Això és una... Gran Orgia! - Capítol 9.- SEVERUS
AvatarEscrit per _llunàtica
Enviat el dia 04/09/2009 a les 14:04:21
Última modificació 04/09/2009 a les 14:04:21
Tots els capítols de Això és una... Gran Orgia!
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 9.- SEVERUS

Hola a tots i a totes!
Merci als que em vau comentar a l'altre capi. Us anomenaria, però tinc pressa! :S
El deidco a la Pibernat, a veure si hi arribes, Manu! XD

MAGUI

-Severus, veig que estàs despert.

-Sí.

En Severus Snape, en veure la cara de l'Albus Dumbledore, recordà els fets per enèsima vegada en aquella nit.

 

FLASH BACK

 

En Severus Snape ho sabia. Sabia que tornava a ser-hi, que el tenia al seu abast. Com també sabia que era una estupidesa anar al seu encontre. De què li serviria? Sabia perfectament què era el que més anhelava al món, deixant a part la plaça de professor de Defensa Contra les Forces del Mal. Amor. Ell mateix odiava aquesta paraula. Però en sentia, no podia evitar-ho. L'estimava, sí, l'estimava molt.

Va arribar en aquell annex desconegut per gairebé tothom de la torre d'astronomia. Era una saleta petita i invisible. No es veia ni des de fora del castell ni des de dins, ja que només podies accedir-hi cantant una cançó màgica. A l'Snape mai li havia agradat cantar.

 

Obre't,

siusplau,

obre't!

Per Merlí,

obret!

 

 

La lletra era molt senzilla, certament, però la melodia que havies d'entonar no era gens fàcil. Al cinquè intent la porta de fusta li va aparèixer a l'Snape, potser ja cansada de sentir aquella veu de gavina afònica. Aquest va entrar-hi ràpidament, amb l'ànsia continguda de feia hores i hores brollant-li de tots els membres.

-Per fi! Hola, Mirall de Gised.

Va tancar la porta amb una batzegada i va agenollar-se davant del mirall misteriós. Feia cinc anys que l'havien transportat en un magatzem màgic, ja que era més perillós que altra cosa. Ara l'havien retornat perquè havien de destruir l'establiment i no sabien on portar-lo. En Dumbledore va acceptar-lo per tal que no fos destruït, malgrat els seus riscos. El tindrien guardat en aquella sala secreta fins que trobessin un lloc millor, preferiblement fora de Hogwarts. El director li havia explicat confidencialment.

L'Snape es va concentrar en el vidre, que de moment només reflectia la seva imatge. Al cap de pocs segons la superfície plana va onejar i va aparèixer una cara. Lily Evans. Ell ho sabia. Sabia que malgrat la seva mort encara l'estimava. Però, per sorpresa seva, el vidre va fer més onades, i va aparèixer una altra cara, al costat de la de la Lily. Les dues persones es van mirar i van somriure, i després van mirar-lo a ell afablement.

Ell va quedar glaçat. No. No podia ser. O potser s'ho havia negat sempre?

Al costat de la Lily hi havia l'Albus Dumbledore, traient unes cartes màgiques de la túnica i repartint-les en dos pilons. Els dos personatges van començar a jugar a l'Speed Màgic (NA: L'Speed, o com s'escrigui, és el meu joc preferit de cartes XD).

En Severus Snape va intentar recordar tota la seva vida. Sí que veia claríssim l'amor que havia sentit i que encara sentia per la Lily Evans, però no per l'Albus Dumbledore! On vas a parar! O potser sí? Tenia moltes ganes de plorar. I se n'adonava ara, dels seus sentiments? Tot just ara.

Toc, toc, toc.

Una figura esvelta i elegant va entrar per la porta.

-Albus, jo...

-No cal que diguis res, Severus. - el director de l'escola va dedicar-li un somriure que va fer que l'Snape s'estremís. Ara s'adonava de tot.

-Ja ho sabies, oi? Des de sempre.

-Sí, sí que ho sabia.

Van quedar-se en silenci uns minuts. La ràbia de l'Snape augmentava i es feia visible clarament, i en Dumbledore es limitava a esperar. De sobte l'Snape explotà, cridant com un boig i donant cops de puny al Mirall de Gised, que es partí a trossos. Semblava una venjança per part seva, ja que els trossets de vidre es clavaren al puny de l'Snape fent-li molts talls profunds i dolorosos. Aquest, però, no es cansava de colpejar-lo, fins que en Dumbledore hagué d'intervenir-hi, agafant-lo per les espatlles. Aquell contacte fou la gota que féu vessar el got. L'Snape perdé el coneixement.

 

FI DEL FLASH BACK

 

-No cal que et torturis, Severus. - va dir en Dumbledore. Va mirar les mans embenades de l'Snape - Aviat aquestes ferides es curaran i podràs tornar a exercir.

-Ja sé que aquestes es curaran aviat, però a mi el que em preocupa són les altres.

-Les altres les hauràs de guarir tu sol, Severus.

 

***

 

-Luna, em sap molt de greu, no calia.

-Sí, que calia, Tom!

Els dos joves passejaven pels jardins de l'escola. Encara era molt d'hora i la majoria d'alumnes dormien. Era divendres, i esperaven amb impaciència que arribés el cap de setmana, malgrat encara no saber si l'endemà els hi tocava anar a Hogsmade o no.

-No has dormit gens. - van aturar-se, i el noi va apartar un floc de cabells rossos de la cara de la noia.

-Tu tampoc, Tom.

-Però és diferent! El que has fet per mi és...

-Ja saps que també hi ha involucrat en Dumbledore i...

-Però ho has fet tu sola! - va abraçar-la de cop, sense pensar-s'ho. Estava emocionat. Només els seus pares havien fet coses per ell. I en Dumbledore, és clar. - Gràcies.

La Luna va posar-li una mà a la galta i va acostar-se-li. Recordava haver en vist una pel·li muggle anomenada Amélie una escena molt bonica. Va reproduir-la, fent un petó a cada ull del noi. Després va fer-n'hi un al nas, i després...

Quin petó, aquell. Un petó autèntic. Un petó de lloba a llop.

 

***

 

L'Hermione es va presentar a l'habitació dels nois molt d'hora. Es va tirar al llit d'en Harry fent molt de soroll, i va despertar també a en Ron, encara que va fer-se l' adormit, perquè encara no sabia com tractar a en Harry.

-Harry, què volia, la Ginny? - l'hi havia explicat a l'Hermione que havien quedat.

-Hum... - encara dormia, però ella el va sacsejar fort. En Ron, en sentir el nom de la seva germana petita s'incorporà.

-Què passa, amb la Ginny? - va dir brusc.

-Oh, Ronald, ara sí, no, que t'interessa? - va dir-li l'Hermione sarcàsticament. Va acostar-se-li i va tirar-li el coixí d'en Harry pel cap.

-Eh!

-Va, prou, nois.

Malgrat els seus intents per treure-li, en Harry no els hi va explicar els fets de la nit anterior, ja que en Ron s'ho hagués pres fatal. Va decidir explicar-li més tard a l'Hermione. Estava trist, perquè en Ron no era el mateix. Es tapava quan es canviava, no li parlava i si ho feia era brusc i incòmode. L'Hermione li deia que ja li passaria, però en Harry pensava que mai tornaria ser el mateix.

Va baixar a esmorzar l'últim. Va asseure's al costat d'en Ron i davant de l'Hermione, com sempre. Però tot era diferent, molt diferent. La Ginny era uns quants llocs a l'esquerra i el mirava significativament. Per sort seva, en Dumbledore va demanar silenci i va poder centrar l'atenció en una altra cosa.

-Alumnes, silenci, siusplau. - quan ja no se sentien ni els coberts xocant contra els plats va continuar - Em plau informar-los que es celebrarà un ball de nit aquest diumenge! Es farà aquí, al Gran Saló. Demà, els alumnes de cinquè, sisè i setè tindran permís per anar a Hogsmade al matí. Els de primer, segon i quart a la tarda. Jo de vostès em compraria un vestit ben elegant. Ja saben... - va fer una rialleta - Ah, i el ball és en parelles! Ja poden continuar endrapant, que veig que n'hi que estan molt impacients, senyor Weasley.

Quan a en Ron li van baixar els colors, va mirar a l'Hermione.

-Hermione, que vol acompanyar-me a fora un moment?

Van donar-se la mà i van sortir del Gran Saló. Van anar a un corredor poc concorregut. En Ron es va agenollar.

-Senyoreta, li plauria acompanyar-me al ball del diumenge?

-Oi tant, senyor galant. Però amb una petita condició. - va posar-se seriosa de cop, descansant els braços al coll d'en Ron, que s'havia alçat, i mirant-lo fixament.

-Què passa, Hermy?

-Ronald, has d'acceptar en Harry tal i com és. - aquest va fer cara d'exasperació. Es va desfer dels braços de la noia i va mirar a terra.

-Hermy, no ho entens. Sóc un tio!

-No siguis imbècil, coi! És en Harry de sempre. Què t'importa el que senti i per qui?!

-I si...

-No s'enamorarà de tu, home! - aquesta va riure.

-M'ofens. - va fer-se l' emmurriat i després se li va escapar el riure. Va decidir anar a buscar en Harry i parlar-hi.

Però, malauradament, quan va arribar al Gran Saló ell ja no hi era. Va recordar que li tocaria Pocions amb els d'Slitherin, i va anar a fer l'"Hora d'estudi" a la biblioteca amb en Neville, content de no haver de fer classe amb l'Snape. Quan tornaria, per cert?

 

***

 

En Harry i en Malfoy caminaven per un passadís solitari, sabent que havien d'anar a la biblioteca. Però havien de parlar.

-Què fem amb això de la Ginny, Potter?

-No ho sé, la veritat és que no ho sé.

-Hauríem d'accedir-hi, no? Ella està bona i tal. Seria divertit.

-Ets molt poc sensible! Està enamorada de tu, coi.

-I tu gelós de mena! - va riure.

-No és cert.

-Bah, ja ho pensarem, però hem de tenir en compte que no tenim gaire temps.

-Cert.

-Porc.

(NA: Hahahahah xistosada d'en NarcísXD)

Van anar a la biblioteca per camins diferents.

 

***

 

La biblioteca estava plena a vessar d'alumnes de Griffindor i d'Slitherin. Semblava el Tàrtar, allò! Tots pul·lulaven sense fer res. En Filch no servia per controlar a un piló d'alumnes junts i esverats. Només servia per perseguir-los pels passadissos. Cridava constantment amenaces que no s'escoltava ningú.

-Hora d'estudi, sí, és clar... - remugava l'Hermione tapant-se les orelles i intentant concentrar-se en la redacció de tres pams d'Història de la Màgia.

En Ron va parlar amb en Harry amb normalitat, cosa que va sorprendre molt a aquest, i ja va quedar clar que servia com a perdó pel seu comportament. De fet, en Harry mai li havia retret, perquè era normal que s'ho prengués així.

Va aixecar-se i va arrossegar l'Hermione darrera d'unes prestatgeries buides, on la fressa quedava una mica amortida. Li va explicar tot el que va passar la nit anterior i va demanar-li consell.

-Li he d'explicar a en Ron?

-No ho sé, Harry, la veritat. Crec que potser millor que no, de moment.

 

***

 

En Harry va trobar una nota que deia que anés davant de la Sala de la Necessitat després de les classes. Allà hi va trobar en Malfoy i la Ginny. No el va sorprendre gens. Van entrar a la sala sense dir res. Van trobar-hi les mateixes butaques i la mateixa llar de foc que la nit anterior.

-Per què ens has citat, Weasley? - va fer en Malfoy seductor.

-Ja ho sabeu. Què heu decidit? - els dos nois es van mirar sense saber què dir. Va ser en Harry qui va reaccionar.

-Quan i a on? - aquesta va somriure.

-Aquí, el dilluns a les dotze de la nit. - dit això va marxar deixant-los en un silenci tens.

-Per què ho has fet, Potter?

-Per tu, suposo. No et convé que ho sàpiga tothom. I per mi també, és clar.

Van abraçar-se tendrament. Feia dies que no mantenien contacte de veritat. Van besar-se apassionadament.

 

***

 

La Sala Comuna de Griffindor estava plena a vessar perquè a fora hi plovia a bots i barrals. Les noies no paraven de xisclar i de dibuixar els seus vestits ideals en un bloc que s'anaven passant. Fins i tot l'Hermione hi participava. Totes esperaven que algun noi se'ls acostés i els demanés per ser la seva parella.

-Hermione, nena, t'envejo. La relació que tens amb en Ron ja és seriosa i no has de patir per res. - va fer la Parvati amb un deix amarg. Tothom sabia que estava penjada d'en Ron. Llavors va preguntar amb un xic d'esperança a la veu - Perquè t'ho ha demanat, no?

-S-sí, és clar.

La Ginny va arribar i va asseure's al sofà fent mala cara. L'Hermione va mirar-la intentant dissimular la ràbia que sentia. Eren amigues. La Ginny era molt llesta i també molt bona noia. O això es pensava fins feia unes hores...

-Daixò, Ginny, amb qui aniràs al ball? - va preguntar-li.

-No ho sé, encara. - va aixecar-se - Me'n vaig a descansar a l'habitació.

 

***

 

A la Torre d'Astronomia.

-M'encanta la pluja.

-A mi també. Vols sentir-la?

-Sí.

Els dos enamorats van baixar les escales corrent i van sortir als jardins de l'escola. Van posar-se a ballar i a saltar com bojos, feliços, aprofitant el moment. Sabien que els esperava una nit molt i molt llarga.

-Luna, escolta, diumenge no cal que vinguis amb mi.

-Encara et passarà?

-Segurament. No sé si en Dumbledore ja tindrà el beuratge.

-Esperem-ho. I, si no el té, tranquil, vindré amb tu.

-No.

-Oi tant. No tindria sentit anar al ball sense tu. - això va fer somriure en Tom.

-Luna, en cas que pugui venir, vols ser la meva parella al ball?

-Eug, m'ho hauré de pensar...- va riure. -Òbviament que sí.


Espero que us hagi agradat. La veritat és que no sabia què fer amb l'Snape XD
Ah, i a les habitacions no sé si només hi ha dos alumnes. Ja sé que no seria així, però per la història em va millor.
Ciaaoooo!:D
Uhhh, estic escoltant Lemon Tree!


 


Llegit 950 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarnathalilupinEnviat el 04/09/2009 a les 14:53:54
    #19514He escrit 3 fanfics amb un total de 27 capítols


    Hola!!!

    El capi genial, la Luna i en Tom m'encanten fan molt bona parella tot i que em sap greu per en Neville.

    Una pregunta la lluna plena dura tres dies oi??

    M'alegro que en Ron hagi erxeptat en Harryjj

    continua aviat.

    pto

    nathalilupin



  • AvatarlunalovegoodEnviat el 04/09/2009 a les 15:24:54
    #19515He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

    hola!
    m'agrada molt la fic! és diferent de totes les altres i és molt divertida!
    m'encanta la parelleta harry-malfoy, són taaaan monos! :)

    vinga, continua aviat, a veure quines sorpreses ens tens preparades per aquest ball!

    adeu!



  • AvatarPorcupintí-naEnviat el 04/09/2009 a les 15:51:33
    #19516He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    és que, nena, ets la millor de lo millor  xdxd

    tinc unes ganes del trio..!!! xdxd no es que la gen es pensarà que sóc una sortida xdxd

    jope casi em poso a plorar quan he vist que s'havia acabat el capítol :'(

    a veure si coincidim d'aquí poc per parlr d'"allò" xdxd

    un petó, Magda!

    Maria



  • AvatarTooruEnviat el 04/09/2009 a les 16:30:30
    #19519

    Hola!!

    Genial! 
    Ja era hora que Ron acceptara a Harry tal i com es.

    Snape li agrada Dumbledore?  Es que no m'ha quedat molt clar.

    Fins aviat...

    Adeu!




  • AvatarullalEnviat el 04/09/2009 a les 23:32:05
    #19528He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

    vaya, vaya aqui cada cop hi ha mes marro.

    en dumbledore i l'snape liats, ja

    tardes!!!!




  • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 04/09/2009 a les 23:58:05
    #19530He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    Holaa!

    Com la lies nenaa! M'encanta la parella de la Luna i en Tom! Pero si que em fa una mica de pena en NEville pobreet...
    Aviam si la lies mes! XD

    contianua ke esta molt bee!

    un petoo!




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 10/09/2009 a les 14:02:30
    #19640He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Ualaaaa cada dia la lies més... u.u

    enfi, continua aviat!

    1 pto

    Marta 3




  • AvatarMarta Potter WeasleyEnviat el 13/09/2009 a les 17:40:34
    #19708He escrit 3 fanfics amb un total de 23 capítols

    Oh! lemon tree! m'encanta

    Genial l capi!! io m pensava k l'Snape l'havien convertit amb home llop, xD, però això de que estimi l Dumbledore és molt més guai..

    per sert l'Speed aquest et refereixes al jungle speed? io tmb l tin, mola multisim, i m vax cumpra una extencio k mola mool!

    x sert m'encanten l tom i la lunaa! i l harry i l malfoy per descomptat!!

    m'encanta com escrius, continua axi!!