Abyss - Capítol 59
AvatarEscrit per Potter_granger
Enviat el dia 07/05/2016 a les 21:12:07
Última modificació 24/06/2016 a les 19:03:14
Tots els capítols de Abyss
impresora Versió per imprimir
< Anterior capítol || Pròxim capítol >


Capítol 59

La festa… Va arribar el dia. Jo estava molt nerviosa. Per què? Estava clar, hauria de cantar davant de tota l’escola. Tenia una mena de papallones a l’estómac! I no m’agradaven, em feien venir mal de panxa.

Amb prou feines vaig menjar res en tot el dia, no podia. Tenia la sensació que, si menjava, vomitaria. Vam assajar la cançó diverses vegades més i, tot i que ens sortia bé, no podia deixar de pensar que a la festa aniria malament.

A les quatre de la tarda vaig anar a preparar-me. Em volia arreglar bé els cabells, que són realment rebels. Envejo l’Abyss, ella se’ls pentina en un tres i no res. Estic una bona estona preparant una poció que me’ls deixa amb uns tirabuixons perfectes. Llavors me’ls recullo i em poso el vestit. M’agrada més que a la botiga! Vaig comprar també unes sabates blanques que hi queden molt bé.

Aleshores vaig baixar al vestíbul. Allà vaig buscar en Guillaume, però em va trobar ell. Li vaig somriure i em vaig posar una mica vermella.

-Et queda bé, Shayla!

-Gràcies! Anem cap a dins?

-Sí, anem-hi.

Vam anar cap a dins i vam seure a la taula. Aquell dia no importava on seguéssim, simplement sèiem. Primer soparíem i després vindrien les actuacions dels guanyadors de música, teatre i dansa, a més de la lectura del poema guanyador. Em sabia greu que l’Abyss no fos aquí, però no hi podia fer res. Ella era a Hogwarts, i allà hi tenia en Frank.

El menjar estava boníssim, i alhora no m’empatxava com em passava a les celebracions a Hogwarts. Pràcticament totes les plates van quedar buides, vam menjar molt.

Quan vam haver acabat, ens van fer aixecar. Les taules van desaparèixer i, en el seu lloc, hi van aparèixer cadires de cara a una tarima. Els que havíem d’actuar vam seure a davant de tot, a la primera fila, juntament amb els professors. En John va seure al meu costat i em va abraçar. A l’altra banda hi tenia un grup de nois i noies que vaig suposar que serien els guanyadors del concurs de teatre.

Els primers en actuar… Vam ser nosaltres! Ai, no, quins nervis! Vam sortir, a mi em tremolaven les cames per culpa dels nervis. Cadascú va agafar un dels micròfons, ens vam mirar i llavors vam començar a cantar.

De seguida se’m van passar els nervis i em vaig sentir com a l’audició, o com en un assaig. Va ser una actuació màgica, es veu que de seguida ens vam guanyar els companys i alguns es van posar a cantar la tornada amb nosaltres. Quan vaig baixar de l’escenari, estava eufòrica. No podia deixar de moure’m i tenia la respiració accelerada. No era per haver cantat, sinó que crec que era pels aplaudiments que havíem rebut al final de tot. Em notava plena d’energia, tenia el cor desbocat i l’adrenalina em corria per les venes.

Vaig seure, incapaç de calmar-me. En Guillaume em va passar un braç per les espatlles i, a continuació, ens vam abraçar. Vaig notar que ell estava com jo, també tenia la respiració accelerada i el cor desbocat, i devia estar eufòric per com havia anat l’actuació.

-Ha sigut genial! -va dir, amb la veu una mica trencada.

-Sí, ha sigut increïble. M’agradaria repetir-ho un dia.

-I tant, si ho repetirem. El curs que ve ens hi tornem a presentar.

-Sí!

Ara surten els de teatre. La seva obra és al·lucinant! Si abans se m’havia accelerat la respiració, ara se’m talla. Ho han fet genial! Els aplaudiments comencen poc a poc uns tres segons després que s’acabi l’obra. Primer aplaudeix una persona, després ens hi afegim unes quantes i, al final, tots aplaudim amb totes les nostres forces, ens posem de peu i, fins i tot, hi ha algú que xiula.

Quan acaben de recitar el poema, que és divertit, la música comença a sonar. Aleshores algunes parelles ens posem de peu i anem cap a la pista de ball. En Guillaume m’agafa una mà, em posa l’altra a la cintura i em condueix. Jo començo a moure’m, tot i que no en sé gaire, però com a mínim aconsegueixo no trepitjar-lo.


Llegit 516 vegades


< Anterior capítol || Pròxim capítol >

 


Comentaris
Envia un comentari!: Per comentar has d'estar registrat. Registra't és gratuït ;-)


Unoi Anònim14/05/2016 a les 13:55:33
#26852Encara no he escrit cap fanfiction

Ja torno a ser aquí! :) Feia temps que no llegia cap capítol de l'Abyss i al principi m'ha costat situar-me perquè pensava que el concurs ja l'havien fet. Però després he recordat que havien de cantar davant de tota l'escola. Ha sigut curtet, però ha estat bé. Això que diu en Guillaume de "El curs que ve ens hi tornem a presentar." no sé com ho faran, perquè la Shayla només té intenció d'estar-s'hi un any, no?