Lily Evans - Capítol 4
AvatarEscrit per hermione potter
Enviat el dia 15/07/2014 a les 15:24:39
Última modificació 15/07/2014 a les 15:24:39
Tots els capítols de Lily Evans
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 4

 hello!!! Ja estic aquí amb el quart capítol!! Espero que us agradi!!!

----------------------------------------------- ------------------------------------

Al baixar del tren vam seguir a un home fins a unes barques, un cop allà a cada barca hi havia quatre persones, en Sírius i jo ens vem asseuere junts en una amb dos nois rossos que crec que eren bessons.

La primera mirada que vaig fer quan van començar a moure's les barques va ser el castell, vaig veure aquell inmens castell amb els seus llums i la seva majestuositat, llavors vaig pensar <mira James aquesta serà casa teva els propers set anys>. Hogwarts era un lloc ple demàgia i de secrets, d'això n'estava completament segur, i jo intentaria descobrir-los tots.

Quan vam a¡haver baixat de les barques ens vam encaminar fins a dins del castell, on ens vam quedar parats davant una porta, d'allà en va sortir una dona seria i ens va dir:

-Benvinguts a Hogwarts. Sóc la professora McGonagall. Ara quan entrem es quedaran de cara als altres alumnes i els anirem cridant perquè el barret els posi a la seva residència. Tan pot ser Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff o bé Slytherin.

Cada paraula que deia la professora McGonagall em feia posar-me més impacient, tenia moltes ganes de saber quina era la meva residència, tenia ganes d'entrar dintre d'aquella sala, amb totes les mirades dels altres alumnes posades en el barret de tria.

Les portes es van obrir, i en la primera cosa que em vaig fixar va ser en el cel, semblava que estiguéssim a fora, era una nit serena, amb les estrelle il·luminant el Gran Saló.

Quan vam estar tots al davant dels alumnes el barret va fer un discurs que jo no vaig escoltar perquè estava parlant amb en Sírius de en quina residència ens posarien. La professora McGonagall va agafar un pergamí i va començar a llegir:

-Black, Sírius.

En Sírius em va xocar la mà i va sentar-se en el tamboret, la professora McGonagall li va posar el barret al seu cap i es va estar una estona pensant i a la final va dir:

-Gryffindor.

La gent es va quedar sorpresa de que en Sírius anés a Gryffindor.

-Babbaw, Ben.

-Gryffindor.

Aquell noi baixet i rabassut va baixar corrents del tamboret i se'n va anar a seure amb pressa.

-McAdamms, Brad.

-Slytherin.

-Green, Susan.

-Ravenclaw.

-Pullman, Alan.

-Hufflepuff.

-Potter, James.

Vaig veure totes les mirades clavades en mi quan estava a punt de sentar-me en el tamboret. La professora McGonagall em va posar el barret al cap, i de cop vaig sentir que cridava:

-Griffindor.

Quan la professora em va treure el barret vaig anar corrents cap a la taula de Gryffindor, on em vaig asseure al davant d'en Sírius, tot emocionat.

No vaig sentir el noi que anava darrere meu, però després vaig sentir que el barret cridava un altre cop:

-Gryffindor.

Llavors vaig veure que una noia pél-roja s'acostava a mi, es va asseure al meu cantó, tothom li estava donant l'enhorabona, llavors li vaig dir:

-Hola, em dic James, James Potter.

Ella s'em va quedar mirant un moment, amb un somriure als llavis, i de cop va contestar:

-Jo em dic Lily, Lily Evans, encantada.

La Lily em va fer moure'm una mica després d'haver-nos presentat, i va ser perquè una amiga seva es va asseure al seu cantó. Els altres noms no els vaig escoltar, vaig sentir algun Ravenclaw i Slytherin, però poca cosa més, al cap d'un moment ja estàvem tots menjant-nos corrents el sopar.

Quan m'estava servint patates rosstides, vaig notar que la Lily m'estava mirant, vaig girar el cap i em va dir:

-Tu ets el nen que m'ha adelantat quan anava a travessar l'entrada!

Jo vaig vacil·lar un moment, intentant recordar-la, i al final vaig dir:

-A sí?

I en aquell moment, crec jo que per salvar-me la vida, en Sírius va dir:

-Em dic Sírius Black, es que veig que en James s'ha presentat ell i no m'ha presentat a mi.

Vaig veure que les noies reien, i la Lily va contestar:

-Ah, jo em dic Lily Evans, i ella Alice House.

-Encantat senyoretes.

Les noies es van posar una mica vermelles i van continuar rient.

Acabat el sopar el professor Dumbeldore, es va aixecar i va fer el seu discurs, no en recordo res perquè, la veritat es que era molt avorrit, i em vaig quedar empanat mirant una de les espelmes que hi havia al sostre. Acabat el discurs tothom es va anar aixecant, en Sírius i jo vam anar corrents amb el monitor de Gryffindor que només feia que cridar als de primer perquè el seguissim.

Quan erem davant de la porta de la rsidència ens va explicar:

-Ara li hem de dir la contrasenya perquè ens deixi passar, o sigui que enrecordeu-vos de la contrasenya. Tador o por.

El quadre de la Senyora Grassa es va obrir, i tots cam passar-hi entre mig. Quan vem ser allà ens van dir on eren les habitacions dels nois, i en Sírius i jo vem pujar corrents les escales per poder triar llit primers.

En Sírius es va triar el llit més aprop de la finestra, i jo el del seu costat. Quan ja ens havíem estirat als llits, vem veure que hi havia tres nois més a l'habitació, i jo vaig dir:

-Ep, em dic James Potter, i vosaltres?

-Jo em dic Ben Babbaw.

En Ben era baixet i rabassut, amb els ulls molt grans i negres.

-Em... Jo em dic Cameron Brown.

En Cameron era ros, amb el cabell molt curt i els ulls petits de color gris.

L'últim noi, sabia qui era, tenia pinta una mica espellifada, però tenia una cara afable.

-Tu ets el noi que ens ha dit si havíem vist aquell rellotge!! -va dir en Sírius.

-Sí... Em dic Remus Llopin.

 

* * * * * * * *

 

Amb tots els de la colla amb qui anava vaig sentir com criticaven aquell home al que havíem de seguir, jo no vaig obrir la boca, l'únic vaig fer era anar movent el cap cada vegada que em preguntaven alguna cosa.

Quan vem arribar a les barques, en Lucius, l'Arnold, en Brad i jo vem pujar a la mateixa barca, i quan es va començar a moure, tothom es va quedar callat, vaig mirar al meu davant i vaig veure el fantàstic castell de Hogwatrs, pensava que intentaria soportar, només pel fet d'haver vist el que estava veient, els set anys que em quedaven tancat allà dins.

Al baixar vem entrar dins el castell, allà una dona d'aspecte dur ens va dir:

-Benvinguts a Hogwarts. Sóc la professora McGonagall. Ara quan entrem es quedaran de cara als altres alumnes i els anirem cridant perquè el barret els posi a la seva residència. Tan pot ser Gryffindor, Ravenclaw, Hufflepuff o bé Slytherin.

Jo esperava amb totes les meves forces que em toqués anar a la mateixa residència que a la Lily, si passava aquells set anys amb ella, tot m'anairia molt millor, i en aquell moment, vaig veure una cara que em somreia des el davant de tot. Era la Lily, que per molt que jo no l'hagués saludat, ella em somreia. De cop, quan van obrir les portes, vaig sentir que en Tim em deia:

-Segur que vas a Slytherin amb nosaltres Severus.

En sentir això em vaig deprimir, pensar que si anava a Slytherin hauria d'anar amb aquella penya set anys seguit, quina decepció.

El barret va fer un discurs, però jo estva massa emocionat per escolta que deia. Al cap d'un moment vaig sentir la veu de la professora McGonagall:

-Black, Sírius.

-Gryffindor.

-Babbaw, Ben.

-Gryffindor.

-McAdamms, Brad.

Vaig veure que en Brad sortia amb pas altiu de la munió d'alumnes on estavem tots, i el barret va dir:

-Slytherin.

-Green, Susan.

-Ravenclaw.

-Pullman, Alan.

-Hufflepuff.

-Potter, James.

-Gryffindor.

-Fellman, Kevin.

-Ravenclaw.

-Evans, Lily.

Vaig veure com la Lily s'acostava al tamboret, si va asseure, la professora McGonagall li va posar el barret al cap i va dir:

-Gryffindor.

En aquell moment vaig saber que no em tocaria anar amb la Lily a la residència, jo era un covard, mai podria anar a Griffindor. Els noms següents no els recordo, llavors vaig sentir que em cridaven, vaig sentar-me al tamboret, em van posar el barret al cap i de cop, vaig veure la Lily, rient amb altra gent de la seva taula...

-Slytherin.

Vaig anar cap a la taula de Slytherin. Tots amb qui havia compartit compartiment estaven allà. Vem menjar molr ràpid, jo sense parlar amb ningú, estava massa trist per parlar. En acabat vem anar cap a la rsidència, on ens van dir on eren les habitacions. Quan hi vaig entrar, em vaig estirar al llit més allunyat de la finestra i no vaig parlar amb ningú. Compartia habitació amb les mateixes cinc persones amb qui havia compartit tren. Una decepció.

---------------------- ---------------------------------------------------------

Què tal us ha semblat? Satisfets? Ja comentareu!!!

 


Llegit 522 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


AvatarAgatha Black Moderador/a 1194 comentaris15/07/2014 a les 22:36:50
#24755Tinc 8 fanfictions i un total de 193 capítols

Hahahahaha el Cameron Brown serà un margi! XD Loooooser! Bé, aquest capítol ja sabñiem de què anava perquè és com l'anterior, però està veure les diferents maneres de ser, la Lily emocionada, el James que tot el que li diuen li entra per una orella i li surt per l'altra, i l'Snape tot preocupat.

Jo sempr he pensat que ell va ser qui va preferir anar a Slytherin. Ara apetxugues ¬¬

Un suggeriment si et fa pal anar repetint escenes: pots canviar de personatge però seguint avançant la història, per exemple, que la Lily narri la primera classe, el James la segona, l'Snape l'hora de dinar, etc. T'ho dic per no haver d'anar repetint-ho tot, però si t'agrada aixíja està bé, eh? ^^

Fins aviat! (molt aviat, si segueixes a aquest ritme!)
AvatarPotter_granger 349 comentaris16/07/2014 a les 10:36:09
#24758Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Wooo, que ràpida!

Em descuido dos dies i ja tens dos capítols penjats! Està bé que ho posis tot amb els punts de vista de la Lily, en James i l'Snape, però crec que hi ha gent a la qual aquesta repetició d'escenes pot avorrir. No sé, és una opinió, però podries fer-ho una mica diferent, no sé, que avanci en la història o alguna cosa així, perquè llegir les mateixes escenes no dues vegades, sinó tres, pot resultar un pèl carregós, a vegades. Però potser ho fas per quan arribis a una escena determinada en què seria molt interessant veure els tres punts de vista, no?

A part d'això, m'està agradant molt. Com em fan riure, en James i en Sírius! Ostres, aquests dos són la pera!
AvatarAntares_Black 374 comentaris24/07/2014 a les 21:38:59
#24809Tinc 9 fanfictions i un total de 43 capítols

P { margin-bottom: 0.21cm; }

hahahaa En James no va escoltar el discurs perquè estava parlant! Era d'esperar! Vaja, que de fet ningú no va atendre-hi: l'un perquè estava emocionat, l'altre perquè parlava, l'altre perquè no se'n recorda, i l'altre perquè estava preocupat... Ja em diràs tu!

Ah! hehee L'Agatha Black té raó: en Cameron Brown aquest serà un margi! xDDDD Ja cal que se cerqui d'altres amics! ;) No sé per què, em fa la sensació que es farà amb alumnes de Ravenclaw.

A mi no se'm fa especialment pesat que repeteixis des del punt de vista dels tres personatges, però hauries de remarcar-ne més les diferències, saltar-te algun diàleg comentant els seus pensaments...

Avanço cap al capítol 5 ;)

Antares