MEGAN COLLINS - 8- Millor si et fan costat
AvatarEscrit per Porcupintí-na
Enviat el dia 14/08/2009 a les 21:00:29
Última modificació 14/08/2009 a les 21:02:11
Tots els capítols de MEGAN COLLINS
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


8- Millor si et fan costat

L'hivern havia arribat físicament a Hogwarts, i durant aquell final de novembre els camps i les muntanyes del voltant s'havien anat emblanquinant. Tot i que teòricament encara era tardor, feia un fred que pelava, i la Megan ho havia notat moltíssim als entrenaments de Quidditch. Com que el proper partit el tenien un mes després de les vacances, el capità els hi deixava més temps lliure, i només feien tres entrenaments a la setmana, però quan els feien, ho passaven fatal.

 

En Mark i en Neil s'havien fet molt amb l'Aaron i els seus amics, últimament, ja que junts anaven planejant bromes als d'Slytherin que els molestaven, però encara no havien fet "la broma definitiva". Així era com l'anomenaven entre ells quan no volien que la gent els entengués, i ni tan sols els hi havien explicat a la Meg i a la Pru, que estaven ben estranyades amb el comportament d'aquests.

 

Igualment, elles gairebé no tenien temps per parar a descansar, ja que els exàmens trimestrals eren a una setmana.La Megan, que anava més avançada que la Pru perquè havia començat a estudiar unes setmanes abans, no anava tant atrafagada, però tot i així estudiava com una boja.

 

L'Stu, l'Osbert, i la Jane, l'altra amiga de cinquè, estaven contínuament amb la Lydia, tal com els hi havien recomanat la Meg i la Pru. A la Lydia se la veia bastant insegura, i acceptava de bon grat tenir-los aprop.

 

Tots i cada un dels alumnes de Hogwarts estaven patint el final del primer trimestre del curs, i com cada any tothom tenia moltíssimes ganes d'acabar-lo i poder, per fi, celebrar el Nadal amb la família o quedant-se a Hogwarts amb els amics.

 

Aquell matí gèlid de primers de desembre, als alumnes els hi havia costat llevar-se, i l'Aaron va sortir de la seva habitació amb en Louis tremolant de fred. Ni la Sue ni l'Eloise semblaven ser a la Sala Comuna, així que van decidir anar tirant cap el Gran Saló a esmorzar. Els passadissos estaven quasi deserts, perquè la gent els evitava, ja que eren el lloc més desprotegit de l'escola, i els pocs alumnes que hi caminaven passaven estarrufats en direcció a la sala amb llar de foc més propera.

 

Al Gran Saló hi havia molt ambient, ja que tot i ser molt d'hora, la gent s'hi estava tota l'estona abans de les classes per no haver d'enfrontar-se al fred de fora, i tothom aprofitava per xerrar o fer els deures juntament amb els altres companys mentre esmorzaven tranquil·lament salsitxes i ous ferrats acabats de fer acompanyats per torrades calentones que ho tiraven tot cap avall. La gent preferia la llet calenta, o una tassa de xocolata cremant abans que el suc de carabassa fresquet.

 

-Tu creus que la Moppidus ens ha de posar la redacció sobre els maleficis de permanència curta d'un dia per l'altre?—va dir en Louis mentre ell i l'Aaron s'asseien a la part de la taula que van trobar més propera a una de les llars de foc.—No entenc quina diferència hi ha entre el conjur petrificador i l'estabornidor.

 

-A veure, Louis, ja t'ho vaig explicar ahir.—va dir l'Eloise, que acabava d'arribar juntament amb la Sue.—Per què mai et recordes de res, eh?—Ella es va asseure al costat d'en Louis i la Sue al costat de l'Aaron.

 

En Louis li va fer cara d'emmurriat.

-Jo no t'he preguntat res a tu, Eloise. Per què sempre m'ho repliques tot?—li va dir enfadat.

 

-Com que t'ho replico tot?! Escolta nen, que si vols no t'ajudo i ja està!—va continuar ella.

 

-Sue, què fas tu durant les vacances de Nadal? Aniràs a casa o t'estaràs a Hogwarts?—va dir-li l'Aaron, aprofitant que els altres s'estaven barallant.

 

-Ah, la veritat, no hi havia pensat, però em sembla que aniré a casa, perquè tinc ganes de veure els meus pares i tot això...I tu?

 

-Em sembla que també aniré a casa, però jo t'ho deia, igualment, per si vols venir a passar-hi uns dies. Els meus pares m'han enviat una carta i diuen que si vull convidar algú, doncs que ho faci, i no sé, que he pensat que potser t'agradaria venir.

 

Ella va fer cara de estar pensant-s'ho, i va assentir.

 

-D'acord!—la Sue va somriure-li a l'Aaron i ell li va tornar el somriure i es van posar a esmorzar. Després les dues noies es van posar a xerrar i l'Aaron va ajudar a en Louis a acabar el treball de Defensa, ja que s'havia enfadat amb l'Eloise i s'havia negat a deixar-se ajudar per ella.

 

 

***

 

Aquell mateix dia la Megan va enviar una carta als seus pares dient-los que volia quedar-se a Hogwarts durant les vacances de Nadal. Aquell any li venia molt de gust, ja que la Pru i ella eren les úniques alumnes del seu curs de tot Hogwarts que es quedarien tret d'un parell de persones de Hufflepuff, i li feia molta il·lusió disfrutar del castell sense la gent de sempre i amb la seva amiga. Li sabia greu no veure els seus pares, però ells li havien dit que els hi era igual i que podia triar si quedar-se o tornar a casa.

 

A mitja setmana el professor Flitwick va fer la ronda a tota la taula de Ravenclaw preguntant si es quedaven o no.

 

El primer dia d'exàmens, la Meg va llevar-se contenta com mai. Havia estudiat moltíssim per l'examen d'Història de la Màgia sobre les Rebel·lions dels Gòblins durant el segle XVIII, i el de Defensa Contra les Forces del Mal pintava bastant bé, ja que els dos temes que havien tractat aquell trimestre, l'impostorus i els miratges, li havien anat molt bé. No sabia per què, però tot i que s'estressava, li encantava la època d'exàmens.

 

Si li haguéssin preguntat com li havia anat el primer examen, ella hauria dit que bastant bé, però sentia que li havia anat perfecte. El segon, en canvi, li va semblar més difícil.

 

Havien de fer una part escrita mentre la professora Moppidus els anava examinant a la prova pràctica un per un. L'escrita va ser més difícil, perquè hi havia molta teoria, però ella se'n va sortr prou bé. En canvi, la pràctica li va semblar fàcil, perquè tan sols s'havia de ridicul·litzar un impostorus i distingir entre un miratge i una imatge real.

 

Com que a la tarda del dilluns tenien una hora lliure, van decidir anar a la biblioteca per estudiar. La Pru i la Megan xerraven tranquil·lament de camí cap allà, i van entrar a la biblioteca, que estava bastant plena. Es van col·locar en una taula entre dues prestatgeries altíssimes al costat de la finestra. Es veia un dia ennuvolat tot i que no nevava.

 

-Mira qui hi ha—va dir la Pru assenyalant-li a la Meg un noi ros i alt de sisè.—L'idiota de l'ex de la Lydia. Sembla més imbècil del que em pensava.

 

Tant ella com la Meg van arrufar les celles al veure que parlava molt baix amb dos amics seus i una amiga en un cantó allunyat de la biblioteca. Estaven mirant uns papers. Semblava que s'estiguessin rient d'alguna cosa.

 

-Què creus que estan fent?

 

-Ni idea. Però crec que s'estàn rient d'algo o d'algú pel que sigui, com sempre.

 

En Carl va deixar un dels papers que tenia en un llibre i el va tancar. Després, els hi va dir amb una rialleta als seus amics que se n'anessin. Es va dirigir a Madame Pince, la bibliotecària, i li va donar el llibre.

 

-Megs, quin llibre és?—va dir la Pru.

 

-Em sembla que es diu...Bi, no, mmm, Buscades Encantades de la Paranoia...? Ah, no, ara ho veig bé; Bèsties Semihumanes de l'Amazònia. Per què ho dius?

 

-Perquè em sembla que el vaig a buscar. Ara vinc!

 

-Però, Pru! Què coi...?

 

Però la Prudence ja es drigia a Madame Pince.

 

-Bona tarda, Madame Pince. Que em podria prestar un llibre? És que he de fer un treball per classe de Criança de Criatures Màgiques. Em sembla que n'hi ha un que es diu Bèsties Semihumanes de l'Amazònia que seria perfecte.

 

-Sí, precisament me l'acaben de retornar ara. Li vig vaig a buscar.—va respondre-li la bibliotecària intentant ser amable.

 

La Pru va ensenyar-li el dit gros a la Meg i li va picar l'ullet. La Megan es preguntava què era el que la Prudence li voldria ensenyar.

 

-Aquí el té, senyoreta Green.—va dir Madame Pince quan va haver tornat amb un llibre, que, efectivament era el que havia tingut en Carl uns moments abans.

 

-Moltes gràcies.

 

La Pru va tornar a la seva taula amb la Megan i li va explicar el que portava de cap.

 

-Megs, sort que m'he adonat del que volia fer en Carl aquest, perquè si no se n'hauria muntat una...—deia mentre passava pàgines com una boja.—Ah! Mira, veus! N'estava segura.—I va treure els papers del llibre d'on els havia deixat l'ex-nòvio de la Lydia. Li va ensenyar un dels papers que hi havia allà.

 

La Meg el va llegir i es va quedar estupefacta.

 

T'aviso perquè realment és important. Jo de vosaltres no m'acostaria gaire a la Lydia Figgins, una noia de cinquè de Ravenclaw que es veu que només vol ser amiga de la gent per fer-li mal o per robar-li idees. A mi i a uns companys ens va fer creure que era amiga nostra i després ens va fer boicot i va explicar els nostres secrets. Ja n'estàs informat. Considera't afortunat d'haver trobat aquest avís, perquè ara ja saps la veritat. Digue-ho als teus amics i mantingue'ls allunyats també d'ella.

 

-Però què s'ha cregut aquest desgraciat!—la Meg treia foc pels queixals.

 

Ella i la Pru van recollir les coses i se'n van anar directes a la Sala de Ravenclaw.

 

-Osbert!—la Pru el va cridar només entrar a la sala. Ell es va girar en veure que les dues noies se li acostaven corrents i esbufegant.—Hem d'ensenyar-t'ho. En Carl aquell...l'ex de la Lyd...boicot...

 

L'Stu, que era allà, també volia saber què havia passat i havia deixat de fer els deures per escoltar-les.

 

-Prudence! Megan! Respireu una mica i expliqueu-nos-ho bé, si us plau!

 

La Meg, que va ser la primera en asserenar-se, va començar a explicar-los-hi tot el que havien vist.

 

-Així que l'imbècil d'Slytherin aquell vol posar l'escola en contra la Lyd?—va dir l'Osbert després de sentir el que li explicaven les noies.—Ho hem d'explicar tot a la gent que coneguem. Stu, saps on són la Lydia i la Jane?—l'altre noi va assentir.—Seria millor que les anéssim a buscar. Meg i Pru, podrieu avisar a tothom de les altres residències que conegueu i explicar-los el que passa perquè no s'ho creguin?

 

-D'acord. Tens raó. Segurament els Slytherin faràn servir altres maneres de fer saber tota aquesta mentida a la gent.—va dir la Pru.

 

-Ara avisem als de primer i a l'Olívia que avisi als companys de segon. També els hi direm a la Mary i a la Susan del nostre curs i a en Mark i en Neil que ho facin saber a qui puguin de Gryffindor. Igualment, les cosines d'en Neil (NA: Sí, la Sendra i la Rebbecca Johnson del segon capítol que entren alhora que l'Aaron a Ravenclaw. Ho havia de d'aclarir algun dia) van a primer a Ravenclaw, o sigui que ja els hi dirà ell o l'Aaron. A en Rufus el podeu avisar vosaltres dos? I als cursos més superiors? És que gairebé no coneixem a ningú.

 

-Però no crec que haguem de fer masssa xivarri.—a dir l'Stu, que no havia dit res encara.—Ens pot semblar bèstia, però si ells saben que s'està muntant tot això per culpa seva, estaran contents. A més, si ho deixem estar i de moment simplement avisem a la gent i ja està, la Lyd ho passarà més bé que si no pas fem que tota l'escola en parli dia i nit.

 

-Quanta raó que tens, Stuart!—va fer la Pru embadalida. Tot i que es veia que li agradava en Neil, l'Stuart no deixava de ser "el tio més guapo de tota l'escola" per ella i encara s'empanava mirant-lo quan ell era aprop.

 

"Si ara la veiés en Neil, vés a saber quina tonteria faria per cridar-li l'atenció". Va pensar la Megan intentant imaginar-se'l. Però de seguida va continuar amb la conversa de la Lydia fins que van haver de marxar perquè tenien classe de Vol a dos quarts de sis i no volien arribar tard perquè tenien examen.

 

-Aquests dies fa molt fred, no trobes, Pru?—li va dir mentre baixaven les escales en direcció al camp de Quidditch. Però mentre es tapava més amb la seva bufanda blava i grisa es va recordar del foc de follet de l'Aaron i el va treure de la bossa. Va sentir una esgarrifança quan va tocar la caixeta de vidre i de sobte va notar com una escalforeta li recorria tot el cos.

 

Va pensar que encara no sabia si l'Aaron es quedava a Hogwarts durant les vacances de Nadal o no. Pensava preguntar-li aquella mateixa nit.

 

-Escolta, Pru.—li va dir quan ja havien arribat al camp juntament amb alguns dels seus companys i amb alguns d'Slytherin.

 

-Digues.

 

-La teva germana es queda a Hogwarts com tu, aquest Nadal?

 

-No. Va decidir tornar-se'n a casa perquè trobava faltar als pares. Però serà l'única que se'n torna, perquè l'Osbert també es queda. Vol estar amb la Lyd perquè es veu que l'Stuart ha de tornar-se'n a casa i la Jane vol anar a veure la seva mare que està a l'hospital. Com que no volen deixar sola a la Lydia, l'Osbert ha decidit quedar-se amb ella. Però pel que sé, poquíssima gent de Ravenclaw es queda aquest any per Nadal.

 

-Ah.

 

***

 

La setmana i mitja que quedava per les vacances els hi va passar rapidíssimament, i el dia del banquet de final de trimestre van rebre les notes dels exàmens.

 

La Megan va mirar-se l'informe que li havia donat el professor Flitwick.

 

NOTES DEL TRIMESTRE PRIMER 3r curs

 

ESCOLA DE MÀGIA I BRUIXERIA DE HOGWARTS

 

TRANSFIGURACIÓ    97/100

 

ENCANTERIS     92/100

 

POCIONS    87/100

 

HISTÒRIA DE LA MÀGIA     108/100

 

DEFENSA CONTRA LES FORCES DEL MAL     90/100

 

VOL    90/100

 

BOTÀNICA     74/100

 

CRIANÇA DE CRIATURES MÀGIQUES       91/100

 

MAGIMÀTICA     99/100

 

 

-Que bé, Megs!—li va dir la Pru mentre el comparava amb el seu.—Déu ni dó els Gòblins que bé que els portes, eh?—va riure.—un 108!

 

-Doncs mira que tu a vol! 100/100! Ets l'única de la classe que ha passat del 90! Ja saps com és la Professora Hooch! I a Encanteris m'has superat en un punt!

 

Les dues estaven molt contentes amb les seves notes.

 

***

 

Durant el banquet d'aquell migdia, el Dumbledore va parlar.

 

-Estimats alumnes! Esperem que hagin passat un bon primer trimestre. Els voldria informar d'un aconteixement que passarà a Hogwarts a partir de després de les vacances de Nadal. El conseller Fudge ens ha autoritzat per celebrar a Hogwarts l'antic i màgic Torneig de les Set Proves de Merlí. Ja veuran com s'ho passaran molt bé! Que passin unes bones vacances!

 

 

-Ens ho diu així, sense res més?—va preguntar la Pru a la Meg.—Què deu ser això d'aquest torneig?

 

Per tot el Gran Saló se sentia una cridòria impressionant. La gent no sabia què era allò del Torneig de les Set Proves de Merlí.

 

Tothom es va acomiadar de tothom aquella tarda i uns es van quedar i els altres s'en van anar cap a casa, però tothom es preguntava el mateix: Què devia ser allò del torneig?

 

 

 

 

 

Hola, gent! Doncs al final l'he pogut penjar abans del setembre!

He decidit fer-vos una descripció de l'equip de Ravenclaw

Porter- Stuart Patel. 5è- capità- antic a l'equip
Encistellador1- Osbert Green. 5è- antic a l'equip
encistelladora2- Olívia Kean. 2n- nova a l'equip
encistellador3- Rufus Morgan. 4rt- nou a l'equip
batejadora1- Prudence Green. 3r- antiga a l'equip
batejadora2- Megan Collins. 3r- nova a l'equip
caçadora- Lydia Figgins. 5è- antiga a l'equip

La Lydia, l'Osbert i l'Stuart són amics juntament amb una tal Jane que no és de l'equip i que també va a cinquè a Ravenclaw.

ginny loovegod! FELICITATS! Va ser el teu aniversari abans d'ahir, no? :) aaron i sue, sí, però de moment són massa petits, no trobes? i Lydia i Osbert més que amb l'Stu, no? i tu dius que no tens inspiració amb els coments!! ets la que me'ls fa més llargs! i has vist que t'he fet cas, he fet la continuació, efectivament!

ivi_potter! sí, venjança! Però ja has vist com s'ha passat el Carl, ara :(. Està enfadat però molt enfadat, eh? I ha de pringar la pobra Lydia! JA veureu quin Nadal, ja! hohoho.

nathalilupin! Ho sento, no m'he pogut esperar més, però si et serveix no tornaré a penjar un capítol fins que sàpiga que tu l'has llegit, ok?:) Sí, tu ja has vist el que passa entre l'Osbert i la Lydia, oi? I ara tot el Nadal juntets..jeje...és que sóc tan llesta!! hohohoo

Agatha Black! Tranquil·la, que no crec que es torni a ajuntar amb Slytherins! Sí, i els Gryffindor disposats a ajudar...:) I sí, de fet l'Osbert és el meu amor platònic!

marta_ginny! Moltes gràcies per felicitar-me! T'ho agraix molt!He vist que l'Osbert us ha agradat molt a totes, eh? gentussa, gentussa els d'Slytherin!

Marta Potter Weasley! Gràcies per seguir llegint i et continuo animant a fer la teva fanfic que m'agrada molt! uiii encara queda molt marroooo, efectivament! T'ho passaràs bé, ja ho veuràs!! Ens veiem el 29!!!!:):)

_llunàtica! Que bé que m'hagis atrapat! jeje ja esperava un comentari dient això hohoho. Gràcies per felicitar-me!!!felicitats igualment!!!! Quina casualitat, no? :):)jeje

nirvala! Aixxx t'estic trobant a faltar molt! He tornat però ens en anem les dues! Em sap greu lo del regal!

 

Un petó a tothom!

Maria.


Llegit 1143 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • Avatarginny loovegodEnviat el 14/08/2009 a les 22:09:47
    #19194He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    primera!
    mu llegeixo!



  • Avatar_llunàticaEnviat el 14/08/2009 a les 22:57:01
    #19195He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    Uaaa! Que guai. Ho esperava amb impaciència! >..< fes el següent aviat, siusplau. Ah, per cert, que es queden a l'escola, en Neil i en Mark? Un petó!
    Magda.



  • Avatarginny loovegodEnviat el 14/08/2009 a les 23:00:22
    #19196He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    woo wooo!!! 
    déu méu nena k waiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

    no sé com t'ho fas, però sempre fas que els capis em semblin curtíssims..

    Seh, toma ya! aaron&sue forever! Sí, ja sé que són una mica pekes, pero jo cre que així millor, pk es poden anar fent escenetes compromeses... jj
    un segon, que em truquen per telèfon...
    val, ja sta.

     sí, casi millor lydia i osbert. no sé, a l'altre capi no ho veia clar, però ara sí que es veu que estan fets l'un per laltre.

    lo de que fai els coments llargs... bàsicament és pk separo molt els paràgrafs. però ja veuràs quan em torni tota la inspi!!!!

    i wenu, dew, k hai de pirar!!

    *laurie*



  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 16/08/2009 a les 00:30:24
    #19202He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Uououo! M'encanta! Lydia & Osbert of course! M'encanten l'Aaron i la SUe.

    1 pto

    Marta 3




  • AvatarnathalilupinEnviat el 20/08/2009 a les 12:00:58
    #19229He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


    Holaaaaaaaa

    Bé, després de les vacances que m'he merescut (suposos i sinó també) he tornat i me llegit el capi.

    jja m'encanta és perfecte jj.

    l'Osbert k maco es queda per fer companyia o aixó és el quediu xDxD.

    Definitivament els Slytherin no em cauen bé xDxD això no se li fa a la Lydia, com a mínim espero que l'Osbert faci bé, el paper d'"amic" xDxD

    Només dirte que m'ha agradat molt el capi i que continuis aviat.

    nathalilupin



  • AvatarMarta Potter WeasleyEnviat el 22/08/2009 a les 22:15:24
    #19259He escrit 3 fanfics amb un total de 23 capítols

    Ei porcupintina ets genial!!

    perdona per llegir-m'ho tan tard..
    a partir d'ara seré una de les teves millos lectores.

    I per sert, no crec que faci fanfic al final m'ho he pensat millor i duran l curs no tindre tems.
    però seguiré llegint la teva no patexis.

    apa guapa fins el 29!


    PD: El carl es un cabron i si, l'osbert m'ha agradat, xD a veure quan ens faràs una escena romàntica osbert-Lydia..



  • Avatarivi_potterEnviat el 30/08/2009 a les 13:19:54
    #19377He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    Holaa! M'ha agradat moltíssim! Continua aviaat siusplaau (no tinc temps de comentar sorryy!)



  • AvatarPorcupintí-naEnviat el 31/08/2009 a les 13:01:37
    #19394He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    eiii moltes gràcies a toteees.He decidit comentar als comentaris perquè sinó a l'hora de penjar trigo el doble.


    ginny lovegood i marta_ginny! veig que les dues parejas del momento us agraden, eeh? xdxd a mi també, de debò. :

    _llunàtica, ni en mark ni en neil es queden a hogwarts com veuràs al proper capítol, però ja t'ho passaràs bé amb altres coses;)

    nathalilupin i Marta Potter Weasley, jo també m'he encapritxat de l'Osbert, si us sóc sincera jeje. Ell i la Lydia...jeje no us diré reeeee.

    ivi_potter, merci per continuar llegint per poc temps que tinguis!

    un petó a toteeeees!!!

    maria