Abyss - Capítol 54
AvatarEscrit per Potter_granger
Enviat el dia 02/04/2016 a les 16:45:30
Última modificació 02/04/2016 a les 16:45:30
Tots els capítols de Abyss
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 54

Val, és l’hora d’anar a la Conselleria i en Frank encara no en sap res. Tinc menys de cinc minuts per a posar-lo al corrent de tot.

-Eh… Frank?

-Què? Si és un altre cop el que hem parlat al matí, deixa-ho córrer. Ja saps la meva posició.

-No, no és això. És que… Volen que vagi a la Conselleria per a fer-me una mena de proves, suposo que per a veure d’on vénen aquests poders que tinc. I… M’hi vols acompanyar? Em fa cosa anar-hi sola.

-Ah, sí, i tant! Quan tornarem?

-No ho sé. Suposo que aquest vespre.

-Sí, si puc venir amb tu, vindré.

Li somric i anem cap al despatx de la directora McGonagall. Ens rep, i tira la pols migratòria a la llar de foc. Aleshores ens diu que anem a la Conselleria. Hi vaig primer jo, després ve en Frank.

Aterrem al vestíbul. És un lloc impressionant! Hi ha una font amb unes figures daurades increïbles: un home, una dona, un goblin i un elf domèstic. Però no podem mirar la font durant gaire temps, ja que un treballador de la Conselleria em ve a buscar i em porta a una sala amb dotze portes que giren. M’agafo al braç d’en Frank. Ens perdrem?

No, no ens perdem. L’home sap molt bé on ha d’anar. Creuem una de les portes, que ens duu a una sala plena d’objectes estranys. No ens aturem i en creuem una altra que hi ha al fons de la sala. Aleshores entrem en un espai gran on hi ha diverses persones assegudes en un racó. M’ho miro, encuriosida. No sembla haver-hi res inflamable. Millor, la veritat.

Fan anar en Frank amb ells i se’m queden mirant. Jo també els miro. Aleshores un d’ells agafa un ganivet que té per allà, subjecta en Frank i l’amenaça.

-Què fas?! -crido.

Començo a sentir aquesta ràbia tan familiar que m’envaeix els sentits i fa que no sigui del tot conscient del que faig. Tanmateix, no n’hi ha prou. La dona somriu i li posa la punta de l’arma a tocar del coll-

-No, Frank!

Això ja és massa. Un vent huracanat comença a escombrar la sala. Alhora, creo un remolí de foc i el faig anar cap a ella. S’espanta i el deixa anar, crec que no recorda que hi ha una barrera protectora entre ells i jo on el remolí s’estimba i s’apaga.

Aleshores llenço diverses boles de foc en la seva direcció. Passa el mateix, s’estavellen contra la barrera i s’apaguen.

Faig un últim esforç i deixo anar un potent raig de foc que té el mateix efecte. Aleshores el vent cessa i jo, esgotada, em deixo caure a terra. He fet servir massa energia. Però… És clar! No l’haurien mort, ha sigut només per a fer-me reaccionar. Que ximple he sigut… Sento que uns braços m’agafen per darrere i m’envolten el pit. En Frank. Respiro a fons i li agafo els braços alhora que arrepenjo el cap al seu pit. Gairebé no em puc moure, estic massa cansada. Respiro profundament unes quantes vegades i aleshores m’aixeco. Tinc els braços i les cames engarrotats, no els puc moure bé.

Poc a poc, com puc, em dirigeixo cap a la barrera. La noto, sé que hi és. La rodejo i vaig a l’altra banda, on hi ha els de la Conselleria. Al començament no diuen res, però després s’aixequen i em passen un full on hi ha preguntes sobre els meus poders especials. Suposo que volen que quedi alguna cosa escrita. També em donen ploma i tinter. Aleshores començo a emplenar el full.

Quan va començar a tenir control de l’aire i el foc?

Als vuit anys ja podia fer alguna cosa, però als nou vaig començar a tenir-ne un control real.

Hi ha més gent que ho pugui fer?

La meva germana bessona, l’Alice, pot controlar l’aigua i tot allò relacionat amb la terra.

Hi ha algun moment en què senti que el seu poder es descontrola i no el pot contenir gaire bé?

Quan em fan empipar molt.

Acabo el qüestionari i el dono a la dona que me l’ha passat. Aleshores ens diuen que podem marxar, que més endavant em diran les conclusions a les que han arribat. Jo abraço en Frank i sortim. Segueixo cansada pel sobreesforç que he fet… No hauria d’haver fet l’últim raig de foc. L’únic que em ve de gust ara mateix és menjar alguna cosa i dormir.


Llegit 368 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Unoi Anònim03/04/2016 a les 19:02:53
#26759Encara no he escrit cap fanfiction

Que curt! No hi ha gaire cosa a comentar, a part que m'estranya que no pugui vèncer la barrera màgica. Si és capaç de vigilar l'Abisme on viuen criatures capaces de "carregar-se" el món, hauria de poder trencar una barrera feta per un simple humà, no?
AvatarPotter_granger 349 comentaris03/04/2016 a les 19:15:53
#26760Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Sento la brevetat, però és que a vegades vull descriure fins a una escena concreta i no em dóna per a més paraules. Pensa que l'Abyss no està acostumada a fer front a màgia tal com es coneix al món de Harry Potter. Amb els seus poders no pot contrarestar encanteris, i la barrera era màgica, així que l'hauria hagut de desfer amb màgia també.