Una escola per llufes . - 5.- Comença el curs a una nova escola
Escrit per
Enviat el dia 03/12/2008 a les 16:26:12
Última modificació 03/12/2008 a les 16:27:41
Tots els capítols de Una escola per llufes .
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


5.- Comença el curs a una nova escola

5.- COMENCA EL CURS A UNA NOVA ESCOLA


Aquet capi ja l' havia penjat , pero com ha passat amb molt gent , s'ha borrat, gracies per comentar! omenteu igualment! 

El matí següent la Keity i l' Ann es van llevar molt d' hora , van fer tot el que es fa quan et lleves : anar al labavao , dutxar-te , vestir-te , pentinar-te , retar-te les dents i esmorzar . Quan van acabar de fer-ho tot , van agafar els baguls , es van despedir del seu pare , i van marxar amb la seva mare per la llar de foc .

 

L' estació estava molt plena , sobretot de nens i nenes , aquell any molt més que mai . Les dues nenes i la mare van anar a buscar l' andana 9 I ¼  van trebasar la columna I a on van anar a parar si que hi havia gent , l' ho que hi havia a l' estacio no era comperable amb allò .

 

L' Ann de seguida va veure per allà una amiga seva i va marxar , la Keity , juntament amb la seva mare van mirar el costat del Hogwarts expres , el tren que hi possava que hi hauria a la carta , alla , no van veure absolutament res , bueno , potser si , hi havia un tub molt gros de color blanc . Alla hi havia un cartell amb unes lletres blaves cel .

 

Luffice : escola de llufes .

Espareu-vos aqui .

 

Despres de llegir el cartell van observar que hi havia gent esparant alla , elles també es van posar a esperar .

 

Cap de tres minuts per allà va aparèixer el senyor Waysul .

 

-         Bon dia a tots i a totes , sóc el senyor Waysul , el cap de depertament de llufes . Tots els nens i les nenes que vinguin aquesta escola que vinguin capa aquí . - va assenyalar a on era ell , vaja , a devant del tub blanc . - Doncs ja podem marxar .

 

Tothom es va despedir de les seves families .

 

 - Us explico com va aquet tren , - va comencar a explicar el senyor Waysul - farem grups de quatre , - ell mateix va anar fent grups de 4 persones , quan els va haver fet tots , en total van quedar uns mes o menys de 25 grups , els va fer entrar amb una mena de bonbolles enganxades per uns fils unes amb les altres , quada grup de quatre anava a dins de una bonbolla tresparent i gegant que quedaven a dins del tub blanc ( no se si ho heu entès , perquè no se com explica-ho :$ ) , quan van haver estat tots a dintre les bombolles enganxades per fils tipu tren van comencar a marxa ( en fila india ) per el tub blanc que s' anava elevant , de mentres en la bombolla de la Keity . . .  ( per cart , es que m' hen oblidava , la Keity no havia vist enlloc ni la "Megan" que tampoc no la buscava , ni en Jeimy ) .

 

-         Jo em dic Max , I vosaltres ? - va comencar la conversa un nen amb els cabells castanys , prim , i amb una cara d' entremaliat .

-         Jo em dic Keity . - va respondre la Keity .

-         Jo sóc la Joany . - va fer una nena amb els cabells rossos i estirats .

-         Jo em dic Leonardo , però no m' agrada al meu nom i per això tothom em diu Leo, em podeu dir així - va dir el nen aque li faltava presentar-se , el del costat de la Keity , aquell nen tambe era ros , com la Joany .

-         I a on viviu ? - va fer la Joany per treure una mica mes de combersa .

-         Jo visc a Hodsmed . - va fer el Leo .

-         Jo a Prindjoy . - va fer la Keity .

-         Jo visc cap a la Ronda d' Allà , el meu avi es l' Ollivander , el coneixeu ? - va fer la Joany que encara no ho havia dit .

-         Ah , si ! El de les varetes no ? - va preguntare el Max fen mamoria

-         Justa ! Sabeu que ? El meu avi va coneix el Harry Potter , sabeu qui és no ? - va acabar preguntant la Joany .

-         Siii Home !! El va conèixer en persona ?! Waw ! - va fer la Keity emocionada .

 

       &nb sp;                 * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * 

 Quan ja portaven 4 hores de cami cap a l' escola i també 4 hores de xarrera , la Keity li va semblar veura a la Megan i en Jeimy a la bombolla del costat amb un altre nen t una altre nena .

 

-         No pot ser ! És la Megan ! waw! Que hi fa aquí ? - va pensar la Keity tota estranyada .

 

La conversa a la seva bombolla continuava . . .

 

-         I si anesiu a Hogwarts a quina residencia us agraderia anar ? - va preguntar en Leo .

-         A mi a Griffindor . - va fer la Keity sense pensar-s'ho .

-         Jo també - va fer en Max .

-         Jo igual - també va fer en Leo .

-         A mi m' hes igual , Grifindor , Huffelpaf o Rawenclaf . - va fer la Joany que no ho tenia clar , - però suposo que també Grifindor .

-         No teniu una mica de gana ? Portem 4 hores i mitja sense menjar . - va fer la Keity .

-         Si , jo ara ho estava pensant .- va fer la Jonay .

 

De cop es van sentir uns altaveus :

 

-         Ja estem arribant , en 10 minuts estarem a l' escola .

 

Al cap de 10 minuts clavats les bombolles van sortir del tub blanc que havien anat fins llavors , i van començar a descendir , com que la bombolla era tresparent es podia veure com era l' escola per for a , ja que havien arribat quan encara era de dia .

 

L' escola estava a una illa molt gran ,  amb un jardi molt I molt gros  , ple de herva I moltes flord de colors , tipu groc , vermell , blanque , liles , blaves , roses , tronjes , etc .

Per el que far l' escola tambe era un castell , molt mes modern que Hogwarts , pero l' estructura era similar , pero semblava que l' haguessin fet de gel , el castell era blanc I brillava com el gel , des de la bombolla tambe van veure que en el jardi hi havien una mena de picina estranya , molt grossa , però molt , i amb una forma que no era res , Com podrien have fet aquet castell I tot aixo amb tant poc temps ? Es preguntava la Keity en veure tot allò tant impressionant , era com si estiguessin en un conte de fades .

 

A dintre de les bombolles , que continuaven baixant lentament els bancs van desepareixer i els 4 nens que hi havian a quada bombolla van quedar flotant per allà dintre , el tocar a terra les bombolles es van anar petant .  L' ho bo es que quan queien a terra no es feian mal.

 

-         Bueno , per fi em arribat ! - va fer en Leo fent un badall i estirant les cames igual que tots els altres .

-         Ostres si ! Ja estava una mica farta de estar alla dintre ! - va fer la Joany .

-         Psss si , jo no hauria aguantat gaire més ! - va fer la Keity fent boltes amb els braços per estirar-los una mica . - Ara torno , m' espereu ? - va preguntar i va marxar corrents a veure la Megan i en Jeimi .

 

       &nb sp;           * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

De sobte va apareixer alla la senyora Figg .

 

-         Tots els alumnes veniu cap aquí , vinga , que es comença fer fosc , agafeu els equipatges de les cinc ultimes bombolles , i tots vinguin cap aquí .

-         Els quatre nous amics , la Keity , la Joany , en Max i en Leo ja tenien el seu equipatge a la mà i ja estaven amb la senyora Figg .

 

Quan van estar tots els nens i nenes allà la senyora Figg va comencar a caminar cap el castell i tots la van seguir .

Quan van entrar el castell tot semblava fet de gel que no era fred , era marevallos , i entra pitus i flautes  ja s' havia fet fosc i ja era l' hora de sopar .

 

El manjador era igual que el de Hogwarts , pero de gel , entre mig de la taula de profesors i quantre taules com les de Griffindor , Hufflepuff , Rawenclam i Slitherin , hi havien tantes cadires com alumnes en l' escola , i els van fer assentar allà .

 

-         Bona nit a tots i a totes , em pressento , jo sóc la directora de l' escola Luffice , em dic Profesora Kinderone , aquesta nova escola està inspirada bàsicament en l' aigua , i el gel , seran uns materials que ja apandreu a fer sevir . . .  - la directora de aquella escola era una noia molt jove , prima i amb els cabells de color blau .

 

* * * * * * * * * * * * * *

 

El típic discurs va durar una estoneta , per allà també hi havia el Profetic fen fotos de la inagoracio de la 1er escola de llufes de tots els temps .

 

-         Aqui , en aquesta escola també hi hauran quatre cases , Siren ( sirena ) seran els que , bueno aniré al gra , els que van de superiors , després també hi haurà Water ( aigua ) els que van sobrats , per tant els més llestos , també hi haurà l' ice ( gel ) els de cort fort i valent i finalment rainbow ( arc de sant marti ) els que són encantadors de caràcter . Per decidir això us aniré cridant un per un i us posareu un glassó a la ma , el glassó tria , a sobre del gel i possarà una inicial : I , S , R , W .

 

Abrehansom , Petra

Rainwow

 

Amichow , Deivid

Water

 

.....

 

Bastif , Robert

Siren

 

.....

 

Corral , Brendi

Siren

 

Couil , James

Siren

 

.....

 

Donimal , Leonardo

Ice

 

.....

 

Hill , Kollin

Rainwow

 

.....

 

Janss , Keity

Ice

 

.....

.....

 

Mayrland , Max

Ice

 

.....

 

O'Hera , Emilie

Siren

 

......

.....

......

 

Quastel , Joany

Ice

 

Staphenie , Reitow

Siren

 

.....

 

Simone , Nicolas

Ice

 

.....

Sowerson, Lalila

Rainwow

 

.....

 

Walsh , Megan

Water

 

 

Quan anava dient el nom cadascu es possava a la taula que li partocaba .

 

-         Waw , que raro que no m' haguin possat ni amb la Megan ni amb el Jeimi - Va penssar la Keity .

 

Quan va comencar el banquet tothom es va possar a endrapar tot allò que feia tanta bona cara .

 

Quan es va acabar el banquet la mestra encarregada de cada residencia es va encarregar de portar tothom a las sevas sales comunes ,per entrar a la sala comuna de ice nomes s' havia de possar la imprenta del dit a sobre de un glasso que hi havia a sobre del pany de la porta , si et detectava l' imprenta la porta s' obria sola .

La mestra encarregada de Ice era la de Mageswim , la Profesora Lihtei .

 

Quan van entrar a la sala comuna era molt gran de color blau , el moment d' entrar hi havia una sala amb sofas , taules per estudiar i les portes de totes les habitacions , despres i quedava un passadis que hanava a parar a una gran piscina , com la que havien vist a fora el jardi .

 

Era ja molt tard i tothom va anar a buscar la porta que hi possava el su nom per anar a dormir .

 

La Keity i la Joany , que ja s' havien fet molt amigues els hi va tocar dormir juntes , amb dues nenes mes , la Alina , una nena amb la cara molt blanca i piguetes petites a la cara amb els cabells castanys clar , i la Catherine , una nena moreneta de pell i els cabells castanys.

 

L' habitació també era blau cel , com tot , els matalassos del llit eran d' aigua per dintre , a l' habitació també hi havia una piscina petitona .

 

 

La Keity , la Joany , la Alina i la Catherine van possar tota la seva roba en els seus armaris i es van possar a dormir . Bona nit !

 

       &nb sp;          * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

El mati seguent quan la Keity i la Joany es van despertar , la Catherine i la Alina ja estven vestides i apunt de merxar .

 

       &nb sp;          * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

 

L' horari del dillunts :

 

Llufagologia

Botanica

Vol

Pocions

Mageswim

 

-         Bueno ,  ha veure que son els dilluns - va fer la Keity mirant-se l' horari mentres esmorzaven .

 

La primera classe que els hi feia la proffesora encarregada de Water , la professora Iowa . Els de Ice la feien amb els de Rainwow .

 

-         Obriu la pàg. 27 siusplau - va fer la Professora Iowa . - Qui sap alguna cosa sobre la hisòtria de les llufes ?

 

La Keity rapidament va aixecar la ma .

 

-         Si senyoreta Janss .

-         Les llufas son totes filles de bruixes i broixots que hi ha porten bestants anys sense barejarse amb sang muggle , les llufes encara que no ho sembli tenen el mateix o més poder que els mags normals , el que passa es que encara no s' ha investigat la forma de produir-lo , perquè el nostre poder és diferent que els dels mags . . .

-         Molt be senyoreta Janss , 10 punts per Ice - va fer la profesora Iowa . ( no se si he dit que aquesta escola tambe anava amb punts ) .

 

La classe seguent Botànica va ser amb la directora , la profesora Kinderone .

 

-         Bon dia a tots i a toes - va fer la directora quan va entrar a l' hibernacle .

-         Bon dia profesora kinderone - van fer tots els alumnes , aquella classe la feien amb els de Siren .

-         Avui apandrem les parts de les fulles de Rastuc .

 

       &nb sp;                      * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Quan es va acabar aquesta classe , a les 10 del matí van tenir 1 hora lliure , en Max , en Leo , la Keity i la Joany van anar a explorar el jardí .

 

A les 11 h del matí començava vol , amb la professora Twistol .

 

-         Tothom té escombra ? - va fer quan va arribar , amb una veu molt decidida .

-         Si professora Twistol - van fer tots els alumnes de Ice i Water .

-         Aquest any , aquí a l' escola montarem un campionat de quiddich , el dia 21 de aquest mes hi hauran les proves dels equips , aquestes setmanes farem pràctiques quan ja sapigueu volar una mica .

 

       &nb sp;                      * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

La proxima classe Pocions , a les 12:30 h , amb la encarregada de Siren .

 

-         Obriu la pagina 164 - va fer la professora Yanky quan va entrar . - Pocio de la taca , aquesta pocio serveix per treure taques de qualsevol lloc , tant a la roba , com els objectes , com a la pell, però normalment a la pell no funciona , per no dir mai . Apunteu :

Ingredients : 3 gotes de blau , suc de flor de la passió i fibra de pèl de rata .

Preparacio : 10 ml de suc de la passió i les tres gotes de blau i es possa en el sol , però en un lloc que faci fred , al cap de mitja hora i tires la fibra de pel de rat i el posses en un lloc amb molta calor , però a l' ombra , al cap de 1 h i ¾ ja esta de color blau i ja la pots posar al lloc .

Ara jo repertiré tots els ingredients a tothom i per deures per dilluns que bé vull que m' ha la porteu feta , alguna pregunta ? No cap ? Doncs ja s' ha acabat la classe .

 

* * *

-         Ostres quina mestra mes plom ! - va fer en Leo quan van sortir de classe amb una cara d' avorrit que s' he li hauria hagut de fer una foto .

-         Si . . . Quin rotllo . - van fer els altres tres amb la mateixa cara de plom .

-         Al menys ara podem anar a dinar i descansar una mica . - va fer la Joany .

 

La hora de dinar tothom l' esperava amb aigua a la boca .

Cap de 1 hora i 30 minuts tenien la classe de Mageswim , la última del dia .

 

-         Que carai deu ser aixo ? - va preguntar en Max , mentres els 4 amics es diriguien cap a les picines exteriors amb els banyadors possats a sota dels uniformes ,  (recordeu que encara feia bon temps ) .

-         No ho sé , jo no ho havia sentit mai - va contestar la Keity .

-         Jo tampoc - va fer la Joany .

-         Ves a saber , ja ho vorem ara - va fer en Leo .

 

A l' arribar a la picina s' hi van trobar la profesora de la seva residencia , la professora Iowa .

 

-         Hola a tots i a totes , els nens que vaiguin en aquet vastuari i les nenes han aquet altre .- va fer la professora Iowa assenyalant dos vastuaris .

 

Quan tothom ja estava a la piscina amb els benyadors possats la professora Iowa els hi va comencar a explicar en que consistia Mageswim .

 

-         Com que segurament la majoria de tots vosaltres no sabeu de que va el Mageswim ho explicaré , aquest any , a part de  fer un campionat de quiddich també en farem de Mageswim , el Mageswim consisteix , en el cas d' aquesta escola en 4 equips de 8 persones , i va per torns , comença el 1er de cada equip , i avanç de tirar-se a l' aigua l' arbitre els hi fa escoltar una melodia diferent en els 1ers de cada equip , quan diu ia els 4 1ers de cada equip es tiren a l' aigua i busquen d' allà on be la seva melodia , pero clar ha dintre de l' aigua hi han 4 melodies , cada melodia surt de una pilota petita de or amagada en algun lloc de la picina , penseu que la picina es com un llac a dins , hi han moltes algues i de tot . Quan troben la pilota que fa la melodia que busques surten de l' aigua i es tira el seguent de l' equip que ha trobat la melodia ,el seguent es tira ja amb una altre melodia memoritzada , es com un relleu . Alguna pregunta ? - va acabar dient la professora Iowa .

-         Es podra fer quidditch i això o només una cosa ? - va preguntar un nen .

-         Només una cosa .

 

 

 

Aqui un altre capitol , digueu-me si ho heu entes aixo del Mageswim , perque no se si m' he explicat gaire be , tambe digueu-me si hos agrada aquet FF .

 

I ja esta , res mes , comenteu molt !!

I petons a tots i a totes !!!!

        

   ;            &n bsp;             ;            &n bsp;             ;            &n bsp; Núria!*


Llegit 863 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


n*lumos 2 comentaris03/12/2008 a les 16:28:27
#18094Encara no he escrit cap fanfiction

I per akabar-ho de adobar no es vol treure el suretllat!
AvatarAgatha Black Moderador/a 1192 comentaris03/12/2008 a les 18:47:24
#18098Tinc 8 fanfictions i un total de 193 capítols

Sí, ja passen aquestes coses... XD

Bé, jo ja l'havia llegit però et comento igual xk em sapp greu que perdeu tots els comentaris.

Segueix aviat!
Avatarnathalilupin 181 comentaris04/12/2008 a les 14:17:52
#18102Tinc 3 fanfictions i un total de 27 capítols

woles wpaaaa
ja s fort axo a mi directament man borrat tot el fic i nu se xk axi k...
n fi k esta molt be el capi, espero k continuis aviat, ja ns veurem

nathalilupin
AvatarTooru 240 comentaris05/12/2008 a les 16:12:09
#18116Encara no he escrit cap fanfiction

holaa!!

m'agrada el teu fanfic, espere el seguent capitol!!

Adeu.
Avatarmarta_ginny Moderador/a 1035 comentaris05/12/2008 a les 16:39:30
#18119Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Com? Que no havia comentat? Quin cap! Però si ho vaig llegir...! Clar, sorry, ho vaig fer a informàtica a l'insti i després a casa em vaig oblidar de comentar, sorry, sorry, sorry!

wenu re, que m'agrada mol i segueix aviat!

1 pto

Marta 3
laia.weasley Anònim05/12/2008 a les 21:11:57
#18127Encara no he escrit cap fanfiction

jajaaa nuriaaa jo ilusionada prqe i avia un capi teu i es veu qe ia l'avia llegit, qe trist xD Ja et vaic di qe m'encanta el capi i l ffic, po tu tornu a dii

Finalment pudrem turna a prla mes subint...i pudrem di mees paridees =P(comprat l'agenda iaa:D)

Continua aviat

Laiia
AvatarLaura*Malfoy 233 comentaris07/12/2008 a les 19:00:09
#18132Tinc 1 fanfictions i un total de 16 capítols

Olaa!!

encara no havia comentat mai pk m'he llegit la teva ff d'un tiron! esta superbee! m'encanta! trobo molt bona idea lu de l'escola de llufes! i les assignatures estan molt ben trobades!! :)

continua avaait!
n*lumos 2 comentaris09/12/2008 a les 15:25:52
#18143Encara no he escrit cap fanfiction

Laiia! Ja tinc agenda!!!!