L'Ombra - Capítol 10: L'Assamblea
AvatarEscrit per Unapersona
Enviat el dia 23/07/2015 a les 17:04:15
Última modificació 01/11/2017 a les 11:19:00
Tots els capítols de L'Ombra
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 10: L'Assamblea

En Naive, la Kena i la Vandua van tornar a la central del Mont Blanc, però en arribar van veure que no s'hi podien quedar. La majoria dels passadissos estaven enderrocats. Aixi que van tornar a muntar els hipogrifs i van dirigir-se a la central elfa dels Urals, a Russia. De la mateixa manera que la central del Mont Blanc, aquesta estava a dins d'una muntanya, i s'hi accedia travessant la paret. A dins, van poder veure que l'estil de construccio era igual que el del Mont Blanc.

- Per què venim aquí? No seria millor intentar buscar en Cieniem, en Prawda o en Dabka? -va preguntar en Naive.

- S'ha convocat una Assamblea General per decidir què farem -va respondre la Kena.

- Una assamblea? Pero si en vam fer una fa poc!

- No -va dir la Kena-, allo va ser una reunio del Consell de la Central del Mont Blanc. Una Assamblea General està oberta a tots els elfs de tot el món que vulguin assistir-hi.

- I... n'hi han molts d'elfs?

- Ja ho veuras.

En aquell moment se's va acostar un elf alat que ens va dir en angles:

- Vosaltres sou la Kena, en Naive i la Vandua?

- Só. Tant famosos som que ens estaveu esperant? -va preguntar la Vanuda, irònicament.

- Seguiu-me -va dir, ignorant l'elfa.

Van caminar travessant uns passadissos de roca i van acabar entrant en una gran sala. Era l'espai tancat mes gran que en Naive havia vist mai. Milers d'elfs de cada raça esperaven que l'assamblea començes; tots estaven mirant cap a una petita tarima amb un faristol de fusta.

- Seieu, em toca a mi obrir l'assamblea -va dir l'elf alat.

Un cop a la tarima, darrere del faristol, l'elf va començar a parlar:

- Benvolguts elfs i elfes de les quatre races. Avui ens hem reunit aquí per afrontar un assumpte molt greu. Tot indica que ha sorgit una Scathmor.

La sala es va omplir de xiuxiuejos i els elfs es van moure inquiets.

- Tranquils, perquè sembla ser que aquesta Scathmor és encara molt jove. Pero s'ha aliat amb una Ombra, un elf del foc i un elf alat com a minim. Els tres junts formen un grup molt poderos. Hem de decidir com actuem al respecte. Hem localitzat la base enemiga que esta situada a les Illes Lofoten. Probablement, a la base hi ha la Scathmor, un elf alat, un elf de foc i una Ombra. No hem de descartar, però, que tinguin encara més aliats.

L'elf va baixar de la tarima i va seure a una cadira que hi havia a prop, i la resta d'elfs van començar a discutir entre ells. En Naive es va girar cap a la Kena i li va preguntar:

- Què és un Scathmor?

- La traducció literal a l'anglès seria ‘Gran Ombra’. Fa molts segles, quan els humans amb prou feina havieu descobert el foc, els elfs de les quatre raçes ja existiem. Viviem tranquilament, fins que un dia va sorgir la Gran Ombra. El seu nom ja diu el que es: una Ombra però més gran. És a dir, més poderosa.

- Pero llavors es impossible de vèncer! -va exclamar en Naive-. Si ja és difícil vencer una Ombra normal...

- S'ha de fer entre diversos elfs de les quatre races. Si les vam poder exterminar fa segles, perquè no hem de poder fer-ho ara?

- Ja... i ara què estan fent els altres elfs? -en Naive havia vist que la Vandua havia deixat el seu lloc per anar a parlar amb un elf de foc.

- Discutint sobre el que hem de fer.

- I tu no ho fas?

- No, sóc una coordinadora i aquest càrrec m'ho impedeix -van estar-se una estona callats, fins que la Vandua va tornar a seure al costat d'en Naive. Uns moments despres, l'elf alat va tornar a pujar a la tarima.

- Que s'acostin els portaveus -va demanar.

Un parell d'elfs boscans es van acostar a la tarima i xiuxiuejant li van dir alguna cosa i van tornar al seu lloc.

- Hi ha dues opinions. La primera consisteix en que no hem de fer res de manera organitzada, que cada elf faci el que vulgui. La segon, es que anem tots junts a les Illes Lofoten. Per tant, el que farem serà el següent: enviarem un petit grup de cinc o sis elfs.

- Què? -va exclamar la Vandua, indignada.

- Vandua, potser tens alguna cosa a dir? -va preguntar l'elf alat, aclucant els ulls.

La Vandua es va aixecar, furiosa, i es va apropar a l'elf alat fins que els seus nassos van posar-se a cinc centímetres de distancia. Llavors, va dir amb veu fluixa però prou potent com perquè la sentis tota la sala:

- Nosaltres tres, la Kena, en Naive i jo, ens vam enfrontar a en Prawda, en Dabka i en Cieniem. I en qüestió de segons ens van vèncer! De veritat et penses que els podrem guanyar amb sis elfs? Tenen una Scathmor, i probablement més d'una Ombra! Explica'm, ja que tens les idees tan clares, com lluitaries contra els dos elfs més poderosos de les quatre races, una ombra i una Scathmor! -va acabar, cridant tant que els cabells llargs de l'elf es van moure.

- Em sap greu Vandua, però això li pertoca al petit grup decidir-ho. I ara, si no et fa res, torna al teu lloc.

La Vandua es va estar uns moments més mirant-se l'elf amb cara de fàstic, però al final va tornar al seu lloc.

- Bé, ara que ja hem solucionat aquest problema -va continuar l'elf-, és hora de triar els elfs que aniran a les Illes Lofoten. Per fer-ho més organitzadament, els voluntaris es dirigiran a la Vàndua. Ja que té tantes ganes de participar-hi, ella serà la responsable de l'expedició -va afegir, dirigint un somriure irònic a l'elfa.

Una estona despres, la Kena, la Vandua, en Naive, dos elfs boscans i una elfa alada caminaven cap als estables dels hipogrifs. Els elfs vestien de color verd, com tots els boscans. Un tenia els cabells castanys, i l'altre verd molt fosc, quasi negre. L'elfa alada tenia un posat molt serios, amb el cabell llarg i platejat que contrastava amb el color castany de les ales. Com tots els elfs alats, anava vestida de color blanc.

- No entenc com pot ser que només s'hagin presentat tres voluntaris més -va dir la Vandua, indignada.

- No et pensis que ens fa molta il·lusio això d'enfrontar-nos contra una Ombra... -va comentar un dels dos elfs.

- Ni a mi, Laudem, ni a mi. Pero s'ha de fer! En aquell moment van arribar als estables.

- Bé... suposo que estic obligada a pujar en un d'aquests animals -va comentar la Vandua.

- No t'agraden? -va preguntar la Kena, sorpresa.

- Preferiria muntar un dofí que un hipogrif, però entenc que els dofins encara no saben volar. Anirem per parelles. Kena i Naive en un, Laudem i Rahulik en un altre i jo... suposo que hauré d'anar sola perquè la Powanzy volarà amb les seves ales, no? -va preguntar dirigint-se a l'elfa alada.

La Powanzy va assentir seriosament i va obrir les ales. La resta d'elfs i en Naive van pujar als seus hipogrifs respectius. En Naive es va agafar una altra vegada a la cintura de la Kena, sense poder evitar de posar-se vermell; la Vandua, despres de molts esforços, s'hi va enfilar i es va agafar fort al coll mentre deia:

- No entenc com podeu suportar aquesta gravetat. Va, cap a les Illes Lofoten! -va afegir.

Els hipogrifs van començar a córrer i finalment es van enlairar travessant la paret d'una muntanya dels Urals.

------------------- -------

- Quines notícies em portes?

- Missenyor, ja el tinc -va respondre, simplement, en Prawda.

- El secret? -va preguntar la primera veu, amb una gran agitacio.

- No, missenyor. El tinc a ell.

En Prawda va assenyalar un cos lligat de mans i peus a una placa de fusta.

- No es el millor que em podies portar, però m'agrada veure'l patir. Quina utilitat en penses donar?

- Com a hostatge, es clar.

- Hostatge? Ells no saben res, no fara el fet. Ens hem de traslladar a un altre lloc.

- Missenyor, ja s'acosten. Si l'utilitzem bé, no ens atacaran. Fins i tot, potser el mataran -va concloure en Prawda, amb un somriure perfid.


Llegit 480 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Avatarhermione potter 237 comentaris23/07/2015 a les 17:24:36
#25985Tinc 8 fanfictions i un total de 69 capítols

Holaaa!!!

Estic totalment d'acord amb la Vandua, no tindran suficient força i potser en perden algun pel camí. Però aquí cada u pensa el que vol, així que ja veurem què passa.

Llavors, la pregunta és: qui és el cos, en Theodore o en Prawda? xD Suposo que no m'ho contestaràs, però per provar no perdo res hahahah

Ara toca esperar, ens llegim!!!
Unoi Anònim23/07/2015 a les 18:10:47
#25989Encara no he escrit cap fanfiction

Doncs si que et contesto (en part)... el cos NO és en Prawda: si t'hi fixes... "En Prawda va assenyalar un cos lligat de mans i peus a una placa de fusta." Si és el Prawda que assenyala el cos és que el cos no és ell ;) Acabo de veure, però, que la frase ha quedat mal posada, com si ho digues algú. Ara ho recoloco.
AvatarPotter_granger 349 comentaris24/07/2015 a les 09:08:16
#25990Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Carai!

Jo crec que la Vandua té raó. No hi pot anar un grup petit, en sortiran mal parats. D'altra banda, el cos. Penso que és en Theodore. I aquest cop no hi ha senyals que diguin que en Prawda està actuant a dues bandes, o que en realitat no sigui ell.

La Gran Ombra em dóna molt mal rotllo. Però molt. Crec que no serà gens fàcil derrotar-la. I espero que se'n surtin bé!

Potter_granger
AvatarAgatha Black Moderador/a 1192 comentaris27/07/2015 a les 15:50:03
#25992Tinc 8 fanfictions i un total de 193 capítols

Buuff... al final en Prawda és dolent, doncs? Després de matar una ombra a la Conselleria, d’anar-los a salvar en un parell d’ocasions quan els van segrestar... vols dir que no s’ha infiltrat per veure de què va això?

Aquesta brigada que han enviat fa fila d’acabar molt malament... els elfs  del bosc no són tan poderosos com els dels foc, pel que sembla... no ho sé, i el Prawda i l’ombra són poderosos de nassos. Crec que ho tenen una mica magre...

Jo també penso que el que tenen allà penjat deu ser el pobre Conseller, que el van dever interceptar abans que tornés a UK... Pobre home, la que se li ha vingut a sobre.

Per cert, no sé què ha passat però em sembla el processador de textos de la web t’ha degut treure tots els accents pel morro, perquè no n’hi ha. N’he vist algun en un “aquí”, però potser és perquè vas veure que faltava i el vas afegir a mà, però sembla que te’ls ha tret tots!

Segueix aviat! ^^
Unoi Anònim27/07/2015 a les 19:25:01
#25993Encara no he escrit cap fanfiction

Agatha: Sí, sóc conscient del tema dels accents. El Libre Office a vegades es torna boig i no en vol posar. A vegades, quan enganxo el text a la web els arreglo, però quan el vaig penjar no tenia gaire temps i vaig haver de fer-ho ràpid. Gràcies per comentar!
Cassandra Ross Anònim29/07/2015 a les 13:03:38
#25995Encara no he escrit cap fanfiction

El tema de la gran ombra m'ha semblat molt interessant, s'està liant una que mola. L'Assamblea també mola molt, sobretot quan feien sortir a la Vandua només perquè calli. Crec que no durarà gaire, tot això de la brigada i tal... El cos, deu ser el del conseller, no?

Per cert, falten els accents!

Cassie.