El Torneig dels Quatre Bruixots - 10: Les nenes bones van al cel... i les dolentes, a tot arreu
AvatarEscrit per Agatha Black
Enviat el dia 19/10/2009 a les 00:21:33
Última modificació 19/10/2009 a les 00:21:33
Tots els capítols de El Torneig dels Quatre Bruixots
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


10: Les nenes bones van al cel... i les dolentes, a tot arreu

EL TOREIG DELS QUATRE BRUIXOTS

Endevineu què! No sé si ho sabreu, però aquest curs l'Acadèmia serà seu del Torneig dels Quatre Bruixots! No ho haguéssiu dit mai, oi? Com que des d'ahir al vespre tothom està parlant d'altres coses, oi? Mere meva, si no he sentit la paraula "torneig" més de cinquanta vegades en només un matí no l'he sentit cap!

De manera que anem a repassar qui es presentarà! A veure, de moment la residència que sembla més engrescada és la Beta: hi tenim el K i el MrPerfecte, i m'he assabentat que el Panos de setè i l'Eurídice de cinquè també han pensat apuntar-s'hi (si sortissin ja els buscaríem un sobrenom decent, pel moment no ens molestarem). Pel que fa als Alfa, sembla que l'Arquimides i, sorpresa, sorpresa, E, que fa els 15 d'aquí a no res i suposo que necessita els 1000 galions de manera desesperada. Dels Gamma no en sabem res, a veure si algú s'hi anima.

Pel moment, sembla que les enquestes aposten per K o per l'Archimides. La veritat és que jo també! El Panos i l'Eurídice són més tontos que les pedres (no us ho prengueu com una cosa personal, nois); MrPerfecte no crec que vulgui despentinar-se o esgarrapar-se la cara, perquè perdria moltes fans... (cuida el teu físic, MrPerfecte; és l'únic que tens), i pel que fa a E... pots treure tants excel·lents com vulguis, però el fet de ser la model de Pepe Jeans no  et posa per sobre dels de sisè i setè. Baixa dels núvols!

En fi, que ja veurem què passa. A esperar que sigui dilluns i arribin els de les altres escoles. Tinc unes ganes boges de conèixer la gent popular! Com creieu que seran?

Sabeu que m'adoreu.

Xo xo

Pandora.

 

 


 

L'endemà l'Alice es va despertar aviat. Va obrir els ulls i va mirar al seu voltant; tot era vermell, del color del llit del baldaquí. Va trigar uns segons a adonar-se d'on era. Oh, sí, la primera nit a Hogwarts. Era agradable, estar a casa de nou. No tenia cap ganes de moure's de llit; s'hi estava còmode. I a més a més, era dissabte! Mmmm! Tot el matí lliure per poder passar-lo dins el llit, es llevaria a l'hora de dinar i després aniria amb la Geena a estirar-se a la vora del llac a prendre el sol.

—Ei, bon dia, que ve que ja estiguis desperta —va dir la veu alegre de la Geena, que va descórrer el baldaquí—. Va aixeca't, que tenim molta feina.

—Feina? —va fer l'Alice—. És dissabte! No hem començat el curs! No tenim feina!

La Geena va fer un sospir.

—Alice, recordes que ahir vam venir amb moto? Recordes com es va posar la McGonagall?

—La McGo... —va fer l'ALice—. Oh, no! La maleïda McGonagall! Merda! Els horaris! I la llista dels que van a Atenes!

—Benvinguda al món real —va sospirar la Geena, arrancant-li el coixí amb el que s'havia tapat el cap—. Això de descansar és una cosa que només passa als demés.

—Per què no li diem que tothom té permís i ja està? —va suplicar l'Alice.

—Per què no m'agradarà veure la cara que posa quan li arribin denúncies dels pares per segrestar els seus fills —va fer la Geena, fent rodar els ulls—. I no crec que a tu t'agradi gens tampoc el que ens passaria a nosaltres aleshores.

L'Alice es va pensar si era un motiu suficient per deixar el llit.

—Au, va —la va animar la Geena—. Tinc una sorpresa per a tu. Ves a dutxar-te que després te la dono. És que no podia dormir i m'he aixecat aviat per preparar-ho.

—Més et val que valgui la pena —va remugar l'Alice, posant-se de peu i arrossegant els peus cap a la dutxa.

—T'encantarà —li va prometre la Geena—. Hem quedat amb el Frank i el James d'aquí mitja hora al Gran Saló per esmorzar. Va!

 

*   *   *

 

El Frank i el James ja estaven menjant cereals quan les dues noies van arribar. Els dos van aixecar la vista, sobtats. Duien les dues la mateixa samarreta, una que no els havien vist mai. Era de tirants, força escotada i de color rosa pàl·lid, amb un dibuixet d'un àngel en blanc sota d'unes lletres blanques que deien "Les nenes bones van al cel...".

—I aquesta samarreta? —va fer el James, pensant que allò de nenes bones era una mica relatiu.

L'Alice i la Geena van somriure i es van donar la volta.

—Ja m'estranyava a mi... —va riure el Frank.

Per darrere, la samarreta era de color negre i, aquest cop, el que hi havia dibuixet era un dimoni sota la frase "... i les dolentes, a Atenes".

—Mola o no mola? —va fer l'Alice—. Les ha fet la Gee.

—En faré per la Rose i l'Andrea... —va dir la Geena— i per la Lily també.

—Ah, no —va saltar el James—. La meva germana petita no anirà amb això pel món!

—Que maco, li surt la vena fraternal —es va burlar la Geena—. Va, per feina, novetats. Qui es presenta al Torneig?

—Del nostre curs, ningú —va fer el Frank, engrescat—. He preguntat abans a la Sharon Goldstein de Ravenclaw, ja sabeu que és una xafardera, i m'ha dit que ningú del nostre curs es veu en cor de competir amb els grans. Ja li he dit que a Gryffindor no som tan covards i que el James sí que es presenta.

—Ben fet —va assentir l'Alice—. Què hi ha dels més grans?

—La Sharon m'ha dit que sí que es presentarà el germà gran de l'Anne Boot —va seguir el Frank—. Crec que es diu Troy. Fa sisè.

—Quan hem passat per la sala comuna —va explicar la Geena—, hem sentit el teu cosí Dominique, James, que deia que ell s'hi pensava presentar.

—El Dominique també? —el James va estar a punt de caure a terra—. No pot ser! El Fred també es presentarà!

—Què dius! —va riure l'Alice—. Que divertit, us barallareu els tres cosins! Què hi ha d'Slytherin i Hufflepuff?

—De Hufflepuff sembla que de moment res de res —va explicar el Frank—. Quan hem passat per la taula d'Slytherin hem sentit que el McNair deia que el Flint es presenta.

—Però el Flint encara és a l'escola? —va exclamar l'Alice—. Però no ha fet setè com tres cops, ja?

—Sí —va assentir el Frank—. És un totxo, ja ho saps.

—Bé, almenys per aquest no ens cal patir —va dir la Geena—. El Troy Boot i el Fred no em preocupen en excés; tenen si fa no fa el nostre nivell...

—No per tirar-nos floretes... —va riure el Frank.

—El Fred potser no treu notes genials, però és molt llest —va recordar-los el James—. Té moltes idees, recordeu tot allò de la Resistència...

—Sí, però tu també, i ets més hàbil a l'hora de fer màgia, les coses com són —va insistir la Geena—. Amb tots els respectes pel Fred, que és el nostre capità de quidditch i me l'estimo molt, però tu ets millor, James. M'estranya que el Tom Nicholson no s'hi hagi apuntat...

—El Tom estarà molt distret amb les gregues... —va sospirar l'Alice.

—Cert —va recordar la Geena—. Per tant, de qui més ens hem de preocupar és del Dominique. És molt intel·ligent, James?

—Força, sí —va assentir ell—. I, sincerament crec que seria més bon paladí que jo...

—Es pot saber d'on et ve, ara, aquesta falta de confiança? —es va queixar la Geena—. Vas pel món caminant-hi com si fos teu, et creus el millor en tot, fas uns comentaris sobradíssim a tota hora... i ara que contem amb tu per això em surts amb inseguretats?

—No és ben bé això —va sospirar el James—. És que si surto elegit em fa por que el Fred i el Dominique em mirin malament perquè... siguem realistes, ells són més grans i s'ho mereixen més que jo... i a més a més tota l'escola es burlaria de mi! Els altres paladins es burlaran de mi, perquè seré un crio! No puc guanyar tres alumnes de setè!

L'Alice, va fer un sospir. D'aquella manera no arribarien enlloc. No veia com el podien convèncer. A no ser que...

—El teu pare va guanyar el Torneig dels Tres Bruixots amb catorze anys —va dir tranquil·lament—. És clar que ell era el Harry Potter. És normal que et faci por comparar-te amb ell. De fet, és una bajanada pensar que pots igualar el teu pare...

Va veure amb satisfacció que al James li eriçaven els cabells.

—Perdó? —va exclamar de sobte, posant-se de peu—. Perdona, però qualsevol cosa que faci el meu pare jo la puc fer, d'acord? Ja n'estic fart! Què passa, que perquè sóc el fill del Harry Potter ja no podré igualar-lo mai més? És això el que us penseu tots, no? Doncs esteu ben equivocats! No més em presento al torneig, sinó que m'escolliran a mi i fotré tal pallissa als de Beauxbattons, Durmstrang i l'Acadèmia que desitjaran no haver nascut! Us espero a la biblioteca!

I dit això se'n va anar fet una fera cap al vestíbul, i els pocs alumnes que hi havia al Gran Saló se'l va mirar atemorits. L'Alice es va empastar melmelada de maduixa a la torrada.

—De res.

—Ets una manipuladora —li va dir el Frank.

—Gràcies.

 

*   *   *

 

La McGonagall va entrar al despatx de l'Agatha. No hi havia ningú. Una respiració suau que venia d'una porta entreoberta li va fer notar que hi havia algú allà dormint. La directora va fer un sospir i es va encaminar cap allà, va entrar a l'habitació i va apuntar les persianes amb un gest de vareta que va fer que l'habitació es quedés benyada per la llum del sol.

—T'has de passar el dia dormint?

—Au, va... —va respondre l'Agatha des de sota el llençols—. No fotis, M. És clar, com que tu no dorms mai.

—El que passa és que no sóc una marmota —es va defensar ella—. Amunt.

—Deixa'm estar, és dissabte!

—I tenim molt a fer, senyoreta.

—No, perdona —la va corregir l'Agatha—. Tu tens molt a fer. Jo, per altra banda, tinc son.

—És que et penses que tens més mala baba que jo?

Les dues McGonagall es van aguantar la mirada uns instants.

—No —es va rendir l'Agatha—. Està bé, ja m'aixeco. Però no et penso ajudar amb els horaris.

—No caldrà, els he encolomat als magatotis —va fer la directora, satisfeta.

—Oh, sí —va assentir l'Agatha frunzint el front—. És cert.

—Ja tens el bagul preparat?

—Bagul? —es va estranyar l'Agatha mentre es vestia—. De què em parles?

—Coi, del bagul! —va exclamar la McGonagall—. Alguna equipatge t'hauràs d'endur a Atenes, no?

L'Agatha se la va mirar uns instants.

—I a tu qui t'ha dit que jo vaig a Atenes?

La McGonagall es va quedar parada.

—No vens a Atenes?

—No.

—Ah, no?

—No.

Les dues es van quedar en silenci un altre cop, mirant-se.

—Però aquesta vegada hi aniran molts alumnes! M'hauré d'endur algun professor!

—I a mi què m'expliques? —es va defensar l'Agatha.

—A veure un moment! —es va atabalar la McGonagall, que es pensava que allò ja estava resolt—. Has de venir tu! A veure, el Neville s'ha de quedar a fer de director en funcions, el Hagrid ha d'estar aquí pels afores, l'Ernie McMillan és casat i no voldrà deixar la dona igual, el Binns no pot sortir del castell, la Sinistra m'engegarà, si me'n duc el McNair els alumnes no vindran i la Trelawney no la suporto!

—Sembla que tens un petit problema —va riure l'Agatha.

—Has de venir tu! —va enllestir la McGonagall—. No queda ningú més!

—Jo m'he de quedar aquí, M.

—No em digues "ema".

—I sí que queda algú més —va afegir l'Agatha amb un somriure.

La McGonagall va rumiar qui se li havia passat per alt.

—Ah, no!  —va dir quan se'n va adonar—. No me'l puc emportar a ell!

 

*   *   *

 

Els magatotis es van passar el matí tancats a la biblioteca fent quadrar horaris mentre la resta de l'escola es divertia als jardins o feia el ronso per la sala comuna.

—Quina merda, a mi em falten hores, eh? —va dir l'Alice.

—I si provem —va suggerir el James— de posar els que cinquè de Gryffindor a fer Transfiguració amb els del Hufflepuff en comptes de amb els de Ravenclaw? Els de Ravenclaw podrien fer pocions amb els d'Slytherin...

Tots dos van assentir i van arreglar allò.

—Per cert —va dir el Frank al cap d'una estona—. No us vaig comentar res del que em va passar mentre veníem cap aquí amb la moto.

—Què et va passar? —va preguntar distretament el James, mentre encabia els de tercer Hufflepuff amb els de Ravenclaw a Botànica el dijous de 9 a 10.

—Crec que vaig fer una mitja transformació en falcó.

Els tres van deixar d'escriure.

—Què? —va fer la Geena.

—No em va transformar res corporalment però... recordes quan et vaig preguntar, James, si m'havia passat alguna coa als ulls?

—Ja et vaig dir que no —va fer el James.

—Ja però perquè no van ser exactament els ulls el que em va canviar, sinó la visió. Vaig veure com hi veu un falcó.

—Com dius?

—És difícil d'explicar perquè vosaltres no us transformeu en el mateix que jo i no sé si ho puc explicar en paraules però... a veure, quan em transformo en falcó hi veig molt millor. No només és que hi vegi més enfocat és que està tot molt més clar. Fins i tot quan és de nit es distingeixen molt bé les siluetes i... sobretot quan alguna cosa es mou, la noto de seguida... suposo que deu ser de l'instint per la caça.

—Probablement —va assentir la Geena—. Però és normal quan et transformes...

—Ja però és que em va passar quan estava en forma humana —va explicar el Frank—. Recordo que ens havíem mig perdut i no sabíem on era i aleshores vaig pensar que tan de bo em pogués transformar en falcó per veure-hi bé, i em vaig centrar en com hi veia llavors i de sobte, pam, hi veia perfectament.

—Això què deu ser, com una mena de transformació parcial? —va rumiar l'Alice—. No n'havia sentit a parlar mai.

—Jo tampoc —va fer la Geena—. Escolteu, estem sols, per què no cridem els rondadors, a veure si ens poden dir ells alguna cosa...?

El James es va treure l'anell de la bossa i se'l va posar.

—Hola, hola! —va fer el Sirius animadament—. Oh, que bé! Estem a Hogwarts!

—Per poc temps —li va dir el James—. Demà passat marxem cap a Atenes.

—Us torneu a escapar? —va inquirir el Sirius, sense perdre els ànims.

—No, Sirius, no ens escapem —li va dir la Geena—. Se celebra el Torneig dels Quatre Bruixots. Aquest any l'Acadèmia d'Atenes s'uneix a la competició i li toca ser la seu.

—Que genial! —va exclamar el Forcat—. Per cert, noies, m'encanten les samarretes.

—Però, escolteu, si marxeu allà tot el curs... —va fer la Lily—, no tindre ca l'Alfred i no ens podrem veure...

—És clar que sí —va dir de seguida el James—. Ja buscarem la manera. Sobretot perquè us necessitaré molt, ja que seré el paladí de Hogwarts.

—Et pots presentar? —va exclamar el Remus, sorprès.

—Sí, han canviat algunes normes —va assentir el James—. És clar que m'hi presento en representació dels quatre, diguem que no estaré sol. I amb la vostra ajuda...

—Guanya Hogwarts descarat —va acabar la frase el Sirius—. Si això és el que en volíeu dir, la resposta és sí, per suposat.

—Bé, de fet amb la vostra ajuda ja hi contàvem... —va fer el James, una mica avergonyit—. El que us volíem preguntar és una altra cosa... mm... bé, de fet només va per tu, avi, i pel Sirius... és una cosa de l'animàgia. Millor que us ho expliqui el Frank.

Quan el Frank els ho va haver explicat a ells, el Sirius i el Forcat es van quedar mirant, estranyats.

—A mi no em sona que mai em passés res d'això —va dir el Forcat.

—A  mi tampoc... —va fer el Sirius.

—Espera, espera —va fer el Remus—. A tu no ho sé, James, però al Sirius li passava una cosa similar. Mai no hagués pensat que hi tingués res a veure però ara que ho diu el Frank... Recordeu sempre sabia el que hi havia de dinar cada dia perquè deia que en podia sentir l'olor des d'on fèiem classe?

—És veritat! —va exclamar el Forcat—. I també podies reconèixer l'olor de la gent. Molts cops quan entraves a una habitació sabies qui hi havia hagut abans. Recordo una vegada que vam entrar a l'habitació tu vas dir que l'Snape havia estat allà i quan vam mirar teníem aranyes al llit!

—Qualsevol podia reconèixer l'olor de l'Snape —va somriure el Sirius—. Se sentia a cent metres...

—Però no com tu.

—Sí, sí, és cert —va consentir el Sirius—. No havia pensat mai que el fet que tingués l'olfacte desenvolupat es pogués deure al fet que em transformava en gos...

—Doncs el James també tenia una cosa molt.... de cérvol —va dir la Lily—. És com si sempre tingués els instints alerta. Sempre sabies qui tenies darrere encara que no el poguessis veure i de vegades senties un soroll, per ínfim que fos, i et quedaves mirant cap allà durant uns segons per comprovar si hi havia alguna cosa...

—Cert, sempre ho feies —va somriure el Sirius—. Com si esperessis que un caçador sortís d'allà.

—Doncs ara que ho dieu... —va assentir el Forcat.

—Així això es normal... —va rumiar el James—. Hauríem de descobrir què és el que podem fer els altres...

—Home és força obvi, no? —va fer el Remus—. Crec que tots quatre tindreu l'habilitat més destacable del vostre animal. Segurament vosaltres dos —va dir assenyalant l'Alice i el James—. Ara per ara deveu tenir una agilitat increïble i us podeu enfilar per tot arreu. I la Geena... has provat quanta resistència tens corrent, últimament?

—Doncs no... —va fer la Geena.

—Prova-ho quan puguis —la va instar el Remus—. Crec que aguantaràs molt més del normal que un humà.

Quan van anar tirant cap a dinar no els quedava gaire per acabar d'enllestir els horaris, però encara s'hi haurien de passar un parell d'horetes més. Quan van passar pel vestíbul, va entrar l'Aberfroth Dumbledore corrent per la porta que donava als jardins content com unes pasqües i els va mostrar unes bermudes de floretes.

—Endevineu qui se'n va a Atenes! —va exclamar tot emocionat i se'n va anar corrent per un passadís lateral.

—Ens emportem el Dumbledore a Atenes? —va fer l'Alice—. En què estava pensant la McGonagall?

—En anar sola —va contestar la veu malhumorada de la McGonagall darrere seu, i tots es van sobresaltar—. Ho hagués preferit. Però els de la Conselleria no em deixen i la resta de professors no està disponible.

—I les classes d'Encanteris? —va preguntar la Geena, pensant en els horaris—. Qui les farà?

—Oh, farem una mena d'intercanvi de professors —va contestar la McGonagall—. Els de l'Acadèmia enviaran aquí el seu professor d'Encanteris...

Dit això va entrar al Gran Saló i se'n va anar dinar a la taula de professors, mentre els magatotis es dirigien a la de Gryffindor.

—Com s'ho fa per aparèixer sempre de cop i volta sense fer cap mena de soroll? —va remugar el Frank.

—Doncs ara que ho dius... —va rumiar el James—. La McGonagall també és animàgica i... bé, els gats no fan mai soroll, oi? Per això els posen sempre un picarol, per saber on són...

—Sabeu que això és molt interessant? —va comentar l'Alice mentre s'asseien a taula—. Vull dir, que no està escrit enlloc, tinc la impressió que ningú no ho ha estudiat mai.

—És que no hi ha gaires animàgics pel món —va fer la Geena—. I segur que la majoria ni tan sols no se n'ha adonat. Mira el James i el Sirius. I dubto molt que la McGonagall associï el seu do de desplaçar-se en silenci amb el fet que és animàgica. Si jo notés que no em canso gaire quan corro, el primer que pensaria no és "eh, no serà perquè em puc transformar en cavall a voluntat?". I si tu i el James trepeu molt bé, la gent dirà que sou increïblement àgils, no es posaran a pensar "Bah, fijo que són animàgics il·legals que es transformen en felins".

Tots van riure pel comentari.

—Mmm, que bé, lassagna... —va  fer l'Alice mentre els en servia a tots—. Tens raó, de fet, si el do aquest que té el Frank no fos una mica sobrenatural no ens n'hauríem ni adonat.

Oh my God! —va cridar una veu aguda des de darrere seu—. Quines samarretes més cool! Gwen, apunta! Ei, noies, perdoneu, on les heu comprat?

—Hola, Claire —va fe l'Alice sense ni tan sols girar-se a mirar qui era—. No les hem comprat enlloc, les ha fet la Geena, i com comprendreu, no us en farà una dotzena d'avui per demà.

—Oh —va fer la Claire, tota deprimida, però de seguida es va tornar a recuperar—. M'encanta la diadema que portes, Alice.

—Quina aquesta? —va fer, agafant la diadema vermella que duia als cabells—. En tinc un munt, si no val res, és del Prima... —va callar a mitja frase, va semblar que pensava alguna cosa, va fer un somriure maliciós i va canviar la frase a la meitat—. Ui, no, què dic! Aquesta és de Prada. Però en tinc unes quantes de fet. Oh, mare meva, quina idea més bona que acabo de tenir! —va exclamar amb una veu aguda i emocionada que imitava la de la Claire Waldorf—. Perquè no fem una cosa? Veureu, la McGonagall ens ha castigat per lo de la moto d'ahir i ens fa fer una llista de tota la gent que anirà a Atenes. Fem una cosa, si vosaltres ens feu la llista de tots els alumnes que hi volen anar, jo us regalo una diadema Prada a cada una.

Totes es van posar fer xisclets d'alegria.

—Ens la firmaràs? —va preguntar la Gwen.

—És clar, si teniu les llistes per aquesta nit...

—Guai! —van exclamar totes a la vegada, i van marxar corrent totes exaltades i fent saltironets, mentre l'Alice tornava a somriure.

—Novament, de res.

 

*   *   *

 

El diumenge va ser força més tranquil. Havien acabat els horaris el dia anterior, i la Martha Rivendell els havia portat les llistes dels alumnes al vespre i havia recollit les diademes "Prada" de l'Alice. Aquell dia l'havien passat tot a la mussolerissa, on anaven arribant desenes i desenes de mussols amb les contestacions dels pares dels alumnes.

S'havien sorprès de veure que, tot i que gairebé tots els alumnes volien anar a Atenes, els pares que signaven l'autorització eren una minoria. Els Longbottom, però, no semblaven gens estranyats.

—No sé per què us sorpreneu tant —va fer el Frank—. Jo sí que em vaig sorprendre quan la McGonagall va dir que aniríem a Grècia. No és el més normal, donades les circumstàncies...

—Què vols dir? —va fer el James.

—Tothom sap que els vlads venen de l'Europa de l'Est —va explicar l'Alice—. Allà n'hi ha més. I no només això, els vampirs, els homes llop... tots provenen de per allà, dels voltants de Romania, Albània, Turquia... i Grècia és allà, què vols. Tots els grecs havien sentit a parlar dels vlads quan a nosaltres ens van començar a atacar.

—És veritat —va assentir la Geena—. Però tampoc no estem tan malament, saps?

—Ja m'ho imagino, però la gent és molt sensacionalista —va seguir l'Alice—. Potser vosaltres no us n'heu adonat, però el Frank i jo, que treballem tot l'estiu en un pub i només fem que escoltar converses... hi havia gent que no havia comprat entrades per la Final del Mundial de Quidditch pel simple fet que es feia a Bulgària.

—Ja veig... —va fer el James, mentre anava tatxant noms de la llista—. Llàstima que hagin donat permís a tots els que s'hi volen presentar... bé, no, espera, que falta el Troy Boot.

—Mec —va fer el Frank, alçant una carta—. Dels senyors Boot; el Troy i l'Anne tenen permís per anar-hi.

—Llàstima —va fer el James—. De moment només tenim autoritzacions per quaranta alumnes. Vint-i-un dels quals som de Gryffindor.

El Harry i la Ginny havien firmat la seva autorització, tot especificant que la Lily havia d'anar on anessin els seus germans (per sort no hi havia problema, perquè cap dels tres es volien perdre el Torneig). Els Longbottom i la Geena també en tenien, així com tots els germans Weasley (Andrea inclosa), el Lorcan i el Lysander, el Charlie i el Kilian. Per la seva desgràcia també hi anaven molts Slytherin.

—Per cert —va dir el James al cap d'una estona—. Algú té idea de com anirem a Grècia?

 

 


 

VIST:

K i P tenint una bronca monumental davant de tota l'escola al mig del Partenó. P gairebé li trenca un braç. No et passis, que el favorit per paladí! C fent-li costat després i intentant evitar que la gent la veiés plorant com una fleuma (per si de cas algú s'ho va perdre, adjunto fotografia). E caminant sola per l'àgora vigilant de no trepitjar cap línia del terra. Quina noia més rareta. I tres o quatre nois darrere per demanar-li que li firmin el pòster de la Pepe Jeans. S tancant-se a la l'habitació amb una capsa enorme del Donkin Donuts. Però és que no s'ha mirat al mirall? Déu meu, al final rebentarà!

Sabeu que m'adoreu!

Xo xo

Pandora


Llegit 1715 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 19/10/2009 a les 00:25:55
    #20480He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Jajaja, espero que la imatge us agradi, perquè és el que més mola del capítol. Demano perdó d'entrada per haver fet un capítol tan aborrit! La imatge l'he feta tota jo soleta!^^

    Us diria que comentéssiu molt, però la veritat és que no hi ha gaire que comentar a part del que han descobert sobre els animàgics... en fi. Que ara ja m'he tornat a posar al dia amb les actualitzacions i espero poder seguir diumenge que bé.

    Sigueu bons i comenteu, encara que sigui per posar qualsevol xorrada! XD

    You know that you love me!

    Xo Xo

    Agatha Black




  • AvatarullalEnviat el 19/10/2009 a les 10:37:21
    #20481He escrit 1 fanfics amb un total de 10 capítols

    holaaaa!

    comentari curtet abans d'anar a currar:

    1. el capi està molt bé i no és aborrit.

    2. si que hi ha coses a comentar. per exemple el comportament de l'alice. no és que sigui manipuladora, és que en té un master!!! al final ha aconseguit que tothom fes el que ella volia sense ni despentinar-se.

    3. continuo pensant que l'Agatha amaga alguna cosa. aixo no vol dir que sigui res dolent...

    4. l'aberforth a grecia... pobres la que els espera...

    5. no tinc ni idea de com hi aniran pero segur que no serà gens comú.

    6. per ser un comentari curt crec que ja m'estic exdint.

    kisses, N.




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 19/10/2009 a les 12:41:56
    #20482He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Va, comento ja que sinó despres me'n trobo 15 de cop i em fa mandra! ^^

    ullal: 1- Vale, gràcies... però has de reconèixer que... mmm... no passa res XD. 2- Siiii, l'Alice és molt guai amb això. 3- Òbviament que sí. L'Agatha té un secret molt molt gran que només coneix una persona. 4- No sé si és pitjor l'Aberforth o la Lily... XD. 5- Doncs no et pensis, no serà res de l'altre món... de fet serà una cosa més aviat muggle. Sincerament, no se'm va acudir res millor. 6- Sí, per ser un comentaria curt no està gens malament! Kisses!




  • AvatarPorcupintí-naEnviat el 19/10/2009 a les 13:22:28
    #20485He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    Ep! Hahahaha, responent (o vaja, inentant respondre) la pregunta del James, pot ser que hi vagin de qulasevol manera. Per exemple, al Torneig dels Tres Bruixots de l'època del Harry cada escola anava d'una manera en que sabien anar, així que potser aniran en tren a Atenes, no? O potser agafaran portarreus o hi aniran amb avió disfressats de muggles... xD M'he motivat, no? hahaha.

    Molaria mooolt que tant l'Elektra com el James competíssin al Torneig, i a veure l'Alice com es posa! xD Em cau molt bé aquesta noia, però la Geena també. La idea de les samarretes és genial i la imatge està molt bé. M'has d'explicar com les fas.. :)

    I ja sé que no ve gaire al cas, però que els Weasley adoptessin l'Andrea em va agradar molt, però ara en Kilian de qui és? Dels seus pares, o l'acabaran odiant també per ser mag com la seva germana?

    UHH! I això que deies que no hi havia gaire a comentar... A mi m'ha agradat i no l'he trobat gens avorrit xD A veure si al final t'ho acabaran publicant xDDDD

    un petó!

    Maria



  • AvatarlunalovegoodEnviat el 19/10/2009 a les 16:44:13
    #20487He escrit 2 fanfics amb un total de 45 capítols

    hola!

    abans que res, em sap greu no haver comentat el teu capítol anterior, he tingut uns dies més estressants del compte i no he tingut temps. procuraré que aquest capítol valgui per dos :)

    Tot i que no passa massa res, el capítol està molt bé. Torna a ser Hogwarts! i com que aquest any veurem poc l'escola (almenys aquesta) ja m'agrada només eprquè passi allà, que l'enyorava! (m'he explicat com el cul, però espero que ho hagis entès, XD)

    d'acord, he d'admetre que l'alice sí que és clavadeta a la clair waldorf (si s'escriu així) de GG. manipulació personificada, encara que té més gràcia que la de lña sèrie, que és un xic sosa.

    tot i que adoro hogwarts, espero amb candaletes l'Acadèmia. ens ho passarem bé amb el combinat Dumby-lily!!!

    la foto és molt xula. has dibuixat tu també els ninotets? perquè dibuixar amb l'ordinador té mooooolt mèrit! ;)

    m'agrada els nous "superpoders" que tenen, i m'agradarà veure com els fan servir en un futur proper. per cert, la geena en què es transformava, en cavall? és que la memòria d'una servidora està una mica deteriorada...

    ah! i una pregunta (que suposo que em respondràs amb un "aaaah!") que em va quedar del capítol anterior, i també fa referència a en Kilian (que, per cert, no hauria pensat mai que fos mag, bé, potser quan van anar a casa seva i va conèixer la lily, però després se me'n va anar del cap). Què faran amb el Kilian? Si ell és l'hereu i és mag, qui serà rei? vull dir, és veritat que pot ser un rei mag (XD) i tal, però dins la comunitat bruixesca no hi ha reis i per tant... bé, suposo que ho haurà de decidir ell quan sigui gran...

    vinga, escriu el següent aviat!
    molts petons!
    com no, només puc firmar d'una manera:
    S  :)



  • AvatarTooruEnviat el 19/10/2009 a les 18:41:48
    #20490

    Holaaa!!

    M'encanta! Pobres els de Atenes, ja me veig a Lily armant-la xD . El que posara "Pandora" d'ella: La boja de la cara pintada en els mundials de quidditch es ni mes ni menys que la filla del famos HP! També pobra McG. ho pasara mal si a part de cuidar als alumnes a de cuidar al Aber. xD

    Esta molt be el dibuix. Aniran a Atenes amb cotxe? Els ampliaran i podran cabre 50 persones, no?
    Ja diras

    Fins aviat!

    Pd: El capitol no es gens avorrit.




  • Avataranna_lovegoodEnviat el 19/10/2009 a les 18:59:42
    #20491He escrit 3 fanfics amb un total de 26 capítols

    El capitol genial!m'ha agradat molt

    L'Agatha te un secret...potser per aixo no vol anar a Atenes? umm...ja pensaré

    uy,uy,uy...a mi la Lily per Atenes em fa una por xd

    La Alice es genial, cada cop em cau millor :D

    Si els de Durmstrang anaven en vaixell,Beauxbatons en carros(era aixi no?o.O) Hogwarts anira amb...avió?xd nose,bueno ja veurem n.n




  • Avatarrodlel14Enviat el 19/10/2009 a les 19:13:52
    #20493He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    Hola!!! Va, avui m'hi passaré una estoneta!!

    Animàgics: potser sí que tenen les facultats bàsiques de l'animal al que es transformen, però crec que és una cosa que es pot fer servir a voluntat. O sigui que, si volen ser àgils, ho poden ser. I si volen ser feroços, també poden. Si volen tenir bona vista, poden tenir-ne... Etcètera.

    El Torneig dels Quatre Bruixots: El James serà el paladí de Gryffindor, òbviament. Perquè si no no hi hauria història. Per a l'Acadèmia... ni idea. Hi ha diverses possibilitats, però no sé què pensar.

    Bé, he de marxar a l'entrenament de bàsquet, que no puc faltar-hi, ara que sóc el capità!!!

    Rodlel14 (Enric)
    Muahahahahahaha!

    PS: Res, que no sabia què posar en el post scriptum...




  • Gemma EvansEnviat el 19/10/2009 a les 21:01:25
    #20494

    ola!! jhajhacm mola la imatge!! cm u fas axo¿¿¿ si k su curra no la Gee mentres els altres dormen¿¿ jahajha! mmmm... l'Alice es la mes llesta... ia k te club d fans k sa naprofiti! ajahj! avera si descobrexen mes coses dls animagics... jahajha! i avera cm van fins Atenes! el James es bastan orgullos oi?? jahjah!

    ptns

    ~~Gemma~~



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 19/10/2009 a les 21:39:44
    #20496He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    Yuju, hi ha molts comments! A veure:

    Porcupintí-na: En tren? Vols que vagin a Atenes en tren? Nah, ni tren ni cotxe: UK és una illa i no faran servir el túnel muggle. I els portarreus no són prou espectaculars. Així que t'agradaria que els paladins fossin l'Elektra i el James? Interessant. Wenu, de l'Acadèmia hi ha un muint de participants... Pel qe fa al Kilian, de moment està amb els seus pares, amb ell no hi tenen cap problema. No es van enfadar al l'Andrea per ser bruixa sinó perquè els va muntar un pollastre molt gran.

    lunalovegood: estàs perdonada, però que no torni a passar! XD. De fet, aquest capítol l'he fet bàsicament per Hogwarts, i perquè és tradicional que els magatotis comencin el curs amb un càstig.  La de GG es diu Blair Waldorf, no Claire (Claire es diu la meva XD) i sí, s'assembla molt a l'Alice. de fet quan la vaig veure va ser un... "Tate, l'Alice!" XD. La Geena es transforma en cavall, sí. I pel que fa al Kilian jo no hi veig cap problema. Pot ser rei i ser mag a la vegada. Fijo que no és el primer... Pel que fa al dibuix, sí, l'he fet tot jo, amb el Paint i el Photoshop, els dibuixets també, però no estan fets a pols, si t'ho fixes són tot formes rectes i corbes, no és res currat a mà! XD

    Tooru: Gràcies! M'alegro que no se us hagi fet pesat... procuro fer-los una mica graciosos, al menys. Pel que fa els comentaris de la Pandora i la Liily... sí, ja veig que ja li pilleru el trukillo a la manera de parlar de la Pandora. I la McGonagall... crec que arribarà un moment que haurà d'anar a pagar-se un psiquiatre... Res de cotxes ni de coses muggles. A veure, sí muggles però no TAN muggles. Aniran a Atenes d'una manera espectacular. Ja ho veureu! ^^




  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 19/10/2009 a les 21:54:04
    #20497He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    anna_lovegood: Gràcies! Sí, l'Agatha té un secret i és molt molt molt fort, molt molt heavy. I sí, és el motiu pel qual no va a Atenes. Et fa por la LIly? Normal. a TOTHOM li fa por la Lily; és una arma d'asedio per si mateixa!XD Pel que fa al transport... tu ja t'hi acostes una mica més que els que han dit que hi anirien en cotxe (¬¬ no sóc tan cutre, valee? Mira que insinuar que els faria anar en cotxe... XD). A veure, donaré una pista. És una transport muggle però que a mi sempre m'ha semblat súpermàgic i que no desentonaria gens en un món de màgia. No dic més.

    rodlel14: Pel que fa als animàgics, sí, és ben bé el que tu dius, només que només poden fer servir una cosa... no seria just que el Frank a part de veure-hi bé també pogués volar. Ja seria massa, no? Un pelet fora de lloc. Lo de la vista és suficient. I saps què? No ho havia fet a posta, però se m'ha acudit això de la McGonagall que camina silenciosament just e aquell moment, però és una característica que havia donat sempre a la McGonagall incosncientment! De vegades sembla que el meu subconscient faci coses per ell mateix! XD Pel que fa al torneig... home, relament, si els magatotis no són els escollits, potser que dieixi de fer la història no? I és cert que a l'Acadèmia hi ha moltes opcions, perquè ja coneixem alguns personatges, però d'aquí a que surtin els escollits, encara en coneixerem més. Que vagi molt bé el bàsquet, i que sàpigues que em sento molt orgullosa que siguis el capità! (És com si fossis el meu germanet, no? XD) Petonets!

    Gemma Evans: El dibuix l'he fet amb photoshop; m'hi vaig aficionar fa un parell d'estius, que m'avorria. però és molt difícil d'explicar per escrit. Si us agrada, us aconsello que remeneu el programa un mica; un acaba aprenent una miqueta. Pel qe fa la història, sí, l'Alice és genial, jo també m'aprofitaria d'un club de fans! I el James? Orgullós? Nooooo dona, si és el noi més humil del móooon! XDXD




  • Avatarmarta_ginny (Moderador/a FF)Enviat el 19/10/2009 a les 22:09:53
    #20498He escrit 15 fanfics amb un total de 182 capítols

    DOncs a mi m'encanta la imatge i m'encanta el capítol. Tu diràs el que vulguis però jo penso això. En això de que no hi ha gaire per a comentar sí que tens raó. A part de que el James i l'Elektra competiran, que es toparan amb els vlads, i que vull saber què ha de fer la nostra amiga Agatha per quedar-se a Hogwarts. Per cert, que ja hi ha 2 persones a Hogwarts que coneixen el seu secret. La Marta Brown també el sap XDXD

    Doncs re, que jo ja fa temps que entenc la manera de parlar de la Pandora. M'encanta, m'encanta, m'encanta GG. Estic súper viciada. I ja he pogut solucionar allò de l'ordre. El problema és que ara m'ho haig de mirar en anglès i subtitulat. Però el més important és poder-lo mirar!

    Se t'estan pujant al cap els comentaris. Jo aviso.

    No hi ha títol del següent?

    Continua aviat!

    1 pto

    Marta 3




  • Avatarivi_potterEnviat el 19/10/2009 a les 22:52:28
    #20500He escrit 1 fanfics amb un total de 8 capítols

    HOLAAAAAAA :)

    No és per ser així boing boing pilota però encara que no hi hagi gaire acció a mi m'ha agradat moltíssim! He trobat a faltar a la Lily per això tot i que l'Alice ha estat força brutaal!...

    Pel que fa al torneig espero que no els hi facis fer moltes trampes, és que les odio! O potser ens sorprens i no surt el James... encara que no crec!

    Petons i segueix aviat :)




  • myre_ginnyEnviat el 19/10/2009 a les 23:04:57
    #20501

    hoooolaaaa!!

    eeiii, te dit k mencanta l'alice??  dons mencanta, simplemen es genial.

    x cert, nose com aniran a atenes tots els alumes, pro els magatotis i aniran en moto, no??  ja es tradicio fer el viatge a atenes en moto.

    segueeix aviaaat!! petoneeeetss!!




  • AvatarPorcupintí-naEnviat el 20/10/2009 a les 12:29:56
    #20502He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    EEii ja sé que els seus pares es van enfadar amb ella pel pollo d'en Charlie, però nosée... vaig pensar que potser els hi donava mal rotllo això de la màgia i el seu fill.. xD paranoies meves, no? Doncs a veure, he estat pensant en la manera com aniran a Atenes i... mmm...Potser amb un autobus gegant interiorment o com he dit abans, amb avió? jopee... no se m'acudeix res. Ahhhh sí! Amb un ultra lleuger gegant xDDDDD O amb una casa que es transporti sola i aparegui i desaparegui xD

    Ja he dit moltes coses...

    HAHA

    un petó!

    Maria



  • AvatarAgatha Black (Moderador/a FF)Enviat el 20/10/2009 a les 13:53:02
    #20503He escrit 10 fanfics amb un total de 208 capítols

    marta_ginny: wenu, m'alegro que t'agradi! Respecte a tot el que passarà, òbviament no dirés res. Ah, al final els veus en anglès, els capis de GG? a mi m'agraden més però les subtitulacions acostumen a ser un desastre... en fi. Ei, què vols dir amb això que se m'estan pujant al cap els comentaris??? Jo, que sóc una persona tan humil com el James...! XD

    ivi:potter; yay, merci! ^^ Em sap greu però a la Lily no la puc fer sortir sempre, és un personatge secundari. És molt divertida i tot el que vulgueu, i durant l'estiu no tinc més remei que fer-la sortir tota l'estona, però a l'escola serà més ocasional... com el Fred i el George, vaja. Que no faci trampes...? No em pots estar dient això en sèrio. O sigui... on s'és vist un torneig dels tres bruixots sense trampes? O s'és vist qualsevol concurs del món sense trampes? Enlloc, les trampes venen amb els concursos, van en pack! I ja us aviso, aquells que sigueu susceptibles a les mentides i les trampes, serà millor que deixeu de llegir la fanfic, perquè crec que les trampes en seran l'eix principal. Les trampes estan molt malament quan no són equitatives, però quan TOTHOM es fa... s'ha d'anar a veure qui s'espabila més bé sense que el pillin! XD

    myre_ginny: hahaha, veig a que a tothom li agrada molt l'Alice, últimament. No, els magatotis no aniran en moto, però sí que s'enduran la moto. Ja hpo va dir el Frank, no? "Portaré la moto a Hogwarts". Doncs el mateix, També durà la moto a l'Acadèmia. Merci per comentar!

    Prcupintí: wenu, ara ja vas més encaminada! En autobús ja et dic jo que no. Que no sóc tan cutre, dona! XD Cap al final t'hi acostes una miqueeeeta, però no, és una cosa molt, molt guai! ^^




  • AvatarTooruEnviat el 20/10/2009 a les 18:39:26
    #20504

    Hola!!!!!

    Aniran amb helicópter?? Un helicópter gegant? No, es massa cutre xD. Un coet?? Ja diras.

    Ah,no hi ha titol del següent capitol?

    Fins aviat!




  • AvatarPorcupintí-naEnviat el 20/10/2009 a les 18:53:22
    #20506He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    La casa gegant? ...ou ieahh.. què deu ser... Una caravana super guai!
    XD



  • AvatarLaura*MalfoyEnviat el 20/10/2009 a les 20:08:04
    #20507He escrit 1 fanfics amb un total de 16 capítols

    holaa!!

    que fort, obro la web i veig el capitol i dic, aquest ja m'ha l'he llegit i mira, nose com he acabat aquí llegint comentaris i de cop dic, emm.. no l'he comentat! emmm... si no l'he llegit!!!
    Total XD que ara que ja l'he llegit, i no es gens aburrit, m'he agradat tot i que es cert que en tens de molt millors! Bé, quan ha sigut l'escena de las McGonagalls no sabia en quin profe pensava i quan a surtit en Dumbi m'he rigut molt!
    Lu dels animàgics és molt interessant! ^^
    Ja tinc ganes d'anar a Grècia jejeje! i com hi aniran? en moto? XD en àvio? en Globus? jajja!

    Bno tu, ja tinc ganes de llegir el seguent capitol!

    un petoo!! :)




  • Laiia Von LlasëEnviat el 20/10/2009 a les 20:23:26
    #20508He escrit 1 fanfics amb un total de 3 capítols

    No tinc temps. El capi no ha estat aburrit però tens rao en que no hi ha gaire cosa nova, m'agrada molt aixó dels animàgics. La imatge mol xulaa:).

    petons 




  • MrsBlack AnònimEnviat el 20/10/2009 a les 20:48:38
    #20511

    Oh, que bé, capítol(L)!
    En Malfoy també anirà a Atenes no? :$
    Ohhh quin noi més sexy redéu!
    Porto una setmana de lo més emocionant! m'he renovat t'habitació, el meu ex vol tornar amb mi, i he trobat cartes dels meus avis (que en pau descansin) de quant eren joves, vull dir, d'abans que el meu avi morís als 43 anys. Ohhh que maques! :) I ara, capítol nou!
    Res pot sortir millor! :):):):):)


    MOLTS ÀNIMS, segueix aviat!
    petttons!