Una Nova Profecia - (Capítol 20,"Hereu",1ª part)
AvatarEscrit per accra
Enviat el dia 20/07/2005 a les 20:10
Última modificació 01/11/2007 a les 17:58:45
Tots els capítols de Una Nova Profecia
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


(Capítol 20,"Hereu",1ª part)

L'"Ull Foll" Murri sabia el que els altres membres de l'Ordre deien a la seva esquena. Sabia que l'acusaven de paranoic, fins i tot, de vell sonat, però això no el preocupava. Més aviat, el feia sentir orgullós! Al cap i a la fi, aquella paranoia li havia salvat la vida un munt de vegades.

Una de les seves normes principals era no menjar ni beure res que ell mateix no portés preparat de casa. Però aquesta norma el posava ben bé a prova quan seia a la taula i veia la meravella de sopar que servia la Sra. Weasley.

Però aquell vespre, aquell fabulós sopar que lluïa a la taula semblava diluït pel glaçat ambient que hi regnava. En Murri va treure de la seva butxaca un gran mocador vermell i el va estirar davant seu. Sense deixar d'observar al seu voltant amb el seu ull màgic, va treure la petaca i una forquilla rovellada de la mateixa butxaca i les va posar, ben posades, sobre el mocador. D'una altra butxaca, va treure un entrepà força gros. Espolsant la pelussa que s'havia enganxat sobre el pa, l'home no va poder evitar mirar amb recança el fabulós pollastre, rodejat de verduretes, que descansava en la safata del mig de la taula.

El Murri va sospirar i el seu sospir va semblar ressonar en la silenciosa cuina. Donant una bona queixalada al seu entrepà, l'home va mirar al seu voltant. En Black semblava un gos apallissat pel seu amo. Semblava haver abandonat els seus inútils intents d'iniciar una conversa amb el seu fill. El noi, com a bon Slytherin, l'havia ignorat completament i, només quan la seva germana havia intervingut, el noi havia respost. La baralla verbal que havia seguit hauria fet trontollar les muralles de Babilònia! Ara, els germans seien, un al costat de l'altre, menjant enfurismats del seu plat, intentant ignorar-se mútuament.

En Llopin havia intentat apaivagar els ànims dels nois, però només havia aconseguit rebre una molt mala mirada de tots dos abans no seguissin tirant-se els plats pel cap. Els Weasley s'havien mantingut al marge. L'experiència els devia haver ensenyat, fa temps, que intervenir en una baralla entre bessons era purament suïcida. En Potter, prudentment, s'havia allunyat de la seva xicota quan la discussió havia començat. Ara semblava intentar decidir si era prudent tornar a seure en el seu lloc o no. Finalment, potser degut a la gana, el noi va agafar la seva cadira i la va separar tant com va poder de la Lívia, abans no va seure.

En Murri va somriure divertit. L'Albus havia decidit que el noi havia de passar les vacances amb el seu pare. Poc importava si ell volia o no. El director acostumava a fer seves les decisions dels demés. En Murri estava d'acord que segurament el que necessitaven aquells nois era una família, però ell, sent un Slytherin, sabia que obligar en Kal a conviure amb el seu pare era un desastre segur anunciat a crits! Realment, aquell Nadal, seria interessant.


******************************************************************* ********

En Harry va deixar-se caure en el seu llit. Aquell sopar havia estat un malson! Qui s'hauria imaginat que la prudent i dolça Lívia pogués tenir tant mal geni?! Ella i el seu germà havien estat cridant més de mitja-hora!! Tot per acabar asseient-se a sopar, mirant amb ira a qualsevol que els hi dirigís la paraula. El noi va mirar el seu rellotge. Potser la Lívia ja s'hauria calmat una mica i ell podria intentar parlar-li. Decidint-se de sobte, va posar-se dret.

-On vas?,- va preguntar en Ron, aixecant la mirada del tauler d'escacs on la Ginny acabava d'enrocar el seu rei, en un intent desesperat d'allargar una mica més una partida ja totalment perduda.

-Vaig a intentar parlar amb la Lívia.

-Mala idea!,- va exclamar la Ginny.

En Ron va fer que sí amb el cap, totalment d'acord amb la seva germana.

-Deixa'm que et digui una cosa, amic,- va dir, movent una peça del tauler amb la peresa d'un expert.- Mai, i repeteixo: MAI! et fiquis en una baralla entre bessons.

Ignorant la cara concentrada de la Ginny mentre estudiava la partida, en Ron va aixecar-se de terra i va deixar-se caure al costat del seu amic.

-Has de saber que els bessons màgics no són com els germans normals,- va dir amb un aspecte i to de veu que semblaven calcats de l'Hermione quan els explicava alguna cosa.- Els bessons tenen una relació molt més estreta... És, com ho diria...

-Es complementen,- va apuntar la Ginny sense aixecar la mirada del tauler.

-Sí, això! Es complementen! Com en Fred i en George...

-... l'un comença una frase...- va saltar una veu coneguda des de la porta.

-... i l'altre l'acaba!- una segona veu va completar la frase.

Els dos bessons Weasley van entrar en la cambra.

-Hem sentit...

-... que algú parlava de bessons?

-I hem decidit...

-... fer patent la nostra gran experiència...

-... sobre aquest tema!,- van acabar tots dos alhora, somrient d'orella a orella.

L'Hermione va aixecar la mirada del llibre que estava llegint, molesta per la interrupció, però no va dir res. La baralla del sopar l'havia deixat força desconcertada. Qui havia de dir que la Lívia pogués tenir tant mal geni?!

En Fed, o potser en George, va continuar amb l'explicació.

-Els bessons o s'estimen a morir...

-... o es barallen a mort.

-Nosaltres ho sabem...

-... al cap i a la fi...

-Som bessons!,- van acabar alhora.

-Per això, Harry, estimat benefactor, escolta la nostra infinita experiència quan et diem...

-Que no intentis acostar-te a la teva xicota fins demà al matí com a mínim!

-A menys, es clar...

-... que vulguis morir...

-O pitjor, quedar-te estèril...

En Harry va tornar a seure en el seu llit. Els bessons l'havien convençut que no era segur moure's d'on era pel que quedava de nit.

******************************************************************* ********
Sorry pel retard!! Aquest tros no es gaire interessant, sorry, però volia posar una baralla entre germans. EL DIBUIX ÉS DE LA LAIA!! GRÀCIES!!!!!!

Gràcies, finalpotter pel comentari! Tranquil, que en Kal no romandrà silenciós davant d'en Sírius molt mes temps! L'escena que dius surt al capitol que ve, però primer haig d'explicar coses com lo del quadre.

Gràcies, Illuminati! Pobreta Ombra... És una incompresa!! Ella només vol matar!!! ;-)

Gràcies, llewellyn, pel comentari. Lo del quadre, a la proxima entrega. Sobre les baralles, n'hi haurà, ara només s'escalfen els motors!

Ein , Jomast?! Sincerament, pq. no escrius una ff?! Amb la imaginació que tens! I desaprofitada!!!! Sniff!!! que trist...

Gràcies, Vero. Aquest tros no es gaire interessant, però m'interesava posar un petit pique Kal-Livia pel que ve a continuació.

Si, Aina, el teu repte!! M'has fet suar!! Però ja el tinc perfilat. Encara que hauràs d'esperar al pròxim capítol!!!

Tota de cop, hermione91?!! Buffa!! Si hi ha mes de 60 trossos!!!! Gràcies pel comentari! I ja saps, si vols que passi algo, com l'Aina, em pots escriure un privat amb algun repte. Si no va totalment en contra de l'argument principal, el posaré!! (m'encanten els reptes)

Sip, LunaBlack_Lovegood , a en Kal li costarà sobreviure aquest nadal (Muahahahahaha!) Jo crec que en Sírius s'ho mereix una mica pq. mai es va preocupar de esbrinar que va ser dels seus fills, però haig de dir que la decissió de deixar-los amb els seus oncles que marxaven d'un país en guerra... No sé si s'el pot culpar per això.

Per cert, ja m'he llegit HBP i intentaré que la trama futura lligui una mica amb el llibre però sense posar res d'aquest llibre per respecte a la gent que encara no se l'ha llegit. Encara i així, intentaré que no hi hagin grans discrepàncies, val?


Llegit 1789 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


AvatarLunaBlack_Lovegood 80 comentaris20/07/2005 a les 21:12
#1091Tinc 1 fanfictions i un total de 3 capítols

Molt bon tros!!
Wow! Una baralla entre germans bessons màgics!! Muahahaha!! Nio m'agradaria estar-hi en mig!! xD Pobre Harry... :P
M'ha agradat això dels bessons, xq és veritat q als llibres completa un la frase de l'altre!! M'ha donat molta pena la definició d'en Sirius: "un gos apallissat pel seu amo", oh, poor Sirius.. :_( Però bé, si que és evritat que s'ho mereix, en certa manera.
Ja tinc ganes del que ve a continuació del pike Lívia-Kal.......
espero q continuis aviat, encara que vaig llegir al fòrum el xq de q no pengis trosos més aviat, i t'entenc, així que quan puguis...ja saps q tens una gran fan esperant el pròxim tros de ff!!! ^^
Avatarllewellyn 63 comentaris20/07/2005 a les 22:32
#1093Encara no he escrit cap fanfiction

jejejee, graciosa l'escena dels bessons weasley, m'ha agradat el pike entra el kal i la livia, interessan...pero continues fent capítols curts!!!!! què se n'ha fet d'aquells capítols llargs??!! el proxim el vull llarg, si no no llegire més... (saps que ho seguire fent igualmn...xD)
AvatarAina 131 comentaris20/07/2005 a les 23:22
#1094Tinc 3 fanfictions i un total de 32 capítols

clap clap! torno a wanyar jomast !! muahahaha
Genial accra, tot i que n'has fet de millors, que ja es dir! Espero que tot vagi be i tranquila que tens fans incondicionals. Que monos els bessons ^^ i molt bon começament, però sembla que diguis q el Murri es Slytherin, o potser soc jo q em costa!
Weno ja saps q com sempre espero amb candeletes el proxim tros i mes si sta el meu repte. Sento que sigui tan dificil! Pero tu sempre te'n surts, sta clar que no vols pagar mes entrepans eh! jajajaja xD
AvatarJomast Moderador/a 165 comentaris20/07/2005 a les 23:38
#1095Tinc 1 fanfictions i un total de 2 capítols

Claa dolça Aina que gunayes, :'-(.
Oh dos apunts només.
En Harry no ha vist que el seu carmelet en realitat és un carmel d'en Dumble, muahaha. Ah! Com encara no saben que en Harry és estèril? No els hi ha dit l'ull-foll murri?
Segon apunt, el repte d el'Aina fa molta por. Em jugo algo que al proxim capitol hi ha una baralla lívia-Harry iuhuuu.
Avatarilluminati 62 comentaris21/07/2005 a les 13:40
#1097Encara no he escrit cap fanfiction

uooooo! ^^ Accra, mai no ns decepciones! xDD q macus ls bessons.... se suposa q ells són dls q s'estimen a morir, no¿? ;-) la proxima gran bronca sera Harry - Lívia¿? seria interessant...
Estaria b q puguessis fer kuadrar una mika am l 6e... tot i q crec q sera mlt dificil sense revelar res a la gnt q no se'l llegeix... Pos wno, això... q ta mub, i q ja n'espero un altre capítol!!
finalpotter Anònim21/07/2005 a les 13:56
#1098Encara no he escrit cap fanfiction

Fantàstic! Només tinc dos dubtes: per què s'han barallat en Kal i la Lívia (per la relació amb el seu pare?)? I, per què no has ficat l'escena de la baralla? (amb l'ho intensa que sembla haver estat)
Sobre el Kal no silenciós, fica el tros aviat! Sobre el quadre em sembla que ja sé perque va callar. Continua que ho fas molt be, això sí, podries ficar alguna escena que rocés la censura?Jeje
hermione91 Anònim21/07/2005 a les 20:37
#1099Encara no he m'he registrat!

ja diuen que tot el que és bo es fa esperar!!!
Tinc un dibte... si això es paral·lel al 5é llibre... el sirius acaba morint no?
AvatarElenagir 93 comentaris21/07/2005 a les 22:13
#1101Tinc 3 fanfictions i un total de 30 capítols

Molt bé molt bé!!!!
tlareuq Anònim22/07/2005 a les 17:41
#1103Encara no he m'he registrat!

ja torno a ser aki!molt divertida la scena dels bessons.
n fi et deixo ke no tinc ganes d'escriure
AvatarMartinot 17 comentaris22/07/2005 a les 23:18
#1105Encara no he escrit cap fanfiction

M'agrada molt,
segueixes molt bé. Per
cert, el dibuix de la Laia
no el puc veure si no el
descarrego al meu
ordinador, però m'ha
molat quantitat.
vero Anònim23/07/2005 a les 09:56
#1109Encara no he m'he registrat!

Molt be!!! Kin Nadal més intens!! Je,je..pobret Sirius, i pobre Harry!!! Kontinua que sta genial!!! M'encanta com escrius^^
Lily Weasley 27 comentaris23/07/2005 a les 17:53
#1110Tinc 1 fanfictions i un total de 4 capítols

M'agrada moltíssim!!!!Trobo que es interessant això dels bessons...tot i q m'agradarien mes escenes romàntiques entre el Harry i la Lívia!!!! A veure el proper capítol que tal...la Laia ja et te el dibuix a punt!!!!
AvatarLaureta 21 comentaris23/07/2005 a les 21:10
#1111Encara no he escrit cap fanfiction

Ola!!magrada mol la teva ff, me le llegit tota de cop (enkara q e trigat uns quants dies) i ma enganxat moltissim!!espero q no triguis gaire a continuarla... Xcert, mencanta el personatge den Kal!!trobo q te las currat molt, estic desitjant saber mes coses sobre ell. estare esperant el proxim tros!
AvatarGiny_Bell 53 comentaris28/08/2005 a les 23:47
#1282Encara no he escrit cap fanfiction

Ja t'as llegit HBP?! Si io nu+ vai xl kapitul 8...