , I amb una cara de entremaliat .

-         Jo em dic Keity . - va respondre la Keity .

-         Jo soc la Joany . - va fer una nena amb els cabells rossos I estirats .

-         Jo em dic Leonardo , pero no m' agrada al meu nom I per aixo tothom em diu Leo, em podeu dir aixi - va dir el nen aque li faltava presentarse , el del costat de la Keity , aquell nen tambe era ros , com la Joany .

-         I a on viviu ? - va fer la Joany per treure una mica mes de combersa .

-         Jo visc a Hodsmeda . - va fer el Leo .

-         Jo a Prindjoy . - va fer la Keity .

-         Jo visc cap a la Ronda d' Alla , el meu avi es l' Ollivander , el coneixeu ? - va fer la Joany que encara no ho havia dit .

-         Ah , si ! el de les baretes no ? - va preguntare el Max fen mamoria

-         Justa ! Sabeu que ? el meu avi va coneixa el Harry Potter , sabeu qui es no ? - va acabar preguntant la Joany .

-         Siii Home !! el va coneixer amb persona ?! Waw ! - va fer la Keity amocionada .

        &n bsp;             ;   * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

 Quan ja portaven 4 hores de cami cap a l' escola I tambe 4 hores de xarrera , la Keity li va semblar veura a la Megan I en Jeimy a la bombolla del costa amb un altre nen I una altre nena .

-         No pot ser ! Es la Megan ! waw! Que hi fa aqui ? - va pensar la Keity tota extrenyada .

La combersa a la seva bombolla continuava . . .

-         I si anesiu a Hogwarts a quina residencia h' hos agredaria anar ? - va preguntar en Leo .

-         A mi a Griffindor . - va fer la Keity sens penssar-so .

-         Jo tambe - va fer en Max .

-         Jo igual - tambe va fer en Leo .

-         A mi m' hes igual , griffindor , Huffelpaf o Rawenclaf . - va fer la Joany que no ho tenia clar , - pero soposo que tambe Griffindor .

-         No teniu una mica de gana ? portem 4 hores I mitja sensa menjar . - va fer la Keity .

-         Si , jo ara ho estava pensant .- va fer la Jonay .

De com es van sentir uns alta veus :

-         Ja estem arribant , amb 10 minuts estarem a l' escola .

Cap de 10 minuts clavats les bombolles van sortir d'es tub blanc que havien anat fins ara , I van comencar a decendir , com que la bombolla era tresparent es podia veure com era l' escola per for a , ja que havien arribat quan encara era de dia .

L' escola estava a una illa molt gran ,  amb un jardi molt I molt gros  , ple de herva I moltes flord de colors , tipu groc , vermell , blanque , liles , blaves , roses , tronjes , etc .

Per el que far l' escola tambe era un castell , molt mes moder que Hogwarts , pero l' estructura era similar , pero semblava que l' hagesin fet de gel , el castell era blanc I brillava com el gel , des de la bombolla tambe van veure que en el jardi hi havien una mena de picina estranya , molt grossa , pero molt , I amb una forama que no era res , Com podrien have fet aquet castell I tot aixo amb tant poc temps ? Es preguntava la Keity en veure tot allo tant impresionant , era com si estigesin en un conta de fades .

A dintre de les bombolles , que continuaven vaixant lentament els bancs van desepareixer I els 4 nens que hi havian a quada bombolla van quedar flotant per alla dintre , el tocar a terra les bombolles es van anar patant .  L' ho bo es que quan ceien a terra no es feian mal.

-         Bueno , per fi em arribat ! - va fer en Leo fent un vedall I estiran les cames igual que tots els altres .

-         Ostres si ! ja estava una mica farta de estar alla dintre ! - va fer la Joany .

-         Psss si , jo no hauria aguantat gaire mes ! - va fer la Keity fent boltes amb els bracos per estirar-los una mica . - Ara torno , m' espereu ? - va preguntar I va marxar corrents a veure la Megan I en Jeimi .

            & nbsp;     


Aqui un altre capi!!!

Moltisimes gracies per comentar tant!!!!

Ja veieu que els penjo quadi cada dia , pero aviat les coses cambaran perk de aki una setmana justa agafo l' avio i torno cap a Catalunya !! i comencare la meva vida normal i no podre escriure gaire sobin....

Apa res mes !! comeneu mooolt !

PatOns!

       ;            &n bsp;             ;       

 Nuria!*

( per fi podre escriura Nuria amb accent, perque jo ho adio escriureu sense !)


Llegit 807 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


myre_ginny 93 comentaris22/11/2008 a les 13:29:34
#17965Encara no he escrit cap fanfiction

wolaas!

ma agradat mol, seguex aviat :p

petons

myre
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1035 comentaris22/11/2008 a les 15:59:47
#17967Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

moooooooooola!

Amb el pas dels capis t'has anat superant, m'agrada!

1 pto

Marta 3
n*lumos 2 comentaris22/11/2008 a les 19:33:41
#17971Encara no he escrit cap fanfiction

myre_ginny : el proxim capitol el penjare dama , i m' alegru molt k t agradi !

marta_ginny : ja tmb ho pensso k em vaig superant ! crec k els proxims k he escri son millors ! perque ara encara no son gaire divertits .
laia.weasley Anònim23/11/2008 a les 19:48:15
#17981Encara no he escrit cap fanfiction

Núria! CApi genial, la gemma m'havia xivat algunes coses pero m'ha agradat molt, no m'ho imaginava així.

Cuida't, ns veiem d'aki una setmana :D

Laiia
Avatarnathalilupin 181 comentaris23/11/2008 a les 20:46:27
#17984Tinc 3 fanfictions i un total de 27 capítols

ola wpaaaa
nena k xulu el capi, m'encanta, d veritat k scrius molt b... n fi spero poder llegir enseguida el proxim capio, vinga ns veiem


nathalilupin
n*lumos 2 comentaris24/11/2008 a les 01:50:04
#17988Encara no he escrit cap fanfiction

Laia : co k la gemma t havia exivat alguna cosa? sera xivata la tia!! xdxd ! ens vaiem de ki dos =setmanes perk la proxima arribu a les 6 de la tarda i no podre venir al K1 , i potser anem a esterri jaja! ke guai k t agradii!!

nathalupin: malegru k t agrradi tant ! penja el teu aviat qe en tinc ganes!!
AvatarAgatha Black Moderador/a 1192 comentaris24/11/2008 a les 13:50:52
#17989Tinc 8 fanfictions i un total de 193 capítols

Hola! Perdona per trigar a comentar, no he tingut massa temps per llegir fins avui.

Està molt bé! Escolta, al final el "llufice" o "lufice"? Xk jo em vaig pensar que era amb 2 ll, però si és amb una digues-m'ho que t'ho canvio en un moment lo del dibuix!

A l'escola aquesta tmb hi ha residències??
n*lumos 2 comentaris24/11/2008 a les 23:40:19
#17996Encara no he escrit cap fanfiction

Agatha Black : no no , es llufice, l k passa esk potser m he acibocat en algun lloc ...

sip, si k hi han residencies a l' escola
gemmaevans Anònim30/11/2008 a les 16:35:05
#18055Encara no he escrit cap fanfiction

Ola Nuria!!
em sap greu no aver cumentat!! =(
pro es k no e pugut estar a l'ordinador en tota la setmana per causes no desitjades!! XDXDXD
pos re k tots akets capis stan mol b i k sagueixis aviat!! =DD

~~Gemma~~