L'Exèrcit de la McGonagall - Capítol 37: La veritat, per fi
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 08/09/2009 a les 10:59:52
Última modificació 08/09/2009 a les 10:59:52
Tots els capítols de L'Exèrcit de la McGonagall
< Anterior capítol ||


Capítol 37: La veritat, per fi

Crec que avui no faré cap intruducció.


37- La veritat, per fi

 

El James va fer un sospir abans de picar al vidre de la finestra.

—Alice!

Només en va aconseguir treure un silenci.

D'ençà del dia del partit (que, per cert, tot i que no el van veure, va acabar bé i Ravenclaw va guanyar la copa) l'Alice s'havia tancat a la seva habitació i no n'havia volgut sortir. La Geena ho havia provat, però no hi havia hagut manera. La Rose i l'Andrea també, però res de res. La Martha i la Sandy no s'atrevien ni a acostar-se-li. No sabien ben bé què feia allà tantes hores sola perquè quan les noies entraven ella llançava un munt de coses al bagul i es negava a dir res.

—Alice, obre la finestra, siusplau.

El Frank i el James havien estat molt preocupats, però com que quan van intentar pujar al seu dormitori les escales es van convertir en una rampa (per les delícies de tota la sala comuna) van decidir deixar-ho córrer. L'únic que havia pogut endevinar el Frank era que la seva germana estava molt concentrada en alguna cosa i que rumiava molt.

—Alice, estàs bé? Puc parlar amb tu un moment?

Ja era dijous. L'endemà, divendres, tot Gryffindor presentava els seus treballs d'Aprofundiment al Món Màgic davant dels seus companys, i el dissabte tornarien a casa. Estaria bé que l'Alice hagués sortit de l'habitació per llavors.

De manera que el James, que ja n'estava fart, havia agafat la seva Raigdefoc i ara estava davant l'habitació de les noies, però per fora de la torre, esperant convèncer l'Alice que li obrís la finestra.

Però no semblava gaire receptiva.

—Tu ho has volgut! —va cridar—. Aparta't, ara! Reductio!

La finestra va esclatar en mil bocins, que van caure tots sobre el llit que tenien a sota, que era presumiblement de la Martha tenint en compte que el cobrellit era una immensa fotografia d'ell i el Frank impresa a la tela. Encantador.

L'Alice estava asseguda a l'escriptori, escrivint. Portava els cabells recollits en una cua alta perquè no li molestessin mentre treballava. Ni tan sols va aixecar el cap quan lo va parlar.

—Ja ho pots arreglar tu mateix, que jo no tinc temps.

El James va baixar de l'escombra.

Reparo!

Un cop la finestra va tornar a estar com abans, el James va anar cap a l'escriptori de l'Alice.

—Ni tan sols m'amagues el que estàs fent?

—No, no tinc temps —va contestar ella, absorta.

—Saps que fa gairebé cinc dies que no surts de l'habitació? —va intentar el James.

—Sí? —va fer ella.

—Sí.

—Ja li he dit a la Geena que no cal que us preocupeu —va contestar l'Alice.

El James va fer un sospir. Allò no estava bé. Només feia que encara es preocupés més. Ni tan sols semblava afectada o trista o en estat de xoc. No, només semblava que estava molt, molt enfeinada.

—Em dius què és el que estàs fent? —va insistir el James.

—No.

Molt bé, James, va dir la veu del Sirius del seu cap, ja sabem que vas dir que no ho faries, però situacions dràstiques calen mesures dràstiques.

El James va sacsejar el cap per alliberar-lo d'aquells pensaments. La veu del Sirius no acostumava a portar res de bo.

Au, va! Va insistir la seva consciència. Si te'n mors de ganes. Mira quin coll més maco!

El James es va fregar el ulls, intentant no mirar el coll de la seva... amiga.

Ja, sí, vale, el que tu diguis, va dir la veu del Sirius. Vols que surti de l'habitació o no, la teva... amiga?

El James es va inclinar per darrere l'Alice i li va posar els llavis al coll. Zas! L'Alice va fer un gargot al pergamí.

—James!

L'Alice es va aixecar de la cadira tota vermella i se'l va mirar furiosa.

—Sí? —va fer el James innocentment.

—M'acabes de fer guixar la pàgina!

—Em penses dir què és? —va fer el James.

—No!

Ho tenia tan fàcil. L'Alice a s'havia arraconat sola contra la taula, només es va haver d'acostar a ella, ajuntar els seus llavis amb els d'ella i l'Alice no va saber, poder o voler desfer-se'n.

—I ara? —va murmurar el James segons després, sense apartar la cara de la d'ella.

—És el treball d'Aprofundiment. És que vull que se sàpiga això que som els descendents directes de Godric Gryffindor; és una cosa important, però és difícil demostrar-ho quan no vols explicar certes coses, sobretot quan l'única prova fiable que tens són les paraules d'un quadre que ningú no sap que existeix i que, a més d'explicar que Leonardo da Vinci era el fill de Gryffindor, també pot explicar coses suficients per fer que ens expulsin de l'escola i, ah, sí, que ens tanquin a Azkaban. No us ho volia explicar perquè vaig suposar que us enfadaríeu.

Ho havia dit tot de carrerilla i sense pensar. Era una excusa força convincent, va pensar el James.

—I portes quatre dies aquí estripant pergamins de prova i mirar de redactar-ho de la millor manera possible.

—Esxacte —va murmurar l'Alice amb la respiració continguda i el James es va ficar que no volia obrir els ulls—. Però crec que ara ja gairebé està.

—Sí? —va fer el James—. Ho acabaràs avui?

—Sí.

—I baixaràs a la sala comuna amb nosaltres?

—Ahà.

—I suposo que no voldràs que ho expliqui al Frank i la Gee.

—Siusplau.

El James es va quedar quiet uns instants mirant-se-la, somrient. Encara tenia els ulls tancats, i el James va notar que estava aguantant la respiració. L'Alice va tornar a acostar els llavis als seus i...

—Molt bé! —va exclamar el James, apartant-se de sobte i agafant la Raigdefoc—. Doncs això, que t'esperem a baix, eh?

L'Alice es va quedar on era uns segons, amb el cap penant tot i que somrient per la seva innocència, sabedora que allò que acabava de passar "no comptava". El James s'acabava d'aprofitar d'ella descaradament. I es va sorprendre desitjant que tornés a aprofitar-se'n.

Per la seva banda, el James va sortir volant per la finestra directe cap al seu dormitori. Havia fet mal fet, però estava preocupat i ara ja s'havia quedat més tranquil; patia per si estava en commoció. No, no ho estava. Abans de baixar amb el Frank i la Geena, però, necessitava fer una cosa.

Aigua freda, eh?, va fer la veu del Sirius.

 

*   *  *

 

Els de segon portaven... què, quatre dies? Sí quatre dies fent el gandul de la manera més expressiva que se'ls passava pel cap. En aquell moment eren a la sala comuna l'Albus, la Rose, el Charlie, l'Andrea i el Lorcan escarxofats cada un en un sofà diferent ocupant tant d'espai com els era possible, al costat de la finestra més gran, que tenien oberta de bat a bat perquè els passés l'airet.

—Ah, Andrea —va dir la Rose—. Aquest matí m'ha arribat una carta del meu tiet George. Encara estàs interessada en treballar a la botiga? Diu que a l'estiu sempre li va bé ajuda, que com que els alumnes estan de vacances venen més que mai. Durant el curs la major part dels diners la fa amb la venta per catàleg. Però és a jornada completa, estàs segura que ho vols fer?

—Sí, i tant —va dir l'Andrea—. Necessitaré els diners, ara que el poble irlandès no em subvenciona la roba de marca. Serà interessant. Ara sóc pobre, i aquest estiu treballaré com qualsevol plebeu. Que fort.

—Què fareu aquest estiu? —va preguntar el Lorcan.

—Jo començar una nova vida —va explicar l'Andrea—. A casa la Rose. Finalment els seus pares han acceptat ser els meus tutors legals.

—Sí —va assentir la Rose—. Ja estan els papers en tràmit. D'aquí un parell de setmanes serem germanes oficialment. A més de pobre, adoptada.

—Sobreviuré —va riure l'Andrea.

—Més et val —va dir la Rose—. Al menys treballaràs i t'estalviaràs les mudances...

—Que us mudeu? —es va sorprendre l'Albus, que va aixecar el cap de cop.

—Sí... —va sospirar la Rose—. Bé, ja feia temps que la casa se'ns quedava petita, i ara que l'Andrea viurà amb nosaltres, també...

—Però us quedeu a Londres, no?

—No, no —va dir la Rose—. Si no m'equivoco la casa que han trobat és a Newcastle.

—Jo visc a Newcastle! —va exclamar el Charlie—. Que bé, tenir-vos per allà.

—Si ens vols ajudar amb les mudances...

—Bé, no sé si hi seré... —es va excusar el Charlie—. Sempre vaig amb els meus pares a passar un mes a Islàndia amb... la família —va afegir amb un toc de complicitat que només van entendre l'Albus i la Rose. Tu què faràs, Lorcan?

—Expedició amb la meva mare, no preguntis, de veritat —va respondre amb cara de pomes agres—. No vull ni saber què anem a buscar aquest cop.

—I tu, Al? —va fer l'Andrea.

—Jo... ni idea —va contestar el noi—. Fa com tres anys que intentem marxar de vacances però sempre acaba sortint algun mort, o robatori, o intent d'assassinat o assalt que fa que el meu pare hagi d'anar a la feina, de manera que prefereixo no fer-me falses esperances. Per cert, on són la Martha i la Sandy?

—Des que es van fer del club de fans del James i el Frank ja no ens portem gaire... —va dir la Rose—. Gairebé sempre van totes les del club juntes com cabretes bavejants...

—Cert —va dir l'Andrea—. I són tontes, tenim molta més relació amb els magatotis nosaltres que la seva porqueria de club. Però suposo que els avorreix el fet que no ens passem les vint-i-quatre hores del dia parlant de com d'encantador és el cabell desendreçat del James i de com de bé es podria rallar el formatge a l'estómac del Frank.

—Som així d'avorrides —va riure la Rose.

—Ja s'ho faran, tu —va dir el Charlie amb un badall.

Tots es van quedar en silenci, gaudint de la tranquil·litat.

—Sabeu que això no ho podrem fer, l'any que ve, oi? —va murmurar l'Albus.

—Per què? —va voler saber la Rose.

—Tens present que l'any que ve —va fer l'Albus—, a part dels magatotis tindrem la Lily corrent per aquí?

—Cert —va apuntar la Rose—. I el meu germà Hugo...

—No t'hi portes bé? —es va interessar el Charlie.

—Sí, sí, però... diguem que jo sóc més com la meva mare i ell més com el meu pare. Es porta molt bé amb la Lily, perquè us en feu una idea.

—El meu estimat germanet Lysander també comença l'any que ve... —va fer el Lorcan—. I ell i jo no acabem de congeniar: és pastat a la meva mare, el molt freaky.

En aquell moment, el forat del retrat es va obrir i va entrar el Fred amb un munt de sobre tancats.

—Lamento interrompre els vostres instants de felicitat —va informar a tothom de la sala comuna—, però porto males notícies: Ja tenim les notes.

 

*   *   *

 

—Mireu, ja la tenim aquí —va dir el James quan l'Alice va baixar de l'habitació.

—No m'ho puc creure! —va exclamar el Frank—. Com t'ho has fet per convèncer-la?

—M'he hagut de posar dur —va dir el James seriosament, ignorant la mirada que li va llançar l'Alice—. Vens en un bon moment —va afegir allargant-li un sobre tancat—. Les notes. Nerviosa?

—Fa tres dies que no dormo, no et fot... —va deixar anar l'Alice, agafant el sobre.

—Que bé que tornis a ser la de sempre —va somriure la Geena—. Ens penses explicar què et passava?

L'Alice se la va quedar mirant i després va fer una mirada al James, indecisa.

—Estava preparant la seva exposició per demà —va dir de seguida el James—. Es veu que li fa vergonya parlar en públic.

—Des de quan? —es va estranyar el Frank.

—M'agrada cridar en públic —va dir l'Alice amargament—, però no parlar.

—És clar... —va fer el Frank.

—En fi, quines notes heu tret? —va preguntar ella, mentre obria el seu sobre.

—Tinc un onze a pocions —va dir el Frank amb un somriure.

—Un onze? —es va sorprendre l'Alice—. Com que un onze?

—Deu punts que vaig treure a l'examen més el punt que ens han pujat a tots els del Gran Germà a totes les assignatures —va explicar—. Onze. Em compensa la mala nota d'Astronomia.

—Has tret mala nota? —va preguntar l'Alice distreta, donant un cop d'ull al seu butlletí.

—Oh, sí —va assentir el Frank—. Un trist nou. Així de mediocre sóc...

—Oh, mira —va fer l'Alice, deixant-se caure a la butaca del costat de la Geena—. Jo també tinc un onze; a Transfiguració.

—Vas ser l'única que va transformar bé la tetera en una tortuga —va assentir la Geena.

—I també de Defensa! —va exclamar l'Alice—. I mira que la part teòrica no va ser per tirar coets...

—Sí, l'Agatha McGonagall ens ha posat un onze als quatre —va explicar el James—. Coses de ser de Gryffindor, suposo...

—Crec que li hauria de comunicar —va dir el Frank—, que sóc el seu hereu...

—Parlant de Gryffindor —el va tallar l'Alice—. Heu parlat de... la relíquia mentre jo he estat absent?

—Ahà —va fer el Geena, distreta—. Com unes deu vegades al dia. No ens n'hem sortit. Tornarem a casa un altre cop sense haver-ho resolt.

—Com es nota que faltava el cervell de l'equip... —va somriure l'Alice.

—Oh, ja ho has solucionat, senyoreta hereva de Gryffindor? —va fer una mica picada, perquè portava quatre dies molt molesta amb el comportament de l'Alice i ara els parlava com si res.

—No, però he estat pensant...

—Ja ho hem notat —va murmurar el Frank.

—... que potser no vam seguir les pistes indicades —va dir l'Alice.

—Què vols dir?

—Que... recordeu quan vam provar de trobar la relíquia amb la brúixola del James? —va preguntar l'Alice, i els altres van assentir amb el cap—. Ens conduïa fora de Hogwarts. I si... i si ens assenyalava el lloc on està realment el mirall?

Es van mirar.

—Podem tornar-ho a intentar... —va dir el James, traient la brúixola de la motxilla—. Sortim a mirar la direcció que ens marca aquest cop?

Van sortir pel vestíbul, i mentre baixaven les escales, el James va obrir la tapa de la brúixola.

—Busca el Mirall Multiplicador.

Com l'altre cop, la fletxa de la brúixola es va posar a girar com una boja i, de cop, va parar quieta. Com l'altre cop, senyalant en direcció sud-oest.

—Insisteix en la mateixa direcció —va comentar el James.

—Està clar que no era la còpia que hi havia a Gringotts perquè la tenen els vlads —va dir la Geena—, i no seguirien buscant una cosa que ja funciona.

Van travessar els jardins seguint el camí que els marcava la fletxa, fins que van arribar a la frontera de Hogwarts, on una reixa de ferro els va impedir el pas. Exactament el mateix lloc que l'altra vegada.

Els magatotis van mirar en aquella direcció. No hi havia gaire per veure; només el típic paisatge del nord escocès: dunes verdes i boira.

—Què hi ha en aquella direcció? —va fer el James—. Quins pobles?

—Quins pobles? —va repetir el Frank—. Estem al nord oest d'Escòcia, aquí no hi ha més pobles perquè hi fot un fred que pela! Això només ho aguantem nosaltres! Per què et penses que mai cap muggle ha descobert Hogwarts?

—Pels encanteris protectors? —va contestar la Geena escèpticament.

—Val, sí, pels encanteris —va reconèixer el Frank—. Però si no hi haguessin encanteris, tampoc no s'hi acostarien. Cap aquella direcció només hi ha turons i cabres. No estem a gaires quilòmetres de la costa, o sigui que després dels turons ve el mar. I més cap allà ja només hi ha Irlanda...

Va callar de sobte. Els quatre es van mirar, repetint mentalment l'última frase del Frank. Cap allà només hi ha Irlanda... Només Irlanda?

—Hi ha una tercera còpia...

El James va recordar la seva visita al Museu Internacional de la Màgia.

 

—Aquesta zona de celebritats és una mica avorrida, no trobeu? —va comentar el Frank, mentre passaven pel costat del retrat de Tilly Toke—. Per què no anem a aquella sala d'allà? —va afegir assenyalant un corredor de la dreta on hi havia les mateixes lletres blaves que a la entrada, que deien:

Relíquies i Objectes màgics de tots els temps

(Totes les mostres són còpies dels originals)

—Creieu que pot ser que hi hagi una còpia de la meva relíquia? —va exclamar la Geena, a qui li havia fet un salt el cor.

—És possible —va contestar el James—. Som-hi?

 

I hi van anar. I es van trobar l'Agatha McGonagall, que els va ensenyar una vitrina on hi havia relíquies dels fundadors de totes les escoles d'Europa. I entre elles, hi havia una còpia falsa del Mirall Multiplicador. Però totes les mostres eren còpies dels originals; ho deia el cartell.

—Els cartells només diuen el que se'ls hi posa... —va murmurar l'Alice, que seguia el seu mateix tren de pensaments.

Els quatre es van mirar i van somriure.

—Però com s'ho va fer Gryffindor per treure el mirall de Hogwarts sense que cap dels altres tres se n'adonés?

—Perquè era un animàgic —va respondre la boca del James sense que ell en fos conscient. Però sense saber com, sabia que el que deia era cert—. Recordeu la tomba? Gryffindor es podia convertir en un lleó. Jo quan em converteixo en lleó peso més. Va entrar a la sala en forma de lleó, va crear una còpia que va deixar allà i va sortir en forma humana, carregant el mirall de veritat.

—I el va entregar al museu especificant que era una còpia —va acabar el Frank.

Es van mirar i van somriure un altre cop.

Durant uns segons, van seguir mirant els turons enllà, com si el fet de saber la veritat els pogués transmetre alguna mena de poder o els omplís d'alguna forma.

Allà estava l'objecte més poderós del món. En una sala il·luminada a la vista de tothom; amuntegat de qualsevol manera entre quincalla sense valor. Aquella havia estat la manera de mantenir-lo sa i estalvi. Perquè ningú no intentaria robar una cosa que tothom sabia que era falsa.

 

*   *   *

 

El divendres va arribar i tots els alumnes de Gryffindor van anar al Gran Saló a presentar el seu treball d'Aprofundiment al Món Màgic i escoltar els de la resta de companys. La McGonagall els va explicar que ho farien per ordre alfabètic, sense que importés el curs, així serien ben variats. Les notes els arribarien durant l'estiu i farien mitja amb la resta de notes que a tenien.

De manera que, mica en mica, tothom va anar presentant el seu treball. El James va trobar que tots eren molt interessant i que tothom s'hi havia esforçat molt. El treball del duel entre Albus Dumbledore i Grindelwald del Frank va posar els pèls de punta a tothom. El de l'Alice també, tot i que l'arbre geneològic de la família Longbottom que va exposar només va arribar fins a Leonardo da Vinci. Li havia explicat al James que allò de Gryffindor només ho havia posat al treball escrit, perquè ho llegís la McGongall amb calma; no volia que cap dels companys ho sabés.

Aviat va arribar el torn del James, que va sortir al pòdium ben segur de sí mateix. Tenia un treball genial, i ho sabia. EL Sirius havia estat de gran ajut. A més, va comptar amb el factor sorpresa que tothom pensava que parlaria sobre Hogwarts, o sobre la Conselleria. Per això, quan va projectar a la pantalla gegant una fotografia d'Azkaban, va tenir l'orgull de sentir molts murmuris d'admiració. I la presentació li va anar molt bé. Però el que més li va agradar va ser la seva conclusió.

—Els mags ens admirem dels nostres poders i els nostres progressos per sobre dels muggles; de la nostra ment oberta i de les nostres capacitats. Però tot té la seva part dolenta, tot i que a tots ens costa reconèixer-ho. Hagués estat bonic parlar d'un lloc que mostrés el nostre poder, com la Conselleria, o de la nostra cultura, com Hogwarts, o del nostre patrimoni, com Gringotts. Però he decidit parlar sobre un lloc que mostra una qualitat nostra que sempre volem amagar; una qualitat molt humana que va fer possible erigir un edifici que no hauria hagut d'existir mai: la crueltat. Però això és el que som, i convé no oblidar-ho.

Tots el van aplaudir amb ganes, la professora McGonagall en especial.

—Hi estic molt d'acord, senyor Potter —va dir, fent un gargot al full que tenia que al James li va semblar un deu—. El següent... Albus Potter.

El James va anar a seure amb els seus amics, que li van donar l'enhorabona per la seva magnífica presentació i va mirar la del seu germà.

—El senyor Potter ens parlarà d'un assassinat famós —els va introduir la McGonagall—. Si no m'equivoco, ens exposarà l'assassinat d'Albus Dumbledore.

—No.

—Perdoni? —va fer el McGonagall, aixecant el cap.

—No —va repetir l'Albus—. Vaig canviar d'idea.

—Oh —va fer la McGonagall—. Molt bé, endavant.

El James va arrufar el front. Què havia passat? Havia tornat a la seva antiga vida d'Slytherin i havia tornat a fer el treball sobre l'Snape?

—Durant aquest curs he viscut moltes coses —va començar l'Albus—, i això està bé perquè també he reflexionat molt. Trobo que el fet d'escollir sobre què vols parlar diu molt sobre les preferències d'un mateix. Vaig començar a fer aquest treball sobre Severus Snape. Després vaig canviar d'idea i el vaig voler fer sobre Albus Dumbledore —va fer un silenci—. Vaig triar aquests dos personatges perquè els admiro i sempre he pensat que m'agradaria ser com ells. Però aquest curs he après que en comptes de voler el que o tenim, el que hem de fer és mirar el que sí tenim i treure'n profit. De manera que he decidit deixar estar els desconeguts i centrar-me en un assassinat que sí que té a veure amb mi i que sí que ha influït en la meva vida. Perquè potser sense aquest assassinat o no seria ara qui sóc.

Va fer un moviment amb la vareta i el James va veure que a la pantalla hi ha aparèixer una fotografia gegant dels seus avis. I, a sobre, amb lletres daurades hi deia:

 

L'assassinat de Lily i James Potter.

 

El James va sentir que se li omplia el pit d'orgull en escoltar aquelles paraules i veure aquella imatge. De fet, en aquell moment tot era perfecte: havia tret unes notes increïbles, havia aconseguit portar-se bé amb el seu pare i el seu germà, havien resolt finalment l'enigma de la Geena, l'endemà començaven les vacances d'estiu i ara estava assegut amb els seus amics escoltant un homenatge per part del seu germà a dues persones per qui admirava i estimava a més no poder. Sí, en aquell moment tot era perfecte. I en el que passaria l'endemà... ja hi pensaria l'endemà.

El James es va recolzar al respatller de la cadira i va fer un sospir.

No és genial, quan les coses acaben bé?

 

FI


I... vaja, ara em sento estranya!

Us vull donar les gràcies a tots els que heu seguit la meva fanfcition amb tantes ganes, tant els que comenteu com els que no, i espero de tot cor que seguiu llegint la tercera part que començaré a preparar avui mateix.

Us ho podeu creure? S'ha acabat la segona part! La primera la vaig escriure en menys de tres mesos i per la segona me n'hi he estat deu! Hi havia moments en què no sabia si podria acabar-la, però sempre n'hi ha que et donen ànims.

I alegrem les cares, que això no s'ha acabat!

Molt aviat, més aviat del que us penseu, arribarà la tercera part! Com l'altre cop, us regalo un petit avanç: el títol:

EL TORNEIG DELS QUATRE BRUIXOTS

No sé si us n'heu adonat, però estic fent que tots els títols siguin coses que ja ens sonen de Harry Potter (El MAPA de magatotis, L'exèrcit del DUMBLEDORE, El Torneig dels TRES Bruixots...) i li canvio només una paraula per dapatar-ho. Ho dic només per si algú es pensava que era aleatori i que simplement era molt cutre amb els títols. No, no ho sóc tant, tenen un simbolisme XD.

Bé, suposo que amb aquest títol ja us podeu anar fent una idea de per on aniran els trets a la següent entrega. Això sí, ja us puc dir que serà diferent a les dues que hem tingut fins ara perquè... Bé, l'útim any qye es va fer el torneig es va celebrar a Hogwarts, de manera que ara tocarà celebrar-lo en un altre lloc. Així que... canviem d'escenari, nois!

A més a més, en quests dos últims capítols he donat moltes pistes de com serà el principi la història!

Tornaré ben aviat amb la tercera part de la història. No us faré patir gaire. Estaré de nou aquí abans del que us imagineu.

Promès.

Agatha Black


Llegit 1616 vegades


< Anterior capítol ||

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarlunalovegoodEnviat el 08/09/2009 a les 11:22:54
    #19577He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

    Oh! m'has deixat amb un bon pam de nas! així doncs la meva teoria no era veritat, snif, potser era una mica rebuscada (jo pensava que la de veritat era a hogwarts i Gryffindor simplement li havia fet una creu perquè així la gent que hagués llegit el diari d'Slytherin es pensés que era falsa)
    Bé, només et vull dir que m'ha agradat molt i molt, és impressionant com et quadra tot, tots els detalls, ben bé a l'estil de la Rowling (i sé que és molt complicat perquè jo ho intento fer a la meva ff, trobo que té molt mèrit XD)
    Ja estic impacient per començar a llegir la tercera, almenys aquesta la podré seguir dia a dia i podré opinar i pensar més :) encara que no sóc gaire bona fent teories, com ha quedat demostrat XD ja milloraré, ja, amb una mica de pràctica... jeje
    Doncs això, moltes felicitats per haver acabat aquesta ff tan ben escrita i tan emocionant i divertida (i ho dic de veritat, eh!). I moltes gràcies!
    Petons i fins aviat!
    PD: m'ha fet molta gràcia lo de la Martha i el seu cobrellit, XD. i que mono l'Al! Aquest és el meu nen! Òbviament, espero amb impaciència en Lysander, el freaki.
    Adéu!



  • MrsBlack AnònimEnviat el 08/09/2009 a les 12:10:53
    #19578

    Ostres quina pena!
    Jo que m'he llegit les dues primeres parts en 5 dies (gràcies a lunalovegood que és amiga meva des que va néixer) Ara m'hauré d'esperar a que comenci la tercera part! VV' 

    Això que dius de canvi d'escenari m'ha soprès molt, ja que els protagonistes són menors de 17 anys i no podràn participar al torneig ni inscriuresi per tant no haurien d'anar a cap altre escola aquest curs. Però és clar que després del torneig dels "TRES" bruixots Tot és possible!

    Doncs res més! Moltes felicitats per el que ja has escrit (tot i que amb els estudis segur que has estat força enfeinada)I molts ánims pel que et queda per escriure!

    Una abraçada!

    MrsBLACK

    Una abraçada!

    MrsBlack




  • MrsBlack AnònimEnviat el 08/09/2009 a les 12:15:13
    #19579

    Ostres, no sé que he fet que l'abraçada m'ha sortit dos cops XD !




  • Avatarrodlel14Enviat el 08/09/2009 a les 12:28:14
    #19580He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    M'ha encantat... pero... buaaaaaa!

    Ja s'ha acabaaat! No pot ser!!!

    I encara no sabem tot el que amaga la Agatha McGonagall...

    Ja comentare mes be... que ara tinc pressa!

    Enric




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 08/09/2009 a les 12:37:25
    #19581He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    lunalovegood: No ho has encertat, però, de fet, no trobes que és millor no encertar-ho i que al final diguis... "waaaaska". A mi m'agrada més quan no m'ho espero que quan ja m'imagino el final. Quadra tot perqupe porto molt tempos pensant-hi... no hi ha més, és qüestió de donar-li voltes. Gràcies per llegir les fanfics!

    MrsBlack: Sí, noia, ara toca esperar-se... has tingut la sort de poder-ho llegir tot seguit (jo crec que, en part, és millor, perquè així ho tens tot present. Oh, sí, els protagonistes són menors de 17 anys però... al torneig poden passar moltes coses. De fet, l'últim el va guanyar un noi de 14 anys de manera que... potser que revisessim les lleis. ^^ I moltes gràcies pels ànims! Jo, que guai!

    rodlel14: tranquil, home, que hi ha tercera part... i només és una història, no cal que t'ho prenguis tan a pit, tot i que ja m'agrada ja! Tranquil que tindràs Agatha McGonagall per llarg!




  • MrsBlack AnònimEnviat el 08/09/2009 a les 12:49:12
    #19582

    La veritat és que sí que he tingut sort xd

    eestic annnssiosaaa perduuddda per lleeegir la continuacióo! xd




  • Avatarivi_potterEnviat el 08/09/2009 a les 14:26:50
    #19583He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    OHHHHHHHHHHH!

    M'ha encantat! Em fa molta pena que s'acabi però per sort ve la tercera! Em sembla que quan acabis la tercera tampoc et deixarem parar, és un vici! Això era rollu epíleg, m'ha fet la sensació ajjaj!

    Molts petons i segeuix aviat!




  • AvatarTooruEnviat el 08/09/2009 a les 14:53:58
    #19584

    Hola!!

    Wow! Mai pensaria que el mirall estaria ahi. Aleshores es queda ahi? No l'agafen? Jo pensava que l'agafarien i el durien als zurichs.

    Esta genial, m'ha encantat el Al i el seu treball d'Aprofundiment.  Hi ha una cosa encara no ha quedat clar, la carta del oracle mai es sabra qui la va dur? Perque ahir mentres sopava em vingue una idea, bastant estupida hi ha que dir. 

    Esperare la tercera part per a continuar amb les teories, les quals no son molt bones.

    Fins aviat!

    Adeu!




  • Avatarivi_potterEnviat el 08/09/2009 a les 15:04:07
    #19586He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    Bueeno ara que ja he dinat, comento amb més calma! Primer de tot, això que siguin els heureus crec que tindrà una importància trascendental en la tercera part! L'Agatha donarà "mucho de que hablar" i es tornaran a enfrontar amb les vlads (no?? xdd) Pel que fa a James-Alice pot passar de tot! Crec que si canvien d'escenari, tinc ganes de veure com fas perquè tots marxin cap allà, podria ser que el James s'enrollés amb una altra i alguna cosa així.... M'agradaria que hi hagués molta Lily! Una Lily semblant al James però amb algun toc de la Lily autèntica... aishh, somiar és gratis!

    Bé, lo dicho, continua mol aviat i dóna'ns la sorpresa de continuar r+apid aviat!

    Petons :)




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 08/09/2009 a les 15:29:03
    #19588He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    ivi_potter: ja m'ho ensumo, ja, que no em deixareu acabar. Per això ja estic visualitzant possibles continuacions... jajaja, que flipada sóc! Respecte a la tercera part, sí, tens tota la raó del món; pot passar de tot! jajaja, ja ho veureu! Procuraré que la Lily surtu força, encara que, tot iq ue a mi també m'agrada molt, és un personatge difícil d'escriure. Es farà el que es podrà.

    Tooru: no, no l'agafen. Segueix estant al lloc més segur on pot estar. I no el volen per a res, només han de vigilar que no l'aconsegueixin els vlads i ja està. Si els zúrichs ho saben, no hi ha problema. Les cartes de l'oracle... sí, ja se sabrà com erriben. I... bé, és igua, ja s'anirà sabent tot mica en mica ^^. A mi al final també m'encanta el detall que té l'Albus amb el seu treball. ^^ Mola. Al final encara ens portarem bé, l'Albus i jo...




  • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 08/09/2009 a les 16:43:48
    #19590He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    Oohh!!

    Mare meevaa! quasi ploro amb aquest finaal! Dec haver sentit el que ha sentit en James, m'he emocionat i m'he sentit orgullosa de l'Al! així es fa! XD
    També em sap greu que s'acabi perque em tenies ben enganxada, però per fi se sap tot! no me l'esperava aquesta, el capitol ha estat mooolt bé!
    Axi que espero amb ancies la tercera part, tinc ganes de veure el nou escenari i de saber com s'ho fan per arribar-hi! Tinc ganes de saber què amaga l'Agatha McGonagall, si es que amaga alguna cosa! i bueno, com ja veus estic entusiasmada!
    Felicitats, realment és una gran Fanfic, esta molt ben escrita i cada detall encaixa fins el final! M'encanta!
    Ja et seguire comentant a la tercera paart!! :)

    fins aviaat!




  • myre_ginnyEnviat el 08/09/2009 a les 20:59:45
    #19598

    hola!!

    wow!! ma encantat, ja sa acabat, aa qeda akella sensacio rara de "i ara què?" suposuu q a tu mol mes q a nosaltres. ja tin ganes d llegir la 3a part, d veure la lily, l'hugo i el lysander a hogwarts, o on sigui q vagin aqet any. ma encantat el TR d l'albus, pobre noi dspres d tot el k li a psat aket any sembla k ja sap una mica ki es. en fi, epero la tercera!

    petons!!




  • AvatarPorcupintí-naEnviat el 08/09/2009 a les 21:53:12
    #19601He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    genial! geniaaall!!

    :'((( ploraréee
    !!!

    m'ha encantat, no tinc paraules.


    una abraçada!

    MARIA



  • Gemma EvansEnviat el 08/09/2009 a les 22:09:32
    #19602

    b, crec k ans as surpres a tots am aqet final! :D
    pos re k ma agradat mol i qe esperu k cumencis el seguent aviat! :DD

    ptns

    ~~Gemma~~



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 09/09/2009 a les 14:08:11
    #19619He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Laura*Malfoy: Moltes gràcies per tot el que dius! Jo, que guai que t'hagi emocionat l'Al, a mi en aquesta escena també m'agrada un munt. La tercera part està en procés i crec que us agradarà a tots molt, molt molt! De moment, pel poc que porto escrit, sobretot pels fans del Frank i de la Lily (petita).

    myre_ginny: sí, sembla que aquest curs l'lbus ha arprès qui és, que ja és una cosa important. Un s'ha d'accptar a ell mateix. I sí, sé de què parles amb això de "i ara què?" perquè jo em sento igual. Per això m'he posat a escriure ja! ^^

    Porcupintí-na: poques paraules però molt de sentiment. M'agrada, m'agrada! Torno aviat! ^^

    Gemma Evans: si no us hagués sorpès una mica m'hagués desil·lusionat un pèl. Gràcies per seguir la meva fanfiction, tu vas ser de les que estava al peu del canyó des del principi! Espero que la segona part us hagia agradat tant o més que la primera i que la tercera encara un agradi més! ^^




  • Laiia Von LlasëEnviat el 09/09/2009 a les 18:26:04
    #19624He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    Un final digne d'aqet ffic!!

    simplement perfecta, al capitol anterior no vaig poder comentar pero esque me'ls acabo de llegir els dos seguits. Ja m'agradaria saber escriure com tu pero no se m'acut dir res més que gràcies, moltes gràcies per escriure tan bé i tan sobint i anims, t'animo a fer una tercera, una quarta i les parts que facin falta:D!

    Ja espero el torneig dels quatre bruixots, petons.

    Laiia




  • Laiia Von LlasëEnviat el 09/09/2009 a les 18:28:36
    #19625He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    M'he descuidat de dir alguna de les meves idees tontes: diria que el torneig es farà a Grècia i serà de les tres escoles d'avans més la de grècia, estaria bé, no?



  • AvatarullalEnviat el 10/09/2009 a les 02:45:37
    #19634He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

    ostres ara que te descobert va i s'acaba sniff sniff.

    le llegit tota en dos dies i el que te de bo es que no perds el fil pero tampoc et mates fen teories. la historia genial, el final.... en volem més!!!!!!!

    avisa quan comencis la tercera per que seguirla desdel començament. i que tot el que ha quedat penjat en aquesta ho poguem resoldre en la proxima. lease: la relacio den james amb la resta de personatges, la blake, l'agatha que ens amaga moltes coses, l'extermini dels vlads, el mirall, etc. etc.

    be deixa de llegir comentaris i comença a publicar. jajajajaj




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 10/09/2009 a les 13:52:44
    #19639He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Em fa l'efecte que vaig ser la primera a comentar-te un capi i ara seré l'última a comentar-te aquest. Que consti que me l'havia llegit, i l'altre també, però no em sé la contrasenya perquè me'n vaig oblidar, en vaig demanar una de nova a hpcat i resulta que aquesta, lògicament, no me la sé. I com que me la van enviar a un correu que a casa de la Simona no es podia obrir, au, ara t'aguantes.

    Després d'explicar-te les meves desgràcies, anem al que realment importa.

    Capítol: simplement genial. No sé si ho diu a aquest o a l'altre qe l'Alice vol ser professora. Vaya. (cert, tens raó, sóc dolenta XD)

    Uouo ara me n'acabo d'adonar he fet la lectura núm 100...

    K monuu l'Albus! Veus com m'encanta aket noi? Si esqe es un sol...

    Això de que Leonardo da Vinci fos fill de Gryffindor, la veritat, no m'ho esperava. I que la relíquia fos aquella tampoc. Encara no entenc què hi fa l'Agatha aquí. Només era per dir allò? Jo crec que no...

    Lysander un noi? U.U a la pàgina que ho vaig buscar jo deia que era nom de noia...

    I que m'encanta que els Longbottom siguin els hereus de Gryffindor. No només pel Frank i l'Alice, sinó també pel Neville. Qui se l'imaginava hereu de Gryffindor 19 anys abans?

    Referent a la seguent ff... quan ho havia llegit vaig pensar: ara segur que s'inventa una escola súper pro i hi porta els quatre millors alumnes de cada curs (léase els magatotis XD). Però he vist el comentari de la Laiia von Llasë i he pensat qe clar, no se n'anirien de vacances a Grècia, sinó que aniran a l'escola de Grècia, que serà la quarta! Perquè jo, imbècil de mi, no hi havia pensat XD

    En fi, que la 3a part promet. M'encanten el Frank i la Lily. Fes-los sortir molt. (he dic pel comentari que has fet, ja saps que a mi m'encanta l'Alice XD).

    I jaa estàa?

    Nuse, a lo millor se m'acudeix alguna altra cosa i et torno a comentar...

    1 pto

    Marta 3




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 10/09/2009 a les 18:41:51
    #19654He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Doncs sí, se m'acudeix una altra cosa per dir. És una parida total i absoluta, però crec que et farà veure fins a quin punt estic viciada a la teva ff XD

    L'altre dia vaig somiar que feiem una trobada de tots els lectors (i escriptora, clar XD) de l'Excèrcit de la McGonagall. No em preguntis, eprquè no me'n recordo de la cara de ningú (excepte de la teva, per la foto de l'andana 9 i 3/4 que vas penjar). Em sona que estava parlant amb la ginny lovegood (i no, tampoc recordo quina cara tenia XD) i que feiem un munt de teories. Però quan em vaig despertar, au, no en recordava cap ni una. Ara a fotre's. Tota la nit trencant-me el cap i no me'n recordava. Senzillament depriment.

    En fi, una parida com qualsevol altra, que segurament no t'interessarà el més mínim, però jo ho haig de dir.

    1 pto

    Marta 3




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 10/09/2009 a les 22:54:23
    #19661He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Laiia: Moltes gràcies! M'alegro que t'hagi agradat tant! I això d'escriure no té cap secret! Simplement, llegir molt i agafar pràctica, i per agafar pràctica no hi ha res millor que començar a escriure! I abans d'escriure rumiar molt bé sobre el que vols escriure, això sí! Res, que aviat torno amb la tercera part! Per cert, bona teoria, però no diré res!

    Ullal: Ei, m'alegro de trenir-te coma  nova recluta! Que guai, t'ho has llegit tot en dos dies...? Wow. Jo no ho faria, i mira que és meu! XD Sí, sí, tot s'anirà descobrint i solucionant mica en mica. I no pateixis que ja estic escribint! XD

    marta_ginny: collons, t'has desfogat... eh? Jajaja, a veure, lo de la contrasenya se't perdona perquè li pot passar a aqulsevol. (A qualsevol que tingui memòria de peix XD). No offence, eh? XD. Va, som-hi. L'Albus a mi també m'ha agaradat en aquesta última escena. Pel que fa a l'Agatha. No, no, no, res del que hem vist fins ara és la seva autèntica raó de ser. És cert que els ajuda, però no és per això que és aquí. I això sí que no penso deixar que es descobreixi fins ben al final. Pel que fa al Lysander... he tingut problemes greus amb la família de la Luna. Ja ho explicaré clarament al proper fanfiction, però bé, serà un noi, no sé hauria de ser una noia o no, però aquests noms són molt raros i... que serà un noi i punto. XD Ara ja està pensat! XD. I com que qui s'imaginava el Neville com hereu de Gryffindor? Doncs jo! Per què no? El neville és genial i és Gryffindor a més no poder. A més a més en el setè llibre està per fer-li un monument, totes les coses que fa i com es comporta...! És més líder que el mateix Harry! Pel que fa la teoria teva i de la Laiia... ja ho veureu, no puc dir res! Encara no! Però ja he començat a escriure i sincerament... sí, promet molt molt molt! El primer capítol és bàsicament Frank i Lily. Al segon hi sortirà absolutament tothom però serà més James i Geena. Crec que al tercer li donaré una mica de protagonisme a l'Alice, però ja ho veuríem, això va com va. I pel que fa al teu somni... no tinc paraules. XD Estàs ben grillada!!!




  • MrsBlack AnònimEnviat el 11/09/2009 a les 17:24:23
    #19674

    digam que no et queda molt per acavar els primers capítols.. TT

    això d'esperar provoca ancietat xd



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 11/09/2009 a les 20:07:48
    #19676He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Mare de Déu, que només es una fanfiction... quina pressió, tu XDXDXD



  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 11/09/2009 a les 20:23:13
    #19678He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    Això del Neville ho deia pel primer i el segon, dona. No ens discutim per això, el Neville és un dels meus personatges preferits (dels creats per la Rowling) i em fa molta ilu.

    A part d'això, jo també et poso pressió, molta pressió. Acaba ràpid!

    1 pto

    Marta 3




  • Avatarginny loovegodEnviat el 12/09/2009 a les 18:44:26
    #19697He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    escolta, casi millor t'envio el comentari per MP. és que cada cop que clico "enviar" em surt una cosa rara d'un error de sintaxi que altres vegades ja havia solucionat, però no sé què passa que no em deixa enviar-ho.



  • AvatarLuna WeasleyEnviat el 24/04/2010 a les 17:11:09
    #21411He escrit 2 fanfics amb un total de 13 capítols

    Val, no t'he comentat en tota la fic, però és que me l'he llegide d'un tirón!

    Que sàpigues que m'encanta!

    No em curro gaire el comen, que vaig a llegirme els capis de el torneig dels quatre bruixots!!!!!

    ~AL~




  • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:35:02
    #26354He escrit 12 fanfics amb un total de 57 capítols

    Oh!! M'ha encantat aquest capítol final!! Anem per parts!

    Em sembla que em trobaré sola en aquesta opinió, però no m'agrada la situació entre en James i l'Alice. No m'agrada el que passa quan estan sols... Per començar, en James se n'ha aprofitat. Però, de tota manera, no m'agrada en general xD Ja sé que és inevitable, però jo només dono la meva opinió (encara que no cal que em facis gaire cas... perquè jo no hi podria opinar gaire convencionalment... Sóc una escèptica i força frígida, ja ho deus haver notat).

    M'agrada molt la conversa que tenen els se segon sobre les vacances: la nova vida de plebea de l'Andrea, la mudança dels Weasley, en Charlie que va a Islàndia a veure la família... he-he-hee I el més bo és el plan d'en Lorcan: d'expedició!!! I també la conversa dels germans petits.

    Ai, sí... el club de fans aquell estúpid...

    M'ha fet molta gràcia aquest: «M'agrada cridar en públic, però no parlar» de l'Alice!!

    Mare meva!! Així era la del museu?! I va burlar les mesures de seguretat del pes entrant com a lleó i sortint-se com a humà?! Ho teníem davant dels nas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! I no ho vam saber veure!!!!!!

    Que l'Alice s'hagi guardat l'assumpte de Gryffindor només per a la McGonagall m'ha agradat. La conclusió final del treball d'en James també m'ha agradat molt. Sempre m'agrada que s'expliqui el motiu pel qual s'ha escollit un tema o un altre. Finalment, hem de felicitar l'Albus: sí, m'ha agradat molt que acabés fent el treball sobre l'assassinat dels Potter, però el que més li felicito és la reflexió que fa. No diu coses com “m'he portat malament” o “estava equivocat”, sinó que diu «Durant aquest curs he viscut moltes coses». Sí, m'ha emocionat molt.

    ---

    «farien mitja amb la resta de notes» → farien mitjana

    «mirar el que sí tenim» → mirar el que que tenim

    ---

    Encara t'has guardat una pila de misteris per més endavant, eeh!! Molt bé! Val, l'Agatha, l'Oracle, la bèstia d'ulls grocs, etc. Però què passa amb en Dumbledore? Per què els van atacar els vlads? Això ho has resolt? Ah! I en Hagrid, què?? Sóc l'única que hi pensa?! Potser sóc jo que m'he perdut, però si no ho recordo malament li van entrar a casa!! Com ha quedat això? És com el cas del Cau? Ataquen els membres de l'Ordre del Fènix? No s'ha dit per què, encara, oi?

    Antares




  • AvatarAntares_BlackEnviat el 13/11/2015 a les 22:37:36
    #26355He escrit 12 fanfics amb un total de 57 capítols

    Comentari global:

    Després de llegir 1506 pàgines de quarto (el text + els comentaris) i d'escriure uns quants papers de comentaris (que, en passar-los a l'ordinador, han acabat ocupant quaranta-set pàgines del processador de text) a mesura que llegia... he de dir que M'HO HE PASSAT MOLT BÉ! ;)

    M'ha agradat molt! I l'he gaudida molt! Domines molt bé l'acció i la intriga. La trama està molt ben lligada. I, tot i que la primera part (la del Clan de Magatotis) també em va encantar, he de dit que es nota que aquesta t'hi has estat, estat. Millores molt a mesura que vas escrivint! Les coses t'han quedat molt lligades i, així com en l'anterior hi havia molta investigació respecte l'enverinament de la McGonagall, aquí has hagut de lligar coses amb la història i els fundadors. I, perquè no ho he de dir?, han quedat molt ben lligades.

    Ja has anat veient que m'he pres la llibertat d'indicar-te alguns apunts ortogràfics. Suposo que moltes de les coses ja les saps perquè ja fa temps que ho vas escriure (a banda que, com que no sols repassar ―i, encara que repassessis, ja se sap que sempre hi queda alguna cosa i el dimoni Titivil va fent de les seves), però de tota manera els poso xD Per si de cas. Tanmateix, tens un estil molt propi (i molt teu) i si vols posar algun barbarisme en concret no crec que hi hagi gaire problema a nivell de fanfiction :)

     

    Anem per temes de contingut!:

    Acadèmia de Màgia Grega (la de Plató): M'agrada molt que n'hagis parlat. Tota la història de Plató com a bruixot, com l'alumnat arriba a l'escola... Ja et vaig comentar en el seu capítol què en pensava de les residències: que, tot i que és un element més aviat típic anglès, trobo que hi dóna molt de joc. M'agrada molt com les has caracteritzat. També la biblioteca màgica de la zona... i aquestes coses. Han estat de molt bon amanir ^^

    En la propera part, ens ensenyaràs quines activitats extraescolars fan? Em refereixo a si, a banda dels equips de quidditch que em sembla que deuen tenir també, si fan alguna versió màgica els Jocs Olímpics. Estaria bé, veure el cantó màgic de les olimpíades, oi?

    Elfs domèstics: En la part anterior, vam conèixer en Deet. Encara que resultés ser el culpable dels complot de les espelmes enverinades (espero que no hi hagi cap problema per revelar misteris de parts passades...), em va agradar molt de conèixer. En aquesta part, hem conegut la Mookie, també un instant, que les seves escridassades cap al personal ens ha brindat uns quants noms més d'altres elfs domèstics que treballen a Hogwarts. Comento aquest punt senzillament perquè m'agraden els personatges d'elfs domèstics i m'agrada que en surtin i que tinguin un paper com a tal. En Deet el van acomiadar (perquè si no, de pet a Azkaban ―però a Azkaban dels demèntors amb reculatemps, rata assassina! xD), però la Mookie ha de sortir més!! Bàsicament, perquè vull que es parli més de la Blake hehehe

    No sé si quan escrivies aquesta fanfiction ja sabies o no sobre la Llei Dobby; vull dir, si estaves al corrent de les condicions de feina (sou, salut, vacances...) dels elfs.

     

    Pedra de la resurrecció: No estic segura si ja ho vaig dir a la part anterior, o sia que seré breu. Només dir que trobo que ha estat un encert (tant, que ha esdevingut una necessitat en tota la trama i desenvolupament general de la història global) fer que tinguessin la pedra i poguessin comunicar-se amb els Magatotis i la Lily. Dóna personalitat al Clan de Magatotis i contribueix al caràcter de la fic: tant perquè els personatges es poden emmirallar i tenen consell de, com perquè la fic no perd el contacte amb el passat que els lectors hem viscut llegint Harry Potter.

    Animàgia: Genial! Ja són animàgics!! Com bé deus saber, l'animàgia m'apassiona! :) I espero que hi trobin moltes utilitats en els seus projectes i aventures! De moment, la transformació d'en Frank en falcó ha servit almenys en un parell d'ocasions molt importants; i que en James pensés en la transformació en lleó li ha ajudat a descobrir com s'ho havia fer Gryffindor per canviar de lloc la relíquia. I, naturalment, és més emocionant si són animàgics il·legals: menors d'edat i no registrats! hahahaha

    Però, a veure, jo entenc que s'obligui un registre d'animàgics per tema d'identitat i d'identificació, etc. (encara que tampoc em faria gaire gràcia a mi haver-m'hi de registrar... perquè es perden moltes coses que es podrien fer sent animàgic en secret...); però algú em pot dir per quins set sous els menors de disset anys no poden fer-se animàgics!!?? No ho entès mai...

     

    Personatges i acció: Els teus personatges són molt naturals. Tenen personalitat: amb talents i defectes. Sí, això dels defectes dels teus personatges t'honora. Quan jo escric, dono molta importància als personatges. És en el que em miro més. Dedico més als personatges que en la pròpia acció o trama. Quan col·loco els personatges ben definits (amb tots els seus atributs, història, opinions i distintius) en un escenari (que, com més poderós resulti, millor) s'encaren els uns als altres. I, ells mateixos, em donen idees per anar teixint la història. Quan m'he llançat a la piscina sense tenir clars els personatges (i quan dic clars vull dir meticulosament clars), la cosa és una mica una olla de cols xD Però no em passa gaire: m'agrada començar tenint els personatges controlats (encara que alguns tenen vida pròpia i evolucionen sense fer-te ni cas xD).

    En canvi, tinc la impressió que tu ho fas al revés. No vull dir de cap manera que no tinguis clars els teus personatges (perquè jo també tinc clara la història quan començo a escriure). Em refereixo que els teus personatges viuen una història, una aventura (encara que també la fan). No sé si m'estic explicant... Vull dir que els meus personatges donen peu a la història essencialment; i els teus essencialment evolucionen amb aquesta. No, no m'estic explicant xD Vaja, que els meus els falten alguns defectes que els acabin de donar naturalitat i espontaneïtat. El meu fort no és precisament la acció i a veure si puc aprendre de tu. Jo descric i els teus personatges parlen. Jo els descric i els teus personatges es descriuen en els diàlegs.

    I, parlant d'acció: molt bones les escenes dels atacs dels vlads!

    Els Magatotis tenen un grup d'amics molt definit i tancadet: ells quatre (que sempre van junts) i de tant en tant es relacionen amb els de l'equip de quidditch o amb els de segon. Crec que si a segon no hi fossin l'Albus i la Rose (la família) no anirien tant amb ells... Està molt bé que vagin tots quatre junts (vol dir que són amics amics i que se senten còmodes entre ells; i això és molt bo); però m'agradaria que, de tant en tant, es relacionessin amb gent d'altres cursos o d'altres residències. Voldria veure gent nova (encara que, d'acord, en la tercera part segur que en veuré). Tot i que sé que també representa un problema: molts personatges per l'escriptor i uns solets mentre un dels grup decideix anar a fer noves coneixences... Així estem, els meus personatges i jo, a la fic...! xD

    També vull destacar el fet que reflecteixes molt bé com van fent pinya en els estudis (com en la teva pròpia experiència): m'agrada molt. A més, són bons estudiants alhora que els agrada embolicar la troca! hahahaha

    I citaré quatre dels personatges interessants!

    -Albus: M'agrada aquest personatge (el teu en concret, perquè a mi ja m'agradava tal com jo el concebo, però el teu he après a estimar-me'l i m'ha agradat) precisament per la seva evolució. Tot aquests canvis que ha anat vivint. I, com t'he dit al comentari anterior, m'han encantat les conclusions que en treu. Com et vaig dir en d'altres capítols: si cau, ja el recollirem; però si ha de caure, deixem que caigui. Probablement també m'agradaria com a persona, però m'agrada el personatge perquè és molt interessant.

    -Agatha McGonagall: Aquest personatge em va cridar l'atenció perquè és una profe misteriosa!! hahahaaa M'encanten els profes que amaguen coses!!! Jo sempre he sospitat d'algun professor o altre. I també he fet moltes bogeries al respecte xD O sia que m'encanta que hi hagi algun professor que ens doni motius per “sospitar” o iniciar-li alguna mena d'investigació. I l'Agatha n'és al·licient perfecte!! Jo li donaria tanta importància com la mateixa relíquia, si jo fos dins història! El seu comportament no és gaire normal, i menys el tipus de converses que té amb la seva suposada tieta... No cal que ens revelis tots els seus secrets aviadet, però sí que voldria que anessis alimentant el seu misteri. Que surti molt i que ens desconcerti molt i que ens faci sospitar molt! ;)

    No cal que li prenguin el paper aquest de la professora interessant i misteriosa, però m'agradaria conèixer més professors ^^ Presenta'ns-en i dóna'ls paper!

    -Lizzbell: Deixant de banda el meu enamorament irracional xD, trobo que és un personatge interessant, encara que només sia per fet d'anar introduint personal no -del tot- humà. I tot el tema de la polsera d'abstinència, com et vaig dir, també trobo que és un element molt guai! Sortirà algun altra persona no humana? Estaria molt bé. O ella: la Lizzbell ha de seguir sortint sí o sí.

    -Alice: Com et dic sempre, trobo que l'Alice és un personatge molt poderós.

     

    Fantasmes i Peaves: Només volia dir que els trobo MOLTÍSSIM a faltar. Em sembla que només hi ha un sol moment (perdó si m'equivoco) que anomenes en Peaves (que li agrada apuntar-se a les bromes d'en James i els altres), la Gemma Gemec (que surt un parell de cops amb tot això dels club de fans) i la Dama Grisa també surt quan li demana per la seva mare i el nom de l'escola... Crec que podrien tenir molt més paper.

     

    ---

    Sobre la tercera part:

    Ara comprenc per què en un comentari deies que li dedicaràs el primer capítol de la nova fic a la ginny loovegod ^^ Per la mudança dels Weasley!!

    El Torneig dels Quatre Bruixots... Mmm Com promet la cosa!! Si aquesta de l'Exèrcit de la McGonagall em són 1506 pàgines, aquesta tercera part me n'ocupa 1729! Però anirem fent! ;)

    I a veure si em pots donar algunes idees, perquè, com ja em vas dir un cop, embolicar-te amb el torneig pot ser molt laboriós. I t'ho corroboro enèrgicament!!! Perquè m'hi estic trobant. En el meu cas, no hi participaran pas quatre, però no serà a Hogwarts tampoc. Encara que no serà a Grècia (que és on m'imagino que ho situaràs hahaha), sinó en una altra banda... Però no vull dir més, encara que això no ho veuràs fins d'aquí uns anys, perquè es tracta de la quarta part (que espero arribar-hi... :( ) de la fic que, com ja saps, començo aquest proper setembre! ^^

    Espero que hi surti molt i molt l'Elektra!!! I que me la cuidis molt i molt bé!!! Que ja saps que m'agrada molt! =D

    Em sembla que aquest comentari global ja és prou llarg xD o sia que vaig plegant.

    Amb moltes ganes de seguir amb la tercera part; però abans reposaré uns dies! Que acabo empatxada! ;)

    Antares

    PD: Confio que em respondràs els comentaris ;)




  • irinawatson06Enviat el 08/09/2017 a les 13:36:06
    #27181

    Jo tampoc em puc creure que ja s'hagi acabat la segona part d'aquesta història i a més que l'hagis acabat exactament fa 8 anys...

    Molts lectors han estat 10 mesos llegint la teva història, en canvi jo he tingut "la sort" de no haver d'esperar tant i en 10 dies llegir-me-la tota.

    M'ha agradat moltíssim i d'aquí res aniré a per la 3a part.