Abyss - Capítol 56
AvatarEscrit per Potter_granger
Enviat el dia 10/04/2016 a les 20:57:20
Última modificació 10/04/2016 a les 20:57:20
Tots els capítols de Abyss
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 56

No hauria hagut de rebre ja una resposta de la Shayla? Què està passant? No hauran interceptat el mussol, no? Però… No tenen motius per a fer-ho. Deu ser que no sap què escriure. Sí, segurament és això. Ella no s’oblidaria de contestar-me.

Arribo al camp de quidditch. Jugarem contra Gryffindor, el caçador serà en Marcus, l’amic de la Shayla. A veure què tal ho farà.

Entro al vestuari i el capità ens deixa anar l’arenga habitual. Jo l’escolto amb atenció. Diu que l’equip de Gryffindor és més bo del que ha sigut en les últimes temporades i que hem d’anar a per totes. Assenteixo amb el cap. Hauré d’estar concentrada al cent per cent.

Sortim al camp i miro en Marcus als ulls. Li faig un mig somriure que em torna. Aleshores sona el xiulet i ens envolem. El marco constantment, m’enganxo a la cua de la seva escombra. Aleshores passa per allà el capità del seu equip i li fa un crit que jo no puc evitar sentir:

-No siguis tan cavallerós! Si cal, tira-la de l’escombra.

Tot i això, jo no m’acoquino i segueixo enganxada a la cua de la seva escombra. Fa un gir brusc amb el qual no aconsegueix el seu propòsit, que és despistar-me, i segueixo a la seva cua. Estic pendent del marcador. Anem 0-20. Uh, malament. Més em val espavilar-me per a trobar la papallona daurada.

Tot d’una, comencem a marcar. De seguida empatem i agafem avantatge. 30-20. Millor, però és massa just. Veig que en Marcus intenta fer un picat, però l’intercepto i ha de remuntar el vol com  pot. Em poso al seu costat, gairebé enganxada.

Comença a intentar tirar-me. Jo no em deixo, me n’aparto de seguida i m’avanço. El tinc a la cua. Veig la papallona daurada, però de seguida se m’escapa.

80-30. La cosa cada cop va millor. Somric i accelero, sense perdre en Marcus de vista. És a l’altra banda del camp. Marquem de nou. Encara no veig la papallona daurada. On s’ha ficat?

Ha de passar una bona estona perquè la piloteta aparegui un altre cop. Ja anem 140-40. La veritat és que aquest partit està anant molt bé. Massa. Què els passa? Estan molt apagats, molt fluixos. Una altra cistella. Baixo en picat, he vist la papallona daurada. En Marcus també se n’ha adonat, però hi sóc més a prop.

Accelero i faig una urpada. Meva! Hem quedat… 150-40? Ostres… Me n’alegro molt, però em sap una mica de greu per ells. Aterro i baixo de l’escombra. Els de l’equip vénen cap a mi i em feliciten. En Frank m’abraça.

-Has estat molt bé, Abyss!

-Tu també! Has evitat moltes cistelles.

-Anem cap al vestuari?

-Sí.

Em canvio ràpidament i surto del vestidor. A fora, un aldarull em sobresalta. Hi ha gent barallant-se. Veig que no són de cap dels dos equips. Tot d’una, em veig al mig del batibull. Pel que en sé, estaven a la graderia. Abans he sentit un càntic que provenia de la banda de Slytherin de la graderia, però no n’he distingit clarament la lletra. Es veu que és un d’aquests càntics de mal gust que a vegades es fan per a riure’s del contrari si va perdent.

Rebo més d’una empenta. S’ha fet una pinya de gent que no em deixa sortir. Els dos del mig es barallen, i jo sóc molt a prop. De cop, noto com un d’ells, no sé qui, m’agafa pels braços i em fa posar davant de l’altre. Rebo un bon cop a la cara.

N’estic farta! Tanco els punys, arrufo les celles i faig que un voli pels aires. Amb un remolí, el deixo suaument fora de la pinya. Aleshores m’obro pas entre tots ells i surto de la pinya. En Frank és per allà, i quan en surto m’agafa un braç i se m’enduu cap a la sala comuna.

-Què ha passat, Abyss?

-Hi ha hagut una baralla… Els de Slytherin han començat a fer un himne de mal gust i ara dos s’han barallat. M’hi he vist al mig i he rebut.

-Ja ho veig… Ara ja està. És només un cop.

-Ja, per sort.


Llegit 379 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Unoi Anònim11/04/2016 a les 19:59:06
#26767Encara no he escrit cap fanfiction

Pobra Abyss, està impacient per rebre la carta. Que dels Pirineus a Anglaterra hi ha un bon tros! Bueno, suposo que no és més que un símptome de l'enyorament.

Que fàcil que ho ha tingut l'Abyss! Potser els Gryffindor estaven desanimats per la cançó dels Slytherin, però se'm fa estrany. De ser que com la Shayla no hi ha ningú, el Marcus no està a l'alçada de l'Abyss! I la baralla final, que conflictius! Ho eren tan en els llibres? Diria que els problemes estaven bàsicament entre el Harry i en Draco, però no recordo que arribessin mai a les mans. Aquest jovent d'avui en dia... :)
AvatarPotter_granger 349 comentaris11/04/2016 a les 23:12:05
#26768Tinc 9 fanfictions i un total de 161 capítols

Unoi, és un bon tros més a prop que els Pirineus. Jo situo Beuxbatons a les afores de París. I pensa que l'anterior la va rebre als cinc dies... I n'han passat més.

Sí, ho ha tingut massa fàcil. A partir d'ara ja no serà així. L'equip es posarà les piles, ja ho veuràs, tot i que en Marcus, sento dir-ho, mai igualarà l'Abyss. No, als llibres no eren tan conflictius. Van arribar un cop a les mans, al cinquè. En Fred i en George es van anar a tirar a sobre d'en Draco. En Fred el va pegar i a en George el van parar l'Angelina, l'Alicia i la Katie. Sí, el jovent està molt violent. És clar que els càntics són de molt molt mal gust (no els poso perquè no se m'acudeixen). Es pot dir que és culpa dels de Slytherin, fins i tot, tot i que el que és la baralla física l'han començada els Gryffindor.