Només diferent - Tres bessons i un record
Escrit per Laiia Von Llasë
Enviat el dia 27/06/2009 a les 19:44:02
Última modificació 27/06/2009 a les 19:44:02
Tots els capítols de Només diferent
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Tres bessons i un record

"Et puc preguntar una cosa?" El barret va fer que sí "Has dit que sóc llesta, valenta i que res no em pot aturar però, d'on ho has tret?"

Va notar que el barret somreia "Ara ets tímida, però dintre teu hi moltes coses que encara s'han de despertar, hi ha molt més del que et pots imaginar" i sense que l'Antònia pogués dir ni pensar res va cridar:

-         Hufflepuff!

La taula groga va esclatar en aplaudiments, ella va anar a seure a la punta, al costat del noi pél-roig. La tria va continuar però ella estava completament concentrada amb el que li havia dit el barret i només va aixecar el cap quan va sentir el nom de la Jennifer. Poc després va anar cap a Griffindor; en John igual. L'Antònia cada vegada sabia amb més seguretat que el barret li tenia mania, amb el que li costava fer amics i els posava tots a una altra residència, només tenia una esperança: en Luke. I no estava segura que els germans els poguessin separar. Quan el van cridar, quasi tot el Gran Saló el mirava a ell i als seus germans. En John no podia estar més feliç, va pujar de peus a sobre el banc i va dir:

-         M'agradaria fer un recompte- i es va girar cap al director- Podem?

-         Endavant, faci!- va contestar tot divertit en Dumbladore

-         Gràcies, Que aixequin la mà tothom a qui li hagi sorprès que siguem tres bessons.

Al principi la gent va riure però algú va començar a aixecar la mà per fer broma i la gran majoria el va seguir. La Jennifer també s'havia enfilat sobre el banc i contava gent. Quan van dir a en Luke:

-         Griffindor i Hufflepuff; 32.

-         Slytherin i Ravenclaw; 28.

-         Tot apuntat! D'aquí poc podrem sortir a l'aparato aquell amb imatges dels muggles i tot amb tanta gent.- Alguns van riure i quan tothom va haver callat en Luke es va asseure al tamboret amb el barret al cap. S'hi va estar una bona estona però finalment el barret va dir:

-         Hufflepuff!

Tots van aplaudir però l'Antònia la que més. Quan la tria va acabar i el director va haver dit unes paraules, les safates es van omplir de molts menjars deliciosos que no s'acabaven, les postres van ser encara millor. Al estar tothom ben tip el director es va alçar un altre cop.

-         Benvinguts un any més. Espero que gaudiu com sempre d'aquest curs i que aprengueu molt- es va sentir alguna rialla.- Aquest any la secció de Jocs i Esports màgics de la Conselleria ha aprovat un pla de prova que consisteix a tot un seguit d'extraescolars durant el cap de setmana a més de les activitats de sempre, hi hauran les llistes per espuntar-s'hi a la sala comuna de cada una de les residencies. I només ens falta recordar-los que en Flich té la llista d'objectes prohibits al seu despatx, per qui ho vulgui anar a mirar; i que al bosc prohibit està prohibit anar-hi com indica el seu nom. Això és tot, no els entretinc més que tenen els seus llits esperant-los.

Tothom es va començar a aixecar i a marxar cap a fora. Els monitors van anar a buscar els de primer. L'Antònia es va posar a la fila darrera en Luke, va començar a mirar la gent que hi havia: dos monitors, un noi negre molt menut, un noi moreno que feia cara d'estranger, el pél-roig boig, un nen que ocupava el lloc de dos i en Luke. Quan acabaven d'entrar a un passadís amagat darrera un tapís es va adonar que era l'única noia de primer, va tancar els ulls i va sospirar: començava a odiar de veritat a aquell barret.

Van arribar a un passadís sense sortida, el monitor va empènyer una pedra de la columna del mig, que es va enretirar i va deixar veure una espècie de micròfon. Es va inclinar a dir alguna cosa mentre la monitora els explicava:

-         Aquí no tenim contrasenya ni endevinalles, el que s'ha de fer és pitjar la pedra i dir l'últim cop que t'ho hagis passat bé o que hagis disfrutat o...bé, m'heu entès?- van assentir en silenci- aquest any la pedra que s'ha d'enfonsar és la sisena començant per baix de la columna del mig. Molt bé, nois a la porta de l'esquerra, noies a la dreta.

La porta ja s'havia obert i va marxar deixant els de primer contemplant la sala. Era un habitació quadrada, de sostre baix i molt acollidora. Estava plena de butaques aquí i allà, sense cap ordre concret, hi havia una gran taula amb cadires al voltant i una llar de foc enorme amb l'insignia de Hufflepuff(groga amb el toixó) dibuixada a la paret de sobre. A l'Antònia li va encantar, va seure en una butaca molt tova i s'hi va acomodar. Va sospirar, massa coses noves per un dia.

El dia anterior encara li costava assimilar que era maga, que només havia conegut la Ronda d'Alla de tot aquell món tan desconegut. Feia un més ni sospitava que la màgia existia, la carta de Hogwarts l'havia trasbalsat moltíssim i gràcies als comentaris d'ànim de la seva àvia que sinó... El dia que havien anat les dues a la Ronda d'Alla ella s'havia sentit una més d'entre tots els mags, i li havia agradat l'ambient, més acollidor, més màgic. Llavors, cap a finals d'agost, s'havia mort l'àvia i l'Antònia havia plorat dies i nits, quan ja no li havien quedat més llàgrimes per plorar havia començat a fer l'última cosa que la seva àvia li havia dit que fes: buscar un llibre amb les pàgines en blanc. Havia tardat tres dies a trobar-lo per l'estudi dels seus pares, però quan el va trobar no va saber què fer amb ell, se'l va posar al bagul de Hogwarts i va esperar a que arribés el dia de poder anar a la nova escola on no tot li recordaria a la seva àvia.

I allí estava, asseguda a una còmoda butaca que formava part de la seva nova vida, una vida estranya però prou bona de moment(exceptuant lo del barret).

-         És maco tot això!- va dir el Luke, s'havia assegut al seu costat i estava mirant al seu voltant.

-         Sí, molt acollidor- va contestar ella tornant a la realitat. Ja no quedava ningú i estava tot molt silenciós, tothom ja devia dormir.- Vaig a dormir, estic cansada.

-         Sí, jo també, sembla mentida el que arriba a cansar passar-se el dia assegut al tren. M'esperes per anar a esmorzar demà? Podríem anar amb els altres a passejar per fora, jo diria que farà un diumenge assolellat.

-         D'acord, però esperem tu també, no m'acostumo a llevar d'hora.

-         Perfecte!- i amb un somriure va marxar cap a la porta dels nois.

L'Antònia va fer una ultima ullada a la sala i va marxar cap a les habitacions de les noies. Al obrir la porta va trobar un passadís amb tres portes a cada banda i una a la paret del fons. Va anar fins a la primera porta i va llegir el cartell que hi havia, posava: "Noies de setè". Es clar...les habitacions anaven per cursos, per tant ella tindria habitació individual.

A la última porta hi havia el cartellet de primer. Va entrar, era una habitació perfecte per a ella, no gaire gran però espaiosa. A la banda esquerra hi havia un escriptori i moltes postades penjades a la paret. A la banda dreta el llit i un gran armari. I davant seu una finestra enorme que arribava fins al sostre, va mirar a través dels vidres...estava en un primer pis molt baix, si saltava podia baixar sense fer-se mal. La vista era espectacular, es veien tots els terrenys de l'escola. Va obrir la finestra i va pujar a l'ampit, s'hi va assentar amb les cames penjant cap a fora. Feia vent i aviat va començar a ploure, però no es va moure. Des de sempre li havien encantat les piscines, el mar, les tempestes i la pluja, tot el que tingués a veure amb l'aigua.

Quan va entrar a dins estava morta de fred, ja eren més de les dotze però li havia passat el cansament. Va desfer el bagul i es va anar a dutxar, el lavabo estava a la seva habitació però quan va entrar va veure que tenia una altra porta que donava a l'habitació de les de segon. Va posar-se el pijama i es va posar al llit obrint el llibre en blanc de la seva àvia. El va fullejar una mica i només va descobrir pàgines blanques. Va anar passant pàgines ja cap al final i de cop va sentir alguna cosa diferent; dins del seu cap s'hi anaven formant imatges, semblaven records d'una altra persona. Cada pàgina que passava semblava fer més nítid el record, al final es va fer tan real que quasi es va oblidar de que estava en una habitació.

Ara era a la falda d'un turó, al cim es veia la silueta d'un gran castell poc definit perquè era de nit. Una dona estava quieta un tros més endavant i mirava el castell. De cop va moure el cap com si es volgués espolsar un maldecap i va començar a caminar turó amunt, arrossegant un bagul que semblava molt pesat. Quan va haver arribat a la meitat del turó va veure una porta flanquejada per dos porcs alats, però el que li va cridar més l'atenció va ser un manyoc de roba a pocs metres d'ella, va deixar tot el que portava i va córrer cap allà. El va agafar, no, no era un pilot de roba, era un home de mitjana edat amb el nas tort i amb ulleres de mitja lluna. Semblava que estava inconscient, o potser mort. La dona va tornar on havia deixar abandonat el bagul i en va treure una ampolleta que la va portar corrent cap a l'home. Li va abocar el líquid de dins a la boca. L'home va moure el cap, va posar cara de mal de cap i va obrir els ulls. Va veure la noia amb l'ampolleta a la mà i va dir:

-         Gràcies Nora

L'Antònia va sentir un soroll que no encaixava amb la situació, un porta grinyolant. I de cop es va tornar a trobar a la seva habitació asseguda al llit. La porta que donava al lavabo s'estava tancant. Es va aixecar i va entrar al lavabo, no hi havia ningú, el va travessar i va obrir l'altra porta. Es va trobar en una habitació amb cinc llits ocupats per noies dormint. Al no veure res d'estrany va tornar al seu llit i es va adormir a l'acte.

L'endemà ja no se'n recordava de res. Quan va arribar a la sala comuna el Luke ja hi era, de seguida van anar cap al gran saló on ja hi havien tots els altres. Van sortir a fora a passejar i a veure els terrenys de Hogwarts.

-         I tu d'on ets, Antònia?- va dir la Jennifer de sobte.

-         De Londres, però si ho dius pel nom, la meva àvia era catalana.

-         Sí, es que no l'havia sentit mai.

-         Ho sé, és estrany...em podríeu buscar un diminutiu o algo així, no és el nom més maco que he sentit.

-         I tu d'on ets?- va preguntar en John a la Tania.

-         Del Brasil.

-         Oh sí, marxa, marxa i carnaval- va contestar tot ballant.

-         Pallasso- va comentar en Luke amb sarcasme.

-         Vigila què dius ovelleta negra de Hufflepuff!- va riure el seu bessó.

-         Negra? Jo soc ros, ai que t'haurem de comprar unes ulleres- es van posar a barallar-se tot rient.

-         I l'altre no és gens pallasso- va dir la Jennifer irònicament.

El matí va passar sense incidències a part de que els bessons no es podien estar de ballar cada cinc minuts, canviar de tema radicalment sense cap mena de motiu o fer el tonto. A la tarda se'ls va unir l'Steve Bull, un noi de Griffindor, i van anar a veure el camp de Quidditch i algú que aprofitava per volar. Quan es van tornar al castell es van separar, cadascú va anar cap a la seva sala comuna i l'Antònia va anar a buscar la mussoleria. Un cop va haver trobat el camí es va asseure arrepenjada a la porta i va escriure una carta als seus pares explicant el viatge i com era l'escola. En acabat va triar un mussol petitó i la va enviar. De tornada ja estava pensant que el viatge de tornada era més llarg que el d'anada [Na: por qué será??] quan es va adonar que s'havia perdut, va intentar anar cap avall, però es va trobar em un passadís per on només podia pujar per unes escales de cargol molt estretes. Arribaven al punt més alt d'una torre, era un espai petit però bonic i amb plantes. Va estar mirant com es ponia el sol des dels merlets, mai havia vist una posta tan preciosa.


Hola!! Aqui teniu un altre capitol. Multissimes gràcies per cumentar, m'han agradat molt els cumentaris :P.Els intentaré contestar:

El nom d'Antònia, la veritat es que no sé perque el vaig triar...volia un nom que sonés estrany per una nena i que a més no fos anglés.

Aixó de que siguin tres bessons, jo tampoc no ho trobo tan estrany pero volia que fossin exagerats i que tinguessin alguna tonteria d'aquestes muntada xD.

I finalment l'época en que estàn: són un entremig d'el Percy i dels bessons Weasley. Vaig buscar un curs del que no ensabessim res per poder fer el que em donés la gana (H).

Comenteu multissim. Petons.

Laiia


Llegit 1007 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 27/06/2009 a les 19:53:58
    #18844He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Primeraaa!

    M'encanta! Segueix així i tindràs molts fans!

    Uoo una habitació per ella sola! Kin morro... i al barret ja li val eh? Els tres bessons... re, que estan com una cabra.

    Nuse q més dir

    1 pto

    Marta




  • Avatarginny loovegodEnviat el 28/06/2009 a les 01:52:14
    #18845He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    woo k wai!!! M'encanta!

    pos si, tal com diu la marta_ginny és molt guai això de l'habitació per ella sola.... jo també voldria si anés a Hogwarts(esk m'he acostumat a estar sola, com k soc filla única...)

    pos wenu, dew! seguiré la fic!




  • Avatarginny loovegodEnviat el 28/06/2009 a les 01:53:00
    #18846He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    osti, quin merda coment que t'acabo de deixar... SORRY!



  • AvatarnathalilupinEnviat el 28/06/2009 a les 10:54:58
    #18847He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


    Hola!!!
    Bé, el capi m'encanta simplement si continues escrivint així tindràs molt exit jj.
    Pobreta l'única noia de la seva residència, jo si anés a Hogwarts m'agradaria tenia gent a l'habitació jj.
    Els bessos m'encanten, són l'ostia tot i que separar-los... nuxe molaria més que anessin junts xDxD ja li val al barret xDxD
    en fi continua aviat.

    nathalilupin



  • Avatarivi_potterEnviat el 28/06/2009 a les 14:09:37
    #18854He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    Hoooolaaaa :)

    Aviam per on començo... Has fet bé en triar una època intermitja, d'on no en coneixem res perquè com has dit podràs fer el que vulguis i tot serà nou i diferent! A més d'original és clar...

    EL nom de la nena, una clara venjança xd que li trobin dimintiu! Buaf això de ser l'única alumna de primer... quina putada noia!

    jaja, però que m'ha encantat eeh!

    petons i segueix aviat!




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 29/06/2009 a les 13:10:13
    #18865He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Jo voto per dir-li Toni, a la pobra nena! I com que Huffllepuff?? Joooo! Jo volia Gryffindor!!! XD

    A mi també m'agradaria més compartir habitació! I no sé si m'agradaria ser l'única noia... generalment em duc més bé amb els nois que amb les noies però de vegades va bé tenir amigues... bueno, si es segueix portant bé amb la Jenniffer pos ja està...

    I Gryffindor és millor! XD




  • Laiia Von LlasëEnviat el 02/07/2009 a les 20:06:07
    #18888He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    Moltes gràcies pels comentaris :D!! He decidit contestar-los ara perque nose quan tornaré a penjar i que pugueu estar tranquiles xdd

    Marta_ginny:gràces, ja m'agradaria, jaa, aixó de tenir molts fans... ja pots fer correr la veu xD. Sí, el barret mai no m'ha caigut bé i mira. Merci per cumentar.

    ginny loovegod: si, a mi també m'agradaria tenir una habitació per a mi tot i que crec qe a vegades em trobaria sola. No et preocupis, mencanten els teus cumentaris :D.

    nathalilupin: Gràcies. Em sembla qe tens raó pubreta Antònia, pel qe stic pensant al final sí que sera mol gafee.

    ivi_potter:si, una putada pro rees de venjançaa, jejeee, qe a mi no ma fet res xdd. gràcies, seguiré tan aviat com pugui.

    Agatha Black: Et puc dir que a mi sí que no m'agradaria ser l'única noia pero tranqila que ja s'anirà fent amb la Jennifer i la Tania. Em sap greu qe no vagi a Griffi pro no els vulia pusar a tots junts.

    M'agrada el diminutiu de 'Toni', jo havia pensaat en 'Ant' pero ara ja no sé qin m'agrada més... si a algú se n'hi acut algun més accepto propostes.




  • Avatarginny loovegodEnviat el 02/07/2009 a les 20:19:50
    #18889He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    O.o vols dir-li formiga a la pobre noia? no té prou amb dirse així que a sobre li han de posar un diminutiu que signifiqui formiga?

    xD




  • AvatarPorcupintí-naEnviat el 23/07/2009 a les 21:48:15
    #19027He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    uouooooo quan he descobert que tenies fanfic me l'ehe posat a llegir. perdona si no ho havia fet abans eeehh¿¿???? :):)

    m'agrada molt i moltíssim que la protagonista sigui de Hufflepuff, tot i que crec que jo aniria a Slytherin (xdxd sí, rara, ho sé.).
    m'encanta però molt, ehh¿¿¿??

    doncs res, moltes gràcies per llegir la meva i continua endavant!!!

    Maria



  • AvatarTooruEnviat el 01/09/2009 a les 18:43:27
    #19443

    Hola!!

    Esta genial!!  Segueix aixi.

    Fins aviat..

    Adeu!