Abyss - Capítol 14
AvatarEscrit per Potter_granger
Enviat el dia 13/12/2015 a les 16:47:24
Última modificació 13/12/2015 a les 16:47:24
Tots els capítols de Abyss
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 14

El partit va ser molt emocionant. L’Abyss vola molt bé, però al final vaig ser jo qui es va endur la papallona daurada. Vaig veure que l’Abyss va rebotre l’escombra. La vaig mirar amb preocupació. Vaig suposar que no s’hauria emprenyat amb mi, però tampoc ho sabia. Em vaig anar a canviar i vaig pujar a la sala comuna. Allà em van dir que al vespre hi hauria festa grossa.

Vaig somriure, entusiasmada. Quan vaig entrar, em van donar l’enhorabona i em van llençar cap amunt uns quants cops. Em van deixar a terra, jo no parava de riure. Llavors van anar a fer les seves coses. Segurament a la tarda em mantindrien allunyada de la sala comuna i al vespre em sorprendrien. Tenia molta gana. Vaig baixar al Gran Saló a dinar. Quan vaig acabar, vaig trobar l’Abyss sortint-ne. M’hi vaig acostar. Tenia els ulls enllagrimats.

-Ei, Abyss! Què passa?

-Anem darrere del bedoll.

Ens vam agafar la mà i vam anar-hi. Un cop allà, es va posar a plorar a llàgrima viva.

-Abyss! Què passa?

-M’han fet fora de l’equip.

-La directora?

-No… Els de l’equip. M’han fet fora. Són tots de cinquè i sisè, el capità és de setè.

-Però… ells no poden fer això! Ho ha de dir la directora.

-He anat al seu despatx. M’ha dit que no tenen raó.

-Llavors?

-M’han amenaçat. Han dit que em faran un malefici si torno a jugar amb ells.

-No pot ser!

-Sí. M’ho han dit. I… tinc por. Saben més màgia que jo, i…

-Tu tens aquells poders, no?

-Ja ho sé, però…

-Abyss, no et pots deixar espantar. No són més que uns estúpids que no saben el que es perden.

-Però…

-Però res. La directora ha dit que pots jugar, no? Doncs tu juga. Ja vigilaré jo que no et facin un malefici, si cal.

-Gràcies.

Es va mossegar el llavi i va abaixar la vista. La vaig abraçar. Ella em va estrènyer contra si mateixa, com si no em volgués perdre de cap de les maneres. Va arrepenjar el cap a la meva espatlla i jo li vaig acaronar els cabells. Notava petites gotes mullant-me la túnica. Li vaig envoltar l’esquena amb els braços i jo també la vaig estrènyer. Després li vaig fer arrepenjar el cap al meu pit i li vaig dir que es desfogués.

Quan va acabar, amb els ulls enrogits, em va mirar. No ho estava passant bé, això era evident. I no m’agradava. No m’agrada que ho passi malament. Li vaig somriure. Llavors li vaig proposar una cosa que sempre he lamentat proposar-li:

-Vols venir a passar uns dies a casa?

-De debò?

-Sí. I si en Gabi pot venir, que també vingui.

-Ah, perfecte! Sí, l’hi diré. A veure què hi diu.

-Molt bé!

La vaig abraçar i vaig somriure. Vaig anar cap a la sala comuna, però pel camí em vaig trobar en Marcus. Vam anar a fer un volt pels terrenys del castell, es notava que l’únic que volia era mantenir-me allunyada de la sala comuna.

La tarda em va passar volant i, quan el sol s’estava ponent, per fi vaig poder anar cap a dalt. Vaig dir-li la contrasenya a la Senyora Grossa i vaig entrar.

-SORPRESA!

Caram! Havien muntat una festa increïble! Hi havia garlandes, petites carabasses plenes de dolços i… un pòster amb una imatge de mi a dalt de l’escombra. Em vaig posar vermella en veure’l.

-Has volat molt bé, Shayla! Ja gairebé crèiem que la de Slytherin atraparia la papallona daurada.

-Ah… gràcies. Podeu treure el pòster, sisplau? Està molt ben fet, però em fa vergonya tenir-lo aquí en gran.

-Sí, és clar!

El van treure i llavors va començar la festa de veritat. Hi havia de tot! Xocolata, llaminadures, batut de bescuit, suc de carabassa… Aquell dia, la taula de Gryffindor devia estar buida. Tothom era a la festa. Vaig riure com mai ho havia fet a la sala comuna.

Al dia següent, l’Abyss em va dir que en Gabi no podia venir a casa, que els seus pares segurament no el deixarien. Em vaig arronsar d’espatlles. Em sabia greu, però no hi podia fer res. Vaig anar a donar la volta al llac. Hi vaig anar tota sola, no em venia de gust parlar amb ningú. Simplement volia perdre’m en els meus pensaments.

Vaig estar-hi tot el matí. Al final, en lloc de caminar, vaig acabar seient en una roca i mirant la superfície del llac. M’agradava aquell color blau.

Aquelles dues setmanes van passar molt ràpidament. Gryffindor havia guanyat la Copa Interresidències. Vaig anar a dormir i l’endemà ja tornàvem a casa.

Després d’esmorzar, vaig esperar l’Abyss i, juntament amb en Gabi, vam anar al mateix vagó. Volia arribar aviat. I, de fet, el viatge em va passar ben ràpid. De seguida vam arribar a l’andana. Tanmateix, vaig veure que alguna cosa no anava bé quan vaig veure que a l’estació m’esperava tan sols la mare. El pare no hi era. Vaig baixar del tren, agafant l’Abyss de la mà.

-I el pare?

-A casa. Encara és en pijama. El van fer fora i s’ho ha pres molt malament.

-Ostres... Anem?

-Sí, anem. Com es diu la teva amiga?

-Abyss -va respondre ella.

-És un nom estrany.

-Ja ho sé. No entenc per què em van posar aquest nom.

-A vegades els pares fem coses estranyes.

Vam somriure i vam pujar al cotxe. En un tres i no res vam ser a casa.


Llegit 484 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Unoi Anònim13/12/2015 a les 17:19:13
#26415Encara no he escrit cap fanfiction

Ostres, dos capítols en dos dies! No sé com t'ho fas! La Shayla torna a fer de psicòloga de l'Abyss... pobra, tota la pressió que deu tenir...

Per una banda estic content de que l'Abyss vagi a casa de la Shayla, però això de "li vaig proposar una cosa que sempre he lamentat proposar-li" no sona gaire bé... ja veurem què passa però no em fa gaire bona espina.

M'ha sorprès el final de curs, ha passat molt ràpid! Ja m'agradaria que el curs em passés així de ràpid, a mi... :)
AvatarPotter_granger 349 comentaris13/12/2015 a les 18:07:06
#26416Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

La veritat és que, si puc, avui en penjaré un altre. Si no, quan pugui. No ho sé, simplement tinc una idea general i no em costa gens passar-la al full. De fet, mai m'ha costat imaginar escenes (amb el seu text completament format). Suposo que és una cosa que ja em ve. Això sí, em cal polir-ho bastant. Molts cops no sé per on em sortiran les ff, ja que començo amb un personatge o una idea i no sé per on tirarà.

Bé, passant al que dius del capítol... diguem que passarà alguna cosa no gaire bona. Està relacionat amb una cosa que diu la Shayla quan en Marcus li explica què passa a casa seva. Al proper capítol es podrà entreveure, però serà d'aquí dos capítols quan sortirà en tot el seu esplendor. Ja ho veuràs. Tindrem tema per a dos o tres capítols, amb això.

Bé, final de curs... Ho he hagut d'accelerar, m'estava allargant massa i no arribava al que m'interessa de veritat, que són les vacances. Tinc planejat que aquesta ff duri fins després que acabin setè, i els propers cursos els resumiré i hi dedicaré uns sis capítols. Catorze o quinze per curs... Em sortiria una ff de més de cent capítols! Bé, tot i que també ho puc posar sense resumir. Tu què hi dius, Unoi?
Unoi Anònim13/12/2015 a les 19:48:55
#26418Encara no he escrit cap fanfiction

Ah! això ja eś diferent... 100 capítols fan respecte ^_^ Fes el que vulguis, però em sembla que jo no podria escriure 100 capítols... m'avorriria abans d'acabar XD
Cassandra Ross Anònim17/12/2015 a les 16:42:20
#26426Encara no he escrit cap fanfiction

Ostres, que ràpid que m'ha passat el curs ^^ M'agrada molt això que allà darrere el bedoll les dues noies poguin ajudar-se mutuament. Per això estan els amics, no? Per trencar la cara als que ens molesten hahaha. Tinc molta curiositat per saber què passarà aquest estiu, perquè amb els pistes que vas deixant veig clar que hi haurà alguna cosa grossa.

Fins aviat,

Cassie.

PSD_. A mi em sembla molt genial que escrivissis tota la fanfiction sencera així com la tens plantejada. Seria una força de voluntat extraordinària, perquè jo no en seria capaç. 
AvatarPotter_granger 349 comentaris17/12/2015 a les 20:30:50
#26431Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Serà gros. Molt gros. Bé, crec que no seria capaç de resumir-ho bé. Potser, en lloc de durar catorze o quinze capítols per curs, en duri deu. No puc fer-hi més.

A mi, l'espai darrere del bedoll sempre m'ha semblat un lloc càlid, i és per això que l'utilitzo quan els personatges s'han d'ajudar o es diuen coses importants.