Julie Potter i la recerca de les bessones - Capítol 16: Blaus, intercanvis i sorpreses
AvatarEscrit per marta_ginny
Enviat el dia 13/08/2009 a les 22:23:20
Última modificació 13/08/2009 a les 22:23:20
Tots els capítols de Julie Potter i la recerca de les bessones
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 16: Blaus, intercanvis i sorpreses

 

Bé, gent, aquest capítol se us presenta amb histèria, baralles, demostració de l'estúpids que poden arribar a ser els Slytherins (si us agrada més, covards), la curiositat de la gent per en Mike i la Hina, intercanvis i gent nova (però intentaré que no us feu un lio XD), i sí, també... un amour inesperat!

Disfruteu-lo!


Capítol 16: Blaus, intercanvis i sorpreses



-Parvati! Vols fer el favor d'ajudar? Lavender, que no veus que el llençol està desigual d'una banda i de l'altra? Marta 2, doblega bé això! Marta 3, tira el llit cap allà, que no veus que qui hi dormi no tindrà gens d'espai? És que no saps ni posar una coixinera, Julie? I la Hina on és? Per què sempre ho haig de fer tot jo?

-Sabeu què? Vaig a prendre una mica l'aire.

-Jo també.

-Jo sortiré, també, una estona.

La Lavender i la Parvati van seguir les Martes i la Julie, que van sortir de puntetes i tan ràpid com van poder de l'habitació.

-L'heu sentida? Agafa atacs d'estrés i no fa res!

-A més, només hem de preparar dos llits!

-I això perquè els de Slytherin s'han negat a acollir ningú...

Es va sentir un soroll d'una porta que s'obria i van veure com en Mike, l'Àlex i en Toby sortien de la seva habitació.

-I en Jack?

-Això mateix us anàvem a preguntar. Ens havia d'ajudar el llit pel francès que ha de venir a dormir a la nostra habitació. Teniu idea d'on és? No ha aparegut en tota la tarda...




En Jack va mirar per la cantonada a veure si la Hina estava prou lluny i va avançar una mica més. Seguia anant sola, caminant per tot el castell sense rumb fix. Va caminar cinc minuts més i, de cop, la va perdre en una bifurcació de camins. No se la veia per cap dels dos. Però va sentir un so de passos en un i va anar cap allà.

Va seguir recte durant uns metres i va girar per una cantonada. Segurament l'havia perdut de vista perquè havia girat per allà. Amb molta cura de no fer soroll va girar el cap per a mirar si estava allà...

I de cop, es va quedar glaçat. Algú li havia tocat l'espatlla perquè es parés. Empassant saliva es va girar per a trobar-se cara a cara amb...

...la Hina!




-I no ens podeu deixar el mapa de magatotis?

-Impossible. Va desaparèixer amb els papers del Dastaimk.

-En sabeu alguna cosa?

-Res. El Dumbledore i la McGonagall no ho han volgut investigar...

-Normal. Per uns papers que ningú entén i tenint l'intercanvi avui a la nit tu creus que es pararan a mirar qui els ha robat? Es deuen pensar que els heu perdut.

-Bé, és que de fet... no els hem dit que eren els papers de Dastaimk.

-Es pensen que són uns apunts d'Història de la Màgia.

-Però esteu boges? Potser si els haguéssiu dit el que eren ho haguessin buscat!

-No ets tu el que acabes de dir que no es molestarien per uns simples papers?

En Mike, que encara no havia dit res, es va asseure exasperat. La Marta 3 va fer el mateix, i mentre els altres discutien, li va preguntar:

-Et trobes bé?

-Sí, sí, per què no m'hauria de trobar bé?

-Estàs molt blanc...

-És que tinc la pressió baixa i em marejo amb facilitat...

-Ah...

La Marta 3 no va dir res més i es va quedar mirant com els altres discutien.




-Hola, Jack! Que busques algú?

-Ss... sí... no, vull dir no. Només estava passejant una estona.

-Ah... No hauries d'estar ajudant a l'habitació per a preparar el llit?

-I tu?- li va preguntar amenaçadorament-. No hauries de ser-hi?

-Sí. Però em feia mandra i he anat a la biblioteca a llegir un manga- i li va ensenyar l'exemplar de Death Note que portava a la motxilla.

-Ah...- impossible. L'havia seguit tota la tarda i en cap moment havia entrat a la biblioteca ni havia llegit un llibre. A més, Madame Pince no deixava llegir cap llibre muggle a la biblioteca, i un manga menys. Els odiava-. I tu què fas per aquí? Has quedat amb algú?

-No, per què hauria d'haver quedat amb algú?- llavors va reflexionar i va dir:-. Clar. És veritat. Com corren, les notícies, no?

-A mi no m'ha dit ningú res.

-I com ho saps?

-Ho vaig veure en primera persona.

-Vaja.

Es va fer un silenci que va durar uns segons. La Hina va marxar i en Jack es va maleir interiorment. Com podia ser tant insensible i estúpid? Per culpa de la idiotesa de treure el tema, ara la Hina se n'havia anat. Intent 1 de fer-la entrar en raó fallit. Caldria buscar un segon intent. Però va decidir que seria en un altre moment i que segurament el trobarien a faltar a la seva habitació.

Mentre anava cap a la torre de Gryffindor, va sentir unes veus que va reconèixer que eren d'uns Slytherin de quart. Va anar a veure què passava i els va veure. Eren quatre, i entre tots estaven acorralant algú a un cul de sac. S'hi va fixar més i va veure que aquest algú era... la Hina! I el pitjor era que en Hagen estava a l'altra punta, mirant-s'ho tot amb cara de voler fer-hi alguna cosa, però era massa covard per actuar. En Jack va veure com acorralaven la Hina i li estaven a punt de tirar algun malefici, i llavors va llançar un petrificus totalus a un dels nois. Els altres tres es van girar i no van veure com en Jack s'amagava. Des del seu amagatall va llançar cinc encanteris més i va tocar dos dels que quedaven. L'últim va tardar una mica més, però també el va tocar. Va sortir del seu amagatall i va anar cap allà.

-D'això...- va fer el Hagen-... grà...

No va poder acabar de dir la paraula perquè en Jack li havia clavat un cop de puny a la cara.

-De què vas, tu, eh? Pensaves quedar-te quiet mentre estomacaven la teva nòvia? Ets un desgraciat.

-Jack, para ja.

-Com que pari? T'estaven a punt d'apallissar!

-Jack, si us plau. Ja n'hi ha prou.

I llavors es va adonar del que passava en realitat. El Hagen estava tapant-se el nas, del que li sortia molta sang, amb les mans. Segurament li hauria trencat. Li estava bé.

Va girar cua i va marxar. Però un crit el va fer parar en sec.

-Jack!

Quan es va adonar que era la Hina qui l'estava cridant, no es va girar i va seguir caminant.

-Gràcies!

Ell va aixecar la mà en senyal de dir "de res" sense parar-se i va tombar la cantonada.




El Hogwarts Espress va parar a l'estació de Hogsmeade a les vuit del vespre. Tots els alumnes de l'orfenat i de l'escola Saint Francis que hi havien van baixar mentre es sentien els roncs de la panxa d'alguns, que demanava el sopar que haurien hagut de tenir una hora i mitja abans. Però alhora estaven contents i nerviosos per arribar a l'escola de màgia.

-Ei, els alumnes de l'orfenat i el Saint Francis, veniu cap aquí!

Quan es van girar, es van trobar un home de dimensions descomunals que els cridava amb un fanal a la mà. Els va acompanyar fins a un llac on hi havien una sèrie de barques col·locades en línia. Els va fer pujar quatre en cada barca: n'ocupaven dotze i sobraven dos llocs. Allò era fantàstic, un lloc de somni.

Quan van entrar al castell se'ls va rebre amb una cantada del cor de l'escola. Després, el director de l'escola, Albus no-sé-què, es va aixecar.

-Benvinguts a l'escola de màgia i bruixeria Hogwarts! Com que crec que tots tenen molta gana, els assignaré l'habitació on dormiran, que serà alguna habitació d'alguns alumnes de la nostra escola. Començarem per l'habitació de Ravenclaw de primer: Clément Dessoirs!

Un nen ros amb els ulls verds va anar a seure a la taula de Ravenclaw. Van seguir amb una nena a l'habitació de primer a Ravenclaw i així amb totes les residències menys Slytherin. Llavors van dir els de segon de Ravenclaw, Hufflepuff i finalment...

-A l'habitació dels nois de Gryffindor de segon, Damien Dessoirs, i a la de les noies, Nahia amb- un- cognom- impronunciable i Ivet el- mateix!

Una noia de l'orfenat amb els cabells negres i llisos i els ulls verds, seguida per una noia del Saint Francis rossa, amb la pell molt blanca i els ulls d'un blau molt clar, va anar a seure a la taula de Gryffindor, al costat de la Julie i l'Hermione.

-Benvingudes a Gryffindor! Jo em dic Julie Potter, ella és l'Hermione Granger, elles dues són les Martes, i elles són la Parvati i la Lavender. Som les noies de segon de Gryffindor. Bé, n'hi ha una altra, la Hina, però està sopant a una altra taula. I vosaltres, com us dieu?

-Nahia- va fer la morena.

-Ivet- va dir la rossa.




La Marta 3 va estirar la Marta 2 del braç i se la va emportar.

-Què passa?

-En Mike ens ha mentit.

-Que ens ha mentit? En què? Em pensava que tornava a estar normal, no?

-Podria ser ell el que ens ha robat els papers.

-Que què? Marta, en Mike no faria mai una cosa així! I a més, no pot entrar a la nostra hab... sí que pot! Sap el sortilegi! Ei, un moment. En què et bases per dir això?

-Escolta, i no facis preguntes fins que acabi. Avui estàvem parlant sobre els papers robats, i tots discutíem, però ell estava callat. I també estava molt blanc. Li he preguntat si es trobava bé, i primer m'ha dit que estava bé, però després m'ha dit que tenia la pressió baixa i s'havia marejat.

-I què hi trobes d'estrany en això?

-Allà vaig. No pot tenir la pressió baixa. Ens ha mentit.

-I com ho saps?

-Quina part de "no facis preguntes fins que acabi" no entens? Continuo. Sé que menteix perquè jo també tinc la pressió baixa. I cada any, quan arribo a Hogwarts, Madame Pomfrey em fa un encanteri per a tenir-la normal que em dura un any. I posant que ell tingués la pressió baixa i no se'l fes, seria molt estrany que no ens n'haguéssim assabentat fins ara. Sobretot si tenim en compte que els alumnes que tenim la pressió baixa hi anem tots alhora, a principi de curs, a la infermeria. Si fos veritat, s'estaria marejant contínuament, i sé que és veritat per pròpia experiència. I cada vegada que estigués estirat o assegut a algun lloc i s'aixequés de cop es marejaria i hauria de tornar a seure perquè li passés el mareig.

-Però dir-ho només per això ho trobo... és treure conclusions precipitades. I posant que ens hagués mentit, que tampoc ho saps del cert, no trobo que tingui res a veure amb que ell hagi robat els papers. És més, trobo que és una tonteria i massa obvi que si ha sigut un noi hagi sigut ell. Mai faria una cosa així. Mai.

-Doncs caldrà començar per comprovar que ens ha mentit.

-Com?

-Anirem a fer una visita a Madame Pomfrey.




Les Martes van arribar a la infermeria i van sentir unes veus. Van veure unes siluetes a la cortina d'un llit. Dreta, hi havia la figura de la que clarament era Madame Pomfrey i al llit, no van poder reconèixer qui hi havia. Tampoc van saber qui era quan li van sentir la veu, encara que van sentir que era una veu femenina i bastant aguda, segurament d'algú de primer o segon. Però la veu els va sonar molt familiar, tot i que no sabien per què.

-I diu que ha caigut per les escales?

-Sí, avui mateix.

-Després de que marxés el seu pare?

-Sí.

-Aquest blau no sembla fet per una caiguda.

-No ho sé. Jo me l'he fet quan he caigut.

-Bé, doncs, ara que ja li he curat, pot marxar. I vigili amb aquestes escales.

Les Martes van fer com que acabaven d'arribar i van veure la Fiore que sortia de la infermeria. Així que era ella...

-Madame Pomfrey? Volíem fer-li una consulta...




-I us ha dit que no?

-Exactament.

-Que estrany...

-Bé, anem a l'habitació, que hem de rebre bé les franceses, que sinó l'Hermione s'enfada...

-La veritat, Julie, no sé com l'aguantes.

-Quan la coneixes és molt simpàtica. Bé, noies, aneu tirant, jo ara vinc.

La Julie es va esperar a que les Martes pugessin i es va dirigir cap a un racó de la Sala Comuna somrient.

-Hola.

-Hola, Julie, com va?

-Bé, bé. I tu, com estàs?

-Bé. Content d'estar a Hogwarts. Però se'm fa francament estrany.

-Normal. Si jo fos muggle em passaria el mateix.

El noi no li va respondre.

-Perdona. Ja sé que no t'agrada aquesta paraula.

-Doncs intenta no dir-la quan hi sigui jo.

-Sí, sí, ja ho sé, perdona, perdona. I bé, anem a dormir? Demà serà un dia molt llarg...

I la Julie no ho sabia, però tenia més raó de la que es pensava...


*Amigos para siempre means you'll always be my friend

Amics per sempre means a love that can not end

Friends for live not just a summer or a spring

Amigos para siempre

I feel you near me even when we are apart

just knowing you are in this world can warm my heart

friends for live not just a summer or a spring

Amigos para siempre...*



Bé, espero que us hagi agradat!

Recordeu allò de puntuar el personatge que us agrada més? Doncs bé, vull que feu el mateix però amb el personatge que més odieu. 3 punts al més odiat, 2 punts al segon i un punt al tercer. Ja sabeu, posaré el meu exemple:

3 punts: Mirella

2 punts: Desi

1 punt: Hermione

Bé, dedico el capítol a la gent de campaments i FM, of course! Així que la llista serà llarga!

A la Nina, la Paula, l'Adry, la Laia, la Laia, l'Èlia, la Mireia, la Berta, els nens del grup... LA VEDELLA DELS PITS CAIGUTS el millor grup! (Ni caso, se'ns en va anar l'olla per a posar el nom...)

A la Neus, la Ivet, la Clara, la Xènia i la Hina per la FM!

Comentaris!

Qui és el noi amb qui parla la Julie? Què passa amb la Fiore? Qui és? És en Mike qui va robar els papers del Dastaimk? És veritat que ha mentit amb lo de la pressió baixa o és només que Madame Pomfrey no ho sap? La Marta 3 encara no sap si ho va somiar allò del Mike i la Desi... què va passar? Què passarà amb en Jack i la Hina? Per què l'endemà ha de ser un dia molt llarg? Què passarà amb la Nahia i la Ivet? On és la Lydia? I em faig pesada... si els de la profecia són quatre i són de les quatre escoles de l'intercanvi... qui poden ser? De Hogwarts vale que n'hi ha molts però... de les altres?

Ale, que teniu feina.

Comenteu!

1 pto

Marta 3


Llegit 1308 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • Avatarlluna_de_plataEnviat el 13/08/2009 a les 22:38:25
    #19187

    3 punts: Mirella

    2 punts: Desi

    1 punt: Hermione

    Sent sincera he fet un "copi paste" perque... penso igual. Jo com que tic prohibit per l'autoritat major respondre a aquestes preguntes el meu comentari es mes aviat.... curt. Es genial. SE PARLAR!!! No en tenia ni idea. :D Es broma.

    Marta 2




  • Avatarlluna_de_plataEnviat el 13/08/2009 a les 22:45:58
    #19188

    El primer comentar..... (encara que jugo amb trampa) MOLA!!!



  • AvatarhpkarinaEnviat el 14/08/2009 a les 12:53:08
    #19190He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

    M'encantaaa!!!! (com sempreeee xD)

    Jo crec que en Mike ha agafat els papers però perquè algú l'ha obligat a fer-ho i es sent molt malament!!

    Bé, continua prompte!!! ^^



  • AvatarhpkarinaEnviat el 14/08/2009 a les 12:55:52
    #19191He escrit 4 fanfics amb un total de 43 capítols

    Aiii! se m'han olvidat els punts! xD

    3 punts: Mirella

    2 punts: Desi

    1 punt: Hina (em sembla molt mal que vaja amb els Slytherin!)



  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 14/08/2009 a les 18:49:14
    #19192He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Marta 2: k raro q pensem el mateix... Eh, que hi ha preguntes que pots respondre. La primera, per exemple. Què passa amb la Fiore també. Ara, qui és ja no. Això et passa per endevinar-ho. Saps parlar? No em diguis! Em pensava que només sabies cridar... Clar que ets primera. Si vint minuts abans de que pengés tu ja ho sabies.

    hpkarina: merci! així que penses això... molt bé, ja ho veurem. Uee veig que (de moment) tots odieu la MIrella i la Desi! Però em sembla molt malament que hagis posat la Hina. Ara, que si és la teva opinió... veuràs com canvia al següent o a l'altre.

    Més comentaris! Més! XD

    1 pto

    Marta 3




  • AvatarPorcupintí-naEnviat el 14/08/2009 a les 23:55:30
    #19197He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    3-Desi

    2-Elsa

    1-Mike


    Uiix com s'està embolicant, la cosa, eh? Qui és el noi qui ha parlat amb la Fiore???Pot ser que sigui un Dessoirs d'aquests?
    Jo crec que a en Mike li passa alguna cosa, però que no té a veure amb els papers de Dastaimk...

    no sé, no séee


    Maria



  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 16/08/2009 a les 00:34:05
    #19203He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    L'Elsa no et cau bé? Però si casi no ha sortit... I EL MIKE TERCER? COM? PER QUÈ? I la Mirella no hi és? Ara m'has mort.

    Per lo del noi... molt bé, és el Damien. Molt bé, ja es veurà.

    1 pto

    Marta 3




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 16/08/2009 a les 16:52:49
    #19206He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Perdó, Porcupintí-na, allò del noi em pensava que havies posat la Julie. Si volies dir ella, sí, és el que està a l'habitació dels nois. Però si volies dir la Fiore... parla amb algun noi?

    1 pto

    Marta 3




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 18/08/2009 a les 20:21:21
    #19217He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    uhhh... vale... perdó per comentar tan tard, de veritat, però és que no he tingut gens de temps, ni tan sols puc escriure jo! Wenu que m'agrada molt, ja ho saps. Mmmm... per què no us cau bé l'Hermione? O.O Què us ha fet? Jo deixo els meus aquí...

    3- Desi

    2- Mirella

    1- Hagrid

    (Ja sé que el Hagrid gairebé no surt, però mai no m'ha caigut bé! )




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 18/08/2009 a les 20:33:39
    #19218He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    no paxa re... de fet encara hi ha gent que no m'ha comentat... Jo. Jo que quan t'he vist connectada he tingut la il·lusió de que escrivissis... És que és tant repel·lent... i amb perdó, però la que la dobla, sobretot a la primera pel·lícula, fa una veu més repel·lent... això ajuda. Per mi és molt més bèstia que la Porcupintí-na hagi posat el Mike. Encara no m'entra. Prefereixes la Mirella que la Desi? És comprensible. Per què no et cau bé el Hagrid?

    1 pto

    Marta 3




  • AvatarnathalilupinEnviat el 19/08/2009 a les 21:05:44
    #19226He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


    Hola!!

    capi genial s molt bo de veritat
    continua aviat

    nathalilupin

    pd: perdona per la merda de cometari nu tink gaire temps.



  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 20/08/2009 a les 16:59:50
    #19232He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    merci ! :)

    no passa res perquè el comentari sigui curt. Ja em pensava que t'havies oblidat de mi! Però diràs això del personatge més odiat, en un altre moment, no?

    1 pto

    Marta 3




  • AvatarHermione-GinnyEnviat el 04/09/2009 a les 22:27:07
    #19526He escrit 2 fanfics amb un total de 4 capítols

    3 p: Mirella 2p: Hagen 1 p: Desi